کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من احساس می کنیم تو سیستم خرید و فرش ها! ناظرین بورس احتمالا توانایی این را دارند که سرعت اردرهای سمت خرید و فروش را به میل خودشان کم یا زیاد کنند! شاید باورش سخت باشه ! اما وقتی به معاملات نگاه می کنید حرکت به سمت پایین و بالا خیلی متعادل به نظر نمی یاد! مثلا خساپا! فرضا ابتدا در حال متعادل و در صفر تابلو معامله می شود! کم کم که می خواد بالا بیاد سرعت اردرهای خرید بیشتر میشه و اون اور سمت فروش اردرها خیلی به آرامی و محدود گذاشته می شود ! حالا برعکسش هم دقیقا همینجوریه! وقتی اردرهای فروش سرعت می گیرد اردرهای خرید کندتر میشه تا یکدفعه تعداد اردرهای خرید با هم بالا می رود! .... شاید من اشتباه کنم ولی فکر می کنم سهام شاخص ساز به نوعی دستکاری میشه وگرنه از صبح خیلی هاشون شرایط صف خرید شدن را داشتن ! چرا نشدند ؟ چون اگر ناظرین بتوانند سرعت یک طرف معامله را کند یا تند کنند عملا صفی تشکیل نمیشه ! البته طبیعیه که این سرعت نمی تواند بیشتر از چند ثانیه باشد !
کاش قیل از اجازه دسترسی دادن حقیقی ها به آنلاین ! اول یک امتحان جمع و تفریق ازشون می گرفتند ببیینند اصلا حساب و کتاب بلد هستند! وقتی دامنه نوسان سمت منفی 2 است چه دلیلی داره سهمی که پایانی مثبت 1 و یا بیشتر از یک است در منفی 2 امروز بفروشی! خوب روزکاری بعد حداکثر 2 منفی می تونه بشه!
اول تشکر از رادین1 عزیز به جهت فعال بودن
خوشبینانه:
اگه از مجموع اعضای مجلس خبرگان تا امروز، امتحان ریاضی پنجم ابتدایی بگیرند میانگین نمره شون زیر 7 هست
اگه از مجموع نمایندگان مجلس تا کنون ،امتحان ریاضی سوم راهنمایی بگیرند میانگین نمره شون زیر 7 هست
اگه از مجموع وزرای دولتها تا کنون، امتحان ریاضیات در حد دیپلم تجربی بگیرند میانگین نمره شون زیر 7 هست
اگه از مجموع سرداران سپاه تا کنون امتحان ریاضی اول راهنمایی بگیرند میانگین نمره شون زیر 7 هست
اگه از اعضای شورای نگهبان تا کنون امتحان ریاضی اول راهنمایی بگیرند میانگین نمره شون زیر 7 هست
اگه از مجموع رئوسای جمهور و کاندیداهای دوره ها ،امتحان ریاضیات در حد دیپلم تجربی بگیرند میانگین نمره شون زیر 7 هست
برای قوه قضاییه جواب 2 ضرب در 2 هر عددی غیر از 4 است
اگه از تمام فقهای فعلی امتحان ریاضی 5 ابتدایی بگیرند میانگین نمره شان زیر 7 است. ولی در آزمون هوش دغل بازی و نیرنگ ،میانگین همه ی آنها بالای 17 است. لطفا سعی کنیم بیخیال مردم بدبخت بشیم.دغدغه های مردمو فقط خود مردم میدونند
شاشیدم تو گنبد ساخت1368 ایرادات شما فقط برمیگرده به بی اعتمادی . اونهم مسئولش مردم مظلوم نیستند عید نوروز به اونایی که خوشحالن پیشاپیش تبریک عرض میکنم.
سال آخر قرن ، یکی از بدترین یا شاید بتوان گفت بدترین سال قرن بود. در حوزه بازار سرمایه نیز به همین صورت!
اکثر سهام بازار یا بازدهی منفی داشتند یا این که نزدیک به قیمت ابتدای سال بسته شدند. در حالی که #شاخص_کل_بورس بیشتر از صد در صد رشد داشت
جا دارد که این سال را قرار بود سال جهش تولید باشد به نام سال شعبده بازی در اقتصاد نامگذاری کنیم.
ممكنه ، منظورم اين بود كه لزوماً انتظار يك بازار دلچسب در تعطيلات رو نداشته باشيم.
تعطیلات حتی همین امسال هم که بورس کولاک کرد جالب نبود . تعطیلات هیچ نوروزی گل و بلبل نبوده
سالهای قبل چون ایام مسافرت ها داغ تر بود یه دلیلش این بود که میگفتند سرکرده های حقوقی ها و حقیق ها مسافرت هستند و این مدت را بی خیال بورس میشوند . فقط هم روز اول شروع سال یه مثبتی میزد و بعد شل میکرد
حالا امسال که مسافرت ها بسیار کمتر است فرق داره ولی تفاوتی من نمی بینم
تعطیلات هم همین شل کن سفت کن است در بهرتین حالتش
کاش قیل از اجازه دسترسی دادن حقیقی ها به آنلاین ! اول یک امتحان جمع و تفریق ازشون می گرفتند ببیینند اصلا حساب و کتاب بلد هستند! وقتی دامنه نوسان سمت منفی 2 است چه دلیلی داره سهمی که پایانی مثبت 1 و یا بیشتر از یک است در منفی 2 امروز بفروشی! خوب روزکاری بعد حداکثر 2 منفی می تونه بشه!
چیزی که من از اوایل ریزش بازار تا کنون از شما دیدم این بود که همواره سعی بر مقصر جلوه دادن حقیقی ها داشته اید . حالا چرایش را نمی دانم. در حالی که عالم و آدم (البته به استتثنای شما) می دانند که هم رشد نیمه اول سال دستوری و توسط نهادهای دولتی و حکومتی انجام شد و هم افت نیمه دوم سال. در واقع نوسان عظیمی در حد و حدودی غیر قابل تصور از منابع مردمی و ملی گرفته شد. بدون این که ریالی نصیب مردم شود.
ضمنا جناب حقوقی! به نظرم شاید بهتر باشد به جای توهین به ما حقیقی ها کمی دانش تابلوخوانی تان را بالا ببرید. مثبت بودن پایانی در حالی که قیمت ها دارد در منفی معامله می شود به احتمال زیاد دلیل بر خروج سهامدار عمده در مثبت هاست.
سال آخر قرن ، یکی از بدترین یا شاید بتوان گفت بدترین سال قرن بود. در حوزه بازار سرمایه نیز به همین صورت!
اکثر سهام بازار یا بازدهی منفی داشتند یا این که نزدیک به قیمت ابتدای سال بسته شدند. در حالی که #شاخص_کل_بورس بیشتر از صد در صد رشد داشت
جا دارد که این سال را قرار بود سال جهش تولید باشد به نام سال شعبده بازی در اقتصاد نامگذاری کنیم.
درود
سال آخر قرن 99 نبود و نیست و 1400 آخرین سال قرن هست. البته در کل اهمیت چندانی هم نداره و یک قرارداده !
درود
می دونم که اگر حجم معاملات تو منفی زیاد باشه اون مثبت پایانی هم کم می شه ! اما به نظرم فرمایش شما زمانی صحیح است که بازار در ابتدای اصلاح قرار داره نه الان ! سهمی که 70 درصد اصلاح کرده که دیگه زدن نداره ! /.:biggrinsmiley.:/مثلا نگران باشند که از 70 درصد بیشتر اصلاح کند مگر قراره قیمت سهم به سمت صفر میل کند!
درود
بحث این نیست که چقدر اصلاح کرده
اینی که شما میفرمائید برای اون سهامداری است که با سهم مونده . بله اونی که با سهمی مونده و 70% یا اصلا بگو 40 و 30% وارد زیان شده خوب میدونه که دیگه این اش را ریختند داخل یقه اش و باید بخوره و بمونه احتمال زیاد تا یه جوری بشه
بحث نوسان گیر است این وسط . نوسان گیر میخره که با سود بفروشه و حوصله ضرر نداره . اون طاقتش کمه
شما در گفتارهای همین دوستان در همین سایت ببینید . طاقت زیان نیست . فروش با سود جزئی
فروش سر به سر
فروش با زیان کم
حتی خودم هم برخی موارد شاملش میشم . فروش سر به سر و سود کم و زیان کم زیاد داشتم . حالا شما بگو فلان سهم فلان درصد ریخته . من تو کتفم میره ؟ دیگری چی ؟
ضمن اینکه ریزش زیاد هیچ وقت دلیل بر ارزندگی نیست
سهم خوب اصلا نباید زیاد بریزه . وقتی زیاد میریزه یه جای کارش میلنگه . اینم هست
و در نهایت مطابق با کدام سند و مدرکی میشه گفت فلان سهم به قول شما 70% ریخته بازم نمی ریزه ؟
اصلا با کدام ادله و سند و مدرکی میشه گفت این بازار بازم ریزش و تونل وحشتی دیگر در پیش نداشته باشه
چند نفر از ما فعالان ، فکر میکردیم اخر سال را با این وضعیت ببینیم و سال را به این شکل به اتمام برسانیم ؟
چند نفرمون فکر میکردیم به قول شما سهمی با ریزش زیاد اخر سال همچون کهنه نجسی تبدیل شود و کسی طرفش نیاد و قفل در صف فروش زار بزند ؟
چند روزی هست صف خرید هم نبود و میگفتیم قجامح قابل بررسی هست و دوستان میگفتن ریسک داره! فروش روزهای گذشته قجامح فرصت بی نظیر بود برای کسانی که اهل معاملات حق هستند.
جسارت نباشه ضمن احترام ..
بخاطر همین مثبت 2 امروز شما به این نتیجه رسیدی که قجامح فرصت خرید بود ؟
نظر