جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شروع مجدد
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 914

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
    از عجایب ایران زمین است که مولتی میلیاردر بورسی با حداکثر سرمایه25تا50درصد در مثبت ترین روزهای بازار بورس،توانسته طی مدت5سال در همین بورس 30برابر گین بدست بیاورد...
    فتبارک الله
    بنظرم چندان عجیب نیست به فرض شما یک سهم ۱۰۰ تومانی مثل سایپا رو می خریدی و نگهداری می کردی الان حدود ۱۸ برابر شده بود طی ۵ سال گذشته صرفنظر از نوسان گیری روی سهم. حالا سهمهای خیلی بهتر هم از سایپا بودن که خیلی بیشتر از این گین دادن طی این ۵ سال.
    آنکه نامخت از گذشت روزگار
    هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• فین
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1158

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
      دوستان زیاد به بعضی آیدی ها و حرفهاشون توجه نکنید
      قدیمی ها یادشون میاد یه کاربری بود به اسم شبندر که روزانه نزدیک۱۰۰ میلیون دلار سهم می‌خرید تازه کل بورس های دنیا هم دستش بود
      دوست عزیز. شما که قدیمی تر هستید و تاریخ عضویت 1392 است یعنی در 5 سال گذشته اندازه رشد شاخص ( 22 برابر ) هم سود نکرده اید ؟ اصلا شما اگر فروردین و اردیبهشت 97 سهم پیرمردی مانند غدیر می گرفتید قمت سهم حدود 110 تومان بوده است و حدود 600 تومان هم سود در این 5 سال تقسیم کرده است ( با احتساب سود تقسیمی 235 تومانی امسال ) و قیمت امروز بعد از ریزش حدود 2400 تومان است. یعنی اگر فقط همین سهم غدیر را می خریدید از اوایل 97 تا الان در یک فاصله 5 ساله تقریبا 27 برابر شده بود. غدیر سهمی است که تقریبا همیشه با شاخص حرکت می کند. حال دوست عزیز مولتی میلیاردر در این فاصله پورتفویش 30 برابر شده است یعنی فقط 10 درصد بیشتر از رشد غدیر که اصلا عجیب نیست و حتی به نظر من کم هم هست و ایشان هم مانند من شاید سهامهای شارپ انتخاب نکرده یا در فواصلی نقد زیاد داشته است.

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14648

? و حالا سقوط قیمت فلزات پایه. قیمت هر تن مس و روی به ترتیب با 220 دلار و 50 دلار کاهش در محدوده 8260 دلار و 2575 دلار قرار دارد. شاید قیمت ها باز هم کاهش یابد زیرا فعلا خبر مثبت از اقتصاد چین که مصرف کننده بزرگ مواد خام است منتشر نشده است. برنامه بلندمدت دولت چین حفظ نرخ رشد اقتصاد در محدوده 5 درصد است. امروز همچنین شاخص دلار رشد کرده و این عامل نیز بر بازارها فشار وارد کرده است.

#⃣ #نبض_بازار
        ? نبض بازار کالا
        @bourse24ir
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• ashkan zandi
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1137

در اصل توسط فین پست شده است View Post
          دوست عزیز. شما که قدیمی تر هستید و تاریخ عضویت 1392 است یعنی در 5 سال گذشته اندازه رشد شاخص ( 22 برابر ) هم سود نکرده اید ؟ اصلا شما اگر فروردین و اردیبهشت 97 سهم پیرمردی مانند غدیر می گرفتید قمت سهم حدود 110 تومان بوده است و حدود 600 تومان هم سود در این 5 سال تقسیم کرده است ( با احتساب سود تقسیمی 235 تومانی امسال ) و قیمت امروز بعد از ریزش حدود 2400 تومان است. یعنی اگر فقط همین سهم غدیر را می خریدید از اوایل 97 تا الان در یک فاصله 5 ساله تقریبا 27 برابر شده بود. غدیر سهمی است که تقریبا همیشه با شاخص حرکت می کند. حال دوست عزیز مولتی میلیاردر در این فاصله پورتفویش 30 برابر شده است یعنی فقط 10 درصد بیشتر از رشد غدیر که اصلا عجیب نیست و حتی به نظر من کم هم هست و ایشان هم مانند من شاید سهامهای شارپ انتخاب نکرده یا در فواصلی نقد زیاد داشته است.
          دوست عزیز صحبت سر ی چیز دیگس
          بعدشم آدم مولتی وقتش کجا بوده

نظر

• Arian02
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1713

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
            می بینم که برخی کاربران اعتقاد دارند که رشد چند ساله دلار و سکه و ملک و خودرو نجومی بوده است و فکر می کنند بورس از بیزینس های دیگر عقب است.

برای نمونه یک بازه زمانی نرمال ۵ ساله را برای مقایسه انتخاب می کنم از اول فروردین ۱۳۹۷ تا الان

شاخص بورس در ۱ فروردین ۱۳۹۷ : ۹۶.۲۸۹

شاخص بورس فعلی : ۲.۲۷۷.۷۱۳

رشد شاخص بورس : ۲۲.۶۵۴ برابر

قیمت سکه تمام ۱ فروردین ۱۳۹۷ : ۱.۶۲۱.۰۰۰

قیمت فعلی سکه : ۳۲.۴۰۰.۰۰۰

رشد سکه : ۱۸.۹۸ برابر

قیمت دلار در ۱ فروردین ۱۳۹۷ : ۴.۸۷۵ تومن

قیمت فعلی دلار : ۵۳۰۰۰

رشد دلار : ۹.۸۷ برابر

قیمت متوسط یک متر مسکن در تهران : ۵.۷۶۰.۰۰۰

قیمت فعلی یک متر متوسط مسکن تهران : ۶۵.۰۰۰.۰۰۰

رشد مسکن : ۱۰.۲۸ برابر

قیمت پژو پارس ۱ فروردین ۱۳۹۷ : ۴۰.۰۰۰.۰۰۰

قیمت فعلی پارس : ۵۶۰.۰۰۰.۰۰۰

رشد پارس : ۱۳ برابر

قیمت یک واحد صندوق آگاه در ۱ فروردین ۱۳۹۷ : ۲.۲۷۶.۵۵۰

قسمت فعلی صندوق آگاه : ۶۸.۱۸۷.۶۱۲

رشد آگاه : ۲۸.۹۵ برابر

قیمت هر واحد صندوق پیشتاز مفید در ۱ فروردین ۱۳۹۷ با تنزیل افزایش ۱۰۰ برابری واحدها در سال ۱۳۹۹ : ۱۹.۲۲۳

قیمت فعلی پیشتاز مفید : ۶۰۳.۵۹۶

رشد صندوق پیشتاز : ۳۰.۳ برابر

ببینید فاصله بورس رو از سایر بیزینس ها و خصوصا فاصله صندوق ها رو

کاملا گویاست.

خودتان بروید و این مقایسه ها رو از ۱ فروردین ۱۳۹۸ و یا ۱ فروردین ۱۳۹۹ انجام دهید تا دست تان بیاد بورس چقدر از تمام بازارهای دیگر بهتر است.

راندمان ۵ ساله خودتون را با این اعداد مقایسه کنید به نتایج خوبی خواهید رسید
            من پررو بازی در اوردم و تو خصوصی ۵-۶تا از کاربران که قبولشون داشتم اواسط سال ۱۴۰۰ رفتم و بازدهیشون رو پرسیدم )البته که با کلی خجالت(....
            اکثرا ۲۰الی۳۰ برابر شده بود که خب تقریبا مطمئن هستم با توجه به نیمه دوم سال ۱۴۰۰ و بازار خراب پایین تر هم رفته
            در کل به نظرم با صبر میشه سود ۴الی۵ برابری تو بازه بلند مدت حدود ۱۰ ساله نسبت به بازارهای رقیب کسب کرد بلکه کمی بیشتر

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
              ستاره‌دار(1)
              • Sep 2020
              • 2057

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
              من پررو بازی در اوردم و تو خصوصی ۵-۶تا از کاربران که قبولشون داشتم اواسط سال ۱۴۰۰ رفتم و بازدهیشون رو پرسیدم )البته که با کلی خجالت(....
              اکثرا ۲۰الی۳۰ برابر شده بود که خب تقریبا مطمئن هستم با توجه به نیمه دوم سال ۱۴۰۰ و بازار خراب پایین تر هم رفته
              در کل به نظرم با صبر میشه سود ۴الی۵ برابری تو بازه بلند مدت حدود ۱۰ ساله نسبت به بازارهای رقیب کسب کرد بلکه کمی بیشتر
              فعلا که تو بازه 3ساله
              ما 50-60 درصد تو ضرریم
              با شاخص2.500
              یه نگاه به لیست بنداز و مقایسه کن سال99 تا الان
              وملی
              لپارس یا نمیدنم.......
              ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• MOSTAFAVI
                Banned
                • Jun 2012
                • 5636

هر تن مس تا الان ۲۸۸ دلار ریخته ...،ظاهرا همه عوامل دست به دست هم دادن تا شنبه رو سرخ تر کنند/:.negaran.:/

نظر

• Dexterous
                  ستاره‌دار(35)
                  • May 2012
                  • 695

پایکوبی با آهنگران؟!

اون شکلک آخرش خیلی روو مخه
                  خو خوشحالی
                  در پوست خود نمیگنجی
                  خب اینم بخشی ازین بازاره
                  تضاد منافع داریم خب
                  عیبی هم نداره
                  اما
                  مرد باش بروزش بده
                  این ادا اطوارا چیه دیگه

پ.ن مداح سایت هم ازین شکلک زیاد استفاده میکنه، دقیقا هم در موقعیتهای مشابه!
                  به اونم میگم، مرد باش
                  Dexter is to kill killers
                  DEXTEROUS too
                  من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

آمار تکان دهنده ای که رئیس صندوق توسعه ملی اعلام کرد:
                    ������از ۱۵۰ میلیارد دلار ذخیره صندوق، ۱۰۰ میلیارد دلار توسط دولت ها برداشت شده، ۴۰ میلیارد دلار هم به عنوان تسهیلات ارائه شده/ انتخاب
                    -------------
                    کلا 10 میلیارد دلار ته صندوق مونده !!اون هم پول تو جیبی نصر الله و حوثی ها هست

السلام علیک یا ونزوئلا
                    /:.negaran.:/

(الان من هم نگران حکومتم مثلا :D)

فکر کنید اصلا سهام بیاد پایین !آخرش چی !! یعنی سهام از شت کوین ریال هم بدتره !؟!؟;)
                    آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/05/11, 21:48.

نظر

• پروواز
                      ستاره‌دار(6)
                      • Sep 2020
                      • 5236

تا چهار روز بورس منفی میشه یه سری زالو در سایت های مختلف تبلیغ ارز دیجیتال و دلار و سکه و خودرو و ملک و … میکنن که بیاید ضررهاتون را اینجا جبران کنید !
                      وای به حال سهامدار و بورس بازی که بخواد ضررش را توی اون بازارها جبران کنه که اگه اینجوری باشه از اول اشتباهی اومده توی بورس
                      آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2023/05/11, 21:29.

نظر

• shimaalovelygirl
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2022
                        • 1116

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                        تو خصوصی که ۹۹.۹۹%کاربران دروغ می گویند.باز صد رحمت به تاپیک عمومی
                        در مورد بخش آخر نوشته شما،باید خدمتتان عرض کنم که سود مرکب بانکی طی 10سال به 900درصد می رسد.یعنی10برابر.آنوقت شما چی رو میگید سود4الی5برابری تو بازه 10ساله؟

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

������تهران، بدترین پایتخت جهان برای مستاجران!

خانه‌دار شدن در این شهر، بیش از 158 سال طول می‌کشد.

������ @khabaa

-----

تهران
                          هاوانا (کوبا)

جالبه اول تهران هست بعد کوبا

هر دو با اقتصاد کمونیستی و قیمت گذاری دستوری

نظر

• فین
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1158

در اصل توسط MOSTAFAVI پست شده است View Post
                            هر تن مس تا الان ۲۸۸ دلار ریخته ...،ظاهرا همه عوامل دست به دست هم دادن تا شنبه رو سرخ تر کنند/:.negaran.:/
                            خیلی هم عالی. یک 60 تا 70 هزار دیگر ریزش داشته باشیم ( در یک یا دو روز ) به کف 2200 شاخص می خوریم با قیمتهای جذاب در اکثریت سهام و صعود از انجا تا نزدیک 3 میلیون شروع می شود.

نظر

• Arian02
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 1713

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
                              تو خصوصی که ۹۹.۹۹%کاربران دروغ می گویند.باز صد رحمت به تاپیک عمومی
                              در مورد بخش آخر نوشته شما،باید خدمتتان عرض کنم که سود مرکب بانکی طی 10سال به 900درصد می رسد.یعنی10برابر.آنوقت شما چی رو میگید سود4الی5برابری تو بازه 10ساله؟
                              اول اینکه شما به بزرگی خودتون ببخشید
                              دوم منظور بنده نسبت به بقیه بازارهاست والا 100 برابر هم بشه با این تورم فایده ای نداره !!!منظور اینکه اگر تو ده سال مثلا سکه و مسکن و خودرو و...5 برابر شدن بورس نسبت به اونا 20 برابر بشه یعنی 4 برابر بهتر
                              خودم خیلی از دوستان میدونن( یکی دو بار اون اوج بازار که کیفور بودیم و مست از سود خوب و فکر میکردیم بورس رو بلدیم!!!!که نبودیم ) اعلام کردم از ابتدای 97 تا برج 10 سال99 (سال 98 کلا 40 درصد سود کردم بلکه کمتر!!!)یعنی تو 3 سال 60 برابر کردم پرتفو رو
                              اون موقع نسبت به بازارهای رقیب 5-8 برابر جلو افتاده بودم...... که خب با افتش تو این مدت الان پولی که برداشته بودم تو این 3 سال رو اواخر پارسال جایگزین کردم شده دقیقا 40 برابر( با این افت چند روز اخیر ) الان از اینجا باید 4 برابر بشه تا حدودا یربه یر بشم
                              که بازم پول زیادی نیست نسبت به پول برخی دوستان چون سرمایه اولیه کم بود شاید به همین دلیل هم بود که راحتتر میتونستم شیفت بدم بین سهام و نوسانگیری بکنم با پول بالای 10 میلیارد کمی سخته اینکار
                              در کل اینکه نا امیدی بدترین دشمن یه بورس بازه مخصوصا تو بازار ایران
                              قول میدم بازار محشری خواهیم داشت 3 سال پیش رو از چند ماه پیشم دائم دارم گوشزد میکنم این مطلب رو

نظر

• shimaalovelygirl
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2022
                                • 1116

بعضیا طوری از خودشان تعریف می کنند،که گویی از گرگ وال استریت هم گرگ ترند...
                                آخه تو ایران با این گرانی و تورم و مخارج روزانه و هزار بدبختی برای مردم،کدام گرگی علم غیب داشته که کل سرمایه خود را روی سهام یا صندوق ۳۰-۴۰-۵۰برابر شده،برای بالای۵سال نگهدارد؟
                                اتفاقاً اینهایی که ادعای کسب سود ۳۰۰۰درصد و۴۰۰۰درصد طی مدت کوتاه زیر۵سال دارند،شاید۳۰۰ یا۴۰۰درصد هم سود نکرده اند.
                                در واقع هستند کسانی که با رانت و کلاشی و یا شانس و اقبال(مشخصا آموزش در بورس ایران جایگاه کمی دارد)۴۰۰۰درصد سود کردند،ولی هرگز جز برای نزدیکان خود بازگو نمی کنند،حتی دوست و آشنا.چه برسد به اینکه تو تاپیک عمومی جار بزنند.فلان صندوق ۳۰برابر شده دلیل نمی شود که شخص،کل سرمایه اش ۳۰برابر شده باشد.صندوق هایی هستند که حتی ۸برابر هم نشدند.به طور میانگین هم حساب کنیم،نمی توان به این گفته ها اعتماد کرد.

نظر

در حال کار...
                                X