جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جواد277
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 4923

پاسخ : جــــو بــــازار

در این بازار با اعتبار ویا نقدینگی فقط باید خرید من که از 3 روز پیش با اعتبار کارگزاری 6ماهه دارم پله ای خرید میکنم 1401/7/3 این هم تاریخ باشد یادگاری بازار در منفی کامل

نظر

• طيب
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 3027

طبق تجربه عرض میکنم

در دوران های رکود و ریزش بازار سرمایه زمانی تغییر روند بوجود می آید که اکثریت فروخته باشند و جو ناامیدی در اوج خود باشد

بیشترین سود را کسانی خواهند برد که صبور باشند
      آخرین روزهای رکود را پیشرو داریم وزنگ صعودی باتوجه به عوامل بنیادی زده شده است

نظر

• ordeal
        عضو فعال
        • Apr 2012
        • 608

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
        طبق تجربه عرض میکنم

در دوران های رکود و ریزش بازار سرمایه زمانی تغییر روند بوجود می آید که اکثریت فروخته باشند و جو ناامیدی در اوج خود باشد

اینکه اظهر من شمس ...
        اینا هر روز گزارش از بورس دارند که چه کسی وارد سهم شده و چه کسانی خروج زدند کاملا اطلاعات بورس نامتقارن هستش
        اول دفتر به نام ایزد دانا
        صانع پروردگار حی توانا

نظر

• علیرضا۱۲۳
          عضو فعال
          • Sep 2022
          • 2726

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
          طبق تجربه عرض میکنم

درود...فرمایش شما متین...به هر حال نقدینگی در مرداد ۹۹ فکر کنم ۳۴۰۰ هزار میلیارد بود و به تازگی از مرز ۵۴۰۰ میلیارد هم گذشته...همه عوامل رشد بازار هم نادیده بگیریم...همین انباشت نقدینگی کار خودش رو در آینده انجام میده...مراد از غر و لند های بنده این بود که کوتاه مدت متاسفانه تدبیری برای این بازار اندیشیده نشده و بازار رو زمین گیر کردند

نظر

• عمرانی
            Banned
            • Oct 2022
            • 57

عمدتا برای حقیقی ها آب از سر گذشته و انگیزه ای برای فروش دیگر نمانده ولی جای تعجب از فروش حقوقی ها در این قیمت ها هست!

نظر

• طيب
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 3027

سلام وعرض ادب و احترام

دنباله روی از اکثریت در بازار سرمایه کار درستی نیست چون معمولا رفتارهای جمعی احساسی است

اینکه جوهای احساسی تاثیر گذارند شکی نیست ولی دلیلی بر عدم سرمایه گزاری در بازار نیست و بلکه زمان سرمایه گزاری است چون اکثرا ناامید شده و دارایی هایشان را فروخته اند

چرا خریدار با وجود جو احساسی خرید میکند ؟

بعضی اوقات فکر میکنیم ریسک ها افزایش یافته و بزرگ شده اند درحالیکه اینگونه نبوده است

در تمامی عرصه ها جوهای بحرانی پایدار نبوده و نیستند و در ذات نمیتونن باشند و تنها راه برای رفع بحران ها افزایش دانایی و صبر است که هر دو در هم تنیده هستند

نظر

• بهرام نامدار
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 9392

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                حالا که وقتشه چرا هیچ اعتراضی برای این وضعیت اسفبار جلوی غارتکده سازمان صورت نمیگیره ؟
                اگر اعتراضی صورت میگرفت ترس از جامعه سهامدار می افتاد به جونشون قطعا مثمر واقع میشد

درود ...

لابد فکر می کنید سال قبل سهامدار اعتراض می کرد ...!

همان معترضین زمان روحانی چه کسانی بودند ؟

معترضین زمان روحانی
                هیچکدام سهام نداشتند و این روزها وزیر اقتصاد شده اند ایضا رییس بانک مرکزی

دقت کرده اید که
                زمان رِیسی هیچ سهامداری اعتراض خیابانی نداشت !! چرا ؟!

چون خودشان بودند ...
                .

نظر

• جواد277
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 4923

مواظب لگن سازهای بورس هم باشید به احتمال بسیار زیاد تا اخر سال یک رشد 200درصدی در پیش دارند به نظر من خودروی 180 تومانی خریدنی است ولی من از هیچکدام از این لگن سازها نمیخرم

نظر

• سبحان 10
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 1139

3 روز از آبان ماه هم گذشت 3 تا گزارش از مهر ماه شرکت ها بیرون نیامده

انگاز سازمان و عشقی اش هم مرض دارند

نظر

• طيب
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 3027

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                      درود...فرمایش شما متین...به هر حال نقدینگی در مرداد ۹۹ فکر کنم ۳۴۰۰ هزار میلیارد بود و به تازگی از مرز ۵۴۰۰ میلیارد هم گذشته...همه عوامل رشد بازار هم نادیده بگیریم...همین انباشت نقدینگی کار خودش رو در آینده انجام میده...مراد از غر و لند های بنده این بود که کوتاه مدت متاسفانه تدبیری برای این بازار اندیشیده نشده و بازار رو زمین گیر کردند
                      سلام وعرض ادب و احترام

بله دقیقا یکی از عوامل بنیادی رشد قیمت ها در تمامی بازارها رشد پایه پولی است ولی عوامل بنیادی همانطوری که فرمودید بطور مرحله ای و زمانی عمل میکند که به اصطلاح شیفت پول محسوب میشود

بزرگوارید

نظر

• جواد277
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 4923

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
                        مواظب لگن سازهای بورس هم باشید به احتمال بسیار زیاد تا اخر سال یک رشد 200درصدی در پیش دارند به نظر من خودروی 180 تومانی خریدنی است ولی من از هیچکدام از این لگن سازها نمیخرم
                        p/sایرانخودرو شده کمتر از 1درصد اگرفقط 10 درصد افزایش قیمت محصولات برای شرکت با ازاد سازی قیمت محاسبه کنیم ایرانخودرو لگن ساز میتواند سود بالایی شناسایی کند

نظر

• مرشد
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 682

داستان ادامه دارد.........

نظر

• گنجشک
                            ستاره‌دار(3)
                            • Jun 2022
                            • 1307

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
                            به نظر می رسه اینجا هدف فروش حقوقی در واقع انتقال مالکیت به حقیقی باشه نه منفی کردن نماد.
                            سهم تابلوی خوبی داره. هر چند که نهایتا اگر کلیت بازار ریزشی بمونه این سهم هم می ریزه.
                            نایب رئیس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق تهران:

دیر یا زود بازدهی بورس از سایر بازارهای رقیب پیشی می‌گیرد

بازدهی بازار سرمایه از ابتدای سال جاری تاکنون منفی بوده،حال آنکه سایر بازارها رشد داشته‌اند.
                            بازارها در بازه زمانی میان مدت به هم نزدیک خواهند شد و باید صبور باشیم تا بازار سرمایه هم خود را به سایر بازارها برساند.

اقتصاد کشور تعطیل شدنی نیست
                            و با توجه به آن که در هر شرایطی اقتصاد به راه خود ادامه می‌دهد، بازار سرمایه را هم نمی‌توان به بهانه رکود کنار گذاشت.

این کارشناس بازار سرمایه در خاتمه با اشاره به عدم جذابیت سهم‌های بنیادی اظهار کرد: در نظر داشته باشید که علاوه بر مشکلاتی که از داخل بر بازار سرمایه ما تحمیل شد، برخی اتفاقات در فضای بین‌الملل هم این بازار را تحت تاثیر قرار داده است.
                            نمی‌توان منکر تاثیر منفی وضعیت بازارهای جهانی و ریزش قیمت کامودیتی‌ها شد.‌
                            اما انتظار می‌رود با برخی اقدامات از جمله عدم مداخله دولت در بازار سرمایه همچون پرهیز از قیمت‌گذاری دستوری و عدم تحمیل ریسک جدیدی به بازار سرمایه از طریق بودجه ۱۴۰۲، شاهد بهبود وضعیت این بازار باشیم.

نظر

• linux_linda
                              عضو فعال
                              • Jun 2014
                              • 3356

هدف پایانی شاخص 1050

نظر

• آخرین سامورایی !
                                ستاره‌دار(3)
                                • Jan 2022
                                • 2538

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
                                درود

200درصد صعود یعنی بنظرتان چقدر سود میتواند بسازد و در چه بازه ای؟؟ بشخصه خودم نیز روند سهم و گزارشهایش رو دنبال میکنم اینکه بازار اجازه نمیده حباب این دو لگنساز خودرو و سایپا تخلیه شود برای همین هست که این دوشرکت میخواد سودساز شود

اما چند سود خواهد ساخت و چه پی به ای به ان بدهیم ملاک هست و متوجه سایر سهامی که در بازار مفت شده اند نیز باشیم مثال خاور با تولید محصولات بهتر بدون زیان انباشته و سود 6ماهه 26تومانی بازار صف فروشش کرده در 200تومان!!!

خودرو 40تومان هم امسال بتواند سود بسازد با توجه به زیان انباشته اش و عدم پایداری این شرکتهای لگن ساز در سود سازی باز قیمت 200تومان براش پر هست!!!!!!!!!!

نباید از هول حلیم در دیگ سهام حبابی افتاد باید با گزارشهای انها همراه با ارزشیابی قیمت سهام انها به نسبت پیشنهادهای موجود در بازار حرکت کرد و صحبت کرد نه از روی باد معده و توهم!!
                                آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2022/10/25, 14:29.
                                نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

در حال کار...
                                X