جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مدافع
    ستاره‌دار(5)
    • Oct 2020
    • 2446

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
    در برخی نمادها نسبت های خرید فروش به شدت خراب است . نمیدونم اینا داستانش چیه
    کد به کد است ؟ واقعا خبری چیزی دارند که اینطور نسبت ها خراب است ؟ یعنی رو این قیمتها جذاب است و فریب میدهند یا واقعا قرار بر ریزش بیشتر است !!!! جالبه رو کف های قبلی هم چنین اتفاقی می افته
    ثباغ رو 600 کف قبلی سنگین فروختند !!!
    هم ترسناک است و هم مشکوک به اینکه ممکنه فریب میدهند و روز بعد سهم صف خرید شود

فسازان هم روز قبل چنین کردند و امروز 65 میلیون صف خرید چیدند براش
    واقعا تو خیلی از نمادها فروشنده خاصی به نظر نمیاد وجود داشته باشد. اما اون طرف ماجرا خریدار که شاید تو این روزها حضورش مهم تر است هم نیست!!!

یک نمادی رو دنبال میکردم زدن زیر صف فروشش معمولا بعدش مثبت هم میشد ولی الان نگاه کردم انگار کسی حاضر نیست حتی روی صفر تابلو خریدار باشد.

یه جورایی اونایی که از صف فروش خریدن هم مردد شدن آیا ممکن صف فروش شود.

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
      درود وقت به خیر

یک فضایی ایجاد کردن که بازار معطل مشخص شدن تکلیف واگذاری خودرو و خساپا است!!!

من که ربطی نمیبینم.

ولی اگر ربط داره به فرض مالکیت بخشی از سهام این دو تغییر کند. چه تغییر اساسی در این دو شرکت روی خواهد داد؟

این همه نیروی مازاد رسمی رو میخوان بیرون کنند!؟

بعد سرنوشت شرکت های دیگر که سالیان قبل واگذار شد. چه شد!؟ اوضاعشون یکی از یکی بدتر! موردی سراغ دارید که متحول شده باشد؟
      همه اش سر کاری است ، شناخت چهل و چند ساله از این سیستم و وابستگانش خصوصا خودرویی ها در حوزه بورس ما اثبات میکند که جز دروغ و فریب بازی دیگری در میان نیست و به عقیده من کسی که به تحول در این گروه باور دارد تنها در حال فریب خود و دیگران است.
      امروز سهامداران این گروه را دست از پا آویزان تر خواهید دید که سعی در تسلی دادن همدیگر خواهند داشت، تا ساعاتی دیگر مشخص خواهد شد که من اشتباه میکنم یا آنانکه برگ سهم این مافیای حلبی را در دست دارند، این گروه باید به حاشیه رانده شود تا بازار ما نجات پیدا کند ، بسیاری از خود ما در رشد این غده سرطانی و ایجاد فضایی مسموم که وابسته به بازی مافیای خودرویی شده مقصر هستیم.
      این فرض بر همه ما مشتبه شده که چه بخواهیم چه نخواهیم این گروه باید لیدر یا سرسبز باشد تا بقیه بازار به نوایی برسند! ما نیاز به یک انقلاب فکری داریم ...
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• آخرین سامورایی !
        ستاره‌دار(3)
        • Jan 2022
        • 2538

لینک مجمع سایپا اگر دوستان دارند به اشتراک بگذارند تا مجمع را دنبال کنیم و احیانا اگر لازم شد که جروبحث کردند و سوا کنیم تلفات کم بشه...

البته از نوع معامله خگستر مشخه که در مجمع چه خبره.؟؟؟
        نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• مدافع
          ستاره‌دار(5)
          • Oct 2020
          • 2446

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
          همه اش سر کاری است ، شناخت چهل و چند ساله از این سیستم و وابستگانش خصوصا خودرویی ها در حوزه بورس ما اثبات میکند که جز دروغ و فریب بازی دیگری در میان نیست و به عقیده من کسی که به تحول در این گروه باور دارد تنها در حال فریب خود و دیگران است.
          امروز سهامداران این گروه را دست از پا آویزان تر خواهید دید که سعی در تسلی دادن همدیگر خواهند داشت، تا ساعاتی دیگر مشخص خواهد شد که من اشتباه میکنم یا آنانکه برگ سهم این مافیای حلبی را در دست دارند، این گروه باید به حاشیه رانده شود تا بازار ما نجات پیدا کند ، بسیاری از خود ما در رشد این غده سرطانی و ایجاد فضایی مسموم که وابسته به بازی مافیای خودرویی شده مقصر هستیم.
          این فرض بر همه ما مشتبه شده که چه بخواهیم چه نخواهیم این گروه باید لیدر یا سرسبز باشد تا بقیه بازار به نوایی برسند! ما نیاز به یک انقلاب فکری داریم ...
          دقیقا

خدا وکیلی زور داره بقیه سهام به خاطر این ها بازم بریزن. الان واچ لیستم نگاه میکنم منفی ها بیشتر شدن بعد دیدم خگستر یکم منفی شده!

واقعا چه دلیلی دارد این ها در بازار اصلی بمانند. چه برتری بر دیگر شرکت های بازار پایه دارند؟
          آخرین ویرایش توسط مدافع؛ 2022/07/19, 10:52.

نظر

• گالیور
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 8640

در اصل توسط shabah پست شده است View Post
            البته به لطف پراید هم از پایین شهر میان بالای شهر یه چرخی میزنن
            نکته جالبش میدونی چیه!!؟؟

رفتیم رستوران پیتزا تو خیابان پاکنژاد یک کم بالاتر از تقطع نیایش.
            مردم جلوش ایستاده بودند و با حالت تمسخر بهم نگاه میکردند.
            همینطور آدم میرفت تو و میومد بیرون.

رفتم تو سفارش غذا بدهم گفتند که خمیر تمام شده.
            متوجه شدم میمیک تمسخر افرادی که بیرون ایستاده بودند چیه !!؟؟

اینها احتمالاً افرادی هستند که در بورس سرمایه گذاری نکردند بلکه در بازارهای موازی و نیازی به ان 5%+ ندارند.

جالبه نه !!!؟؟؟

نظر

• آخرین سامورایی !
              ستاره‌دار(3)
              • Jan 2022
              • 2538

دقیقا

خدا وکیلی زور داره بقیه سهام به خاطر این ها بازم بریزن. الان واچ لیستم نگاه میکنم منفی ها بیشتر شدن بعد دیدم خگستر یکم منفی شده!

واقعا چه دلیلی دارد این ها در بازار اصلی بمانند. چه برتری بر دیگر شرکت های بازار پایه دارد؟
              درود

مملکت دلبخواهی هست دیگه قانون مینویسند خودشان اجرا نمیکنند!!!

بارها گفتیم اینا باید بروند بازار پایه انهم از نظر بنده پایه قرمز با نوسان نیم درصد براش بذارند تا بعد صاحبی پیدا شود اینا را به سود برساند از نظر بنیادی و سازمان نیز بازارشان را با توجه به گزارشهای انها ارتقا دهد

نمیشه که سهم در پایه داریم بدون زیان انباشته مثل کقزوی و با سود بالای 200تومان انجا باشند بعد اینا در بازار اصلی بورس حتی فرابورس هم نیستند چه رسد به پایه مشمول ماده 141شدن هم کشک!!

بازار اینا بیارن پایین بنفعشان هست چون بعدش احتمال داره زودتر یه فکری کنند برای از خروج از زیانشان
              نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• مدافع
                ستاره‌دار(5)
                • Oct 2020
                • 2446

شاید فردا یه ۴ شنبه سبز خفیف داشته باشیم.

نظر

• مرشد
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 682

حنما هفته بعد چند روز قرمز خفن داریم

نظر

• مدافع
                    ستاره‌دار(5)
                    • Oct 2020
                    • 2446

در اصل توسط رگنار پست شده است View Post
                    درود

همین امروز اگر شاخص قیمت هموزن که متوسط قیمت سهام رو نشون میده رو اگر تقسیم بر دلار کنیم(حارج کردن اثر دلار) الان در 15 اسفند 98 هستیم یعنی روی شاخص کل 530 هزار واحد!!
                    دولت با شاخص سازی و ایجاد سوپر حباب در مرداد 99 و آوار کردن سهام رو سر ملت، بورس رو به این روز انداخت..

نکته بسیار مهم دیگه این بود که ریزش 99 با ریزشهای قب بسیار متفاوت بود!! در این دو سالی که سهام بازار 70-80 درصد اصلاح کردن سه عامل بالا ماندن و رشد دلار و 2-3 برابر شدن قیمت کامودیتی ها و حمایتهای دولت از سهام دلاری و شاخص ساز(صندوق تثبیت و بازارگردانی و انواع دیگر ژانگولر بازی ها) باعث شد که اصل بازار بورس ما یعنی سهام دلاری و هلدینگهاشون کمتر اصلاح کنند...
                    برای همین هم افراد تازه کار فکر میکنن فملی و تاپیکو و کچاد و فولادمبارکه همیشه سهام خوبی هستند و کمتر اصلاح میکنن چون ریزش های 60-70 درصدی قبلی این سهام رو ندیدن..

اگر دلار و کامودیتی ها بعد از مرداد 99 رشد نمیکردن و قرار بود گروه های دلاری هم مثل بقیه سهام اصلاح میکردن که دیگه 90 درصد سهام بازار بالای 80 درصد اصلاح میکردن وشاید اتفاقات و بحران های احتماعی دیگری رخ میداد...

سبز باشید
                    درود

چرچیل هم این تاپیک دنبال میکند. الان تو کانالش دیدم مطلب شما را گذاشته است.

چرچیل هم جز قدیمی های فروم های بورسی است.

نظر

• گالیور
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 8640

نکنه خودش چرچیله!!؟؟

نظر

• رگنار
                        عضو فعال
                        • Feb 2014
                        • 390

درود

چرچیل هم این تاپیک دنبال میکند. الان تو کانالش دیدم مطلب شما را گذاشته است.

چرچیل هم جز قدیمی های فروم های بورسی است.
                        درود

کدام چرچیل؟ یه دونه بود که کانال تلگرام داشت و با خرید گروهی میزدن زیر سهام، اون رو میگید؟

الان آدرس تلکرامش رو ندارم ولی آخرین بار روی چکاپا بهش تذکر دادن و بعدش دیگه کانال رو تعطیل کرد فکر کنم.
                        مهر 98 بود که بازار تو اصلاح بود، من مقداری چکاپا داشتم و تو سهم خبری نبود بعدش دیدم یه هو قفل صف خرید شد!! اونم چکاپایی که تو رشد بازار هم رشد نمیکرد الان تو اصلاح بازار صف خرید!!
                        اومدم تو فاروم ها و سهامیاب گشتم دیدم بچه ها گفتن چرچیل سیکنال خریدش رو داده/.:biggrinsmiley.:/

رفتم عضو کانالش شدم و سابقه ش رو چک کردم دیدم زده زیر هر سهمی مدتها صف خریدش کرده..

چکاپا دو سه روز صف های سنگین براش زدن ولی بعدش مقدم اینقدر عرضه کرد که سهم رو متعادل کرد.... بعدشم فکر کنم همین مقدم(سهامدار عمده چکاپا) با بچه های نظارت سازمان کانالش رو بستن!! اگر اون رو میگی کارش جالب بود...

الان شرکت گزارش میده که فلان قدر سود ساختم هیچکی نمیخره....یادش بخیر اون زمان یه کانال تلگرامی میزد زیر سهام.../:.grlim:./

سبز باشید
                        آخرین ویرایش توسط رگنار؛ 2022/07/19, 13:11.

نظر

• گالیور
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 8640

تابستان 99 بغال سر کوچمون هم سایت درست کرده بود و سیگنال خرید میداد !!

هر ننه قمری شده بود کارشناس بورس

این یعنی بزن بیرون

الان خود فعالان خرفه ای و قدیمی بورس از بورس نا امید شدند و بورس را نهی و کتمان میکنند.

این یعنی ورود کن

نظر

• رگنار
                            عضو فعال
                            • Feb 2014
                            • 390

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
                            نکنه خودش چرچیله!!؟؟
                            درود خیر این کاربر رو نمی شناسم.

نظر

• پروواز
                              ستاره‌دار(6)
                              • Sep 2020
                              • 5236

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
                              تابستان 99 بغال سر کوچمون هم سایت درست کرده بود و سیگنال خرید میداد !!
                              هر ننه قمری شده بود کارشناس بورس
                              این یعنی بزن بیرون
                              الان خود فعالان خرفه ای و قدیمی بورس از بورس نا امید شدند و بورس را نهی و کتمان میکنند.
                              این یعنی ورود کن
                              دقیقا، چرا دولت و صدا و سیما و فعالان بازار و تحلیل گران، الان مردم را دعوت به خرید سهام با پی بر ای زیر ۵ و ۴ با گزارش های فصلی عالی نمیکنن !
                              این دفعه حرفه ای ها هم دیگه خیلی حرفه ای شدن و اکثرا نقد هستن و منتظر منفی های بیشتر برای مفت خری، بعضی کانال ها و تحلیل ها که این روزها میبینم فکر کنم اگر بازار روندش صعودی بشه اینها شاکی بشن /:.yead.:/

نظر

• مدافع
                                ستاره‌دار(5)
                                • Oct 2020
                                • 2446

در اصل توسط رگنار پست شده است View Post
                                درود

کدام چرچیل؟ یه دونه بود که کانال تلگرام داشت و با خرید گروهی میزدن زیر سهام، اون رو میگید؟

الان آدرس تلکرامش رو ندارم ولی آخرین بار روی چکاپا بهش تذکر دادن و بعدش دیگه کانال رو تعطیل کرد فکر کنم.
                                مهر 98 بود که بازار تو اصلاح بود، من مقداری چکاپا داشتم و تو سهم خبری نبود بعدش دیدم یه هو قفل صف خرید شد!! اونم چکاپایی که تو رشد بازار هم رشد نمیکرد الان تو اصلاح بازار صف خرید!!
                                اومدم تو فاروم ها و سهامیاب گشتم دیدم بچه ها گفتن چرچیل سیکنال خریدش رو داده/.:biggrinsmiley.:/

رفتم عضو کانالش شدم و سابقه ش رو چک کردم دیدم زده زیر هر سهمی مدتها صف خریدش کرده..

چکاپا دو سه روز صف های سنگین براش زدن ولی بعدش مقدم اینقدر عرضه کرد که سهم رو متعادل کرد.... بعدشم فکر کنم همین مقدم(سهامدار عمده چکاپا) با بچه های نظارت سازمان کانالش رو بستن!! اگر اون رو میگی کارش جالب بود...

الان شرکت گزارش میده که فلان قدر سود ساختم هیچکی نمیخره....یادش بخیر اون زمان یه کانال تلگرامی میزد زیر سهام.../:.grlim:./

سبز باشید
                                والا هر جا میچرخی یک پست فوروارد شده از چرچیل هست. بیشتر پست هایی که من میبینم حالت نصیحت و دلسوزانه دارد/.:biggrinsmiley.:/

W.S.F.(چرچیل)

احتمالا خودش. البته بهتر خودشون بیان تایید کنند:D

نظر

در حال کار...
                                X