جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مدافع
    ستاره‌دار(5)
    • Oct 2020
    • 2446

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
    با سلام مجدد

به شرافتم قسم که من 100 درصد فول سهمم و متاسفانه شما به شدت در اشباهید و این عین حقیقت است

حال می خواهید باور کنید ، می خواهید باور نکنید

من هم در بعضی سهامم در ضرر هستم و هیچ ادعایی ندارم

شما بهتر است چشمتان را بهتر باز کنید و وضعیت بازار را ببینید ...

در ضمن اصراری به خواندن مطالب من نیست و می توانید بگذارید بلک لیست

اگر من می خواستم هدفمند بنویسم لیست سهام بد و خوب را که ساعتهای فراوان برای تهیه جداول آنها صرف کرده ام در تاپیکم نمی گذاشتم ...

بازار همین هست که می بینید

دلیلهایش را هم در پست بالاتر عنوان کردم ...

ولی به نظرم اینجاها دیگر زمان فروش نیست ، حداقل در تک سهمهایی که من دارم ...

من از بازار بیرون نرفتم و نخواهم رفت حال گرچه تصور شما و تعدادی از همکاران دیگر دال بر بر این باشد که من هدفمند می نویسم !!!
    پستی که من گذاشتم قبل از خوندن اون پست شما بود که نوشتید سهامدار هستید. اگر خونده بودم دیگه نمینوشتم شما بیرون از بازار هستید.

برای چی بذارم بلک لیست. من سعی میکنم از پست هایی که به نظرم مفید است استفاده کنم.

یه پست قبلتر هم نوشتم ممکن خیلی ها از پست های شما استفاده کرده باشن و الان خوشحال باشن که کمتر ضرر کردن.

ولی قبول کنید این حجم پمپاژ خبرهای منفی باعث ایجاد سو تفاهم در میان همکارانتون میشود.

نظر

• مرشد
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 682

نظر

• عمرانی
        Banned
        • Oct 2022
        • 57

بازار سهام p/e۳ رو بوسیده گذاشته کنار وای به حال بقیه حقوقی ها هم که منفعل تر از حقیقی فقط نظاره گر شده اند.

نظر

• طيب
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 3024

موارد مهمی را پیش رو خواهیم داشت

موضوعات بظاهر پیچیده ولی در باطن برای گذار نیاز بزمان دارند

فقط کسب منافع افزایشی موجبات افزایش زمانی را رقم می‌زند

بازار سرمایه با توجه به متغیرهای بنیادی محکوم به صعود است ولی نیاز بزمان هر چند کم دارد

بعضی از متغیرها چون وابستگی شدیدی به نوع روند اقتصاد جهانی دارد پایدار حتی بصورت میانمدتی هم نیست ودر موارد کمی بلند مدتی است

وضعیت اقتصاد جهانی فعلی گذراست مخصوصا از لحاظ امنیتی

نظر

• سبحان 10
            عضو فعال
            • Dec 2012
            • 1129

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
            پستی که من گذاشتم قبل از خوندن اون پست شما بود که نوشتید سهامدار هستید. اگر خونده بودم دیگه نمینوشتم شما بیرون از بازار هستید.

برای چی بذارم بلک لیست. من سعی میکنم از پست هایی که به نظرم مفید است استفاده کنم.

یه پست قبلتر هم نوشتم ممکن خیلی ها از پست های شما استفاده کرده باشن و الان خوشحال باشن که کمتر ضرر کردن.

ولی قبول کنید این حجم پمپاژ خبرهای منفی باعث ایجاد سو تفاهم در میان همکارانتون میشود.
            اقا از پمپاژ گذشته

به ایستگاه افزایش پمپاژ با ضریب بالا تبدیل شده

نظر

• مدافع
              ستاره‌دار(5)
              • Oct 2020
              • 2446

وقتی بازار خراب خوب لعنتی بذار خودرویی ها هم اصلاح کنند تا وقتی روند بازار برگشت به ایجاد جو مثبت کمک کنند.

الان شاخص سازها روند نزولی گرفتن خب کنترل ایران خودرو چه کمکی به جو بازار کرده! این پول صندوق حمایت هم ظاهرا مستقیم میره تو نماد خودرو و خساپا

با این حساب دولت در حال خرید این دو نماد تا فروش خخخخخخ

نظر

• علیرضا۱۲۳
                عضو فعال
                • Sep 2022
                • 2723

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                موارد مهمی را پیش رو خواهیم داشت

موضوعات بظاهر پیچیده ولی در باطن برای گذار نیاز بزمان دارند

فقط کسب منافع افزایشی موجبات افزایش زمانی را رقم می‌زند

بازار سرمایه با توجه به متغیرهای بنیادی محکوم به صعود است ولی نیاز بزمان هر چند کم دارد

بعضی از متغیرها چون وابستگی شدیدی به نوع روند اقتصاد جهانی دارد پایدار حتی بصورت میانمدتی هم نیست ودر موارد کمی بلند مدتی است

وضعیت اقتصاد جهانی فعلی گذراست مخصوصا از لحاظ امنیتی
                والله این قیمتها چنان مفت شده که اگر بخاد حرکتی صورت بگیره از همین شاخص ۱۲۸۰ باید جمع بشه...دیگه واقعا ۲۷ ماه اصلاح زمان کمی نیست..یکی از علل جمع نشدن بازار نامتوازن بودنشه...سهم داریم باید ۴۰ درصد ریزش کنه...سهم هم داریم ۲۰ درصد زیر قیمت عرضه اولیه سال ۹۸ که دلار ۱۵ تومن بود داره معامله میشه...عدم حمایت از بازار و بد سلیقگی مدیران باعث شده این بازار به این حال و روز بیافته

نظر

• محمدرضا 87
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 1522

بازار به خوبی تحلیل میکنه سهم مناسب رو پیدا میکنه و شروع میکنه به خرید ولی وقتی حقوقی سنگین میفروشه و رنج منفی میزنه و اجازه نمیده شما هرچقدر هم پول بیاد رو یه سهم معلومه نمیتونه کاری کنه و سر آخر نا امید میشه و همون خریدار ها دوباره فروشنده میشن.

نمونش حقوقی شبندر که یک نفس داره میفروشه سهم p/e 2/5 واحد رو .

نظر

• علیرضا۱۲۳
                    عضو فعال
                    • Sep 2022
                    • 2723

وقتی بازار خراب خوب لعنتی بذار خودرویی ها هم اصلاح کنند تا وقتی روند بازار برگشت به ایجاد جو مثبت کمک کنند.

الان شاخص سازها روند نزولی گرفتن خب کنترل ایران خودرو چه کمکی به جو بازار کرده! این پول صندوق حمایت هم ظاهرا مستقیم میره تو نماد خودرو و خساپا

خودروییها هم به اندازه ای که باید اصلاح کردند...فرضا خساپا قیمت کارشناسی بدون احتساب ارزش بلوک ۳۴۰ هست...الان قیمت ۱۶۰ و ۱۷۰ ارزنده است...عیب کار جای دیگه ای هست...بازار ما همیشه دستوری بوده...اراده ای برای بالا بردنش نبوده..البته تا به امروز

نظر

• آخرین سامورایی !
                      ستاره‌دار(3)
                      • Jan 2022
                      • 2538

درود

موافقم وقتی سهام در بازار هست بدون زیان انباشته در 200تومان و eps بالای 30تومان چه دلیلی داره خودرو و سایپا محدوده 200باشند با زیان انباشته و زیانسازی

باید اجازه اصلاح به اینا بدهند تا حبابشان تخلیله شود البته بنظرم همانند خپارس اول ببرند بازار پایه بعد قیمت رو واقعی کنند تا تاثیر رو سهام دیگه نذاره
                      نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• دفتردار
                        عضو فعال
                        • Feb 2013
                        • 855

اگر در این شرایط قصد خرید هرسهمی را دارید لازم است به 3 نکته توجه نمائید.
                        اول قدرت خریدار برتر باشد.
                        دوم نسبت پی برایی سهم نسبت به هم گروهایش پائین تر باشد.
                        سوم گزارش 6 ماهه بهتر از سال قبل باشد.

نظر

• منیب
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 2439

اردرهای فروش شبندر3الی 4میلیون دستورخودسازمان که با سراسرقرمزکردن کل بورس جوحاکم راملتهب نشان دهندوزارت اطلاعات بایدرسیدگی کنداین کارامنیتی هست
                          بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• سبحان 10
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 1129

آقا بابک شما همکاری هستید که تعارف با کسی ندارید.

پس من هم تعارف کنار میگذارم!

کاملا واضح و مشخص شما خیلی وقت از بازار کنار نشستید. به نظر میاد حتی سهم مورد علاقه تون خودرو رو هم نداشته باشید.

تحلیلتون از بازار این بوده که وضعیت خوب نیست و بورس ریزشی است. این جا هم مطرح کنید هیچ اشکالی نداره چه بسا به خیلی ها کمک شده باشد.

ولی مشکل جایی که شما از هر فرصتی استفاده میکنید تا بر این طبل بکوبید.

الان همکارمون رگنار هم کنار نشستن. تحلیلشون هم هر از چندگاهی در مورد وضعیت بورس مینویسن ولی تو هیچ پستی نمیبینید دنبال ترور کردن بازار و سهامدار بیچاره باشن.

ولی متاسفانه شما هدفمند مینویسید.
                            تو روزهایی که خیلی ها حوصله ندارند یک خط مطلب بزنند

پشت سر هم مطالب را از منابع گوناگون بازنشر می کند و به جو منفی دامن می زند

بعد میگوید هدفمند نیست

نظر

• آخرین سامورایی !
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jan 2022
                              • 2538

متاسفانه برخی بازار حالیشان نیست دروغ میگن بقیه نمادها رو نمیبینند تعصب دارند از رو نمیروند طرف میگه اگر خودرو و سایپا صف خرید بودند بازار مثبت بود!!!!!!!!!!! دیگه نمیگه کدوم پول حروم حاضره که اینا را با این زیان انباشته و گزارش افتضاح 6ماهه صف خرید کند

وقتی شبندر با اون گزارش طلایی بازار نمیتونه پی به ای 3 بهش بدهد بعد باید اراجیف بخونیم

سطح سواد و اگاهی از بازار رو ببین حتی سهام ارزنده هم تخریب میکنند مگه میشه مگه داریم چشت بذاری روهم باز همین سهام انرژی هست که در مجامع سودهای هزار میلیاردی بین سهامداران پخش خواهند کرد و لگنی ها باز در مجمع باید صندلی بهم پرت کنند

دوساله که اینجا هستم همه سهامداران رو همینا سرکار گذاشتند بدون یه ریال سود مجمع و زیان ....حالا جای عذر خواهی از رو هم نمیروند
                              نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• طيب
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 3024

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                                والله این قیمتها چنان مفت شده که اگر بخاد حرکتی صورت بگیره از همین شاخص ۱۲۸۰ باید جمع بشه...دیگه واقعا ۲۷ ماه اصلاح زمان کمی نیست..یکی از علل جمع نشدن بازار نامتوازن بودنشه...سهم داریم باید ۴۰ درصد ریزش کنه...سهم هم داریم ۲۰ درصد زیر قیمت عرضه اولیه سال ۹۸ که دلار ۱۵ تومن بود داره معامله میشه...عدم حمایت از بازار و بد سلیقگی مدیران باعث شده این بازار به این حال و روز بیافته

سلام وعرض ادب و احترام

بله یکی از عوامل ریزش بازار سرمایه سیاست های نادرست مدیران کشور است

البته سایر عوامل جهانی هم دخیل است

دوران های رکود زود گذر است چون مانع بزرگی برای رشد اقتصادی است که منافع تمامی کشورها را تهدید میکند

بزرگترین تهدید اقتصاد جهانی همین رکود است

لازم به یادآوری است در مقطع فعلی وارد یک رکود اقتصاد جهانی نشده ایم حتی باوجود افزایش نرخ بهره در اکثر بانک های مرکزی کشورهای جهان ولی چون تورم فرسایشی از دوران کورنا وجود داشته و جنگ اکراین موجبات مزید علت شده مقداری ایجاد تورم شده که گذراست چون علم اقتصاد میگوید هر گونه رکود موجبات عدم رشد را رقم می‌زند و چون منافع اکثر کشورها بخطر میفتد این مهم بطور گذار محسوب میشود یعنی زودگذر است

واما از منظر امنیتی هم همینطور است چون دقیقا توابع در هم تنیده هستند

ارادت

نظر

در حال کار...
                                X