تالار بورس اراك و ايده هاي بورسي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arak_bourse
    کاربر فعال
    • Nov 2010
    • 3802

در اصل توسط مهسا پست شده است View Post
    سلام بچه ها ، من چند روز پیش توی اینترنت دنبال مطلبی می گشتم که به صورت کاملا اتفاقی با این سایت آشنا شدم که ناخودآگاه نام اراک به چشمم خورد واسم جالب بود اول که مطالبتون رو راجع به بورس میخوندم حوصلم سر رفت خارج شدم ولی نمیدونم چرا با فرداش دوباره اومدم
    میشه لطف کنید بهم بگید واسه شرکت تو خرید و فروش چقدر پول نیازه ؟ چند درصد احتمال داره من پولمو از دست بدم ؟
    سلام دوست جدید اراکی ما
    خوشحالیم که به جمع ما پیوستی.
    به نظرم اگه بتونی با یه سرمایه کم تا یک میلیون تومن شروع کنی خوبه و وقتی به سود رسیدی کم کم سرمایه ات رو زیاد کنی. توی این بازار به نظرم اگه با مشورت و دقت کامل سهم خرید کنی احتمال از دست دادن پوبت کم است منتهی باید یه سبد خوب از سهام تشکیل بدی.میتونی بری چند واحد صنودق های سرمایه گذاری رو هم بخری که خودت هم درگیر خرید و فروش نباشی.
    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• mehran
      كاربر فعال
      • Jan 2011
      • 1537

سلام بچه ها ، من چند روز پیش توی اینترنت دنبال مطلبی می گشتم که به صورت کاملا اتفاقی با این سایت آشنا شدم که ناخودآگاه نام اراک به چشمم خورد واسم جالب بود اول که مطالبتون رو راجع به بورس میخوندم حوصلم سر رفت خارج شدم ولی نمیدونم چرا با فرداش دوباره اومدم
      میشه لطف کنید بهم بگید واسه شرکت تو خرید و فروش چقدر پول نیازه ؟ چند درصد احتمال داره من پولمو از دست بدم ؟
      سلام دوست عزیز به جمع خیلی خیلی دوستانه ما خوش آمدید........=d>

***حداقل 3 ماه خرید و فروش نکن بیشتر بررسی کن...مطالب را بخوان در بحث ها شرکت کن......

نظر

• باربد
        Banned
        • Jul 2025
        • 3256

در اصل توسط alibaghdadi2010 پست شده است View Post
        اگه تو اراك ساكنيد ميتونيد بريد كارگزاري پاسارگاد تو در وازه تهرانه _با100هزارتومن هم ميشه خريد حضوري كرد اما اگه اينترنتي رو فعال كني ميتوني با 1000تومن هم بخري
        دوست عزیز زیر 500000 تومن کارگزار از شما سقف حداقل کارمزدکه را میگیره
        که این باعث میشه شما سهمت را تا 10 درصد گرونتر خریده باشی
        آخرین ویرایش توسط باربد؛ 2011/07/28, 10:26.

نظر

• مهسا
          عضو جدید
          • Jul 2011
          • 6

سلام به همگی ازینکه بنده رو مورد لطف قرار دادید و ازمن استقبال کردید بی نهایت مچکرم این برخورد صمیمانه شما انگیزه منو دوچندان کرد
          از دیشب 1000 تا سوال تو ذهنم شکل گرفته میخواستم بپرسم ولی دیدم هم وقت شما تلف میشه هم تاپیک از رسالتی که داره فاصله میگیره واسه همین چندتا آموزش بورس دانلود کردم و مشتاقانه دارم میخونم واقعا که چه لذتی رو تو حالا از دست دادم
          ولی من رو کمک شما حساب کردم گفته باشم

نظر

• arak_bourse
            کاربر فعال
            • Nov 2010
            • 3802

سلام به همگی ازینکه بنده رو مورد لطف قرار دادید و ازمن استقبال کردید بی نهایت مچکرم این برخورد صمیمانه شما انگیزه منو دوچندان کرد
            از دیشب 1000 تا سوال تو ذهنم شکل گرفته میخواستم بپرسم ولی دیدم هم وقت شما تلف میشه هم تاپیک از رسالتی که داره فاصله میگیره واسه همین چندتا آموزش بورس دانلود کردم و مشتاقانه دارم میخونم واقعا که چه لذتی رو تو حالا از دست دادم
            ولی من رو کمک شما حساب کردم گفته باشم
            سلام
            به هر حال تمام بچه های اینجا مشتاقانه جواب سوالات شما رو حتی اگه هزار تا باشه میدن. انگار همه ما یه جورایی دوست داریم به جمعمون اضافه بشه و یک نفر دیگه هم وارد دنیای اقتصاد و بورس بشه. هر سوالی داشتی اینجا بپرس اساتید شهر ما از جناب نعیمی گرفته تا باربد و دیگر دوستان خوبمان جوابگوی شما هستند.

نظر

• arak_bourse
              کاربر فعال
              • Nov 2010
              • 3802

چرا سرمایه گذاری انجام می دهیم؟
              مسلما با یک درآمد ثابت نمی توان به هر آنچه که در زندگی نیاز است دست پیدا کرد، پس میزان درآمدی که از یک سرمایه گذاری کسب می کنید باید به عنوان منبع درآمدی جداگانه از حقوق و دستمزدهای معمول شما مورد استفاده قرار بگیرد...

پولنیوز - در زمانی که با نرخ تورم بالا مواجه هستید مباحثی از قبیل بررسی و کنترل امور مالی و برنامه ریزی برای آینده از اهمیت بسیاری برخوردار می شوند. زندگی کردن با یک درآمد ثابت و مشخص خطرات احتمالی در رابطه با مسائلی از قبیل افزایش بدهی ها و یا مشکلات مالی دیگر را کاهش می دهد اما آیا این میزان درآمد می تواند امنیت آینده و استقلال مالی افراد را نیز تامین کند؟ اصلا دلایل اینکه به استقلال مالی و کنترل آن نیازمندیم چیست؟

سرمایه گذاری یکی از شیوه های پرطرفداری است که می تواند منبع و یا منابع درآمد مناسبی را برای افراد فراهم کند. از این رو با گذشت زمان و افزایش سود و درآمدها می توان تا حدود زیادی به تضمین امنیت آینده مالی افراد و یا حتی نسل های بعد از آنها نیز امیدوار بود. در ادامه به بررسی برخی از دلایل مهم که سرمایه گذاری را در میان مردم جهان به امری پر طرفدار مبدل ساخته خواهیم پرداخت.

استفاده صحیح از پول؛ به اعتقاد کارشناسان باید اجازه دهید پولی که در اختیار دارید در خدمت شما باشد. به عبارت دیگر باید طریقه پس انداز کردن را آموخته و بخش دیگری از پول و دارایی خود را در سرمایه گذاری های مختلف به کار گیرید. از این رو حتی زمانی که در حال استراحت هستید نیز سرمایه شما در حال افزایش است.

مقابله با تورم؛ انجام سرمایه گذاری حساب شده و با برنامه ریزی مشخص که نوسان نرخ تورم تاثیر چندانی در میزان سود و درآمد کلی آن نداشته باشد می تواند آینده و استقلال مالی افراد را تضمین کند. از این رو دیگر افزایش هزینه ها نیز نگرانی چندانی را برای آنها ایجاد نمی کند.

رونق کسب و کار؛ مسلما افزایش بازدهی و درآمد کسب و کار، حال چه در مقیاس کوچک و یا بزرگ به سرمایه گذاری های مناسب نیازمند است. سرمایه گذاری نه تنها می تواند افزایش پول، دارایی و گسترش فعالیت های کاری را به همراه داشته باشد بلکه آموزه های بسیاری را نیز برای مبدل شدن به یک تاجر موفق در اختیار افراد قرار می دهد.

انجام امور مختلف؛ پولی که از طریق سرمایه گذاری حاصل می شود می تواند برای مقاصد مختلفی از قبیل پرداخت قبوض مختلف، خرید تجهیزات لازم برای گسترش فعالیت های کاری و یا حتی لوازمی که همواره آرزوی داشتن آنها را داشته اید مورد استفاده قرار بگیرد. البته گذراندن یک تعطیلات مفرح بعد از یک دوره کاری سخت نیز چندان خالی از لطف نمی باشد!

تضمین آینده؛ انجام سرمایه گذاری های بلند مدت این اطمینان را فراهم می کند که در زمان بازنشستگی از سرمایه خوبی برای گذران زندگی برخوردار خواهید بود. از این رو آغاز این قبیل سرمایه گذاری ها از دوران جوانی می تواند درآمد هنگفتی را در آینده برای افراد به همراه داشته و استقلال مالی آنها را نیز تضمین کند.

مسلما میزان درآمدی که از یک سرمایه گذاری کسب می کنید باید به عنوان منبع درآمدی جداگانه از حقوق و دستمزدهای معمول شما مورد استفاده قرار بگیرد. از این رو باید تمرکز خود را بر حوزه هایی قرار دهید که می توانند بر دارایی هایتان افزوده و در نهایت استقلال مالی را برای شما به همراه داشته باشد.

از سوی دیگر میزان خطرات موجود در این مسیر نیز با میزان نیازهای افراد رابطه مستقیم دارد. اگر علاقمند هستید که هر چه سریعتر به آنچه می خواهید دست یابید، باید در حوزه هایی سرمایه گذاری کنید که در کمترین زمان بیشترین سود را برای شما به ارمغان می آورد. اما همواره این نکته را باید به خاطر داشته باشید که میزان خطرات موجود در این قبیل سرمایه گذاری ها نیز بسیار بالا است. اما اگر قصد دارید تا برای زمان بازنشستگی خود پس انداز مناسبی داشته باشید، سرمایه گذاری های بلند مدت و با درصد ریسک کمتر گزینه بسیار مناسبی به شمار می روند.
              هدف اصلی در مقوله سرمایه گذاری کسب پول و دارایی است. مسلما با یک درآمد ثابت نمی توان به هر آنچه که در زندگی نیاز است دست پیدا کرد، بنابراین شرکت در یک سرمایه گذاری هوشمندانه و حساب شده می تواند کمک شایانی در این زمینه به افراد انچام دهد. هرچه فعالیت و سرمایه گذاری خود را زودتر و در سن پایین تری آغاز کنید مهارت و دانش بیشتری برای موفقیت در آینده کسب خواهید کرد.

نظر

• arak_bourse
                کاربر فعال
                • Nov 2010
                • 3802

جناب نعمی با سلام
                می خواستم نظر کلی شما را در مورد سرمایه گذاری بین بازارهای سکه و ارز و مسکن در حال حاضر بدانم. و اینکه کدامیک با اوضاع کنونی بهتر هستند.؟ دیگر دوستان هم اگر فکر می کنند نظر خاصی دارند اینجا بنویسند. ممنونم

نظر

• alibaghdadi2010
                  عضو فعال
                  • Jul 2011
                  • 378

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                  دوست عزیز زیر 500000 تومن کارگزار از شما سقف حداقل کارمزدکه را میگیره
                  که این باعث میشه شما سهمت را تا 10 درصد گرونتر خریده باشی
                  باتشكر از شما من اينو نميدونستم ولي خدارو شكر كه زير 1تومن خريد نداشتم
                  راستي ايني كه گفتين شامل خريد اينترنتي هم ميشه؟

نظر

• alibaghdadi2010
                    عضو فعال
                    • Jul 2011
                    • 378

مهم:دوستان لطفا تو نظر سنجي خليج فارس شركت كنيد
                    http://voteforremovearabiangulfingoo...lorarbiangulf/:)]:)]:)]:)]

نظر

• arak_bourse
                      کاربر فعال
                      • Nov 2010
                      • 3802

آيا شايعات مربوط به سياسی بودن موضوع آونگان ، حقيقت دارد؟
                      هفته نامه شماره 322 - تاريخ: 01/05/1390

پرسش كارگران آونگان در سومين اعتصاب سال جاری
                      آيا شايعات مربوط به سياسی بودن موضوع آونگان ، حقيقت دارد؟

گروه اقتصاد و صنعت: مگر كارگران آونگان چه مي خواستند؟؟؟
                      - «ما خواستار حقوق معوقه خود هستيم.»
                      - «خط توليد آونگان بايد دوباره راه اندازي شود.»
                      - «چرا هيچ مسئولي پاسخگوي مشكل ما نيست.» و....
                      جملات فوق، اظهارات اعتراض آميز بيش از 150 كارگر بيكار و بي پول آونگان بود كه بر روي پلاكارد نوشته شده و با فرياد به گوش مي رسيد.امسال، سومين باري بود كه كارگران آونگان با تجمع اعتراض آميز جلوي شركت، خواستار حق قانوني خود شدند. يكي از كارگران آونگان كه 20 سال سابقه فعاليت در اين شركت را داشت مي گفت: هرازگاهي، كارگران شاغل و بازنشسته آونگان، فرياد بلاتكليفي خود را با تجمع سر مي دهند؛ غافل از اينكه هيچ مسئولي به واسطه تكراري شدن حضور معترضانه اين افراد جلوي فرمانداري، استانداري، كارخانه و حتي مركز شهر، ديگر حساسيتي به سرنوشت آونگان ندارد.
                      او مي گفت: البته اين وضعيت تنها مختص آونگان نيست و بسياري از شركت ها و كارخانه هاي صنعتي مهم استان به اين وضع دچارند، اما هيچكس به فكر رهايي صنعت استان از ورطه نابودي نيست!
                      وي ادامه داد: متاسفم كه تا به حال پس از دهها بار تجمع كارگران آونگان حتي با مداخله خانواده هاي اين افراد، هيچ مرجع قانوني و هيچ مقام مسئولي به سرنوشت كارگران بي سامان آونگان توجهي ندارد.
                      بارها اعلام كرديم كه بسياري از پرسنل آونگان، به واسطه بيكاري و شرايط نامساعد مالي در آستانه اعتياد و افسردگي قرار گرفته اند. چندين مرتبه اخبار مربوط به فروپاشي تعدادي از خانواده هاي كارگران آونگان به گوش مسئولان رسيد. يكي ديگر از كارگران گفت: من بايد 5 ماه پيش بازنشسته مي شدم. ولي به علت بدهي بالاي كارفرما به تامين اجتماعي، از دريافت حقوق بازنشستگي خود محرومم. «ع. الف» ادامه داد: سازمان تامين اجتماعي حدود 3 ميليارد تومان از آونگان طلب دارد ولي نمي تواند حق خود را بگيرد زيرا در آونگان مديري وجود ندارد كه پاسخگوي مطالبات ديگران باشد. در چنين وضعيتي، كارگران بازنشسته به عنوان ابزاري شده اند كه براي رسيدن به حقوق قانوني بازنشستگي خود بايد دست به اعتراض بزنند تا كارفرما مجبور به تسويه حساب با تامين اجتماعي شود. اتفاقي كه تحقق آن به دور از واقعيت است. زيرا مديرعامل آونگان نه تنها حقوق كارگران را پرداخت نكرده، بلكه حق بيمه، ماليات دارايي، عوارض شهرداري و هزينه هاي آب بها، گاز، برق و... را نيز نپرداخته است.
                      وي افزود: در حال حاضر بيش از 60 پرونده آماده ترك كار در تامين اجتماعي اراك وجود دارد كه مربوط به كارگران آونگان است. اما بدهي هاي معوقه شركت به تامين اجتماعي سبب مسدود شدن پرونده شده است. ما با حداقل امكانات و درآمد، امرار معاش مي كنيم. سطح توقع خانواده ها را تا حد ممكن كاهش داده ايم. اما سوال ما از استاندار اين است كه چرا مدير آونگان در شركت حاضر نمي شود؟ چرا هيچكس جوابگوي فرياد كارگران آونگان نيست؟ واقعا در آونگان چه مي گذرد؟ آيا شايعات مربوط به سياسي بودن موضوع آونگان، حقيقت دارد؟؟؟

نظر

• arak_bourse
                        کاربر فعال
                        • Nov 2010
                        • 3802

به یاد 5 مرداد نوشته زیر را بخوانید:
                        به قلم : شهرام صاحب الزمانی

ایران تهران سال 1365 ظهر جمعه چهارم مرداد ماه بیست و پنج سال پیش . مرکز شهر دانشگاه تهران هوایی گرم و تقریبا" سی و هشت درجه ای . نماز جمعه میعاد گاه عاشقان . خطیب خسته از جنگ و سرشار از استعداد در جنگ ها و دیپلماسی روانی برای کاهش آلام آن مقطع و شاید تحسین توانمندیها به ناگاه لب به سخن گشود و آنچه را که شاید نمی بایست گفت : " ... ما در کارخانه های اراک تسلیحات نظامی جبهه های جنگ حق علیه باطل را تامین می کنیم و ... " .

بیان همین یک جمله کافی بود که آغازی درامی سنگین و تلخ و وحشتناک در شهر اراک که آن روز ها قواره کنونی را نداشت کلید بخورد .

عراق بغداد همان روز همان سال .

دقیقا می توان بازسازی ذهنی کرد که عصر همانروز گروهی از منافقین مجاهد همیشه خیانتکار تا عصر جمعه زحمت ترجمه متن صحبت های آیت الله هاشمی رفسنجانی بهرمانی خطیبی که تا همین اواخر نیز گهگاه خطیب موقت تهران بود را کشیدند و تا غروب همانروز بصورت تایپ شده مهمور به مهر " خیلی محرمانه " تحویل افسر کشیک مربوطه در اداره کل استخبارات واقع در مرکز شهر بغداد داده اند و البته شاید خودشان هم چند سطری تحلیلی بر نقل به مضمون داشته اند .

همان شب همان شهر . جلسه فوق سری افسران ارتش عراق و طراحی نقشه بمباران هوایی کارخانجات شهر اراک بصورت فوری و در اولین روز کاری پس از جلسه اتفاق نظر می شود . ساعت حوالی یازده شب تعیین گروهی از خلبانان زبده و ورزیده . تایپ برگ ماموریت آنها و اطلاع تلفنی و تفهیم اینکه صبح اول وقت در فلان پایگاه حضور داشته باشند .

ایران اراک پنجم مرداد سال 1365 .

صبح اول وقت یک روز تابستانی شهری که هنوز آثار باغ شهر در آن به چشم می خورد در آرامش و مانند روال عادی روز های گذشته اش است . سبزی فروشهای سنجان و کرهرود سبزیهای معطر و جاندار خود را چیده اند و به روال آن ایام هنوز آب نزده اند وبارنیسان کرده اند تا برای فروش به میدان تره بار اراک ببرند .مینی بوس های بنز وسرویس های اتوبوس های کارخانه های اراک یکی بعد از دیگری زوزه کشان سربالایی پل شهر صنعتی را در می نوردند تا شنبه صبح اول وقت کارگران را که خستگی هفتگی را هم در کرده اند با نشاط و انرژی به محل کار خود برسانند . برنامه سلام صبح بخیر رادیو که مشتاقان زیادی هم دارد از رادیوی سرویس تا ردیف دوم بخوبی و تا ردیف سوم به زحمت شنیده می شود .

تفاوت های چشمگیری در مسیر یا نوع سرویس نیست . اتوبوسهای کارخانه های ماشین سازی ، آلمینیوم ، هپکو ، آذر آب ، کمباین سازی و واگن پارس و . . . لک و لک کنان مسیر همیشگی را تا مقصد می پیمایند .

هشت صبح پایگاه شکاری در داخل عراق .

گروهی شانزده نفره از بهترین و زبده ترین خلبانان عراقی بعد از صرف صبحانه ای مفصل از شنیدن محل ماموریت نقطه 53 درجه شمالی و 38 درجه شرقی یعنی شهر اراک با خبر می شوند . اما اینبار ماموریت متقاوت و متمرکز است . برخی اخم می کنند و گروهی دیگر بی تفاوتند و به لحظات پایان کار ماموریت می اندیشند . اخم گروه اول شاید ناشی از سختی استراتژیک محل ماموریت بود . در این اواخر هر وقت حمله هوایی به این شهر می شد اغلب حداقل یک هواپیما به مقصد بر نمی گشت و این " ترس نه چندان کوچک" باعث شده بود تا برای برخی از کم تجربه ها این شهر ماموریت سخت و بسیار دشواری قلمداد شود .

هرچه بود باقی صبحانه ها خورده شد ، لباسهای مخصوص پوشیده شد ، زیپ ها بالا کشیده شد، کلاه ها از جای مخصوص برداشته شد ، چاشنی های بمب ها برای انفجار آماده شد ، نازل های سوختگیری از باک سوخو ها و میگ ها و میراژها برداشته شد و کلمات عربی – انگلیسی به نشانه آمادگی جهت پرواز رد و بدل شد و هواپیما ها بر خواستند .

ایرن اراک همانروز پنجم مرداد 1365 ساعت نه صبح .

کودکی ده ساله بودم ... نرم و نازک ... چست و چابک ... در عنفوان کودکی با کوهی از آرزو ها شاید به بلندای کوه مستوفی اراک . به من هم ماموریت داده شد . ماموریت من گرفتن لباسهای اهل منزل از خشکشویی محل بود . دریغ از سانتی متری انتخاب مسیر درست برای پسربچه ها در این سن و در آن ایام . با دوچرخه از مسیری نا هموار به همان کوه آرزو های کودکی رفتم تا در آن بلندی لباسها را از خشکشویی بگیرم .

به وضوح صدای آژیر قرمز- که در آن ایام شنیدنش عادی شده بود – به گوش می رسید و این شاید هیجان صعود با دوچرخه به بالای کوه را مضاعف می کرد . صدای گوش خراش و وحشتناک پدافند های ضد هوایی که در شهر می پیچید اندک اندک جولان می گرفت و خود نمایی می کرد و آن لحظه ها این ترس نبود که غلبه می کرد بلکه لذت و هیجان تماشای هشت فروند هواپیمایی بود که دو به دو در چهار گروه مسیر هایی غیر قابل پیش بینی را برای نفوذ انتخاب می کردند و این رقص های دو به دو گیج کننده آنان بود که پدافند ها را به آسانی گمراه و درمانده می کردند .

در آن ارتفاع رنگ هواپیما ها برای من به آسانی قابل رویت بود ، خاکستری و نقره ای که در آن
                        آفتاب تموز می درخشیدند و برخی هم تیره و سیاه و شاید هم همین تیره رنگ ها بودند که تیره روز را در آن روز برای آن مردم زحمت کش و سخت کوش به ارمغان آوردند . هواپیماهای نقره ای و خاکستری به راحتی با پدافند ها که حالا دیگر صدای شلیکشان لاینقطع و ممتد شده بود بازی می کردند . بسان یوزپلنگی که شکارش را گرفته و از درماندگی آن اطمینان دارد و با اینحال به او امان می دهد تا چند قدمی بدود و دوباره او را زمین می زند .

بخوبی دیدم که چهار هواپیمای مشکی از بالای منطقه فوتبال (شهرک علی ابن ابیطالب کنونی ) یعنی شرقی ترین نقطه شهر دو به دو وارد شدند و بمب هایی را که در آن نیمروز مرداد ماه در آفتاب می درخشیدند بر فراز مجموعه کارخانه ها رها کردند و رفتند .

دود سیاهی به مثابه قارچ بمب های اتمی که متاثر از تجمع دود چندین انفجار در مکان های نزدیک به یکدیگر بود بر فراز شهر سایه افکند .

صدای ممتد آژیر های آمبولانس ها جای خود را به صدای ممتد پدافند ها داد .

همان کنجکاوی ده سالگی باعث شد که نتوانم برای ندیدن آنچه که نباید در آن سن می دیدم تاب بیارم و پس از گرفتن لباسها و با همان دوچرخه ای که حالا خاکی و کثیف شده بود به سمت بیمارستان ولی عصر (عج) اراک راهی شدم .

صحنه ها فراتر از توان ذهنی و روحی ده سالگی من بود . از نزدیکیهای بیمارستان تراکم جمعیت موج می زد.صدای ناله و شیون و فغان با صدای آژیر آمبولانسها در هم آمیخته شده بود و هیمن باعث شده بود که فضای غم ناک جای خود را به فضای ترسناک و دلهره آور بدل کند . بدون استثناء روپوش های سفید پرسنل بیمارستان از قسمت جلو قرمز و خونی و از عقب اندکی سفید بود . محوطه ورودی بیمارستان هم با رنگ قرمزتزیئین شده بود که رفته رفته سیاه وسیاه تر می شد . بوی سوختگی پوست و گوشت با بوی کز خوردگی در هم آمیخته شده بود و ترکیبی مشمئز کننده تشکیل داده بود . اتومبیل ها بدون نظم و در هم بر هم پارک شده بودند و در هر گوشه و کناری عده ای دور هم گرد آمده و از خبر شهادت عزیزشان شیون و زاری می کردند .

هراز گاهی وانت نیسان و یا آمبولانسی می آمد و چند نفر بعد از تجسس سطحی و اولیه مجروح ها را از شهید ها جدا می کردند و گاهی دست یا پایی جدا شده بود که شاید تنها می ماند . کمی آنسوتر مغازه شیرینی فروشی قند ریز که درخت نسبتا" در دسترسی داشت محلی شده بود برای چند نفر که سرم هایشان را به شاخه های درخت آویخته بودند و مات و متحیر از آنچه بر سرشان آمده ساکت و بهت زده بودند . تاثیر اولین برخورد با چنین صحنه هایی به سرعت به افت فشار خون تبدیل شدو قبل از هر عامل دیگری به سرعت سرم گیج رفت و در کنار خیابان نشستم ...

در برگشت شهر ساکت و متروک و دغدار بود . تا مدتها نحوه شهادتها بود که نقل قول می شد .خون هفتاد و هشت شهید و چهارصد مجروح از کارخانه های آلمینیوم و واگن پارس وآذرآب و... در آن روز به زمین اراک شهر بی دفاع ریخته شد .

همانشب بغداد .

اغلب آن خلبانها از اینکه ماموریت خود را به نحو مطلوبی انجام داده اند و تعطیلات را در کنار خانواده در یکی از رستورانهای شیک خیابان ساحلی بغداد زیر نور ملایم لامپ های رنگی تابیده شده به سطح آب جاری رود فرات همراه با آوای دلنشین موسیقی سنتی عربی می گذرانند ، راضی و خشنود بودند .

25 سال بعد اراک ( دقیقا ربع قرن بعد ) وردی اصلی مجموعه ورزشی شهدای پنجم مرداد

در کنار جر و بحث و داد و قال بی نتیجه یک ورزشکار که اصرار دارد اتوموبیل سانتافه اش را به داخل مجموعه ببرد و با ممانعت مستمر نگهبان مجموعه مواجه می شود ، اگر از انبوه جوانانی که با عقل و درایت ورزش را به عنوان گزینه اصلی برای پر کردن اوقات فراغت خود انتخاب کرده اند و همواره با دوستان و هم تیمی های خود محل قرار را - پنجم مرداد – در مکالمات و محاورات روز مره تنطیم می کنند علت نام گذاری این مجموعه را بپرسی به لطف و عنایت و پشتکار و همت کلیه مسئولین فرهنگ ساز در سطح این شهر که هم اینک به بلوغ یک میلیون و یکصد هزار نفری رسیده است ، قطع به یقین هیچکدام علت این نام گذاری را نمی دانند . کمی آنسوتر در سطح قبور شهدای این روز نیز حداکثر همت عالی مسئولان شاخه گلی است که بازهم بدون پشتوانه فرهنگی و فرهنگ سازی و صرفا به جهت رفع تکلیف در این روز مناسبتی بر مزارشان گذاشته اند تا شاید روز و روزگاری و مناسبتی دیگر ...

روزانه پنج هزار نفر در قالب سی رشته ورزشی به این مجموعه ورزشی رفت و آمد می کنند براستی چند درصد آنان از علت نامگذاری این مجموعه آگاهند ؟

نظر

• vet
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 1504

دوستان شرکت بکنید یا نکنید فرقی نداره برا ما همیشه خلیج فارسه :d
                          فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• بهروز نعیمی
                            عضو عادی
                            • Apr 2011
                            • 68

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                            جناب نعمی با سلام
                            می خواستم نظر کلی شما را در مورد سرمایه گذاری بین بازارهای سکه و ارز و مسکن در حال حاضر بدانم. و اینکه کدامیک با اوضاع کنونی بهتر هستند.؟ دیگر دوستان هم اگر فکر می کنند نظر خاصی دارند اینجا بنویسند. ممنونم
                            سلام

بین سکه و ارز , سکه را توصیه میکنم چون سکه هم تحت تاثیر قیمت جهانی طلا که فعلا صعودی هست می باشد و هم تحت تاثیر سیاست احتمالی افزایش قیمت ارز. از طرف دیگر افزایش تورم در جامعه سرمایه های خرد مردم را بیشتر به سمت بازار سکه و طلا سوق می دهد و دید سنتی در جامعه ما بر ارزش دار بودن همیشگی سکه و طلا می باشد .

مسکن هم برای سرمایه گذاری خوب است و از چند ماه پیش زمزمه افزایش قیمت در نیمه دوم سال شنیده می شود منتها ریسکی که مسکن دارد این است که شاید به راحتی نتوان آن را نقد کرد و سرمایه را به سمت بازارهای دیگر برد .

در کل اعتقاد دارم که همه تخم مرغ هایتان را در یک سبد نگذارید .
                            [SIZE=4][COLOR=red]
                            [/COLOR][/SIZE]

نظر

• مهسا
                              عضو جدید
                              • Jul 2011
                              • 6

جناب اراک بورس ازینکه اینقدر به فکر همشهری های خودتون هستید تشکر میکنم حتما از نظرات اساتید استفاده میکنم

نظر

• آرتمیس
                                عضو عادی
                                • Jul 2025
                                • 283

آقا، برادر، دوست عزیز، بزرگوار، سرور من....
                                بیخیال......بیخیال.......
                                یک نگاه عمیق که یه خودمون بندازیم می بینیم از بیخ عربیم.... حالا هی بیاییم گیر بدیم به این خلیج مادر مرده....
                                اگه راست میگیم از نام گذاریهای عربی روی فرزندانمان دست برداریم....
                                کاری کنیم که وقتی رفتیم قلب اروپا و آمریکا و در کل بلاد کفر و گفتند نام: و ما گفتیم: کوروش، داریوش، سهراب، تهمینه، آذرخش، ژویش، سهند، رودابه، .....و هزاران نام زیبای ایرانی که داره فراموش میشه..... اونموقع است که با افتخار میگیم پرشین گلف هم از آن ماست.....
                                اما وقتی یه نام عربی از خودمان گفتیم .....(نمیگویم چون شاید به بعضی بربخورد که توهین به مقدسات است) دیگر نمیتوانیم به پرشین گلف افتخار کنیم...
                                چشمها را بشوییم ...جور دیگر ببینیم....
                                اگه خیلی راست میگیم نگذاریم واحد پولمان دینار شود.....
                                خلیج که ثبت جهانی شد......
                                [B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
                                [/COLOR][/SIZE][/B]

نظر

در حال کار...
                                X