جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohammadhossein
    عضو فعال
    • Feb 2016
    • 818

پاسخ : جــــو بــــازار

دیدید دوباره حذف صفرها رو مطرح کردن. با حذف چند تا صفر 3 تا یا چهار تا . یعنی سهم 10000 ریالی چند میشه.

در حال حاضر تمام سهام ها مفت هستند.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
      جناب محمد 66 وقت بخیر امروز اطلاعیه فروش حق تقدم های استفاده نشده فولادح امد و خواستم از وضعیت خودتون و اینکه فکر میکنید چند بفروش بره حق ها بپرسم؟ چون خودم در این هفته سهم اصلی رو قصد خرید دارم رو 125 تومن وخواستم بپرسم حدس میزنید این اخبار ادغام شدن کارخانجات فولادی مانند هرمز فولاد فخوز چه تاثیری در سود اوری شرکت ها دارد ایا امکان دارد بازی سایپا در گروه فولاد تکرار شود ؟
      سلام؛

جناب
      محمد 66 من هم منتظرم نظرتان را در مورد استفاده نشده ها بدانم. (محمد جان جدیدا با نوشته هایت خیلی حال می کنم. احسنت)

==========

خریدار روی 170 ریال تا 196 ریال نشسته و فروشنده روی 290 ریال

قیمت سهم با همکاری حقوقی محترم 1300 است (خدا به زمین گرم بزندشان /:.happysmiley:./ )

فکر کنم اگر یک مقدار دیگر می خواستند کشش بدهند، قیمت سهم راحت به 1500 می رسید! به خصوص اینکه بحث هرمز هم تازگی ها مطرح شده... ولی زودتر سهم های استفاده نشده را جمع کردند و عرضه کردند... (باز هم الهی ... /:.happysmiley:./ )

==========

دوستان کسی می داند قیمت متوسط فروش چه قدر کم می شود و بعد پرداخت می شود؟ و همین طور کسی می داند چه زمانی پول این سهم ها پرداخت می شود؟
      آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/02/27, 13:07.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• محمد 66
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2938

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
        جناب محمد 66 وقت بخیر امروز اطلاعیه فروش حق تقدم های استفاده نشده فولادح امد و خواستم از وضعیت خودتون و اینکه فکر میکنید چند بفروش بره حق ها بپرسم؟ چون خودم در این هفته سهم اصلی رو قصد خرید دارم رو 125 تومن وخواستم بپرسم حدس میزنید این اخبار ادغام شدن کارخانجات فولادی مانند هرمز فولاد فخوز چه تاثیری در سود اوری شرکت ها دارد ایا امکان دارد بازی سایپا در گروه فولاد تکرار شود ؟
        من حق های فولاد را میانگین 11 تومان خرید کردم ، امیدوارم 3 برابر قیمت با 200 درصد بازدهی به فروش برسند .

این که یک عده میگن حقوقی به خاطر مفت خریدن حق ها سهم را کنترل میکنه اصلا صحت نداره ، اتفاقا حقوقی ها سعی می کنند حق ها را در قیمت بالاتری به فروش برسانند .

اما در مورد خود فولاد به نظر من کف قیمت سهم روی 130 تومان بسته شده و با دید بلند مدت اکیدا توصیه به خرید دارم ، فولاد شرکت گردن کلفتیه کسی روش صبر کنه بازدهی عالی میگیره .

در مورد فروش بلوک هرمز هم ، قیمت هر سهم هرمز برای فولاد 100 تومان تمام شده ، معاملات بلوکی معمولا در قیمت بسیار بالاتری نسبت به قیمت تابلو انجام می پذیرند چون مدیریتی هستند ، فولاد هم بعید میدونم زیر 300 تومان بلوک هرمز را به فروش برساند ، اگر بتونه 300 تومان بفروشه حدود 1500 میلیارد تومان سود کسب کرده و حدود 2300 میلیارد تومان نقدینگی دست شرکت میاد که میتونه در تولید استفاده کنه و تعدیل سود خوبی بده .

در کل با توجه به طرح های توسعه ای عظیم شرکت و خبر فروش بلوک هرمز پی به ای فولاد باید حداقل 2 برابر پی به ای بورس باشه ، یعنی با توجه به پی به ای 7 واحدی بورس فولاد باید پی به ای 14 واحد داشته باشه ، یعنی قیمت فولاد با شاخص 78000 واحد باید حدود 170 تومان باشد و نسبت به کلیت بازار در قیمت 130 تومان ارزندگی زیادی دارد .

نظر

• محمد 66
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 2938

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
          سلام؛

جناب
          محمد 66 من هم منتظرم نظرتان را در مورد استفاده نشده ها بدانم. (محمد جان جدیدا با نوشته هایت خیلی حال می کنم. احسنت)

==========

خریدار روی 170 ریال تا 196 ریال نشسته و فروشنده روی 290 ریال

قیمت سهم با همکاری حقوقی محترم 1300 است (خدا به زمین گرم بزندشان /:.happysmiley:./ )

فکر کنم اگر یک مقدار دیگر می خواستند کشش بدهند، قیمت سهم راحت به 1500 می رسید! به خصوص اینکه بحث هرمز هم تازگی ها مطرح شده... ولی زودتر سهم های استفاده نشده را جمع کردند و عرضه کردند... (باز هم الهی ... /:.happysmiley:./ )

==========

دوستان کسی می داند قیمت متوسط فروش چه قدر کم می شود و بعد پرداخت می شود؟ و همین طور کسی می داند چه زمانی پول این سهم ها پرداخت می شود؟
          ممنون از لطف شما

پول حاصل از فروش حق های استفاده نشده به فاصله یک ماه از زمان فروش سهامداران می توانند از باانک دریافت کنند ، پول حاصل از فروش حق های وآتی را یک ماه بعدش از بانک ملت دریافت کردم .

نظر

• mohammadhossein
            عضو فعال
            • Feb 2016
            • 818

دوستان فعلا پیام خصوصیم فعال نشده امید وارم منو ببخشید . من قصد ناراحتی هیچکس رو ندارم فقط دو تا هدف دارم یکی بورس هست.

که بابت کارم هست دومی عرفانی میشه که بابت ارزشهای خانواده دوست بودن هرمت نگه داشتن من همه چی رو رو به جلو میدونم .

برگشتی وجود نداره . در دو کلام حرف حساب مطلب ها رو میزنم . بابت بورس هم ما هنوز به ارزش واقعی یک سهم نرسیدیم.

درهای بورس ما به روی خارجی ها یا کشورهای دیگه با چه قیمتی میخواد باز بشه با حذف صفرها قیمت سهم ها به چه صورت میخواد بشه.

همه باید هوشیار باشیم . بازار سرمایه رو با مسائلی که مربوط نمیشود پیوند نزنیم.

ما باید به ارزش واقعی برسیم با گفتگو دوستانه یک بار با مسائل هسته ای پیوند خورد دوسال همه ضرر شو دیدیم . بسه دیگه

هواسها جمع باشه فقط پلکانی بهترین روش هست حد ضرر باید نقطه خرید محسوب بشه .

نظر

• هوای تازه
              عضو فعال
              • Jan 2016
              • 738

دخل و دکون این کنالها تخته شد
              از فردا سهامی که تو پاچه ملت میبکردن صف فروش میشن
              در صدر آنها
              خرینگ
              خزر
              ختوقا
              وتوشه
              ولغدر
              ونفت
              قچار
              و هر سهمی که تبلیغات میکردن
              به نظرم که از فردا در نبود این جور کانالها بازار بهتری و منظقی تری خوهیم داشت

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35705

نظر

• ahmoeini
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2562

سلام
                  صبح بخیر
                  امیدوارم روز خوبی داشته باشید

این روزها روزهای پسا انتخابات است
                  کلا اصولگراها رکب شگفت انگیزی خوردند
                  اراذل و سینه چاکهاشون از هر دو مجلس بیرون ریخته شدند
                  فارس نیوز زورش گرفته همش مینویسه اکثریت مجلس به دست اصول گراهاست
                  دوتا اتفاق بزرگ تو این دوره انتخابات افتاد
                  اولیش اینکه با جدا شدن لاریجانی از گروه تندروها حضور خودش رو در مجلس بعدی بیمه کرد
                  دوم اینکه شاکله گروه تندروها از ریاست هردو مجلس برداشته میشن
                  یک نکته رو هم باید در نظر گرفت
                  نیمی از اصولگرایان از دارو دسته لاریجانی هستند نه حداد عادل
                  حداد عادل تبدیل به یک برچسب اصولگرایی تندرو شده است

به هر حال گهی پشت به زین و گهی زین به پشت
                  موقع تسویه حسابه
                  شورای نگهبان فکر کرد هر کاری دلش بخاد میتونه بکنه
                  این شد که با قدرت هر چه تمامتر گروه تندروها کنار گذاشته شدند

حالا روحانی نباید دو تا اشتباه بکنه
                  یک باید به مردم احترام بزاره
                  و دوم اینکه دشمنش رو دست کم نگیره
                  حالا دیگه همه چی به دستشه
                  هرکاری بخاد با قوانین میکنه
                  هرجا احتیاج باشه با این مجلس میتونه تغییرات قانونی ایجاد کنه

فکر کنم برای بورس خوب بشه
                  ولی فکر کنم قبل از عید باید افت قیمت سهام داشته باشیم
                  و یا لااقل تعدیل قیمت
                  دیگه اون رشدهای غیر منتظره نباید صورت بگیره
                  باید سهامداری کرد و یا نقد شد و هر وقت لازم بود ورود کرد
                  به هر حال آینده خوبی هم برای مملکت و هم برای بورس باید متصور بود

روز پر برکتی داشته باشید
                  آخرین ویرایش توسط ahmoeini؛ 2016/02/28, 07:56.

نظر

• Senator1989
                    عضو فعال
                    • Feb 2015
                    • 2577

وزیر اقتصاد: امروز از بحران اقتصادی خارج شدیم

وزیر امور اقتصادی و دارائی با بیان اینکه خروج از رکود و ایجاد رونق اقتصادی، برنامه اصلی و دائمی دولت است، گفت: همه موراد نامه شهریور ماه به رئیس جمهور تصمیم گیری و اجرایی شد و امروز از بحران خارج شدیم.

کد خبر: ۵۷۱۱۸۱
                    تاریخ انتشار:
                    ۰۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۳
                    -
                    28 February 2016
                    وزیر امور اقتصادی و دارائی با بیان اینکه خروج از رکود و ایجاد رونق اقتصادی، برنامه اصلی و دائمی دولت است، گفت: همه موراد نامه شهریور ماه به رئیس جمهور تصمیم گیری و اجرایی شد و امروز از بحران خارج شدیم.

به گزارش تسنیم، وزرای امور اقتصاد و دارایی، صنعت، معدن و تجارت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دفاع در نامه‌ای مشترک به رئیس جمهور که 18 شهریور سال‌جاری نوشته شده و 12 مهر ماه منتشر شده بود، با انتقاد از برخی تصمیمات و سیاست‌های ناهماهنگ دستگاه‌ها، هشدار دادند اگر تصمیم ضرب‌الاجل اقتصادی گرفته نشود، رکود تبدیل به بحران خواهد شد.

نامه اقتصادی 4 وزیر دولت تدبیر و امید در حالی نوشته شده بود که رئیس جمهور در نیمه شهریور سال قبل در جمع زائران رضوی در مشهد گفته بود: از رکود عبور کرده ایم. شواهد محاسبات سال 93 نشان می‌داد اقتصاد از رکود خارج شده و باید شاهد نمایان شدن رونق و رشد اقتصادی باشیم.
                    دولت یازدهم برای خروج اقتصاد از رکود دو بسته که به زعم کارشناسان هیچ وقت باز نشد، برای رونق اقتصادی تدارک دید، یکی در سال 93 و دیگر بعد از نامه اقتصادی 4 وزیر دولت تدبیر و امید بود که دومی به موضوع تحریک تقاضا مروبط بود، اما هچگاه گزارشی از اجرای این دوبسته ارائه نشد؛ البته علی طیب نیا وزیر اقتصاد اخیراً گزارشی از اجرای آن را به رئیس جمهور و هیات وزیران ارائه کرد که احتمالا بر آن گزارش نیز مُهر محرمانه خورده است.

اما نگاه به شرایط اقتصادی با توجه به اجرای برجام و لغو تحریم‌ها نشان می دهد که اوضاع به گونه دیگری است و هنوز شاهد رونق اقتصادی نیستیم و رکود همچنان حاکم است، البته به گفته دولتمردان کنترل نرخ تورم و تک رقمی کردن نرخ تورم نقطه به نقطه یکی از دستاوردهای مهم و ارزشمند دولت یازدهم است اما این موضوع با رونق و رشد اقتصادی همراه نیست، بلکه رکود اقتصادی هم ادامه دارد.

کاهش نرخ تورم به تنهایی همه اهداف اقتصادی را تامین نمی کند و باید به رونق اقتصادی هم برسیم؛ زیرا برای تقویت قدرت خرید مردم باید رشد اقتصادی مطلوب باشد و اگر دولت نتواند روند مثبت رشد اقتصادی را به طور پایدار ریل گذاری کند، کاهش نرخ تورم ارزش خود را از دست می دهد و ادامه رکود واحدهای تولیدی را به تعطیلی می‌کشاند و صرفا با کاهش نرخ تورم نمی توان بیماری اقتصادی ایران را درمان کرد.

این در حالی است که هنوز هیچ آماری از نرخ رشد اقتصادی امسال اعلام نشده و بنابر اظهار رئیس کل بانک مرکزی احتمال دارد که رشد اقتصادی مثبت باشد؛ و این گفته در حالی است که شواهد رشد منفی را نشان می‌دهد.

علی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی در مورد آن نامه و اینکه امروز وضعیت اقتصاد چگونه است، گفت: در مورد همه مواردی که نامه آمده بوده، تصمیم گیری شد و امروز همه آن اجرایی شده است.

وی افزود: هم نرخ سود بانکی را کاهش دادیم و هم اقدامات دیگری انجام شد، البته مجدد بایستی شرایط بازار را در اوایل سال آینده بررسی کنیم و نسبت به نرخ سود تصمیم جدید بگیریم تا نرخ باز هم کاهش یابد.

وزیر اقتصاد با بیان اینکه به طور یقین از بحران خارج شدیم، بیان کرد: خروج از رکود و ایجاد رونق اقتصادی، برنامه و جهت گیری اصلی و دائمی دولت است و از آن دور نمی‌مانیم و برای افزایش تولید و اصلاح زیرساخت‌ها در پساتحریم برنامه‌ریزی شده است.

نظر

• ایرج سابق
                      عضو فعال
                      • Oct 2015
                      • 7434

وضعیت بازار دست پنجه نرم کردن با مقاومت مهم 78500 واحد !!
                      بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• محمد3
                        عضو فعال
                        • Aug 2014
                        • 458

در كمتر از 40 دقيقه حجم معاملات بورس و فرا بورس 300 ميليارد /:.ohno-smiley.:/

نظر

• memr
                          عضو فعال
                          • Oct 2012
                          • 771

ImageUploadedByTapatalk1456640220.323351.jpg
                          دوستان تهران مال اصلاح طلبا شد
                          [emoji123][emoji123][emoji123]
                          نتایج اولیه اومدددد [emoji4][emoji4][emoji123][emoji123][emoji123]

Sent from my iPhone using Tapatalk

نظر

• محمد 66
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 2938

در بازار منفی فسرب +5 درصد . /:.grlim:./

نظر

• ایرج سابق
                              عضو فعال
                              • Oct 2015
                              • 7434

تا اخر بازار شاخص سازی خوبی خواهیم دید !!!
                              بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• FARIBORZ NAEL
                                ستاره دار(2)
                                • Jan 2015
                                • 1837

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                                آقا بنظرتون بازار فردا برعکس بازار امروز میشه؟؟!
                                هیجان بازار کم کم فروکش میکنه

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                                آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                                نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

در حال کار...
                                X