کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شبندر مفت داره باز میشه با اون گزارش عالی ۶ ماهه. بزارن و اجازه بدن میتونه با صف شدن گروه پالایشو برکردونه و بعد هم کل بازار به کمک گروه پالایش برگردن.
البته اگر اجازه بدن.
------------------------------
شبندر بهترین گزارش را در بین پالایشی ها داشته
پالایش نفت بندرعباس در فصل تابستان توانسته است به ازای هر سهم 90 تومان محقق کند. سهم در فصل گذشته سود 84 تومانی را گزارش کرده بود. سود 174 تومانی شش ماهه سال جاری رشد 195 درصدی نسبت به دوره مشابه سال گذشته دارد. در کل سال مالی قبل شرکت سودی برابر 169 تومان داشته است. p/e ۲.۵ تحلیلی واحد.
کاملا واضح و مشخص شما خیلی وقت از بازار کنار نشستید. به نظر میاد حتی سهم مورد علاقه تون خودرو رو هم نداشته باشید.
تحلیلتون از بازار این بوده که وضعیت خوب نیست و بورس ریزشی است. این جا هم مطرح کنید هیچ اشکالی نداره چه بسا به خیلی ها کمک شده باشد.
ولی مشکل جایی که شما از هر فرصتی استفاده میکنید تا بر این طبل بکوبید.
الان همکارمون رگنار هم کنار نشستن. تحلیلشون هم هر از چندگاهی در مورد وضعیت بورس مینویسن ولی تو هیچ پستی نمیبینید دنبال ترور کردن بازار و سهامدار بیچاره باشن.
ولی متاسفانه شما هدفمند مینویسید.
با سلام مجدد
به شرافتم قسم که من 100 درصد فول سهمم و متاسفانه شما به شدت در اشباهید و این عین حقیقت است
حال می خواهید باور کنید ، می خواهید باور نکنید
من هم در بعضی سهامم در ضرر هستم و هیچ ادعایی ندارم
شما بهتر است چشمتان را بهتر باز کنید و وضعیت بازار را ببینید ...
در ضمن اصراری به خواندن مطالب من نیست و می توانید بگذارید بلک لیست
اگر من می خواستم هدفمند بنویسم لیست سهام بد و خوب را که ساعتهای فراوان برای تهیه جداول آنها صرف کرده ام در تاپیکم نمی گذاشتم ...
بازار همین هست که می بینید
دلیلهایش را هم در پست بالاتر عنوان کردم ...
ولی به نظرم اینجاها دیگر زمان فروش نیست ، حداقل در تک سهمهایی که من دارم ...
من از بازار بیرون نرفتم و نخواهم رفت حال گرچه تصور شما و تعدادی از همکاران دیگر دال بر بر این باشد که من هدفمند می نویسم !!!
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
بازار را عرضه اولیه کیمیا خراب کرده 800میلیارد تومان پول نقد را از بازار خارج میکند بدون انکه برگرداند!!!!!!!!! باتوجه به نقدینگی بازار حجم زیادی هست...
نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360
مهم/ دادگستری تهران: روند فعلی معاملات الگوریتمی و فعالیت بازارگردانی عامل زیان مستمر سهامداران است
نعمتاله بهروزی معاون حقوقی دادگستری استان تهران طی مشروحهایی به معاونت حقوقی سازمان بازرسی کل کشور، عدم رعایت الزامات قانونی معاملات الگوریتمی و فعالیت بازار گردانی را عامل زیان مستمر سهامداران دانست و بر لزوم نظارت بر اجرای صحیح قوانین و دستورالعمل های قانونی تاکید کرد.
@BehnamSamadi_ir
---------------------
بعد یکسری دوستان معتقد هستن سهما با p/e ۲ ۳ قرار سود شون نابود شه و قیمت ها بیاد پایین.
۷۰ درصد فروش تو بازگشایی شبندر توسط حقوقی.
دارن میگن آقا معاملات بازار مشکل داره بعد یه عده نقدن میگن نه قرار شرکتا نابود بشن.
دارن میگن آقا معاملات بازار مشکل داره بعد یه عده نقدن میگن نه قرار شرکتا نابود بشن.
من دیروز راجع به این نامه توی همین تایپیک توضیحاتی دادم.
معاون دادگستری تهران که خوبه.
پارسال شخص رییس قوه ی قضائیه مگه وارد موضوع بورس نشد؟
مگه نگفت اطلاع موثق دارم بورس داره دست کاری می شه ومعاملات طبیعی نیست؟
نتیجه ش چی شد؟
دوسه نفر رو باز داشت و تعلیق کردن به خاطر رشد های 98 و ابتدای 99!
تو وضعیت کنونی حقوقی ها از سهامداران خرد نوسان می گیرند !!! اونها با سرمایه های عظیم و کلان در هر قیمتی فقط عرضه می کنند و سهامدار خرد از ترس ریزش بیشتر باهاشون همراهی می کنند بعد در قیمتهای پایین تر همون سهام فروخته شده را حقوقی ها سرجاش می گذارند و به این ترتیب نوسان می گیرند .
تومچ 30میلیون حقوقی فروخت اسم حیوان به این هاشرف دارد
روز قبل از مرگ مهسا امینی خروج پول سنگین از بازار داشتیم.
متاسفانه چشم انداز امنیتی کشور اصلا روشن نیست و سرمایه داران بزرگ اطلاعات کامل تری نسبت به ما در این خصوص دارند. بنابراین بدیهی است که فروشنده باشند.
نظر