شكر شاهرود ( قشكر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

در اصل توسط Renjer پست شده است View Post
    خوبه ترسو ها ونوسانگیرها بفروشن تا قیمت پایانی هم بیاد بالا وبریم تا حداقل 900 950 این قشکر هر چند وقت به یک تشر ویا متلک نیاز داره تا رشد کنه
    =))
    ///

نظر

• جهان شهر
      عضو عادی
      • Dec 2011
      • 42

دوستان...دو دستي بچسبيد به قندي هاي خودتون...در حال حاضر با توجه به وضعيت اقتصادي كشور و اجراي بزودي مرحله دوم هدفمندي يارانه ها ، ممنوعيت واردات قندو شكر و .......واقعيت اينه كه در بورس ما فقط قندي ها شيرين و سود آوره......

نظر

• Renjer
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 539

در معاملات امروز قشکر خط روند نزولی شکسته شده وکندل قیمت یک لمس کوچک به خط حمایت MA12 وخط روند داشته وبرگشته که احتمالا با این وضعیت صعودش بیشتر از نزول ان محتمل هست . به امید روزهای شاد برای همه دوستان . این سایت http://www.up98.org/ هم که باز نمیکنه تا تصویر رو براتون بزارم .خودتون زحمت بکشید ونگاه کنید.

این هم نمودار سایت درست شد

[IMG][/IMG]
        خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

نظر

• جهان شهر
          عضو عادی
          • Dec 2011
          • 42

این هم نمودار سایت درست شد

[/URL][/IMG]
          ممنون از شما

نظر

• Renjer
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 539

این سهامدار بعضی هاشون خیلی چیزند ظاهرا صبح پنیر زیاد خوردند بابا جون مگر نمیبینی تمام گروه صف خریدن
            اخه تو چرا اینجوری میکنی :-w:-w
            خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

نظر

• ata007
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 6291

این سهامدار بعضی هاشون خیلی چیزند ظاهرا صبح پنیر زیاد خوردند بابا جون مگر نمیبینی تمام گروه صف خریدن
              اخه تو چرا اینجوری میکنی :-w:-w
              رنجر جان بعضی از این سهامدارای عجول قشکر رسما" رو اعصاب آدم راه میرن

نظر

• رویش
                کاربر فعال
                • Aug 2011
                • 232

حقوقی های قنیشا ، قشکر و قپیرا امروز هم اضافه کردند و هیچ حقوقی قند نفروخت .
                به میزانی که به خود می اندیشیم از اندیشه ی دیگران غافل میشویم.

نظر

• naruto
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 1879

بدون شرح!
                  قشکر 400 تومنی ام آرزوست!
                  =))

نظر

• Renjer
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 539

فکر کنم دیگه کسی خالی نکنه .؟

نظر

• naruto
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 1879

فکر کنم دیگه کسی خالی نکنه .؟
                      رنجرجان فقط این حقیقی که تو لیست سهامدارارای عمده هست و حدود 1 میلیون سهم تو حوالی 1000 تومن بهش انداختن داره خالی میکنه اونم با سود منفی 20 -30 درصدی=))
                      این چند صد تایی هم که مونده براشو با ضرر زیاد خالی کنه خیال خودش و ماها رو راحت میکنه ;)

نظر

• صبا
                        عضو عادی
                        • Aug 2011
                        • 200

قشکر و قنیشا وابستگی موزونی باهم دارن تا قنیشا صعودیه نگران شکر نباشید یادتون نره 1 زمان نه چندان دور شکر 1000 رو هم دید هنوز جاداره ولی انصافا عمدههای شکر و قنیشا خیلی باهوشند تو 1 فرصت 1 تحلیل کامل از قیمت روز بسته شدن قبل مجمع این دوتا تا الان میزارم خوندنش خالی از لطف نیس

نظر

• مات
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 5650

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
                          بدون شرح!
                          قشکر 400 تومنی ام آرزوست!
                          =))
                          اون قشكر فعلا با سفته بازي دارن مي برنش بالا تا ببينيم كجا ميره بالا . شركتي كه توي سه ماهه اول سال دو برابر پارسال ميفروشه و بعد 13 تومن زيان شناسايي ميكنه اون 400 تومني هم كه گفتم ميبينه شك نكنيد در مورد اون شكلكتم كه گذاشتي ي جواب دندان شكن برات داشتم كه فعلا بي خيال شدم
                          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• naruto
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 1879

درسته میبینه ولی مهم مدت زمانیه که باید برا دیدنش صبر کرد(احتمالا چند سال!)
                            26 دی قیمت سهم 685 تومن بود و شما پیش بینی کردین تا 400 میریزه!و الان 820 هست(فعلا 20 درصد رشد).امیدوارم هیچ دوستی به پیش بینی شما سهمشو تو اون حوالی نفروخته باشه.
                            اگه قرار به پیش بینی باشه یه پیش بینی هم ما بکنیم!
                            بیمه دی حتما یه زمانی دوباره 200 رو میبینه!ولی قطعا تا چند روز دیگه 300 رو میبینه.(20 درصد ضرر از 360 )(دوتا 20 درصد میشه فعلا 40 درصد!!!)
                            دانایان پارس سفته بازترین حقوقیه این بازار هست.
                            راجب قشکر هم زیاد به این پوشش توجه نکن!شما بعد عید سود اصلی سهمو ببین=;

نظر

• مات
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 5650

خب تو ناراحت من نباش من رو داده پردازي تو 15 روز 30 درصد گرفتم تو تاپيكش گفته بودم زمانه خريد كردنو رو بانك دي هم 20درصد گرفتم 400 تومن قشكر هم گفته بودم ميزنه ولي نه فعلا الان بانك سامان داره ميخره و ي عده كه ميدونن چه خبره دارن خالي ميكنند اينو قبل از باز شدن زدم تا زماني كه زد بعدا ي عده نگن بيچاره شديم چرا كسي خبر نداد
                              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

اقا گزارش قشکر با تعدیل مثبت همراه خواهد بود شک نکنید.
                                من این سهم رو ندارم و صرفا جهت اطلاع میگم که تعدیل مثبت قشکر تا 200 درصد امکان پذیره (-:

یعنی اگه الان 30 تومن اعلام کرده 12 ماهه 90 تومن اعلام میکنه من قشکر رو بزرگش کردم خوب میشناسمش (-:

البته خیلی ریسک کردم گفتم 200 درصد ;) ولی میسازه
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X