در اصل توسط Renjer پست شده است
View Post
شكر شاهرود ( قشكر )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط Renjer پست شده است View Postدر معاملات امروز قشکر خط روند نزولی شکسته شده وکندل قیمت یک لمس کوچک به خط حمایت MA12 وخط روند داشته وبرگشته که احتمالا با این وضعیت صعودش بیشتر از نزول ان محتمل هست . به امید روزهای شاد برای همه دوستان . این سایت http://www.up98.org/ هم که باز نمیکنه تا تصویر رو براتون بزارم .خودتون زحمت بکشید ونگاه کنید.
این هم نمودار سایت درست شد
[IMG][/IMG]
خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
این سهامدار بعضی هاشون خیلی چیزند ظاهرا صبح پنیر زیاد خوردند بابا جون مگر نمیبینی تمام گروه صف خریدن
اخه تو چرا اینجوری میکنی :-w:-wخداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
در اصل توسط Renjer پست شده است View Postفکر کنم دیگه کسی خالی نکنه .؟
این چند صد تایی هم که مونده براشو با ضرر زیاد خالی کنه خیال خودش و ماها رو راحت میکنه ;)
نظر
-
قشکر و قنیشا وابستگی موزونی باهم دارن تا قنیشا صعودیه نگران شکر نباشید یادتون نره 1 زمان نه چندان دور شکر 1000 رو هم دید هنوز جاداره ولی انصافا عمدههای شکر و قنیشا خیلی باهوشند تو 1 فرصت 1 تحلیل کامل از قیمت روز بسته شدن قبل مجمع این دوتا تا الان میزارم خوندنش خالی از لطف نیس
نظر
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postبدون شرح!
قشکر 400 تومنی ام آرزوست!
=))الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
درسته میبینه ولی مهم مدت زمانیه که باید برا دیدنش صبر کرد(احتمالا چند سال!)
26 دی قیمت سهم 685 تومن بود و شما پیش بینی کردین تا 400 میریزه!و الان 820 هست(فعلا 20 درصد رشد).امیدوارم هیچ دوستی به پیش بینی شما سهمشو تو اون حوالی نفروخته باشه.
اگه قرار به پیش بینی باشه یه پیش بینی هم ما بکنیم!
بیمه دی حتما یه زمانی دوباره 200 رو میبینه!ولی قطعا تا چند روز دیگه 300 رو میبینه.(20 درصد ضرر از 360 )(دوتا 20 درصد میشه فعلا 40 درصد!!!)
دانایان پارس سفته بازترین حقوقیه این بازار هست.
راجب قشکر هم زیاد به این پوشش توجه نکن!شما بعد عید سود اصلی سهمو ببین=;
نظر
-
خب تو ناراحت من نباش من رو داده پردازي تو 15 روز 30 درصد گرفتم تو تاپيكش گفته بودم زمانه خريد كردنو رو بانك دي هم 20درصد گرفتم 400 تومن قشكر هم گفته بودم ميزنه ولي نه فعلا الان بانك سامان داره ميخره و ي عده كه ميدونن چه خبره دارن خالي ميكنند اينو قبل از باز شدن زدم تا زماني كه زد بعدا ي عده نگن بيچاره شديم چرا كسي خبر ندادالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
اقا گزارش قشکر با تعدیل مثبت همراه خواهد بود شک نکنید.
من این سهم رو ندارم و صرفا جهت اطلاع میگم که تعدیل مثبت قشکر تا 200 درصد امکان پذیره (-:
یعنی اگه الان 30 تومن اعلام کرده 12 ماهه 90 تومن اعلام میکنه من قشکر رو بزرگش کردم خوب میشناسمش (-:
البته خیلی ریسک کردم گفتم 200 درصد ;) ولی میسازه///
نظر
نظر