تالار بورس اراك و ايده هاي بورسي
Collapse
X
-
خانم آرتمیس ماشالله چه تبلیغاتی راه انداختید. خبر نداری تا حالا چند نفر ثبت نام کردن.؟
هزینه دوره چقدر است؟
مدرک ارایه شده مال کجاست؟آخرین ویرایش توسط arak_bourse؛ 2011/07/06, 19:05.تحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
-
لطفا کمی تامل بفرمایید تا در روزهای آینده فرم ثبت نام قرار داده شود . فرم ها آماده است اما به دلیل یک سری مسائل مجبور هستم چند روزی صبر کنم .
ضمنا چون اولین دوره های تحلیل تکنیکال در اراک می باشد, شهریه دوره ها با تخفیف زیادی در نظر گرفته شده است و قطعا چنانچه دوره های دیگری بعد از این دو دوره برگزار شود با چنین تخفیفاتی همراه نخواهد بود .
بابت شکیبایی شما متشکرم[SIZE=4][COLOR=red]
[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط omid2038 پست شده است View Postساعت 9 صبح روز پنجشنبه سالن مرکز برق باختر - کمربندی شمالی قبل از دانشگاه پیام نور
ظاهر امر نشاندهنده این بود که کارگزاری پاسارگاد شدیدا نیاز به جلب مشتریهای جدید دارد.
اونطور که من از لیست شرکت کنندگان در اون جلسه متوجه شدم که همه هم از کارمندان برق باختر،
شرکت جاده ابریشم و دو شرکت دیگه هم اسمشون تو ذهنم نیست بودند، و تعداد انگشت شماری
هم از مشتریهای تالار بودند میشد به این نیتجه رسید که پاسارگاد شدیدا در صدد جلب مشتری برای
خودشه و مدعوین هم همه از مدیران میانه به بالا بودند به نظر نمیرسید از کارمندان معمولی ادارات فوق کسی باشه!!
در هر صورت من معتقدم این گامهای اولیه جلب مشتری در این کارگزاری هست و به زودی در ادارات و شرکتهای دیگر اراک چنین جلسات و همایشهایی برگزار میشه!!
خلاصه لپ کلام اینکه از این طرف مشتریها ناراضی هستن و دارند میرن سمت کارگزاریهای دیگه!!!!!!
و از طرفی پاسارگاد مشغول جذب مشتریهای جدیدیست که سرمایه های بعضا راکد دارند!!!![B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
[/COLOR][/SIZE][/B]
نظر
-
در اصل توسط آرتمیس پست شده است View Postظاهر امر نشاندهنده این بود که کارگزاری پاسارگاد شدیدا نیاز به جلب مشتریهای جدید دارد.
اونطور که من از لیست شرکت کنندگان در اون جلسه متوجه شدم که همه هم از کارمندان برق باختر،
شرکت جاده ابریشم و دو شرکت دیگه هم اسمشون تو ذهنم نیست بودند، و تعداد انگشت شماری
هم از مشتریهای تالار بودند میشد به این نیتجه رسید که پاسارگاد شدیدا در صدد جلب مشتری برای
خودشه و مدعوین هم همه از مدیران میانه به بالا بودند به نظر نمیرسید از کارمندان معمولی ادارات فوق کسی باشه!!
در هر صورت من معتقدم این گامهای اولیه جلب مشتری در این کارگزاری هست و به زودی در ادارات و شرکتهای دیگر اراک چنین جلسات و همایشهایی برگزار میشه!!
خلاصه لپ کلام اینکه از این طرف مشتریها ناراضی هستن و دارند میرن سمت کارگزاریهای دیگه!!!!!!
و از طرفی پاسارگاد مشغول جذب مشتریهای جدیدیست که سرمایه های بعضا راکد دارند!!!!
من که خیلی وقته که دیگه باهاشون کار نمیکنمبِسم الله الرّحمنِ الرّحيم
يا ألله يا کريمُ يا اوّلُ يا آخِرُ يا مجيبُ يا فارِجَ الهَمِّ و يا کاشِفَ الغَمِّ
فَرِّج هَمّي و يَسِّر أمري وارحَم ضعفي و قِلَّةَ حيلَتي وَارزُقني مِن حَيثُ لاأَحتَسِبُ يا رَبّ العالَمين
رسول خدا (ص) فرمود: هرکس اين دعا را بخواند و ديگران را نيز از آن آگاه سازد، خداوند در امور مهمه اش گشايش ايجاد خواهد کرد.
...........................
[SIZE="7"][/SIZE]موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی محک تلفن: 22490544[SIZE="6"][/SIZE]
نظر
-
با سلام
آقای نعیمی
افتتاح کلاسهای تحلیل تکنیکی در اراک را تبریک گفته امید است همواره در مسیر ترقی و موفقیت گا م بردارید.
خواهشنا کوه و گردش بورسی نروید خطر ناکه و من حسودیم میشه که نمی توانم شرکت کنم .:d;)آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
-
[QUOTE=omid2038;34991]پیشنهاد به دوستان تالار اراک - اگه مایل باشید یه گردش بورسی همراه با کوهنوردی و ورزش در روزهای جمعه در کوه سرخه به راه بیندازیم . هم فاله وهم تماشا و هم تبادل نظرات و تجربیات <:-p[/QUOTE
با کمال میلدارایی افزودن مال نیست بلکه ساخته شدن انسان است در تلاش معاش
نظر
-
اقای نعیمی کوه سرخه خطرناک نیست =))من کوهنوردم روجان عزیز شما هم بیایید کمکتون میکنیم<:-P
[افتتاح کلاسهای تحلیل تکنیکی در اراک را تبریک گفته امید است همواره در مسیر ترقی و موفقیت گا م بردارید.
خواهشنا کوه و گردش بورسی نروید خطر ناکه و من حسودیم میشه که نمی توانم شرکت کنم .:d;)[/QUOTE]دارایی افزودن مال نیست بلکه ساخته شدن انسان است در تلاش معاش
نظر
-
در اصل توسط omid2038 پست شده است View Postپیشنهاد به دوستان تالار اراک - اگه مایل باشید یه گردش بورسی همراه با کوهنوردی و ورزش در روزهای جمعه در کوه سرخه به راه بیندازیم . هم فاله وهم تماشا و هم تبادل نظرات و تجربیات <:-p
گردش بورسی و کوهنوردی و ورزش فعلا پیشکش!! بیایید یه کمی خودمون را در زمینه بورس (فاندامنتال و تکنیکال) قوی کنیم!!
اون موقع فکر میکنم گردهمایی لطف بیشتری داشته باشه و بار علمی بهتری در خودش داشته باشه!!
الان دورهم جمع شدن که جنبه مزاح و سرگرمی و بعضا هم چوب لای چرخ دیگران گذاشتن داره!!!
من امروز تالار بودم طرف حاضره به حرف من نوعی بره سهم x بخره و اگر y هم ضررکرد من هیچ مسولیتی ندارم و میگم باخودت بوده من فقط بهت معرفی کردم و با کمال میل هم این کار را انجام میده!!
اما حاضر نیست برای آموزش و یادگیری سرمایه گزاری کنه!!!!
اما حاضر نیست خودش را بندازه تو زحمت بره نیم ساعت زحمت بکشه به صورت مالی شرکت یه نگاه بندازه!!
یا اینکه بقول یکی از همون آدمهای ..... همه این حرفا را میشه توی فورومهای بورسی پیدا کرد!!!
ایرانی تا کی لقمه پیچیده میخوای بزاری توی دهنت؟؟؟؟ لقمه پیچیده ای که حتی علم به این قضیه را هم داری که نمیدونی توش چیه؟؟؟
روی سخنم با اونایی بود که در مقابل تغییر بسیار مقاومت میکنند....
اما به ناچار تغییر رخ میدهد....
امروز نه...!!! فردا نه.....!!!! فرداها نه....!!!!.....؟؟؟؟؟
بالاخره تکنیکال علم جدیدیست در کشور ما که فعالان بازار سرمایه (خصوصا جوانان) نیازمند آموزش این این علم هستند!!!
فراموش نکنید، فرصت ها زود گذرند
آخرین ویرایش توسط آرتمیس؛ 2011/07/09, 12:08.[B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
[/COLOR][/SIZE][/B]
نظر
-
عللي كه بازار داره رويكرد تكنيكال اتخاذ ميكنه:
1- افزايش حجم و ابعاد و تعدد مساپل تاثيرگذار بر بازار و افزايش روزافزون اونها. بطور مثال وزن و تاثير مساپل سياسي به مراتب بيشتر شده و تازه علاوه بر اون تحليل مساپل سياسي نه تنها ممكن نيست كه به درد هم نميخوره! اين تاثير مساپل سياسي بر فعالان بازار هست كه مهمه! و اين با هيچ تحليلي ممكن نيست مگر تحليل عملكرد اونها و اين يعني چه؟!
2-نقص و كمبود بلكه معوج بودن اطلاعات فاندامنتال. بطور مثال شركتي عين سایپا رو در نظر بگيريد. كدوم فاندامنتالي بود كه بگه به چنين روزي در میاد یا مپنا یا وپارس
یا قشکر! موقعی که 170 بود فاندامنتالی میگفت بالای 180 نداره! یا کدوم فاندامنتالی اعتقاد داشت قثابت باسود مجمع صفر و این خبر تعرفه امروز مثبت 4 باشه؟!
3-تکنیکال در واقع همان فاندامنتال است اما نو و جهش یافته
با این تفاوت که مثلا سیب و پرتقال را به یک چشم نگاه نمیکند
بقيه شو دوستان بيان...
نظر
-
شاخص کل تاثیر پذیریش با سهام های بزرگه
حالا وقتی در زمان بهران درصد سهام تاثیر پذیر را در سبد کم کنید بی استرس از سود و ضرر هیجانی در امان هستید
در علم تکنیکال پیش فرضها بر پایه احتمالات است
در بازر احسای به مراتب این احتمالات شکننده هستند و باعث فیل شدن تحلیل می شوند
در بازار منفی میشود سود کرد
این را من به کررات ثابت کردم
من نمیگم تکنیکال بده
بلکه به تنهایی کافی نیست
نظر
نظر