مجموعه نظــــــــــرات استاد عزیـــــــز holy

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • lord arshiya
    عضو عادی
    • Jun 2011
    • 81

جناب حجت

نسبتی که من برای نمایش استفاده کردم یا زاویه 45 درجه ای که به کار بردن رنج نیست، بلکه تناسب هست، مثلا یک مستطیل هم می تواند زاویه 45 درجه داشته باشد در حالی که طول و عرض آن برابر نیست، گر شما قیمت یا زمان را داشته باشید می توانید دیگری را حدس بزنید

ولی در مورد پیش بینی باز شدن یک نماد در زمانی که مدت طولانی نماد بسته باشد: حتما نیاز نیست که ابزار برای پیش بینی داشته باشیم، یادم هست که در زمانی که نماد صدرا برای تعدیل مثبت بسته بود، همون روزا مصادف بود با سفر مقام رهبری به پارس جنوبی ، این دو دلیل باعث شد من با حساسیت بیشتر به دنبال قیمت بازگشایی صدرا باشم ، برای همین از یک تناسب ساده استفاده کردم و توانستم میانگین قیمت صدرا در روز باز گشایی را به دست آورم، محاسبه من به قرار زیر هست
    [SIZE=2][FONT=arial][COLOR=#b22222]او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
    آنها گفتند: "ما می ترسیم"
    او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
    آنها آمدند
    او هل داد
    آنها پرواز کردند.
    "[B]Guillaume Appolinaire[/B]"[/COLOR][/FONT][/SIZE]

نظر

• آریو
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 4834

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
      با عرض سلام خدمت دوستان عزیز و بزرگوار :

در ارتباط با قیمتهای جهانی حرف و حدیث بسیاری گفته و شنیده شده و افت شدید قیمتی چند روز گذشته از یکسو ایجاد موجی از نگرانی در فعالان این مارکت نموده و و بازگشت آرام و البته ناکامل قیمتها به سطوح قبل از یکسو امیدها را در دل برخی فعالان زنده نگه داشته ،اما بد نیست با توجه به نمودارها نگاهی داشته باشیم بر سطوحی از قیمت که برروی آن قرار داریم :

روی :
      در نمودار روی طبق تصویر زیر ،

دو نمای مختلف از روی یکی بر مبنای مقیاس لگاریتمی در بالا داریم (با خطوط قرمز رنگ)که میبینیم خط حمایت تحتانی کاملا شکسته شده و صعود اخیر پول بک به این خط محسوب میگردد و اگر توان عبور از این خط وجود نداشته باشد توقع نزول بیشتر میرود اما در تصویر دوم با خطوط سبز رنگ نمودار در مقیاس حسابی است که میبینیم با برخورد قیمت با حمایت تحتانی واکنش پدید آمده است ،اما اگر وضعیت آر اس آی را بررسی نماییم

در اینجا نیز فعلا حمایت قوی مشهود است و در نتیجه گیری باید گفت ،فعلا برروی حمایت قرار داریم و وضعیت هفته آینده بیشتر روشنگر آینده این فلز خواهد بود .

فلز مس :
      مس اواسط ماه دوم میلادی 2011 امواج صعودی خود را تمام نمود و طبق تصویر زیر :

نزول با موج ای مشهود است سپس صعود با موج بی کلاسیک را داشتیم و در حال حاضر نزول موج سی را شاهدیم ،اما در راستای این نزول وجود برگشتهای مثبت به عنوان اصلاح در روند نزولی امری طبیعی به نظر میرسد ،اما اگر وضعیت آر اس آی را بررسی کنیم ،

میبینیم که خط روند که حمایت مستحکمی بوده شکسته شده و در حال نزول به سر میبریم ،حال این بین احتمال پول بک به این خط وجود دارد که طبق آمار احتمال این پول بک 50% میباشد ،اما تا این خط به سمت بالا نشکسته توقع رشد پایدار از مس وجود ندارد .

نفت :
      اما توقعی از نفت داشتیم که صعود آخرینی بالاتر از سقف قبل داشته باشد که گرچه حمایتهای تحتانی باعث برگشت رو به بالا شد و تا نیمه راه نیز صعود داشتیم اما عبور از سقف محقق نشد ،لذا بهتر میبینم شمارش امواج را به این الترناتیو تغییر دهیم.

همانطور که در تصویر مشخص است موج سی از بی را پایان یافته در نظر گرفتیم در حال حاضر در نزول برای ساخت موج سی بسر میبریم ،خط روند شکسته شده و با اندکی تخفیف بازگشت اخیر در حد پول بک بوده برای لمس خط روند و مووینگ 200 بوده است و به نظر میرسد نفت صعود خود را تمام کرده و در حال نزول با موج سی میباشیم .
      اما در بررسی آر اس آی نیز ،

انگونه که مشهود است خط روند صعودی آر آس ای شکسته و در بازگشت توان عبور به سمت بالا موجود نبوده لذا فقط پول بک و لمس این خط انجام شده که تاییدی بر ادامه روند نزولیست و تا این خط به سمت بالا نشکند توقع رشد پایدار وجود ندارد .

نتیجه :
      اگر بخواهیم از بررسی موارد فوق به نتیجه ایی برسیم به نظر میرسد سوای فلز روی که در حمایت
      قرار دارد و احتمالا به سایرین خواهد پیوست ، نفت و مس در روند نزولی قرار دارند و حتی اگر کوتاه مدت با اقدامات حمایتی سعی در حفظ قیمت یا افزایش مختصر قیمت شود اما در میان مدت به اهداف نزولی خود خواهد رسید ،این بین شاخص های جهانی نیز وضعیت مشابهی دارند که در فرصتهای آینده باهم بررسی خواهیم کرد.

با آرزوی موفقیت برای دوستان

سلام به استاد هالی عزیز که همیشه برای خوندن چندباره نوشته هاش باید کلی برگردیم به عقب تا بتونیم نوشته هاشو پیدا کنیم ;)
      استاد زمانی که بازار مثبت شد خیلی دوس داشتم که دوباره نگاهی به شاخص داشته باشین و خواهشم کردم اما خبری نشد
      امیدوارم هر جا هستین سلامت و موفق باشین و هر چه زودتر برامون بنویسید

خب بعد از مدتها خوندن مطالب شما و رفتار شما میتونیم به این نتیجه برسیم که نظر شما هنوز همون نظر قبلیه، تحلیلی که کامل بالا بهش اشاره کردین
      خوندن دوباره مطالب بالا شاید برای دوستان خالی از لطف نباشه

هر چند پورتفوی شخصی خودمو با تحلیل بالا و سایر اساتید سایت بورسی جوری چیدم که از بازار جهانی آسیب نبینه اما ...
      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• مسلم
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 1100

دکتر holy عزیز
        اگه شما دوستانتون را فراموش کردید ، اما ما همیشه به یاد شما هستیم و منتظر نوشته های زیبای شماییم ..
        امیدوارم هر چه زودتر شاهد حضور شما باشیم @};-

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
        من دلم می خواهد خانه ای داشته باشم پر دوست ، کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند آرام ، گل بگو گل بشنو ، بر درش برگ گلی می کوبم ، با قلم سبز بهار می نویسم ای یار، خانه ی دوستی ما اینجاست تا که دیگر نپرسد سهراب خانه ی دوست کجاست ، هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفامان گردد شرط وارد گشتن شستشوی دلهاست شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست

نظر

• بوف کور
          Banned
          • Nov 2025
          • 1422

من دلم می خواهد خانه ای داشته باشم پر دوست ، کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند آرام ، گل بگو گل بشنو ، بر درش برگ گلی می کوبم ، با قلم سبز بهار می نویسم ای یار، خانه ی دوستی ما اینجاست تا که دیگر نپرسد سهراب خانه ی دوست کجاست ، هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفامان گردد شرط وارد گشتن شستشوی دلهاست شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست
          :(

نظر

• lord arshiya
            عضو عادی
            • Jun 2011
            • 81

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
            به امید آمدنت هستیم استاد
            [SIZE=2][FONT=arial][COLOR=#b22222]او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
            آنها آمدند
            او هل داد
            آنها پرواز کردند.
            "[B]Guillaume Appolinaire[/B]"[/COLOR][/FONT][/SIZE]

نظر

• shadi
              کاربر فعال
              • Jul 2011
              • 915

نوشته اصلی توسط HOLY
              استاد هالی گرامی امیدوارم هر جا که هستید سلامت وشاد باشید .همچنان منتظر حضور سبزتان هستیم.

نظر

• 222
                Banned
                • Dec 2010
                • 75

بیاید این تاپیک رو اینقدر بالا نگهداریم تا فرزاد عزیز برگرده.

نظر

• davood
                  عضو جدید
                  • Dec 2010
                  • 10

دکتر فرزاد عزیز خیلی دوستت داریم و بی صبرانه منتظر بازگشتت هستیم. خداوند بزرگ پشت وپناهت باشد.

نظر

• بوف کور
                    Banned
                    • Nov 2025
                    • 1422

@};-@};-@};-@};-@};-
                    یه عالمه گل تقدیم استاد عزیزم

نظر

• HOLY
                      عضو فعال
                      • Nov 2025
                      • 1113

عرض سلام ، ارادت ، درود بی پایان ، تشکر ،قدردانی و ......
                      دوستان و عزیزانم ،بسیار سپاسگزارم از لطف بی پایانی که به این حقیر دارین ، در قبال لطف شما عزیزان کلام قاصر هست ،واقعا سپاسگزار لطف شما هستم.
                      جناب جمالی عزیز ،ناهید بزرگوار و آمن عزیز و مدیران محترم در جریان مشکل کاری بنده هستند ،اما باور بفرمایید در قبال این همه اظهار محبت زبانم از بیان مشکلاتم ناتوان هست ،البته کاملا درک میکنم این اظهار لطف دوستان صرفا از سرمحبت و بنده نوازیست ونه از باب نوشتار کم بضاعت من که خود بهتر میدانم تا امروز نه چیزی در حد عرضه بوده و نه چیزی لایق تقدیم .......
                      بر دیده منت دوستان ، چند روز از عزیزانم وقت میخوام تا کارهام رو به سر انجام برسونم به امید خداوند هرچه سریعتر (اگر زودتر مقدور بود حتما زودتر وگرنه نهایتا از پایان هفته پیش رو ) هر آنچه از وقت در توان داشته باشم تقدیم عزیزانم خواهم کرد .
                      امیدوارم بتونم مدیریت سرمایه و دوره الیوت ماینر رو تقدیم دوستان کنم.
                      بازهم قدردان محبت تمام دوستان و عزیزانی هستم که چه در پی ام و چه در سایت بنده رو شرمنده محبتهای بی دریغشون کردند @};-@};-@};-
                      ارادتمند تمامی دوستان holy
                      سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• kashef
                        عضو عادی
                        • Jun 2011
                        • 27

در اصل توسط holy پست شده است View Post
                        عرض سلام ، ارادت ، درود بی پایان ، تشکر ،قدردانی و ......
                        دوستان و عزیزانم ،بسیار سپاسگزارم از لطف بی پایانی که به این حقیر دارین ، در قبال لطف شما عزیزان کلام قاصر هست ،واقعا سپاسگزار لطف شما هستم.
                        جناب جمالی عزیز ،ناهید بزرگوار و آمن عزیز و مدیران محترم در جریان مشکل کاری بنده هستند ،اما باور بفرمایید در قبال این همه اظهار محبت زبانم از بیان مشکلاتم ناتوان هست ،البته کاملا درک میکنم این اظهار لطف دوستان صرفا از سرمحبت و بنده نوازیست ونه از باب نوشتار کم بضاعت من که خود بهتر میدانم تا امروز نه چیزی در حد عرضه بوده و نه چیزی لایق تقدیم .......
                        بر دیده منت دوستان ، چند روز از عزیزانم وقت میخوام تا کارهام رو به سر انجام برسونم به امید خداوند هرچه سریعتر (اگر زودتر مقدور بود حتما زودتر وگرنه نهایتا از پایان هفته پیش رو ) هر آنچه از وقت در توان داشته باشم تقدیم عزیزانم خواهم کرد .
                        امیدوارم بتونم مدیریت سرمایه و دوره الیوت ماینر رو تقدیم دوستان کنم.
                        بازهم قدردان محبت تمام دوستان و عزیزانی هستم که چه در پی ام و چه در سایت بنده رو شرمنده محبتهای بی دریغشون کردند @};-@};-@};-
                        ارادتمند تمامی دوستان holy
                        holy عزیز از دیدن پست شما خوشحال شدم و از اینکه نوشتن از سر میگیرید بسیار خوشحالتر باور بفرمایید برای شخص شما و شخصیت گرانقدرتان بیشتر دلتنگ بودم تا تحلیهای نابتان .
                        هنوز تحلیل قثابت که در قیمت 1539 بمن هدیه دادید در خاطرم هست. هرجا که هستید شاد و خرم و پیروز باشید.

نظر

• تصمیم کبری
                          Banned
                          • Nov 2025
                          • 1197

اول صبح شنبه با تشریف فرمایی استاد گل من. ( گل سر سبد سایت ) جناب holy سایت بورسی نور باران شد.

نظر

• بوف کور
                            Banned
                            • Nov 2025
                            • 1422

شب رفت صبوح آمد، غم رفت و فتوح آمد

خورشید درخشان شد، تا باد چنین بادا

از دولت محزونان وز همّت مجنونان

آن سلسله جنبان شد، تا باد چنین بادا

عید آمد و عید آمد، یاری که رمید آمد

عیدانه فراوان شد، تا باد چنین بادا

درویش فریدون شد، هم کیسة قارون شد

همکاسة سلطان شد، تا باد چنین بادا

از اسلم شیطانی شد نفس تو ربانی

ابلیس مسلمان شد، تا باد چنین بادا

آن ماه چو تابان شد، کونین گلستان شد

اشخاص همه جان شد، تا باد چنین بادا

بر روح بر افزودی، تا بود چنین بودی

فرّ تو فروزان شد، تا باد چنین بادا

قهرش همه رحمت شد،زهرش همه شربت شد

ابرش شکر افشان شد، تا باد چنین بادا

خاموش که سر مستم، بربست کسی دستم

اندیشه پریشان شد، تا باد چنین بادا

نظر

• mohseni1353
                              كاربر فعال
                              • Jan 2011
                              • 1010

استاد حضور مجدد جنابعالي را خير مقدم عرض نموده اميدوارم حضور شما در سايت بورسي مستدام باشد پيروز و سربلند باشيد

نظر

• مسلم
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 1100

خیر مقدم استاد holy عزیزم >:D<

نظر

در حال کار...
                                X