جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abtinsalari
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 306

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط mohsen68 پست شده است View Post
    به نظرم باید دیگه منتظر تکرار سقوط دی ماه سال 92 باشیم.تکرار تاریخ.
    جو نده حاجی بر میگرده اصلاح ریزه اون سال وحشیانه میریخت شاخص 30000 تا ریخت
    ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• TAJ2014
      عضو فعال
      • Dec 2014
      • 1027

[QUOTE=mohsen68;754821]به نظرم باید دیگه منتظر تکرار سقوط دی ماه سال 92 باشیم.تکرار تاریخ.[/QUOTE

شاخص با دو یا سه گروه رفته بالا
      و بخش زیادی از سهامداران در زیانند
      بعید هست که دولت بخواد چنین کار کثیفی رو تکرار کنه .
      البته از این دولت احتمال همچین کاری هست

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7515

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
        تا اینجا که ظاهرا هیچ کس نمی دونه که چه خبر شده !!!!
        این هایی که فروختن ........................از چیزی خبر داشتن ؟؟؟
        من 95 درصد نقدینگی خودم را از صف فروش ها ، سهم هایی که دارم را خرید کردم ،یا زنگی زنگ یا رومی روم !!!!!
        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• matin
          ستاره دار (14)
          • Mar 2013
          • 650

من 95 درصد نقدینگی خودم را از صف فروش ها ، سهم هایی که دارم را خرید کردم ،یا زنگی زنگ یا رومی روم !!!!!
          داستان امروز چی بود؟
          صفهای خرید همه شدن صفهای فروش!!
          نتیجه ش که تا الان بد نبوده.. #ثعتما خریدم یه پله، #ثتوسا اضافه کردم نیم پله و کمی هم #ولانا که عالی معامله شد.
          إنَّمَا تَنْتَقِلُونَ مِنْ دَارٍ إلَی‌ دَارٍ
          "ما ابد در پیش داریم؛ هستیم که هستیم"

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35705

بدون شک بخشی از یک جریان پولی بصورت کاملا هماهنگ داره از کل بازار خارج میشه !

حالا درست یا نادرست یا به چه دلیلی مشخص نیست !

این شایعات مربوط به اعتباری یا موارد دیگری که احتمالا در این هفته مطرح بشن فقط به خاطر منحرف کردن افکار عمومی هست همین !

نظر

• Francis
              عضو فعال
              • Jan 2016
              • 328

در اصل توسط silverfox پست شده است View Post
              توي بورسي كه يه عده ميتونن ظرف 20 دقيقه از صف خريد به صف فروش تبديلش كنند و شاخص 4000 واحد مثبت رو به 1000 واحد منفي تبديل كنند، ما چه كاره‌ايم؟؟؟ اصلا چرا بايد خريد كنيم؟؟؟
              این دقیقا پیامیه که قراره به نقدینگی داده بشه

به این میگن پاتک سقوط دلار!

نظر

• Abad
                عضو فعال
                • Nov 2015
                • 7515

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                بدون شک بخشی از یک جریان پولی بصورت کاملا هماهنگ داره از کل بازار خارج میشه !

حالا درست یا نادرست یا به چه دلیلی مشخص نیست !

این شایعات مربوط به اعتباری یا موارد دیگری که احتمالا در این هفته مطرح بشن فقط به خاطر منحرف کردن افکار عمومی هست همین !

شاید اون پولی که ابتدا برای تحرک بورس وارد شد داره خارج میشه ، شاخص ها و سهم ها همه نیاز به اصلاح داشتند ، و اکثرا فروشنده نبودن ، با این کار اونها هم فروشنده شدن ، ما که خرید کردیم و ریسک کردیم در حد بالا !!!
                تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• silverfox
                  عضو عادی
                  • Sep 2018
                  • 47

با اين روند، اگر شاخص پولبك زده باشه به گمونم تا 177 بريزه!
                  يه نكته خنده‌دار هم عرض كنم خدمت دوستان: از چند روز قبل و مخصوصا امروز كلي از استاد و الاساتيد بورسي زمين و بوسيدن و از ميدان بورس خارج شدند. جالبه تماما ميگن ما بلند مدتي هستيم و هيچ جا نميريم همينجا هستيم! روزاي مثبت گاوي كه سهام ميخ سازي تورغوزآباد هم رشد ميكنه، امروز كدوم گوري هستين؟ چقدر همين شما از خدا بي خبرا توي كانالاي تلگراميتون مردم و چاپيدين؟ حالا هم مشخصه كه يه عده با ارقام بالا توي صف خريد سهم و انداختند به ملت و خداحافظ...

نظر

• abtinsalari
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 306

در اصل توسط silverfox پست شده است View Post
                    با اين روند، اگر شاخص پولبك زده باشه به گمونم تا 177 بريزه!
                    يه نكته خنده‌دار هم عرض كنم خدمت دوستان: از چند روز قبل و مخصوصا امروز كلي از استاد و الاساتيد بورسي زمين و بوسيدن و از ميدان بورس خارج شدند. جالبه تماما ميگن ما بلند مدتي هستيم و هيچ جا نميريم همينجا هستيم! روزاي مثبت گاوي كه سهام ميخ سازي تورغوزآباد هم رشد ميكنه، امروز كدوم گوري هستين؟ چقدر همين شما از خدا بي خبرا توي كانالاي تلگراميتون مردم و چاپيدين؟ حالا هم مشخصه كه يه عده با ارقام بالا توي صف خريد سهم و انداختند به ملت و خداحافظ...
                    هر کسی باید با تحلیل خودش خرید و فروش کنه و خیلی از حقیقی ها تو سود اند سعی میکنند سودشون رو save کنن در نتیجه میرن میشینن صف فروش سهام دار بلند مدت یا حقوقی شکلش فرق میکنه به طور مثال من خودم از سال 1387 تک سهم وسپه بودم تمامی مجمع و افزایش سرمایه ها رو رفتم و معتقد بودم از سود بانک جلو تر بوده ام حالا شده سهام ارزنده ام تو این سالها دیدم کمی تبدیل شدم ولی هدفم بلند مدتیه الان حدودا 40% نقدم و مترصد خرید وبملت یا وسپه زیر 200 خیلی در گیر روزهای ریزشی بازار نشید
                    ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• mohsen68
                      عضو فعال
                      • Jun 2012
                      • 1756

چند مدل طرز فکر در مورد وضعیت کنونی :
                      کاهش شاخص به دلیل کاهش قیمت ارز هست!
                      کاهش شاخص به دلیل تصویب fatf و کاهش قیمت ارز هست!
                      کاهش شاخص به دلیل عدم تصویب fatf و افزایش قیمت ارز در روز های آینده هست!
                      کاهش شاخص به دلیل کاهش قیمت ارز و طلا و رفتن پول به سمت این بازار هست که در قیمت های کنونی دوباره خرید صورت بگیرد به امید ارز 20 و 25 تومنی!
                      کلا خروج یه عده از ما بهتران و انداختن سهمهای حبابی به ملت هست و تکرار سناریوی دی ماه 92 .

نظر

• Abad
                        عضو فعال
                        • Nov 2015
                        • 7515

شاید اون پولی که ابتدا برای تحرک بورس وارد شد داره خارج میشه ، شاخص ها و سهم ها همه نیاز به اصلاح داشتند ، و اکثرا فروشنده نبودن ، با این کار اونها هم فروشنده شدن ، ما که خرید کردیم و ریسک کردیم در حد بالا !!!
                        خیلی از سهما در اصلاح موج جهارم از 3 هستن و این ریزش ها این اصلاح را تسریع می کنه ، مثلا تابا ، ثعتما که خودم دارم این جوریه

حریل را ندارم بررسی کردم دیدم تو موج 4 اصلاحیه

پس می تونه این ریزش تا حدی عمدی برای تکمیل اصلاح بازار و سهام باشه.

بزودی و احتمالا پس از اصلاح تا حدود 61 درصد فیبو شاهد برگشت بازار خواهیم بود
                        آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2018/10/06, 13:46.

نظر

• Abad
                          عضو فعال
                          • Nov 2015
                          • 7515

وقتی یانک تجارت و بانک ملت هر کدام به تنهایی 140 میلیارد تومان معامله میشه و پایانی مثبت داره ، احتمالا بازار منفی دوامی نداشته و کوتاه خواهد بود.

نظر

• silverfox
                            عضو عادی
                            • Sep 2018
                            • 47

وقتی یانک تجارت و بانک ملت هر کدام به تنهایی 140 میلیارد تومان معامله میشه و پایانی مثبت داره ، احتمالا بازار منفی دوامی نداشته و کوتاه خواهد بود.
                            بحث مثبت و منفي بازار نيست، بحث اينه كه چطور و چرا يه سهمي مثل فخوز از صف خريد به صف فروش رفت؟ حركت بازار امروز اصلا طبيعي نبود وگرنه روزهاي منفي بازهم داشتيم و همه ميگفتيم اين روزها فرصت وروده. الان جو بي اعتمادي توي مملكت حاكم شده. اينم از بورسي كه تبليغش رو كردند. هر وقت دولت از آبادي جايي حرف ميزنه دقيقا دو روز بعدش همونجا جهنم ميشه!

نظر

• zorba
                              ستاره دار(3)
                              • Aug 2013
                              • 3951

عرض کردم...اگر صداقتی دارند که ندارند...اگر نظارتی دارند که ندارند...اگر بی اطلاع بودند که نبودند...اگر روو دست خوردند که نخوردند....صرفا میتونن معاملات امروز رو باطل کنند....
                              به سازمان زنگ بزنید و شکایت بکنید
                              اگر هم مدعی اند همه چیز بر روی اسلوبه!.....این حضرات که امروز این بلا رو سر بازار آوردند به دستگاه قضایی معرفی کنند!
                              ..............
                              پ.ن:
                              برای خودم می نویسم!
                              و اون خودزیرک پنداری که کار امروز رو "هیجان کوچک" معرفی کرده بود...
                              زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• zorba
                                ستاره دار(3)
                                • Aug 2013
                                • 3951

خیلی از سهما در اصلاح موج جهارم از 3 هستن و این ریزش ها این اصلاح را تسریع می کنه ، مثلا تابا ، ثعتما که خودم دارم این جوریه

حریل را ندارم بررسی کردم دیدم تو موج 4 اصلاحیه

پس می تونه این ریزش تا حدی عمدی برای تکمیل اصلاح بازار و سهام باشه.

بزودی و احتمالا پس از اصلاح تا حدود 61 درصد فیبو شاهد برگشت بازار خواهیم بود
                                برادر من
                                دنبال چی میگردین....کدام فیبو!کدام تکنیکال!
                                همه رسیده بودن به همونجا که باید ظرف 30 ثانیه میرفتن صف فروش؟!
                                فروختند و رفتند....
                                بنده میدونم شما دنبال تحلیلی....منتها دستکاری و فروش دستجمعی حضرات رو نباید با اسم اصلاح ماله کشی کرد...اگرچه شما همچین قصدی نداری...
                                زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

در حال کار...
                                X