جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zorba
    ستاره دار(3)
    • Aug 2013
    • 3951

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
    عمده آسیبی که سهامدار خرد در کلیت بازار با محوریت "فردا جمعش می کنیم" خورده، به علت جمع آوری 4 تا و نصفی سهم شاخص ساز و رشد دفعی و یکی دو روزه ی شاخص کل قلابی بوده!
    -از چند سهم ویژه حمایت می کنند و منابع سنگینی رو تلف می کنند...
    -حقوقی های دلسوز چند ده و یا چند صد میلیون از همون سهم رو عرضه می کنند...
    -صفوف فروش در کلیت بازار که به عنوان گارد دفاعی به این وضعیت ایجاد شده متزلزل شده و سهام حدی از حجم رو پر می کنند...
    -شاخص قلابی در روزهای آینده منتقمانه برای باز پس گیری همه این رشد آبگوشتی دست به دامن همه بازار چه با قفل بیشتر سهام در صف فروش و چه با منفی خوردن الباقی بازار دست به ماشه میشه!
    -به مدتی یکی دو هفته ملت باید تاوان نقد شد سهم جقوقی ها،برای مثال حقوقی فولاد، را بدن! تا شاخص به همون حوالی قبل از "فردا جمعش می کنیم" برگرده!
    ..........
    به صورت کاملا عامدانه اراده ای برای جمع آوری صفوف فروش سهام متوسط و کوچک نیست!
    دوستان در یک مقیاس بزرگتر نگاه کنند متوجه میشن هر حمایتی از روز صفر تا امروز در سهام بزرگ صرفا بستر ساز خروج پول برای حقوقی ها و مطلعین بوده!
    من هنوز متوجه نمیشم چرا اگه قراره بازار برگرده حتما باید خودرو یا فولاد حمایت بشن!
    زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4093

در اصل توسط ali salehi پست شده است View Post
      آقای پر مدعایی که دانسته یا نادانسته دیگران رو گمراه میکردی پرواز بفرما تحویل بگیر
      شاهد از غیب رسید . منظورم فقط به سهم است و به هیچ وجه منظوری به فرد محترم طرف نقل قول شما ندارم
      قجام با 52% منفی
      باید هر چه زودتر این کارو برای کل سهام قفل شده اجرا کنند تا دیرتر نشده . خیلی ها هستند پول لازمند من مورد میشناسم خون از دلش میچکه و پولش اینجا بلاک شده

حماقت و جهالت بی انتهای این حضرات مفت خور در سازمان بود که برخی هم که میخواست قفلشون باز شود و با منفی های حدود 20% ، باطل میکردند و روز بعد بازم با 2 باز میکردند

نظر

• امیدازاد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 3746

در اصل توسط Omid_Khan پست شده است View Post
        این افرادی که منتظر کاهش سود بانکی هستن، میشه بگن با تورم 30%، 40%، 50% سالیانه چرا سود بانکی باید بیاد پایین؟!
        ارزش پول هر روز داره کمتر میشه، اونوقت سود بانکی باید بیاد پایین؟! فقط چون میخوایم سهام رشد کنه؟! یعنی فقط خودمون را داریم می بینیم؟!

جالبه همین چند سال پیش بود که دلار داشت میرفت بالا، همه میگفتن باید سود بانکی را ببریم بالا که پولها از بانک خارج نشه!!! حالا دارن میگن سود باید بیاد پایین، در حالیکه تورم داره بیداد میکنه!

خنده دار نیست؟!
        خنده دار نیست !!نشان دهنده این هست که اقتصاد مملکت تو چه منجلاب و مخمصه ای افتاده .....و اینکه مدیران عالی و اقتصادی ما چگونه وضعیت رو تحلیل می کنند ...سال قبل هم یه گله اقتصاددان برداشتند یک نامه نوشتتند که رشد بورس علت العلل تورم است .بورس متوقف و سقوط کرد ..دلاری که در تاریخ نگارش نامه ۲۲ تومان بود تا ۳۲ رفت ..مابقی کالا و خدمات هم دست کم دوبرابر شدند ..هنوزهم سیر صعودی ادامه دارد اگر برجام نبود دلار ۳۰ را هم رد می کرد ..درصورتیکه نمودارها رابطه معکوس رشد شاخص و تورم را ثابت کرده....ریشه تورم چاپ پول است ...سودبانکی به سپرده هم معادل چاپ پول است ...وقتی شما سود سپرده ۲۰ درصدی پرداخت می کنید چرا انتظاردارید ارزشش ثابت بماند ؟؟

نظر

• "Midas"
          عضو فعال
          • Oct 2013
          • 2483

$ 1 = 21800
          بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
          ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• morteza220
            عضو عادی
            • Nov 2020
            • 226

نه اینجوری ها هم نیست ...این طفلی ها خدوم ملت هستن ولی خب الان یکم کار دارن نمیرسن یا روزه دارن طفلیا حال و جون درست حسابی ندارن واسه رسیدگی....الان هم که سد بورس شکسته کاری از پترس فداکار هم برنمیاد که انگشت کنه توی سولاخ سد تا بند بیاد ریزش بورس...انشالله که مسیولین خدوم بنیه دار شدن میان با قاشق تمام این ریزشها رو جمع می کنن...سهامداران عزیز هم یکم صبر پیشه کنن و دعا کنن و بدونید اگه مالتون از دست رفته و بدبخت شدید یا خیلی دنیا پرستید یا تهش سکته می کنید میمیرید که در هر صورت مرگ حقه....
            در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post

بورس ارزش مطرح شدن در نهادهای بالادستی را ندارد، اگر داشت تا الان مطرح شده بود،

همانطور که یک هفته ای کیس وزیر خارجه بسته شد.

نظر

• ali salehi
              عضو عادی
              • Feb 2014
              • 222

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
              شاهد از غیب رسید . منظورم فقط به سهم است و به هیچ وجه منظوری به فرد محترم طرف نقل قول شما ندارم
              قجام با 52% منفی
              باید هر چه زودتر این کارو برای کل سهام قفل شده اجرا کنند تا دیرتر نشده . خیلی ها هستند پول لازمند من مورد میشناسم خون از دلش میچکه و پولش اینجا بلاک شده

حماقت و جهالت بی انتهای این حضرات مفت خور در سازمان بود که برخی هم که میخواست قفلشون باز شود و با منفی های حدود 20% ، باطل میکردند و روز بعد بازم با 2 باز میکردند
              قبل از عید در جواب پست پرواز اینو نوشتم
              قجام از سال 94تا الان سرمایه شو 20برابر کرده ، قیمتش با وجود زیاندهی 10برابر شده ، یکی از ابر سوپر حبابیهای بورس که هیچ اصلاحی نداشته بلکه رشدم داشته ، ارزش واقعی این سهم زیر 100تومنه اما آقایون 70درصد شناور سهم رو چندین برابر ارزش واقعیش انداختن به مردم بدبخت ، بعدش به فکر افزایش سرمایه از آورده افتادن ، سهمی که ارزش واقعیش 100تومنم نیست سهامدار باید با پرداخت 100تومن حق تقدم در افزایش سرمایه شرکت کنه
              در یک فریب آشکار بعد از بازگشایی سهم که قیمت تعادلیش 1000تومن بود و بایستی اصلاح میکرد اما با سفته بازی بالا بردن تا حق تقدمش رو جذاب نشون بدن و مجدد مردم رو گول بزنن تا این سهم رو بخرن
              الانم ایشون و یک آیدی دیگه که هر دو تاریخ عضویتشون واسه شهریور گذشته س مدعی هستن قجامح فرصت خرید هست ، سهمی که مشخص نیست چند ماه یا حتی چندسال دیگه سرمایه ش ثبت میشه و اونموقع قیمت سهم چنده
              امیدوارم ایشون با معرفی این سهم قصد و نیتی مبنی بر فریب دیگران نداشته و صرفا از روی ناآگاهی داره تبلیغ میکنه ، اگر عمدا کسی رو گمراه کنه و باعث ضررش بشه قطعا تاوان سختی رو در زندگی خواهد داد
              جواب طعنه آمیزی داد و باز تبلیغ قجام رو کرد

نظر

• "Midas"
                عضو فعال
                • Oct 2013
                • 2483

قجام با 52% منفی

سلام،

آخه مشکل اینجاست که یک لحظه لای در را وا می کنن 52% - را می خوره، سریع در را می بندند (دامنه را محدود می کنند)

نظر

• Lida2020
                  ستاره‌دار(8)
                  • Sep 2020
                  • 357

salam
                  دوست نداشتم دخالت کنم ولی
                  همو اذیت نکنید
                  کدما هم همیشه می تاخت 36-
                  کفپارس هم 27-
                  قجام 52-

نظر

• "Midas"
                    عضو فعال
                    • Oct 2013
                    • 2483

اوایل که اومده بودم این فروم، کاربری بود که ادعای تحلیل گری تکنیکال و بنیادی داشت،

یک روز ازش خواهش کردم میشه سهم "واحیا" را نمودارش را بررسی کنی؟

قیمت آن زمان واحیا حدود 250 تومان بود،

ایشان در جواب گفت من سهمای آشغال بازار پایه مثل واحیا را تحلیل نمی کنم.

جالبه که بعدها دیدم ایشان به شدت روی قجام فعال شده بود و حتی در امضایش اسم سهم را نوشته بود.

نظر

• ali salehi
                      عضو عادی
                      • Feb 2014
                      • 222

در اصل توسط Lida2020 پست شده است View Post
                      salam
                      دوست نداشتم دخالت کنم ولی
                      همو اذیت نکنید
                      کدما هم همیشه می تاخت 36-
                      کفپارس هم 27-
                      قجام 52-
                      اذیت چیه آقا
                      طرف باید پاسخگو باشه
                      وقتی توانایی تحلیل درست نداری چه حقی داره دیگران رو گمراه کنه ؟
                      همون زمان که ایشون مدعی میشد قجامح 150درصد زیر قیمت مفته من تذکر دادم ، یه نفر مثل شما اومد وسط و اشتباه ایشون رو توجیه کرد
                      شمام با تاریخ عضویت همزمان با ایشون نیازی نیست برای پرواز دلسوزی کنی

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4093

سلام،

آخه مشکل اینجاست که یک لحظه لای در را وا می کنن 52% - را می خوره، سریع در را می بندند (دامنه را محدود می کنند)
                        به هر حال باید قیمت بشکنه تا برای خرید جذاب شوند و حجم بخورند روزهای بعدش . این بلاتکلیفی معنی و مفهوم ندارد
                        این بلا را با این دامنه نامتقارن سر این بخش از بازار اوردند
                        برای بار دهم دارم میگم ، تقریبا کل سهام قفل شده فعلی در مراحل قبلی که شاخص زیر 1200 بود حجم میخوردند حتی در قیمت های بالاتر از الان
                        چه دلیلی داره الان اینطور قفل باشند

همشون هم قرار نیست به میزان قجام منفی بخورند . قجام بحثش جدا بود و ریزش کمی داشته ولی باید و باید قفل اینها به هر شکل و شیوه ای باز شود تا این بازار مکاره کمی شباهت به بازار سرمایه پیدا کند
                        این بازار فعلی بازار سرمایه نیست
                        نباید از منفی خوردن هراس داشته باشیم
                        باز شدن قفل 80% بازار به نفع کلیت بازار است

نظر

• bahramkhaliran
                          عضو جدید
                          • Sep 2020
                          • 812

چون در همه ی ادیان ربا (نزول) (Usury)، حرام و جنگ با خدا و پیامبر بیان شده،

مملکت ما که نام اسلامی دارد چرا باید بانک ها سود بدون ریسک بدهند؟

مشکل تورم را هم باید حل کنند نه اینکه با سود بانکی (ربا)، مخفی یا توجیهش کنند.

________

سال 92 تا 97 در اوج رکود در تمامی بازارها ، که تورم زیر 20% بود، چرا بانک ها سود ب30% میدادند؟
                          سلام شما نبایدبهره رادرریال ویادلارمبنای اسلامی وادیانی قرار دهید چون خود ریال ودلارسنددولتها است. طلا یا نقره ویا حتی پول سیاه (آهن)مبنای بهره دراسلام وادیان است.شما حتی دلارراازروزی که ایجاد شده تا به امروز محاسبه کنید می بینیدکه نسبت به طلا چقدر بی ارزش شده است.پس مواظب باشیداگرچنانچه مبنای برنامه ریزی شما پول ملی باشدویا دلار (مگرلحظه ای)خسارتهای غیر قابل جبران خواهید دید.خلاصه کلام آدم عاقل باطل(پول) رامبنایی برای کارهای صحیح(حرام بودن بهره) قرار نمی دهد.نتیجه آنکه کسی که پولش رابرای سود یا پس انداز دربانک می گذاردخا ئن به خود وخانواده خویش است.چراکه چند برابر سودی که گرفته ارزش پولش نابود شده.

نظر

• Bikhabar
                            ستاره‌دار(22)
                            • Sep 2020
                            • 1189

قجام با 52% منفی

خب اینجوری یه روز قجام و کفپارس 40، 50 درصد منفی میخورن، یه روز دیگه یکی دو تا سهام دیگه و به این ترتیب یه دفعه همه با هم ضرر نمیکنن که صدای همه متحد بلند بشه. ماها هم که فقط به سبد خودمون کار داریم، حالا قجام و کفپارس به من چه که منفی سنگین خوردن (فقط خودم مهم هستم، ضرر بقیه به من چه).
                            پس خیلی زیبا و حساب شده، در طولانی مدت همه سهام ها رو به اونجا که باید میرسونن بدون اینکه آب از آب تکون بخوره.

نظر

• Lida2020
                              ستاره‌دار(8)
                              • Sep 2020
                              • 357

اذیت چیه آقا
                              طرف باید پاسخگو باشه
                              وقتی توانایی تحلیل درست نداری چه حقی داره دیگران رو گمراه کنه ؟
                              همون زمان که ایشون مدعی میشد قجامح 150درصد زیر قیمت مفته من تذکر دادم ، یه نفر مثل شما اومد وسط و اشتباه ایشون رو توجیه کرد
                              شمام با تاریخ عضویت همزمان با ایشون نیازی نیست برای پرواز دلسوزی کنی
                              اقای محترم
                              مثل اینکه وضعیت بازار همه رو اشفته کرده
                              همه خشمگین شدند
                              من نه ایشون دفاع کردم
                              میگم کدمای همیشه تازنده هم 36-
                              در ضمن سریع رفتی تاریخ عضویت چک کردی؟؟؟؟
                              من هم مثل هزاران کاربر دیگر از تالار بورس جناب ثقفی گرامی بودیم و با انحلال ان به اینجا امدیم.
                              دیگه هم حوصله ادامه بجث ندارم وخسته ام

نظر

• bahramkhaliran
                                عضو جدید
                                • Sep 2020
                                • 812

بورس ارزش مطرح شدن در نهادهای بالادستی را ندارد، اگر داشت تا الان مطرح شده بود،

همانطور که یک هفته ای کیس وزیر خارجه بسته شد.
                                سلام با عرض معذرت فقط خرها ازاقتصاد سردر می آورند!(مخصوصا خربزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X