همشهري هاي عزيز چي شده همتون داريد بافق مي خريد؟
تالار بورس اراك و ايده هاي بورسي
Collapse
X
-
-
دو کلمه پارسي صحيح
لطفا
جهت آگاهی دوستان و احترام به کلمه پارس که همان فارس است, به دوستان فارسی زبان خود اعلام نمایید که; سگ واق واق میکند نه پارس. این ضربهای بود که از تازیان خوردهایم که میخواستند ما پارسیان را خرد و کوچک کنند که این لقب را به پارسیان دادند.
غذا در زبان عربی یعنی ادرارشترکه این
هم یکی دیگر از ضربههای تازیان هست که به هنگام خوردن شام
یا ناهار به ایرانیان شکست خورده میگفتند ، بگویید: غذا میخوریم.
به جای کلمه غذا از خوراک استفاده نمائید. سپاس گذارم.
خواهشمندم این دو مورد را به دوستان فارسی زبان خود گوش زد کنید. جهت اطلاع بیشتر میتوانید به لغتنامه دهخدا مراجعه نمایید[B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
[/COLOR][/SIZE][/B]
نظر
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postهمشهري هاي عزيز چي شده همتون داريد بافق مي خريد؟
شرکت سال 89 اولین پیش بینی را 280 ریال اعلام کرده
الان 2205 ریال محقق کرده
شرکت سال 90 را در گام اول 587 و بعد 785 ریال اعلام کرده که به بازار اعلام نشده یک ماه پیش اومده 874 اعلام کرده
یک دو دو تا چهار تا کنی تا پایان سال رقم خوشگلی در میاری
در صورتهای مالی نرخ تی سی را با 290 ذلار بسته که اگر همان 220 دلار تثبیت شود سوذ شرکت همین الان 1987 ریال است
حالا شرکت میخواد تا یک ماه دیگه افزایش سرمایه بده اونم با تعدیل سود
حالا شما قیمتهای جانی را هم لحاظ کن
شناور سهم را هم در نظر بگیر
کلا فروشنده نداره
نظر
-
-
-
يه ماهه دان ميگن آنلاين راه مي افته به هركي هم يه تاريخي گفتند. فكر كنم فهميدن همه مشتريها دارن مي پرن مي خوان مشتريها حفظ بشن.
ولي همشهري هاي عزيز به خاطر رونق در بورس در شهر خودمون هم كه شده با پاسارگاد كار كنيد. بزاريد تالار شلوغ باشه و كم كم چندنفر ديگه هم با اين بازار آشنا بشن. به هر حال اينظوري چندتا بيكار ميتونن با يه پول كم بيان و سرمايه گزاري رو ياد بگيرن و يه كار پاره وقتي داشته باشند. هر كدوم از ما ميتونه سهمي در اين كار داشته باشه.
توي شهر اراك تكنكياليستهاي خوبي مثل بهروز نعميي هست. همين باربد عزيز هم كه مدتي است با هم بيشتر آشنا شديم خيلي كارش درسته. از خريد و فروش هاش مشخصه. يا آرتميس گرامي كه تو تالار اراك همه حرفش رو قبول دارن.
موفق باشيدتحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
دوستان يكي از اشتباهات بارز خودم تو بورس اينه كه هر سهمي رو هركسي گفت خريدم. به نظرم بايد كم و گزيده سهم خريد.زياد شدن سهم ها فقط دردسر و مشكل داره. انشالله از اين بعد دنبال هر سهمي نمي رم.
توي اين سايت ها هم هركسي به جهت سليقه سهمي رو معرفي مي كنه. كه اگه خوب دقت كنيد مي بينيد تمام سهم هاي تو بورس همشون تو سايت ها معرفي شدن. چون هركس به يه سهمي علاقه داره. پس به جاي تلبيغ سهم كاش همه فقط معرفي و تحليل مي اوردند نه ترغيب به خريد سهم.تحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
یه روز یه نفر تووی تالار اراک یه چیزی بهم گفت که خیلی برام جالب بود :
"سهم مثل بچه آدمیزاد میمونه، باید هر روز بهش رسیدگی کنی، اگه یه روز بهش نرسی از دستت در میره"[B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
[/COLOR][/SIZE][/B]
نظر
-
-
-
سلام
برای ثبت نام معاملات آنلاین با من تماس گرفتند و گفتم اسم من هم رد کنید و گفتند باید خودت هم بیای که در روزهای آینده سری می زنم ببینم چه خبره. پرسیدم امتحان و اینها هم نداره.[SIZE=4][COLOR=red]
[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
نظر