شكر شاهرود ( قشكر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sourena
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 1080

دوست عزیز با درود و احترام
    قریب به یقین فردا این سهم در گره و حول و حوش 570 با حجم خوب معامله میشه و برمیگرده
    یادش بخیر اوایل اسفند رو 1040 تومن صف خرید میلیونی داشت و کجا بود عرضه کننده
    و حالا فردا در نصف قیمت هنوز مشکوکیم به اینکه برمیگرده یا نه!؟
    سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• sourena
      عضو فعال
      • Aug 2011
      • 1080

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
      احتمال دارد که گروه قندی تا پایان ماه مبارک رمضان و پایان شهریور منفی باشند چون تا آن موقع تعرفه شکر صفر می ماند با تشکر
      دوست من اگر بخواد تا اون موقع منفی باشه که قشکر میشه سه تا 100 تومن (یاد وملت سال پیش افتادم که الان هم 2 تا 100 تومنه!)
      به این سهامدارای بیچاره یکخورده روحیه بدید نه اینکه ...

نظر

• sourena
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 1080

حدس میزنم خیلیها دوست دارند قشکر 570 تومنی رو ! چند ساعت دیگه معلوم میشه;):d

نظر

• mohamadzakeri
          عضو عادی
          • Feb 2012
          • 48

بنام خدا
          شما از کدام دسته ای؟
          دوستی یا ...؟
          چرا منفی میگی، دنیا همانند کوهستان ، اندیشه شما را پژواک میکند هر کی منفی فکر کند به آن دچار میشود
          الهم الرزقنا رزقا حلالا طيبا كثيرا

نظر

• ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
            دوست من اگر بخواد تا اون موقع منفی باشه که قشکر میشه سه تا 100 تومن (یاد وملت سال پیش افتادم که الان هم 2 تا 100 تومنه!)
            به این سهامدارای بیچاره یکخورده روحیه بدید نه اینکه ...
            با سلام ما کسی نیستم که سهم کنترل کنیم و بالا و پایین ببریم ما امیدواریم که کسانی که در قندی ها سرمایه گذاری کرده اند به سود برسند و از ضرر خارج شوند چون به ما چیزی نمی رسه ولی باید همیشه حواسمان باید و دور نمای گروه را نگاه کنیم این گروه یک مشکل اساسی دارند آن هم نقد شدن سهم می باشد ولی باز هم زمان حلال مشکلات می باشد با تشکر از شما
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• sourena
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 1080

در اصل توسط mohamadzakeri پست شده است View Post
              بنام خدا
              شما از کدام دسته ای؟
              دوستی یا ...؟
              چرا منفی میگی، دنیا همانند کوهستان ، اندیشه شما را پژواک میکند هر کی منفی فکر کند به آن دچار میشود
              :اگر مخاطبتون بنده است که با افتخار عرض میکنم 60 درصد سبدم قندیه انشالله با اعتقادی هم که
              به لطف خدا دارم هستم باهاش تا بگیرم اون سود خوشگله رو
              :d

نظر

• sourena
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 1080

درسته که امروز جمع نشد ولی نصف صف خرید شد
                من میگم فردا اون 300 هزارتا اگر باشند تو صف رو 544 تومن
                ده دقیقه هم دوام نمیاره

نظر

• mohamadzakeri
                  عضو عادی
                  • Feb 2012
                  • 48

بنام خدا
                  خدا با صابران است ، فروشندگان قشكر تمام شدند، دوستاني كه تا حالا صبر كرده ايد ، لطفا براي فروش عجله نكنيد ، وقتش رسيده خريداران تو صف به ايستند
                  الهم الرزقنا رزقا حلالا طيبا كثيرا

نظر

• reza123
                    عضو جدید
                    • May 2012
                    • 5

سلام. بالاخره قشکر چیکاره است؟ ضرری که روش کردیم بر میگرده یا نه؟ تاکی خوب میشه؟

نظر

• reza123
                      عضو جدید
                      • May 2012
                      • 5

درسته که امروز جمع نشد ولی نصف صف خرید شد
                      من میگم فردا اون 300 هزارتا اگر باشند تو صف رو 544 تومن
                      ده دقیقه هم دوام نمیاره
                      پیش بینی تون کاملآ درست بود.
                      آینده قشکر چی میشه؟

نظر

• omidmoradi
                        عضو جدید
                        • Oct 2011
                        • 10

اين همه محاسبه اين همه تجزيه و تحليل كه اگه شكر شاهرود رو بخرم چون تعديل خوبي رو در پيش داره بيام و كلي تو اين شركت سرمايه گذاري كنم بعد از اون جالب اينجاست كه تحليلهام به واقعيت ميرسه 70%+ و بعلت سود انباشته قابل توجه افزايش سرمايه و اينكه اين سهم قبلاًافت خودشو كرده بود و ديگه افتي رو برا ي اون متصور نبودم ،چي شد خدايا چي شد ...؟؟

اتفاقي كه شايد هيچ جاي دنيا نيفته اينجا تو اين مملكت يعني ايران خودمون بوقوع ميپيونده ،جلوي چشمان بهت زده واينكه شايد دارم خواب ميبينم كه چنين اتفاق وحشتناكي چطور ميتونست براي من بيفته چرا همه چيز در جهت عكس اتفاق افتاد ؟؟؟

باور كنيد دوستان آنقدر اين جريان باعث بهتم شده بود كه مغزم هنگ كرده بود و سيگنال خروج از سهم را به من نميداد ولي اين بهت امروز با خروج از سهم و ضرر ازدست دادن نزديك به نيمي از سرمايه ام بالاخره به پايان رسيد .

ميدانم كه خيلي از ماها اين وضعيت را داريم ولي چه ميشود كرد؟ بايد اين بي عدالتيها را ببينيم و سرمايه هامان در جلوي چشمانمان آب شود و حتي صدايمان هم در نيايد بواقع شايد بعضي از دوستان زودتر به اين نتيجه رسيدند و سريعتر خروج كردند مثل ميثم عزيز كه خيلي قبلتر گفت اوضاع خراب است و از سهم البته با ضرر خيلي جزئي تر خارج شد آنروز شايد خيليها به ميثم امتياز منفي دادند ولي او راه درست را رفت (درود به تو ميثم عزيز)اين تجربه بزرگي بود هم براي خودم و هم براي خيلي از دوستان كه سهمي كه مريض شده، به هر دليلي و اين مريضي واگير دار است بايد از او دوري جست لااقل تا زماني كه بهبودي حاصل شود .

ميدانيد دوستان اگر همه ما در ان زماني كه اوج هيجان از باز شدن قپيرا با 98%وساير قنديها سهممان را بفروش ميرسانديم الان در اين شرايط با افت بيش از حد اين سهم ها چه كارهاي بزرگي را ميتوانستيم انجام دهيم ....بماند گذشت و رفت و اين را به حساب سرمايه گذاري بسيار سنگين براي بدست آوردن تجربه اي نو ميگذاريم .

امروز به اين فكر ميكردم كه اين سناريو دقيقاً از زماني شروع شد كه سازمان در يك زمان تمام نمادهاي قندي را با هم و به صورت فله اي متوقف كرد و هيچگاه اين فكر را نكرد كه با انجام اين كار باعث ايجاد شدن جو منفي رواني بر اين سهم ها ميشود و حاصل و نتيجه آن اين ميشود كه عده اي از سرمايه گذاران خرد در زير دست و پاي سرمايه گذاران متمول له ميشوند و اين گروه براي مدت مديدي سر بر نخواهد افراشت.
                        ايجاد جو دودلي،رعب،ترس از دست دادن سرمايه و فضا سازي براي رانت خواري و سو استفاده عده اي از اين شرايط و گرفتن ماهي از آب گل آلود همه و همه اينها پيامد اين سناريو بود و اينجاست كه فرق يك مدير با مدير ديگر روشن ميشود .

مثال ميزنم :مثلاً قند نقش جهان با اين همه سود آوري در اين چند سال، حتي در سالهايي كه اكثر كارخانه هاي قند و شكر با مشكل مواجه بودند و زيان ده بودند اين شركت سود ده بوده و تازه افزايش سرمايه داده بود چرا بايد با اين آتش بسوزد .
                        اصفهان پيرانشهر لرستان هكمت شهد نيشابور با اين همه جذب چغندر قند و اين همه توليد چرا بايد با اين آتش بسوزند و اساسا" چرا زماني كه اين شركتها در بحران بودند هيچ متولي امري نبود كه از اين صنعت حمايت كند ؟چرا نميتوانيم و نميخواهيم ببينيم كه صنعتي در حال رشد است، و تاكي اين عينك بد بيني بايد بر سر چشمان مديران و متوليان امر باشد اين فضاي بگير و ببند تحقيق و تفحص بيجا و بيمورد آن هم در زماني كه چرخ يك صنعتي به تازگي در حال حركت است چه معني و مفهومي ميدهد و چرا هيچ سازمان بازرسي و ارگاني نيست كه بر اينگونه موارد نظارت داشته باشد تا سرمايه گذاران بي هيچ دليلي دچار چنين ضررهاي هنگفتي نشوند ؟و اين جريانات ميبايست تا كي ادامه داشته باشد؟ و اصلاً گيريم فضاي سفته بازي بوده ،درست، خوب روش و شيوه مقابله با آن چگونه ميبايست باشد ؟ قطعا" اينگونه نميبايست تر و خشك همه با هم بسوزند .درست است يا خير ؟

من هم مثل شما .....

نظر

• sourena
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 1080

در اصل توسط reza123 پست شده است View Post
                          پیش بینی تون کاملآ درست بود.
                          آینده قشکر چی میشه؟
                          دوست من با سپاس از لطفتون
                          دوستان شاهدند که من تا حالا اینجا و جاهای دیگه پیش بینی های زیادی کرده ام
                          و اغلب غلط بوده اند :d
                          حالا این دفعه هم شانسی درست دراومد من که خودم جدی نمیگیرم
                          سیاست من اینه که با این همه جو منفی که پیرامون این گروه بوجودآوردند
                          و مرتب این گروه رو میکوبند حداقل یک روحیه و امید و انرژی مثبت به
                          سهامدارای مظلومی که با هزار امید و آرزو با ضرر زیاد در این سهامند بدم

ولی چیزی که واضحه نباید انتظار داشت بیشتر قندیها افت دیگه ای داشته باشند
                          بعضی هاشون الان نسبت به 3 ماه پیش نصف شدند اینها دیگه پایین چندانی ندارند
                          الان خود من برای خودم کم کردن میانگین رو تجویز کردم مثلاً همین امروز یک پله
                          قلرست خریدم و میانگینم رو 10 درصد پایین آوردم
                          انتظار دارم قیمتها رشد خوبی بکنند در نیمه دوم سال.انشالله که این پیش بینی هم جز معدود پیش بینی های درستم باشه;)

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

دوستان سهامدار ناراحت نشن.
                            این یه اظهار نظر معمولیه که احتمال رد شدن زیاده

از نظر من قشکر میتونه تا 500 بیاد پایین و بعد از اون با توجه به اخباری که اوایل خرداد میاد میتونه رشد خوبی داشته باشه.

وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• sourena
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 1080

مصطفی جان
                              پستت رو که دیدم خوشحال شدم
                              انشالله که گروه برمیگرده بزودی.پیش بینی هات رو واقعاً قبول دارم.چقدر خوب و به موقع رفتی روکاشی ها :d
                              بچه های تالار فردا فکر کنم جارو کنند بقیه فروشنده هارو.امروز هم عالی خریدند

راستی یادش بخیر اون آواتار کلینت ایستوودت رو چقدر دوست داشتم با حال بود با اسم مصطفی 70;)

نظر

• مصطفی مصری پور
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 6951

مصطفی جان
                                پستت رو که دیدم خوشحال شدم
                                انشالله که گروه برمیگرده بزودی.پیش بینی هات رو واقعاً قبول دارم.چقدر خوب و به موقع رفتی روکاشی ها :d
                                بچه های تالار فردا فکر کنم جارو کنند بقیه فروشنده هارو.امروز هم عالی خریدند

راستی یادش بخیر اون آواتار کلینت ایستوودت رو چقدر دوست داشتم با حال بود با اسم مصطفی 70;)
                                لطف داری دوست من.
                                بله این چند روز کلا حجم گروه قندی بالا رفته واسه همین نظرم جلب شد.امروزم به قول شما خیلی خوب فروشنده ها رو جارو کردند.

بله یادش بخیر. کلینت ایستوود هم از شخصیتهای محبوب زندگیمه.:)
                                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

در حال کار...
                                X