جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "heydar"
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 7493

پاسخ : جــــو بــــازار

فملی کاتد مس را 5000 دلار بر تن پیشبینی کرده که با دلار 3400 تومانی که شزکت پیش بینی کرده میشه کیلویی 17000 تومان الان با چه قیمتی داره میفروشه 16260 تومان . دلار تازه یک ماه اومده بالای 3400. تازه شرکت در شش ماهه اول سال پوشش ضعیفی داشته و احتمالا بودجه فروش رو نتونه پوشش بده . پی به ای هم عدد پایینی نیست . 8.43 .

نظر

• سلطان بورس
      كاربر فعال
      • Aug 2011
      • 3373

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
      فملی کاتد مس را 5000 دلار بر تن پیشبینی کرده که با دلار 3400 تومانی که شزکت پیش بینی کرده میشه کیلویی 17000 تومان الان با چه قیمتی داره میفروشه 16260 تومان . دلار تازه یک ماه اومده بالای 3400. تازه شرکت در شش ماهه اول سال پوشش ضعیفی داشته و احتمالا بودجه فروش رو نتونه پوشش بده . پی به ای هم عدد پایینی نیست . 8.43 .
      شرکت های خودرویی چرا زیان اعلام میکنن ولی زیر قیمت 70 یا 80 نمیرن . بنا به دلایلی که بارها گفته شده
      مس 5 تومن هم سود نسازه باز قیمتش زیر محدوده 110 تا 100 نمیره
      اینکه فکر کنیم چون فملی مثلا 50 درصد تعدیل منفی داره و قیمتش افت میکنه این خبرا نیست
      من نه یک سهم پترویی دارم نه معدنی نه سنگ آهنی نه سیمانی . این صحبت ها از روی تعصب نیست که بگم دارم از سهم های خودم حمایت میکنم
      سهام های معدنی به قیمتی رسیدن که اعلام زیان را هم پیشخور کردن .
      باز هم تاکیید میکنم بورس فقط پی بی ای نیست

نظر

• مجتبی
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 514

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
        شرکت های خودرویی چرا زیان اعلام میکنن ولی زیر قیمت 70 یا 80 نمیرن . بنا به دلایلی که بارها گفته شده
        مس 5 تومن هم سود نسازه باز قیمتش زیر محدوده 110 تا 100 نمیره
        اینکه فکر کنیم چون فملی مثلا 50 درصد تعدیل منفی داره و قیمتش افت میکنه این خبرا نیست
        من نه یک سهم پترویی دارم نه معدنی نه سنگ آهنی نه سیمانی . این صحبت ها از روی تعصب نیست که بگم دارم از سهم های خودم حمایت میکنم
        سهام های معدنی به قیمتی رسیدن که اعلام زیان را هم پیشخور کردن .
        باز هم تاکیید میکنم بورس فقط پی بی ای نیست
        سلطان جان بازی گردانان سهم برنامه های خاص دارن ... من خودم پیشنهادم به حقیقی اینه بر اساس پر بر ای و سوداوری رشد اتی سهم بخره ... اصولا باید بازده بدون ریسک اقتصاد هم لحاظ بشه
        تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
        https://t.me/BourseTahlil63

نظر

• پویا سرمایه
          عضو عادی
          • Jul 2025
          • 135

با این نرخ های جهانی سهام فلزات و موادمعدنی و پتروشیمی اکثرا هنوز جا برای اصلاح دارند حتی تا نصف قیمت های امروز .
          مثلا ومعادن میشه 50 تومن درسته؟فملی میشه 60 تومن درسته؟فولاد میشه 60 تومن؟ اون موقع شاخص چند میشه؟.....دوست عزیز قیمتها در کف قیمتی هستند ممکنه بالایی نداشته باشند ولی ریزش چندانی ندارند....نهایت با تلورانس 10 درصد....در بعض نماد معدنی حتی فروشنده به اندازه حجم مبنا هم وجود نداره و بعضی حرفه ایها در کف قیمتی دارند جمع اوری میکنند....در این شرایط یا باید سهامداری کرد یا اوراق 20 درصدی شد یا ریسک کرد و روی 10تا نماد پر حجم بورس معامله کرد.

نظر

• "heydar"
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 7493

شرکت فریپورت-مکموران آمریکایی که تخصصش در زمینه تولید مس و طلا در سراسر جهان است و جزو 5 تولید کننده برتر از نظر حجم تولید است . قیمت سهامش از 23 دلار به حدود 8 دلار رسیده است . ارزش بازار 9.35 میلیاد دلار که میشود در حدود 33 هزار میلیارد تومان و تولید فقط مس این شرکت در حدود 1.5 میلیون تن در سال است
            فملی 300 هزارتن حدودا مس تولید میکند .با ارزش بازار 5600 میلیارد تومان که حدودا یک ششم ارزش بازار فریپورت است و از نظر تولید یک پنجم آن .
            توجه شود حدود 30 تا 50 درصد درامد شرکت فریپورت از فلزات دیگر است و فقط مس تولید نمیکند
            آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2015/11/27, 21:55.

نظر

• مجتبی
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 514

در اصل توسط پویا سرمایه پست شده است View Post
              مثلا ومعادن میشه 50 تومن درسته؟فملی میشه 60 تومن درسته؟فولاد میشه 60 تومن؟ اون موقع شاخص چند میشه؟.....دوست عزیز قیمتها در کف قیمتی هستند ممکنه بالایی نداشته باشند ولی ریزش چندانی ندارند....نهایت با تلورانس 10 درصد....در بعض نماد معدنی حتی فروشنده به اندازه حجم مبنا هم وجود نداره و بعضی حرفه ایها در کف قیمتی دارند جمع اوری میکنند....در این شرایط یا باید سهامداری کرد یا اوراق 20 درصدی شد یا ریسک کرد و روی 10تا نماد پر حجم بورس معامله کرد.
              دقیقا ... به خاطر همین من درصد بالای سرمایه ام سپرده بانکی هستش و مقداری هم تو بورسه ... با بهبود شرایط سرمایه بیشتری میارم تو بورس
              تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
              https://t.me/BourseTahlil63

نظر

• محمد 66
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 2938

شرکت فریپورت-مکموران آمریکایی که تخصصش در زمینه تولید مس و طلا در سراسر جهان است و جزو 5 تولید کننده برتر از نظر حجم تولید است . قیمت سهامش از 23 دلار به حدود 8 دلار رسیده است . ارزش بازار 9.35 میلیاد دلار که میشود در حدود 33 هزار میلیارد تومان و تولید فقط مس این شرکت در حدود 1.5 میلیون تن در سال است
                فملی 300 هزارتن حدودا مس تولید میکند .با ارزش بازار 5600 میلیارد تومان که حدودا یک ششم ارزش بازار فریپورت است و از نظر تولید یک پنجم آن .
                توجه شود حدود 30 تا 50 درصد درامد شرکت فریپورت از فلزات دیگر است و فقط مس تولید نمیکند
                این چطور مقایسه کردنی بود دیگه ؟

ببین جانم ، فملی امسال زیان هم اعلام کنه زیر 120 نمیره خیالت راحت باشه ، افراد مبتدی پی به ای را فقط بر اساس سود یکسال محاسبه میکنند ، فملی شرکت خیلی قدری هستش و اقتصاد رونق بگیره 50 تومان سود میسازه ، این سهم زیر 2 سال 500 تومان را میبینه .

نظر

• afshar47
                  عضو عادی
                  • Nov 2014
                  • 113

اگر صرفا تکنیکالی نظر بدیم بازار در استانه یه اصلاح رو به بالا قرار داره دلیل بنیادیش هم بعدا بازار پیدا میکنه بهتره دوستان از این موج استفاده کنن اکثر سهام موج یک از موج a از موج x تموم کردن بزودی بازار وارد موج سه از a میشه کگاز کروی فسرب کبافق سپاها سشرق غالبر غشاذر کمنگنز فاسمین چکارن تکنو غشان و...

نظر

• جم1
                    عضو عادی
                    • Dec 2013
                    • 106

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                    تلفيقي خودكفايي آزادگان رو بررسي كنيد. 700 تومن سود داره و قيمت سهم 1200 تومنه.
                    يك چهارم ارزش دفتري.
                    مديرعامل قبلي گفته قيمت سهم 10.000 تومنه. تو خود سايت شركت هم اين نوشته موجوده.
                    مشكل سهم اينه كه تقريبا همه سهم دست سهامدار حقيقي هست.
                    هيچ توصيه اي به خريد ندارم. سود و ضرر پاي خودتان.
                    سلام. یک نگاهی به اسامی سهامداران عمده شرکت بیاندازید. از طیف خاصی هستند که به راحتی نمیشه بهشون اعتماد کرد
                    به هر حال از منظر قیمتی جذاب شده ولی ریسک های عمده سهم ترکیب سهامداری خاص آن و بازار پایه فرابورسه

نظر

• ahmoeini
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2562

سلام
                      صبح بخیر
                      امیدوارم روز خوب و هفته خوبی رو در پیش داشته باشید

روز پنجشنبه زنگ سقوط قیمت سهام در این هفته توسط آژانس زده شد
                      با همکاری این آژانس و نیروهای ارزشی کیهان و فارس نیوز هفته بدی بورس رقم خواهد خورد
                      لااقل شروعش برای نشان دادن وخامت گفته های آژانس با منفی خواهد بود

ترکیه هم یه کاری کرد توش موند
                      میگن تا حالا ده بار زنگ زده پوتین بهش محل نداده
                      آخه مگه مجبوری؟
                      میگن تو این حرکت های روسیه یه سری از محموله های ترکیه به سمت داعش و برعکس رو زده برای همین ترکیه هواپیمای روسیه رو انداخته
                      برای همین یه سری تحریمها از طرف روسیه اجرایی شده
                      و این برای ایران خوبه
                      مخصوصا قسمت واردات میوه از ایران به روسیه

نفوذ هم که همچنان ادامه دارد

قصه اربعین و جریان مالی قوی ایجاد شده برای قشر خاص هم هر روز داره پر رونقتر میشه
                      گرچه اطلاعات رو نمیشه کاملا درست شنید
                      به هر حال هم پیاله های یک عده باید نون بخورند
                      حتی اگه شده نونشون رو تو ..... بزنند میل کنند
                      به ما چه

از زمانی که موضوع داعش و نابودی اون شدت گرفته سفرهای پاپ هم بیشتر شده
                      به نظر میرسه ادیان هم یکی بالادست دیگری در حال بول گرفتن مردم وا مانده بین ادیان شدن
                      لااقل اونا دست و پا قطع نمیکنند
                      آدم یاد فیلم آواتار میوفته
                      فکر نمیکنم بتونند درخت قدیمی رو سرنگون کنند

روز پر برکتی داشته باشید
                      آخرین ویرایش توسط ahmoeini؛ 2015/11/28, 08:51.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10175

این تایپک هم خونه ارواح شده،کسی جرات پست زدن نداره.
                        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• TAJ2014
                          عضو فعال
                          • Dec 2014
                          • 1027

ظاهرا همه امروز منتظر بازگشایی خودرو هستن

نظر

• علیرضا123
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1605

ای کاش فردا عرضه اولیه گران عرضه شود..و خدیذل سریع متعادل بشه...وگرنه کل بازار به گند کشیده میشه...یکی نیست بگه این بورس دیگه رمقی نداره که عرضه اولیه گذاشتید

نظر

• جم1
                              عضو عادی
                              • Dec 2013
                              • 106

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
                              امروز حتما باز میشه؟

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
                                من یکی منتظر منفی خچرخش...و...باز شدن غمارگم....یه مقدار شپل برداشتم جهت نوسان....شپل را بفروختیم......
                                آخرین ویرایش توسط mey؛ 2015/11/28, 10:29.
                                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

در حال کار...
                                X