جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد 66
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 2938

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط frankval پست شده است View Post
    دو سال پیش فرآوری رو تو 680 خریدم و بعدش نفروختم و اومد پایین و پایین و پایین تر
    تا اینکه قیمت های روی روفت بالای 2300 اون موقع نه تنها از ضرر خارج شده بودم بلکه تو سود بودم ولی پدر طمع بسوزه
    نفروختم و نفروختم و نفروختم و نفروختم اونم اومد پاینن و پایین تر و پایین تر و پایین تر تا 160
    دیگه خودمو مثل رابرت ردفورد تو فیلم All Is Lost ته دریا بدون هیچ کمکی فرض می کردم که ققنوس وار قایق نجاتش رو برای نجات خودش (سهوا) به آتش کشید تا کسی متوجه اش بشه و در اوج ناامیدی از همون ته دریا قایقی رو دید که برای نجاتش به قایقش نزدیک می شد!
    دارم به ایوب نزدیک میشم...
    من میانگین خریدم خیلی پایینه ، فرآوری زیر 220 و فسرب حدود 150 تومان ، کلا سهمهایی را میخرم که سهامدرانش در ضرر سنگین هستند ، فرآوری روش صبر کن اهداف بالایی داره .

نظر

• milad97
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 2520

در اصل توسط frankval پست شده است View Post
      دو سال پیش فرآوری رو تو 680 خریدم و بعدش نفروختم و اومد پایین و پایین و پایین تر
      تا اینکه قیمت های روی روفت بالای 2300 اون موقع نه تنها از ضرر خارج شده بودم بلکه تو سود بودم ولی پدر طمع بسوزه
      نفروختم و نفروختم و نفروختم و نفروختم اونم اومد پاینن و پایین تر و پایین تر و پایین تر تا 160
      دیگه خودمو مثل رابرت ردفورد تو فیلم All Is Lost ته دریا بدون هیچ کمکی فرض می کردم که ققنوس وار قایق نجاتش رو برای نجات خودش (سهوا) به آتش کشید تا کسی متوجه اش بشه و در اوج ناامیدی از همون ته دریا قایقی رو دید که برای نجاتش به قایقش نزدیک می شد!
      دارم به ایوب نزدیک میشم...
      باید برای خودت حد ضرر تعیین میکردی و همچنین میزان سود، من الان فولاد 130 خریدم و امروز فروختم و طمع نکردم یا خاور 40 درصد سود کردم و هپکو 45 درصد ولی هر دو رو فروختم و گفتم بالا هم بره بیخیال چیزی که زیاده سهم خوب در بازار هستش ......
      لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• محمد 66
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2938

3 گروه برتر بازار از نظر واگرایی رگرسیون بلند مدت :

1-گروه سیمان
        2-گروه ساختمان سازی
        3-گروه فلزات اساسی

3 سهم برتر بازار از نظر واگرایی رگرسیون بلند مدت :

1-فسرب
        2-فرآوری
        3-سرود

گروه ها و سهمهایی که واگرایی شدیدتری دارند یعنی نسبت به سایر گروهها و سهمها عقب افتادگی بیشتری دارند و احتمال رشد قیمتیشان بیشتر است .

واگرایی بر اساس نمودار قیمتی عملکردی سهام شرکتها محاسبه شده است .

نظر

• milad97
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 2520

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
          3 گروه برتر بازار از نظر واگرایی رگرسیون بلند مدت :

1-گروه سیمان
          2-گروه ساختمان سازی
          3-گروه فلزات اساسی

3 سهم برتر بازار از نظر واگرایی رگرسیون بلند مدت :

1-فسرب
          2-فرآوری
          3-سرود

گروه ها و سهمهایی که واگرایی شدیدتری دارند یعنی نسبت به سایر گروهها و سهمها عقب افتادگی بیشتری دارند و احتمال رشد قیمتیشان بیشتر است .

واگرایی بر اساس نمودار قیمتی عملکردی سهام شرکتها محاسبه شده است .
          سهام سیمانی همیشه اینگونه بوده که چند روز کوتاه فقط مثبت بودن و بعد کم اوردن.......به نظرم سهام سیمانی و ساختمانی تا زمانی که خبر خاصی در مورد اونا نیومده نمیشه به حرکتشون امیدوار بود چرا که روند سود سازیشون کاملا راکد هست
          در مورد فلزات هم به خاطر قیمت جهانی یه کم رشد داشتن و از طرفی سهامی مثل فولاد همیشه یه سهم خوب و خوشنام بوده که خیلی قیمت ها حبابی هم نداشته و به این خاطر بقیه سهام فولادی هم پشت سر فولاد راه افتادند و مثبت شدن
          لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• محمد 66
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 2938

در اصل توسط American Sniper پست شده است View Post
            سهام سیمانی همیشه اینگونه بوده که چند روز کوتاه فقط مثبت بودن و بعد کم اوردن.......به نظرم سهام سیمانی و ساختمانی تا زمانی که خبر خاصی در مورد اونا نیومده نمیشه به حرکتشون امیدوار بود چرا که روند سود سازیشون کاملا راکد هست
            در مورد فلزات هم به خاطر قیمت جهانی یه کم رشد داشتن و از طرفی سهامی مثل فولاد همیشه یه سهم خوب و خوشنام بوده که خیلی قیمت ها حبابی هم نداشته و به این خاطر بقیه سهام فولادی هم پشت سر فولاد راه افتادند و مثبت شدن
            من از نمودار استفاده میکنم و از اطلاعات گذشته و کاری ندارم چه اتفاقی قراره رخ بده ، هر سهمی که عقب افتادگی بیشتری داره را خرید میکنم چون اعتقاد دارم این عقب افتادگی چبران میشه .

در حقیقت چیزیه که تجربه کردم و نمونه های زیادی دیدم که عقب افتادگی و افت زیاد داشتند بعدش بازدهی بالای 100 درصد داده اند .

نظر

• memr
              عضو فعال
              • Oct 2012
              • 771

[emoji736]خبری طوفانی و مثبت برای بازار فردا [emoji736]

جلسه شورای امنیت بدون صدور قطعنامه درباره آزمایش‌های موشکی ایران خاتمه یافت

حجم مبنا های یک رفتن که بترکن [emoji4][emoji4][emoji115][emoji115][emoji115][emoji115]

Sent from my iPhone using Tapatalk

نظر

• linux_linda
                عضو فعال
                • Jun 2014
                • 3356

قیمتهای جهانی سرب و روی هر روز دارند مثبت میخورند ، هم فسرب و هم فرآوری قیمتهای مفتی دارند منتهی این شرکتهای کوچک رشدشان یکم زمان میبره اما وقتی شروع به رشد کنند خیلی بیشتر از سهمهای بزرگ بازدهی می دهند ، فرآوری تا 1000 و فسرب تا 700 به نظر من بالا خواهند رفت اما ممکنه یکم زمان ببره ، سهامدار صبور میخواد این دو سهم .
                بنظرم مقصر گروه خودرو بود امروز خودرو بازگشایی شد سهامداران گروه فسرب و فراوری فرار کردند به سمت ایران خودرو

نظر

• محمد 66
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 2938

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                  بنظرم مقصر گروه خودرو بود امروز خودرو بازگشایی شد سهامداران گروه فسرب و فراوری فرار کردند به سمت ایران خودرو

صندوق سپاس باید پایان فروردین تسویه کنه و پول مردم را بده و این صندوق کلی سهام فولاد و خودرو و رمپنا و ... داره ، نفس سهمهای بزرگ را میگیره ، احتمال میدم صف های خرید این سهم ها کار خودشون باشه تا در معاملات بلوکی سهمهای صندوق سپاس را در قیمت بالا خالی کنند .

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14648

صندوق سپاس باید پایان فروردین تسویه کنه و پول مردم را بده و این صندوق کلی سهام فولاد و خودرو و رمپنا و ... داره ، نفس سهمهای بزرگ را میگیره ، احتمال میدم صف های خرید این سهم ها کار خودشون باشه تا در معاملات بلوکی سهمهای صندوق سپاس را در قیمت بالا خالی کنند .
                    قیمتهای جهانی کمی افت کرده به نظر میاد فردا گروه معدنی و فولادی متعادل میشن
                    خدا خواست و ما توانستیم
                    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• محمد 66
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 2938

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                      قیمتهای جهانی کمی افت کرده به نظر میاد فردا گروه معدنی و فولادی متعادل میشن
                      از فولاد خارج شدم اما فعلا با فسرب و فرآوری خواهم ماند ، از اینجا رشد فولاد نقدینگی بسیار زیادی نیاز داره ، هر مثبت 5 درصدش بالای 20 میلیارد تومان پول نیاز داره .

نظر

• ایرج سابق
                        عضو فعال
                        • Oct 2015
                        • 7434

رمپنا در صندوق سپاس جه قیمتی بوده
                        بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• ایرج سابق
                          عضو فعال
                          • Oct 2015
                          • 7434

به نظر دوستان چه محرکی می تواند مقاومت مهم شاخص کل را در 89 هزار پودر کند و شاخص بتواند به بالای 100 هزار برود گزارش 3 ماهه سال 95 یا کاهش بیشتر سود بانکی

نظر

• محمد 66
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 2938

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                            رمپنا در صندوق سپاس جه قیمتی بوده
                            700 تومان فکر کنم خریدند ، اما حجم زیادی رمپنا و شیران و فارس دارند ، برای فروش هم باید به صورت بلوکی بفروشند و قیمتها را به همین دلیل رشد دادند تا بلوک ها را بالا به فروش برسانند .

نظر

• ایرج سابق
                              عضو فعال
                              • Oct 2015
                              • 7434

700 تومان فکر کنم خریدند ، اما حجم زیادی رمپنا و شیران و فارس دارند ، برای فروش هم باید به صورت بلوکی بفروشند و قیمتها را به همین دلیل رشد دادند تا بلوک ها را بالا به فروش برسانند .
                              نه منظور من سررسید قیمت فروش رمپنا بوده به 1200 تومان میرسه قیمت سر رسید خودرو هم یادتان هست به 500 میرسید با تشکر

نظر

• linux_linda
                                عضو فعال
                                • Jun 2014
                                • 3356

اصلا دید خوبی نسبت به گروه خودرو ندارم
                                احساس میکنم همش سفته بازیه
                                بخاطر همین بازار به گند کشونده
                                بنظرم تا وقتی فتنه ایران خودرو هستش بازار گله ای کار میکنه
                                اصلا ایران خودرو به کجا صادرات میکنه که بخواد سود شناسایی کنه
                                هرچی داره داخل ایران میفروشه
                                اما صنعت مادر مثل سرب و روی و فولاد فرق دارن کارشون صادرات هست

نظر

در حال کار...
                                X