تالار بورس اراك و ايده هاي بورسي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mir48
    عضو عادی
    • May 2011
    • 179

arak_bourse جان
    سبد من خیلی شلوغه.نیست؟
    عین آش شله قلمکاره.
    البته اخیراً اینجور شده.
    آخه تازگی یه ضرر مشتی دادم.
    دیگه میترسم سهم کم بگیرم.

نظر

• arak_bourse
      کاربر فعال
      • Nov 2010
      • 3802

به نظرم بيشتر از اين به بعد بايد به فكر نقدشدن بود تا خريد. بازار فوقش 1 ماهه ديگه با زور مثبت بمونه.
      شعارهاي گفته شده در مراسم سخنراني احمدي نژاد به نظرم همه سازماندهي شده و گوشزد به او است. اين حرفها ميتونه سرآغاز شروع يه تحولات سياسي و بهم ريختن بازار باشه. به هر حال من نمي خوام منفي بافي كنم اما از خبرهايي كه خود سايت هاي مجاز خبري دارن مي زارن بايد به اين نكته پي برد كه شروع مناقشات است.
      تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• arak_bourse
        کاربر فعال
        • Nov 2010
        • 3802

اين موج b كه همه دارن مي گن چي هست؟. تو رو خدا يكي بگه طول موجش چنده يه دفعه ما اينجا وسط دريا نريم زير آب.
        خدا رجم كنه!

نظر

• arak_bourse
          کاربر فعال
          • Nov 2010
          • 3802

بازار امروز منفي داره ميشه و به نظر انگيزه صعود بازار گرفته شده است. ديگه به اين مثبتها هم نميشه دلخوش كرد. انگار بازار دوست داره منفي بشه.

نظر

• arak_bourse
            کاربر فعال
            • Nov 2010
            • 3802

يه مدت باز نيستم ولي فكر نكنم بازار خوبي هم داشته باشيم. من هم كه بيشتر نقد شدم اگرچه از سود ضرر كردم. حدارو شكر سرمايه ام از دست نرفت. چندتا سهم خوب هست اگه بازار منفي بشه مي خرم. چون ديگه بازار مدتي مي لنگه يعني ممكنه بودن يا نبودن در اين بازار سودي هم عايدمون نكنه الا بعضي سهم هاي خاص. وقتي بيشترين مثبت رو سهم هاي با حجم مبناي كم مي خورن يعني اوضاع درامه.

نظر

• باربد
              Banned
              • Aug 2025
              • 3256

سهمی که داره برای شنبه به من چشمک میزنه
              باما

نظر

• باربد
                Banned
                • Aug 2025
                • 3256

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                سهمی که داره برای شنبه به من چشمک میزنه
                باما
                پله اول امروز خرید شد به نظر میاد به شنبه نمیکشه

نظر

• بهروز نعیمی
                  عضو عادی
                  • Apr 2011
                  • 68

امروز از پاسارگاد اراک تماس گرفتند و بهم گفتند که فردا ساعت 3 کلاس آمورشی نحوه معاملات آنلاین است . البته سری اول کلاس هست و گویا چند کلاس هست .

تاکید کردند فقط خودم برم و کسی همراهم نباشه . اگر ترور شدم شما اطلاع رسانی کنید . در ضمن بسیجی هم نیستم و پس فردا اومدن گفتن بسیجی بودم و عناصر ضد انقلاب ترورم کردند توجه نکنید !
                  [SIZE=4][COLOR=red]
                  [/COLOR][/SIZE]

نظر

• آرتمیس
                    عضو عادی
                    • Aug 2025
                    • 283

در اصل توسط بهروز نعیمی پست شده است View Post
                    امروز از پاسارگاد اراک تماس گرفتند و بهم گفتند که فردا ساعت 3 کلاس آمورشی نحوه معاملات آنلاین است . البته سری اول کلاس هست و گویا چند کلاس هست .

تاکید کردند فقط خودم برم و کسی همراهم نباشه . اگر ترور شدم شما اطلاع رسانی کنید . در ضمن بسیجی هم نیستم و پس فردا اومدن گفتن بسیجی بودم و عناصر ضد انقلاب ترورم کردند توجه نکنید !
                    جناب نعیمی مواظب باشید!!!!;)
                    احتمالا برنامه ترور ندارند، شاید براتون تور پهن کردن:d:d
                    [B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
                    [/COLOR][/SIZE][/B]

نظر

• باربد
                      Banned
                      • Aug 2025
                      • 3256

اقای نعیمی کلاس کجا برگزار میشه
                      منم بیام شرکت کنم زیر ابی رفتن با انلان را اموزش بدم
                      اخه......:p

نظر

• بهروز نعیمی
                        عضو عادی
                        • Apr 2011
                        • 68

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                        اقای نعیمی کلاس کجا برگزار میشه
                        منم بیام شرکت کنم زیر ابی رفتن با انلان را اموزش بدم
                        اخه......:p
                        در خود تالار فکر کنم برگزار میشه . من چیزی نپرسیدم ! احتمالا خود تالار هست چون تالار اراک به اون بزرگی باید به یک دردی بخوره دیگه ! هر کس زودتر رسید برای من جا بگیره :))
                        [SIZE=4][COLOR=red]
                        [/COLOR][/SIZE]

نظر

• بهروز نعیمی
                          عضو عادی
                          • Apr 2011
                          • 68

خب رفتیم جلسه آنلاین .

از جو کلاس اصلا خوشم نیومد . نحوه سوال پرسیدن تعدادی از افراد از مدرس جلسه خیلی بی ادبانه بود . هر کس از هر طرف بدون اینکه دستش را بالا ببرد سوال می پرسید . داخل حرف زیاد می پریدند . علی رغم اینکه مدرس گفت سوال نپرسید تا پایان جلسه اما سوالات تمامی نداشت . یک کلام بخوام بگم لول کلاس پایین بود . اون وسط یکی بلند شده بود رفته بود پشت سر مدرس با سیستمی که بود کار می کرد که من حیران مانده بودم =))

مدرس جلسه برخورد متینی داشت اما اطلاعات کافی نداشت و نتونست جلسه را به نحو مناسبی اداره کنه . در یک جا ازش در مورد نمودار میله ای درسیستم آنلاین پاسارگاد پرسیدم که برگشت بهم گفت نمودار شمعی که بهتره و من هم گفتم کندل در بورس ایران به کار نمیاد جز شلوغی چارت و شروع کرد برای من توضیح دادن کندل که کندل نزولی و صعودی چیه ( فکرشو بکن به من داره میگه کندل نزولی و صعودی چیه =)) ).

کلاس که تمام شد ازش سوالاتی داشتم و در یکی از سوالات از کلمه استیشن استفاده کردم که بی درنگ گفت تریدری ؟ گفتم بله . چطور مگه ؟ گفت اینکه از واژه استیشن استفاده کردی فهمیدم چون اکسانی که آشنا هستند با ریتم معاملات از این کلمه استفاده می کنند ! در مورد ف--ا--ر--ک--س و اینها هم کمی پرسید .

موقع دریافت سی دی آموزشی معاملات آنلاین یک سری افراد فوق العاده بی کلاس به سمت میز سی دی ها هجوم بردند :-SS که سی دی آمورشی به یک سری از جمله من اصلا نرسید و گفتند شنبه به کسانی که نرسیده سی دی می دهند .

جلسه امروز باعث شد برای کلاس تکنیکالی که قصد برگزاری آن را دارم تجربه ای کسب کنم و برخورد مقتضی را در روز موعود داشته باشم :(fight)
                          [SIZE=4][COLOR=red]
                          [/COLOR][/SIZE]

نظر

• ali.n
                            عضو عادی
                            • Aug 2025
                            • 165

در اصل توسط بهروز نعیمی پست شده است View Post
                            خب رفتیم جلسه آنلاین .

از جو کلاس اصلا خوشم نیومد . نحوه سوال پرسیدن تعدادی از افراد از مدرس جلسه خیلی بی ادبانه بود . هر کس از هر طرف بدون اینکه دستش را بالا ببرد سوال می پرسید . داخل حرف زیاد می پریدند . علی رغم اینکه مدرس گفت سوال نپرسید تا پایان جلسه اما سوالات تمامی نداشت . یک کلام بخوام بگم لول کلاس پایین بود . اون وسط یکی بلند شده بود رفته بود پشت سر مدرس با سیستمی که بود کار می کرد که من حیران مانده بودم =))

مدرس جلسه برخورد متینی داشت اما اطلاعات کافی نداشت و نتونست جلسه را به نحو مناسبی اداره کنه . در یک جا ازش در مورد نمودار میله ای درسیستم آنلاین پاسارگاد پرسیدم که برگشت بهم گفت نمودار شمعی که بهتره و من هم گفتم کندل در بورس ایران به کار نمیاد جز شلوغی چارت و شروع کرد برای من توضیح دادن کندل که کندل نزولی و صعودی چیه ( فکرشو بکن به من داره میگه کندل نزولی و صعودی چیه =)) ).

کلاس که تمام شد ازش سوالاتی داشتم و در یکی از سوالات از کلمه استیشن استفاده کردم که بی درنگ گفت تریدری ؟ گفتم بله . چطور مگه ؟ گفت اینکه از واژه استیشن استفاده کردی فهمیدم چون اکسانی که آشنا هستند با ریتم معاملات از این کلمه استفاده می کنند ! در مورد ف--ا--ر--ک--س و اینها هم کمی پرسید .

موقع دریافت سی دی آموزشی معاملات آنلاین یک سری افراد فوق العاده بی کلاس به سمت میز سی دی ها هجوم بردند :-SS که سی دی آمورشی به یک سری از جمله من اصلا نرسید و گفتند شنبه به کسانی که نرسیده سی دی می دهند .

جلسه امروز باعث شد برای کلاس تکنیکالی که قصد برگزاری آن را دارم تجربه ای کسب کنم و برخورد مقتضی را در روز موعود داشته باشم :(fight)

مدرسش اصلا به نرم افزار مسلط نبود
                            کلا این کاره نبود
                            بِسم الله الرّحمنِ الرّحيم

يا ألله يا کريمُ يا اوّلُ يا آخِرُ يا مجيبُ يا فارِجَ الهَمِّ و يا کاشِفَ الغَمِّ

فَرِّج هَمّي و يَسِّر أمري وارحَم ضعفي و قِلَّةَ حيلَتي وَارزُقني مِن حَيثُ لاأَحتَسِبُ يا رَبّ العالَمين

رسول خدا (ص) فرمود: هرکس اين دعا را بخواند و ديگران را نيز از آن آگاه سازد، خداوند در امور مهمه اش گشايش ايجاد خواهد کرد.

...........................

[SIZE="7"][/SIZE]موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی محک تلفن: 22490544[SIZE="6"][/SIZE]

نظر

• arak_bourse
                              کاربر فعال
                              • Nov 2010
                              • 3802

باید کلاس رفت. من کی برم ÷س

نظر

• arak_bourse
                                کاربر فعال
                                • Nov 2010
                                • 3802