مجموعه نظــــــــــرات استاد عزیـــــــز holy

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • HOLY
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 1113

در اصل توسط kashef پست شده است View Post
    یک تشکر خالی کافی نبود برای متنی که هر سطرش ارزش مروارید دارد . دستان شما را میبوسم holy عزیز =d>
    درود بر دوست بسیار عزیز و قدیمیم کاشف عزیز
    کاشف عزیز ،روی ماه شمارو میبوسم و از اینهمه لطفی که صرفا به خاطر بزرگواریتان و نه لیاقت بنده بر این حقیر دارین صمیمانه تشکر میکنم .
    از خداوند متعال آرزوی سلامت و موفقیت در تمام امور را برایتان دارم و امیدوارم همیشه ایام به کامتان باشد .....
    سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• HOLY
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 1113

در اصل توسط rezaafshari110 پست شده است View Post
      سلام
      با تشکر از دوستانی که در پیام های خود از جناب عمادی تشکر و قدردانی کرده اند فکر میکنم با این حدیث بیشتر حق مطلب ادا شود

پیامبر(ص) فرمودند:
      برای معلم وعالم، تمامی آنچه در آسمان و زمین است، استغفار می کنند حتی ماهیان در آب ،و فضیلت و برتری معلم و عالم نسبت به عابد ،به برتری ماه ، نسبت به ستارگان می ماند.

انشاالله همیشه سلامت و موفق باشید.
      با تشکر شاگردان شما در سایت بورسی
      جناب افشاری عزیز
      از لطفی که جنابعالی به بنده داشته و دارین جدا سپاسگزارم و امیدوارم خداوند جزای خیر به شما دوست عزیز عنایت بفرماید و مطمئن باشین که به جنابعالی از صمیم قلب همچون سایر دوستان و عزیزانم علاقه و ارادت دارم و امیدوارم متقابلا شما نیز اگر حتی کدورت مختصری در دل از بنده دارین به بزرگواری خودتون بر بنده ببخشایید .......
      برایتان سلامت و آرامش و سود از خداوند منان خواستارم

نظر

• rezaafshari110
        عضو فعال
        • Oct 2011
        • 347

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
        جناب افشاری عزیز
        از لطفی که جنابعالی به بنده داشته و دارین جدا سپاسگزارم و امیدوارم خداوند جزای خیر به شما دوست عزیز عنایت بفرماید و مطمئن باشین که به جنابعالی از صمیم قلب همچون سایر دوستان و عزیزانم علاقه و ارادت دارم و امیدوارم متقابلا شما نیز اگر حتی کدورت مختصری در دل از بنده دارین به بزرگواری خودتون بر بنده ببخشایید .......
        برایتان سلامت و آرامش و سود از خداوند منان خواستارم
        سلام استاد
        اون فقط یک دیالوگ دوستانه بین من و شما بود.
        خدا خودش میدونه من از هرکسی که حقم رو خورده یا در حقم جفا کرده راضی ام شما که جای خود رو دارید و اگه حقی باشه حق استادی شما بر ماست. امیدوارم شما جسارت های بنده رو عفو فرمایید.
        به امید روزی که خداوند به خاطر گذشتن از خطای دیگران از خطایای همه ما درگذرد.انشاالله
        و من الله التوفیق
        حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
        همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

نظر

• ملک الملک
          عضو عادی
          • Jan 2011
          • 90

با سلام خدمت استاد گرامی

از نظر شما طلا وارد روند نزولی شده یا خیر؟

از شما کمال تشکر و قدردانی را دارم.

نظر

• HOLY
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 1113

در اصل توسط danaisp پست شده است View Post
            باسلام به استادعزیز. باتوجه به علاقه بنده نسبت به شما وتحلیلات زیبایتان ازاستاد خواهشی دارم واینکه درصورت داشتن وقت یک نظری درمورد افت پست بانک و حداکثراصلاحی که این سهم میتواندداشته باشد ماراراهنمایی کنند. باتشکرفراوان از نظرات مفیدو تحلیلهای موثرتان.
            سلام دوست عزیزم
            از لطف و محبتی که به این حقیر دارین سپاسگزارم ،بابت تاخیر دفعه قبل عذرخواهم اما این بار طبق قرار قبل از انقضاء زمان
            در پی ام تقدیم کردم ،موفق باشین دوست عزیز

نظر

• HOLY
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 1113

در اصل توسط ملک الملک پست شده است View Post
              با سلام خدمت استاد گرامی

از نظر شما طلا وارد روند نزولی شده یا خیر؟

از شما کمال تشکر و قدردانی را دارم.
              سلام دوست عزیزم
              خدمت دوست محترمم عرض کنم ، شاید بهتر باشه بر مبنای تایم فریم ما تعریفی از روند داشته باشیک ،به عنوان مثال طلا در تایم 1و 5 و 15 دقیقه صعودی در تایم 30 و 60 دقیقه خنثی و در تایم چهارساعته نزولی در روزانه خنثی تا نزولی اما در تایم هفتگی و ماهانه صعودیست البته عرایض فوق بر مبنای یک نوع تعریف روند بر مبنای مووینگ هست حال اینکه ما چند جور تعریف داریم لذا ایکاش میدونستم مد نظر دوست محترمم کدوم تایم فرم هست تا توضیحات بیشترب میدادم
              اما اگه بخوام مطلبی عرض کنم که شاید بتونه کاربرد عمومیتری داشته باشه و حداقل تعدادی تایم فریم رو دربر بگیره باید عرض کنم طبق شکل زیر ،

د
              د
              و بر مبنای موج شماری موج ای پایان پذیرفته و موج بی به ظاهر(وفعلا نمیتونم بگم قطعا) کلاسیکی داشتیم که بعد از اون وارد موج سی شدیم ،
              اما از موج سی موج 1و2 اون پایان پذیرفته و به نظر در موج سی قرار داریم ......
              اما طبق همین موج شماری همونطور که در تصویر نشون دادم جهت موج سی نزولیست و هنوز تا پایان آن مقداری مسیر باقیست و به نظر بعد از اتمام اصلاح
              هنوز کفهای قبلی خواهد خورد و به مقدار بیشتری این فلز شگفت انگیز افت خواهد داشت ....
              اما بهتر اینستکه در تمام موج شماریها به شکل اخص و تحلیلها به شکل اعم محل نقض موج تحلیل نیز مشخص کردد ،که اگرصعود به قدری ادامه یابد که خط سبز رنگ را به بالا بشکند (تقریبا 1662 که در بروکرهای مختلف شاید اندکی تفاوت داشته باشد) آنگاه موج شماری ما بدلیل اورلپ 1و4 نقض میشود(البته بحث امکان اورلپ سایه ها یا اورلپ در حد 10٪ یا بعضی منابع 15٪ قابل قبول در مارکت لوریج دار رو در نظر نگرفتیم) وگرنه فعلا به قوت خودش باقیست
              البته درصورت اورلپ اون زمان میشه علاوه برموارد مجاز ذکر شده در بالا ،تاحدودی دنبال اندینگ دایاگونال هم گشت علی الخصوص که علامتی در موج یک میبینم که میتواند مارا مشکوک کند ،اما فعلا خواهش من از دوستان اینستکه این دوخط آخر را از بنده نشنیده بگیرید چون در اینجا وارد بحث پیشگویی و ...میشویم که طبیعیست کار ما نیست ،و صرف خواستم اشاره ایی باشد که حتی با دیدن اورلپ نمیتوان سریعا حکم بر نقض داد ......

اما خلاصه مطلب برای دوستانی که زیاد با تکنیکال آشنایی ندارند اینکه ،
              به اعتقاد این حقیر پس از اصلاح طلا به شکل جانبی یا صعود مختصر ،مجدد انتظار افت و عبور از کف قبلی وجود دارد .....

برای شما دوست عزیز آرزوی سود و سلامت دارم

نظر

• babak saleh
                عضو عادی
                • Aug 2011
                • 31

سلام دوست عزیزم
                از لطف و محبتی که به این حقیر دارین سپاسگزارم ،بابت تاخیر دفعه قبل عذرخواهم اما این بار طبق قرار قبل از انقضاء زمان
                در پی ام تقدیم کردم ،موفق باشین دوست عزیز
                باسلام به استاد گرامیِ،در صورت امکان بنده را نیز مورد لطف خود قرار دهید.

نظر

• mmmm
                  عضو عادی
                  • Jun 2011
                  • 42

در اصل توسط babak saleh پست شده است View Post
                  باسلام به استاد گرامیِ،در صورت امکان بنده را نیز مورد لطف خود قرار دهید.
                  چه به احساس.
                  انسان از اینهمه محبتی که بین استاد و شاگردانش وجود داره احساس خوبی بهش دست میده.
                  استاد عزیز دوستت داریم و از خدمات بی منتتان بی نهایت سپاسگزاریم و سر تعظیم بر دانش و اخلاق شما فرود می اوریم
                  اینجانب با ایدی مهرداد13531353 در سایتهای دیگر مطلب میزنم.موفق و پر سود باشید.

نظر

• farasat
                    عضو عادی
                    • May 2011
                    • 57

جناب استاد Holy ، سلام
                    سایت http://up2.iranblog.com در آنتی ویروس nod مسدود است و امکان استفاده از تصاویر الحاقی برای بنده و برخی دوستان دیگر وجود ندارد.در صورت امکان با استفاده از سایتی دیگر، تصویر پست 551 را مجدداً قرار دهید.با تشکر

نظر

• Farokh Bakht
                      عضو عادی
                      • Jul 2011
                      • 71

سلام استاد holy
                      lاگر امکانش هست لطفا بفرمایید چارتهاییکه برای طلا و نفت و مس و...{فلزات} یا ارز
                      در سایت میگذارید از کجا قابل تهیه(اعم از رایگان و یا پولی) هستند؟
                      چون اطلاعاتی مثل rsi و مووینگ و حجم معاملات و.... را در خودش دارد...
                      ممنون میشوم اگر بفرمایید این قبیل نمودارهای کامل رو که به روز باشند رو از کجا میشود تهیه کرد....
                      با تشکر فراوان از شما استاد ارجمند
                      :)

نظر

• محمود شریعت
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 1358

در اصل توسط Farokh Bakht پست شده است View Post
                        سلام استاد holy
                        lاگر امکانش هست لطفا بفرمایید چارتهاییکه برای طلا و نفت و مس و...{فلزات} یا ارز
                        در سایت میگذارید از کجا قابل تهیه(اعم از رایگان و یا پولی) هستند؟
                        چون اطلاعاتی مثل rsi و مووینگ و حجم معاملات و.... را در خودش دارد...
                        ممنون میشوم اگر بفرمایید این قبیل نمودارهای کامل رو که به روز باشند رو از کجا میشود تهیه کرد....
                        با تشکر فراوان از شما استاد ارجمند
                        :)
                        با توجه به اینکه احتمالا استاد هالی چند روزی نباشند بنده جسارت می کنم و جواب سوالتان را میدهم.
                        برای جفت ارزها، طلا، نقره، نفت، شاخص ها و .... میتونید از پلتفرم متاتریدر استفاده کنید. برای دانلود روی لینک زیر کلیک کنید

لینک دانلود مستقیم
                        آخرین ویرایش توسط محمود شریعت؛ 2011/12/17, 13:04.
                        . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                        [/RIGHT]
                        [/B][/SIZE]

نظر

• تازه کار
                          كاربر فعال
                          • Jul 2025
                          • 121

سلام استاد

تا الان داشتم صندلی داغ را میخواندم. فقط میتونم بگم خسته نباشید.

شرمنده ولی خیلی وقته مدیریت سرمایه به روز نشده... میدونیم خیلی گرفتارید ولی شرمنده دیگه خصوصیت شاگردی, عجول بودنه!

با تقدیم احترام

نظر

• zafar3000
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 1243

سلام وعرض ادب خدمت جناب عمادي عزيز
                            ضمن تشكر از تمامي تحليل هاي گرانبهايتان كه با صرف وقت بسيار زياد و بدون هيچ چشم داشتي در اختيار ديگران قرار مي دهيد.
                            سپاسگذار خواهم شد نگاهي هم به وضعيت حفاري شمال داشته باشيد و از نظرا ت بسيار عالي جنابعالي استفاده كنم (اگر در تحيل بازه زماني 8 ماهه مد نظرتان باشد ممنون خواهم شد)درود بيكران

نظر

• rezaafshari110
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 347

پترنی که بسیار در مارکتها دیده میشود و البته تا امروز به عنوان پترن نامگذاری و شناخته نشده و صرفا این حقیر از آن استفاده میکنم را پس از تحلیل این سهم تقدیم دوستان خواهم کرد ،با امید اینکه مورد بخشش شما واقع شوم ......
                              سلام استاد وقت بخیر
                              به مانند فردی که از تشنگی در بیابان در حال هلاک شدنه و منتظر آب , من هم . . . . . . . .
                              حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
                              همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

نظر

• zafar3000
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 1243

حيف اين تاپيك عالي است كه در صفحه دوم باشد
                                همچنان منتظر ارسال نظرات جناب Holy هستم.

نظر

در حال کار...
                                X