تكنوتار ( تكنو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • AZARIAN
    عضو عادی
    • Oct 2010
    • 55

بزرگوار . من حرفم اينه كه قراره شركت تكنو بشه :
    شركت سرمايه گذاري تكنوتار .
    بقيه حرفا و تو گفتي و من گفتم كشكه . والسلام و بدرود
    کفاره شرابخوریهای بسیار ؛ هشیار در میان مستان نشستن است.

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

اصلا نيازي به منتظر موندن نيست تو بند 6 گزارش حسابرس زيان 9 ماهه رو 308 ريال اعلام كرده كه 9 ماهه 276 ريال زيان پوشش داده.....يعني بازم در گزارش 12 ماهه تعديل منفي داره.......خب خواستن با گزارش 91 اين تعديل منفي سنگين رو كوچيك نشون بدن.......كه البته كار عاقلانه اي كردن..بند 6 رو حتما بخونيد

همون كاري كه كربن كرد تكنو هم كرد
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

شركت اشتباه محضي كرد كه تعديل منفيشو كامل ارائه نكرد و جا رو واسه تعديل منفي تو 12 ماهه باز گذاشت...اينجوري دوباره به سهامداراش شوك وارد ميشه.....تعديل منفي در 12 ماهه زياد سنگين نيست و بازارم بيشتر به گزارش 91 واكنش نشون ميده...اگه اينا ميومدن گزارش 90 رو سريع اعلام ميكردن و نماد رو باز ميكردن واقعا به ضرر سهم تموم ميشد ولي با اين كارشون زهر سهمو گرفتن

نظر

• AZARIAN
          عضو عادی
          • Oct 2010
          • 55

بازگشايي نماد معاملاتي تكنو
          به اطلاع مي رساند نماد معاملاتي شركت مهندسي تكنوتار با توجه به اعلام پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 1391/12/30،( بدون محدوديت نوسان قيمت ) با استفاده از مكانيزم (Auction)آماده انجام معامله مي باشد . مديريت بازار

نظر

• *سامان*
            عضو فعال
            • May 2011
            • 4691

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
            اصلا نيازي به منتظر موندن نيست تو بند 6 گزارش حسابرس زيان 9 ماهه رو 308 ريال اعلام كرده كه 9 ماهه 276 ريال زيان پوشش داده.....يعني بازم در گزارش 12 ماهه تعديل منفي داره.......خب خواستن با گزارش 91 اين تعديل منفي سنگين رو كوچيك نشون بدن.......كه البته كار عاقلانه اي كردن..بند 6 رو حتما بخونيد

همون كاري كه كربن كرد تكنو هم كرد
            اونايي كه روز اول خريدن به بند 6 گزارش توجه نكردن و قيمت سهمو بي اندازه بالا بردن و نتيجشم ديدن....بهترين بازگشايي براي سهم 130 135 بايد ميبود اونم با حجم بالا....اينطوري زهر سهم گرفته ميشد....اما يه عده حقيقي كه عمدتا تازه كار بودن فقط ميخاستن بخرن.....تكنو در گزارش 12 ماهه بازم تعديل منفي ميده يعني حدودا يك ماهه ديگه...البته تعديلش 10 12 درصد بيشتر نيست ...اما يه چيزي رو بهتون بگم تكنو رو بعيد ميدونم امسال بتونه اين سود 11 تومني رو پوشش بده .....گزارش 3 ماهه تكنو خيلي چيزارو روشن ميكنه.....يه نكته ديگرم بايد بگم و اونم اينه كه تكنو اگه تونسته سود اعلام كنه به واسطه افزايش نرخ سنگيني بوده كه گرفته و گرنه از لحاظ عملياتي رشد نداشته........اينا رو من به اونايي كه تازه واردن دارم ميگم........انشالا برميگرده اما براي خودتون رويا پردازي نكنيد يه صعود تكنو داره اما اگه من باشم تو صعودي كه داره ميفروشم و منتظر گزارش 3 ماهش ميشم تا ببينم چند مرده حلاجه....البته اينا به شرطي هست كه يه وقت آسي رو نكنه كه در اين صورت اينايي كه ما گفتيم همش به قول جناب آذريان كشكه

نظر

• AZARIAN
              عضو عادی
              • Oct 2010
              • 55

.....انشالا برميگرده اما براي خودتون رويا پردازي نكنيد يه صعود تكنو داره اما اگه من باشم تو صعودي كه داره ميفروشم و منتظر گزارش 3 ماهش ميشم تا ببينم چند مرده حلاجه....البته اينا به شرطي هست كه يه وقت آسي رو نكنه كه در اين صورت اينايي كه ما گفتيم همش به قول جناب آذريان كشكه
              ما كه حسابي دوستت داريم.
              امروز 1466ريال خريد كوچكي كرديم .
              منظور من اينه كه جنگ هاي زرگري همش كشكه !!!
              مهم اينه كه تو بازار بخري و بفروشي و بدوني كه هستي. بقيه اش بازم كشكه.

نظر

• سعید راد
                عضو عادی
                • Jan 2012
                • 163

اونايي كه روز اول خريدن به بند 6 گزارش توجه نكردن و قيمت سهمو بي اندازه بالا بردن و نتيجشم ديدن....بهترين بازگشايي براي سهم 130 135 بايد ميبود اونم با حجم بالا....اينطوري زهر سهم گرفته ميشد....اما يه عده حقيقي كه عمدتا تازه كار بودن فقط ميخاستن بخرن.....تكنو در گزارش 12 ماهه بازم تعديل منفي ميده يعني حدودا يك ماهه ديگه...البته تعديلش 10 12 درصد بيشتر نيست ...اما يه چيزي رو بهتون بگم تكنو رو بعيد ميدونم امسال بتونه اين سود 11 تومني رو پوشش بده .....گزارش 3 ماهه تكنو خيلي چيزارو روشن ميكنه.....يه نكته ديگرم بايد بگم و اونم اينه كه تكنو اگه تونسته سود اعلام كنه به واسطه افزايش نرخ سنگيني بوده كه گرفته و گرنه از لحاظ عملياتي رشد نداشته........اينا رو من به اونايي كه تازه واردن دارم ميگم........انشالا برميگرده اما براي خودتون رويا پردازي نكنيد يه صعود تكنو داره اما اگه من باشم تو صعودي كه داره ميفروشم و منتظر گزارش 3 ماهش ميشم تا ببينم چند مرده حلاجه....البته اينا به شرطي هست كه يه وقت آسي رو نكنه كه در اين صورت اينايي كه ما گفتيم همش به قول جناب آذريان كشكه
                ساده ی ساده عزیز

- روز اول سهامدار حقیقی یک درصد 100.0000 سهم اضافه کرد که دلایل خودش را دارد که از کاربران این سایت هم هست.
                - منتهی بد نیست به سهامهای سرمایه گذاری شده در اخابر و همراه داشته باشید که در اثر تقسیم سود آنان 50 تومان سود نصیب تکنو میشه.
                - تکنو آس های زیادی داره که بموقع رو میشه.
                - به سهامهای مهر در این چند وقت توچه کرده اید مثل تراکتور- فایرا -و...
                - به نظرم فردا کلا جارو کنه (مثل دیروز توسط خود مهر)

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

در اصل توسط سعید راد پست شده است View Post
                  ساده ی ساده عزیز

- روز اول سهامدار حقیقی یک درصد 100.0000 سهم اضافه کرد که دلایل خودش را دارد که از کاربران این سایت هم هست.
                  - منتهی بد نیست به سهامهای سرمایه گذاری شده در اخابر و همراه داشته باشید که در اثر تقسیم سود آنان 50 تومان سود نصیب تکنو میشه.
                  - تکنو آس های زیادی داره که بموقع رو میشه.
                  - به سهامهای مهر در این چند وقت توچه کرده اید مثل تراکتور- فایرا -و...
                  - به نظرم فردا کلا جارو کنه (مثل دیروز توسط خود مهر)
                  من واقعيات سهمو گفتم....حالا يه نفر ميخاد خودشو گول بزنه يه نفر نه....اون سهامدار حقيقي هم مثه منو شما چه فرقي ميكنه...اگه حاليش بود قيمتو اونقد بالا نميبرد.....منم معتقدم بايد يه صعود بكنه اما ميگم رويا پردازي نكنيم...اينا رو واسه سهامداراي جديد الورود ميگم كه تحت تاثير جو فروماي بورسي قرار نگيرن......بعضي موقع ها بالا باز ميشه ميليوني معامله ميشه بعضي موقع هام از رو جو زدگي بالا باز ميشه....در ضمن اخابر و همراه واسش چند تموم شده و چنتا سهم ازشون داره؟

نظر

• سعید راد
                    عضو عادی
                    • Jan 2012
                    • 163

من واقعيات سهمو گفتم....حالا يه نفر ميخاد خودشو گول بزنه يه نفر نه....اون سهامدار حقيقي هم مثه منو شما چه فرقي ميكنه...اگه حاليش بود قيمتو اونقد بالا نميبرد.....منم معتقدم بايد يه صعود بكنه اما ميگم رويا پردازي نكنيم...اينا رو واسه سهامداراي جديد الورود ميگم كه تحت تاثير جو فروماي بورسي قرار نگيرن......بعضي موقع ها بالا باز ميشه ميليوني معامله ميشه بعضي موقع هام از رو جو زدگي بالا باز ميشه....در ضمن اخابر و همراه واسش چند تموم شده و چنتا سهم ازشون داره؟
                    ساده عزیز

تشکر بابت جواب

شما که در موضوع صورتهای مالی و حسابداری تخصص دارید لطفابه این سوال من پاسخ دهید.

یک شرکتی که کلا 9.4 میلیارد تومان سرمایه اش است از کجا 22175 میلیون ریال بابت خرید 0.002 همراه و 0.001 مخابرات 21167 میلیون ریال سرمایه گذاری کرده آنهم در سال مالی 90. و اثر حاصل از خریدهای آن در صورتهای مالی سال 91 چگونه است.

نظر

• *سامان*
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 4691

ساده عزیز

تشکر بابت جواب

شما که در موضوع صورتهای مالی و حسابداری تخصص دارید لطفابه این سوال من پاسخ دهید.

یک شرکتی که کلا 9.4 میلیارد تومان سرمایه اش است از کجا 22175 میلیون ریال بابت خرید 0.002 همراه و 0.001 مخابرات 21167 میلیون ریال سرمایه گذاری کرده آنهم در سال مالی 90. و اثر حاصل از خریدهای آن در صورتهای مالی سال 91 چگونه است.
                      جواب همين سوالا هست كه صورتهاي تكنو تار رو ايراد دار كرده....اون اول كه گزارش 6 ماهه تكنو اومد سريع گفتم كه گزارش تكنو ايراد داره.....اما مبلغ اين سرمايه گذاري ميتونه منبع مختلفي داشته باشه....اول بايد ببينيم اين سرمايه گذاري بلند مدته يا كوتاه مدت....در ترازنامه 9 ماهه اصلا يه همچين چيزي لحاظ نشده و از عجايب هست.....تا نوع سرمايه گذاري مشخص نشده باشه نميتونيم تاثيرش در صورتهاي مالي رو بررسي كنيم....اما مبلغش ميتونه اعتباري يا از محل وام يا از محل پيش دريافت باشه پس زياد جاي سوال نداره...اگه لينك مربوط به اين سرمايه گذاري رو داريد بزاريد ببينم چه خبره

نظر

• سعید راد
                        عضو عادی
                        • Jan 2012
                        • 163

جواب همين سوالا هست كه صورتهاي تكنو تار رو ايراد دار كرده....اون اول كه گزارش 6 ماهه تكنو اومد سريع گفتم كه گزارش تكنو ايراد داره.....اما مبلغ اين سرمايه گذاري ميتونه منبع مختلفي داشته باشه....اول بايد ببينيم اين سرمايه گذاري بلند مدته يا كوتاه مدت....در ترازنامه 9 ماهه اصلا يه همچين چيزي لحاظ نشده و از عجايب هست.....تا نوع سرمايه گذاري مشخص نشده باشه نميتونيم تاثيرش در صورتهاي مالي رو بررسي كنيم....اما مبلغش ميتونه اعتباري يا از محل وام يا از محل پيش دريافت باشه پس زياد جاي سوال نداره...اگه لينك مربوط به اين سرمايه گذاري رو داريد بزاريد ببينم چه خبره
                        دوست عزیز بخاطر همین مسائل هست که میگویم خبرهای زیادی دارد.
                        لینک زیر وضعیت سرمایه گذاری است. می توانید صفحه 10 گزارش پیش بینی سال 91 را مطالعه کنید.

نظر

• *سامان*
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 4691

دوست عزیز بخاطر همین مسائل هست که میگویم خبرهای زیادی دارد.
                          لینک زیر وضعیت سرمایه گذاری است. می توانید صفحه 10 گزارش پیش بینی سال 91 را مطالعه کنید.

http://www.pic1.iran-forum.ir/images...3122583600.jpg
                          درصد دقيق مالكيتش در اخابر اگه 0.002 هست پس تعداد سهامش ميشه 91747000 تا....اگه مبلغ تمام شده رو به 91747000 تقسيم كنيم ميشه 24.7...يعني هر سهم مخابرات واسش درومده 24.7 ريال....اين كه منطقي نيست

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

تنها دليلي كه ميتونيم واسه اين موضوع بياريم اينه كه شركت مطالباتشو در قالب سهام گرفته

نظر

• سعید راد
                              عضو عادی
                              • Jan 2012
                              • 163

درصد دقيق مالكيتش در اخابر اگه 0.002 هست پس تعداد سهامش ميشه 91747000 تا....اگه مبلغ تمام شده رو به 91747000 تقسيم كنيم ميشه 24.7...يعني هر سهم مخابرات واسش درومده 24.7 ريال....اين كه منطقي نيست
                              دوست عزیز 0.001 درصد اخابر یعنی در حدود 48 میلیون سهم و در همراه 0.001 درصد یعنی حدود 2 میلیون سهم

نظر

• جواد277
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 4935

این شرکت یکی ار اعجایب بورس ایران است در گزارش 6 ماه شرکت اسناد وثیقه 20 میلیارد تومانی نزد بانک امد که معلوم نشده این اسناد سند ملکی بوده یا بصورت پول نزد بانک وثیقه بوده است که شما اساتید همه میدانید وثیقه کار نزد بانک حداقل 1دهم کل قرارداد است حالا هم که سهام مخابرات و همراه در این شرکت پیدا شده بعد از این هم هنوز گزارش تلفیقی زیر مجموعه های این شرکت هم که 2 سال است که به بورس گزارش نشده به نظر من این شرکت استاد حسابسازی برای مخفی کردن سود است هر چند که با اجرای قوانین نظارتی جدید مالیاتی از برج 4 به بعد دیگر فرصتی برای مخفی کاری ندارند وباید گزارشهای خود را شفاف به بورس بدهند

نظر

در حال کار...
                                X