کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
توي خساپا ديگه واقعا مسخرشو در اوردن اول دامنه محدود بود و بعد بالاتر هم معامله شد /:.ohno-smiley.://:.ohno-smiley.://:.ohno-smiley.:/
معاملات خساپا كلا بايد باطل و دامنه 50 درصد بشه. ناظري كه هميچين بي قانوني كرده هم بايد مجازات بشه. وقتي بورس سبزه اينا ميدونن همه سهامدارا خوشحالن و كسي اعتراض نميكنه هر غلطي ميخوان ميكنن!!!!
وملت برای خرید قیمت مناسبی داره ، دو سه ماهه تا 100 میتوه بالا بره .
اشاءا... امشب بررسی می کنم امروز مقدار خوبی نقد شدم بیمه مهین و سپاها رو در حد بالا خریدم فنوال هم که صف خرید است. باید سبدم رو وسیع تر کنم برایم کسب تجربه مهم تر از سود است. خودرویی ندارم ولی عدم ورود به آن اشتباه من بود که در یک ماه پیش خرید نکردم ولی حالا به آن ورود نمی کنم می ترسم. ساختمانی هم ندارم نمی دانم بعدا به این نتیجه خواهم رسید که اشتباه بوده یا خیر . گفتم تجربه می کنم و امروز از بورس تجربه خوبی ولی اندک دارم، از دوستان هم تشکر می کنم که بخش زیاد از این تجربه را از آنها آموختم.
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
اگر به سهم و استراتژی و تحلیلتان اعتقاد دارید , جوگیر نشوید و فرصت های سودآوری را نصفه و نیمه رها نکنید ...
شکل گیری هر روندی و ادامه حرکتش نیاز به بازیگران تازه نفس دارد و قدیمیترها سود شناسایی میکنند...این جابجایی ها نوسان ایجاد میکنند و نوسانات جز جدایی ناپذیر حرکت میباشند .
در روندهای پر قدرت بازار سهام و ارز تنها آماتورها و مبتدی ها بدنبال نقاط و الگوهای برگشتی بازار میگردند ...
از خریدهایتان لذت ببرید و بی جهت با قرمزی سهامتان تغییر مسیر ندهید , با اینکار تنها جیب کارگزارتان را پر میکنید !
نظر