در اصل توسط ناظم پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط مصطفي پست شده است View Postسلام محسن جان .
نظرت چي رو خاور بريم براي قيمت اسمي ؟
جناب مصطفی به نظر بنده خرید این سهم پر ریسک است چون این شرکت از لحاظ بنیادی واقعا وضعش خرابه
الآن توی این بازار سهام پر پتانسیل زیاده و میشه راحت خرید کرد
ببخشید که بدون اجازه وارد بحث شدمافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط مهراز پست شده است View Postسلام اقای نظری عزیر سمگا داره به خاطر گردشگری بالا معامله میشه یا خبر دیگه ای هم هست؟ در کل ممنون میشم نظرتون رو در مورد این سهم بگید>..به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط olia پست شده است View Postجناب نظری
برای تشکر از زحمات جنابعالی در نمایشگاه خدمت رسیدیم فقط عرض ادب شد و به دلیل اینکه دیدم سرتان خیلی شلوغ است دیگر زیاد مزاحمتان نشدم .به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
بنده هم در نمایشگاه موفق به دیدار جناب باربد و جناب مهران و همینطور جناب آریو شدم ؛
ولی متاسفانه فرصت دیدار و عرض ادب با جناب نظری عزیز پیش نیامد .
انشاا... در فرصتی دیگر افتخار این آشنایی نصیب بنده نیز شود .زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
که با رنگهای بدیع ؛
و دلفریبش ؛
آن را دوست داشتنی ؛
خیال انگیز ؛
و پر شور ساخته است .
نظر
-
در اصل توسط Yusef_sbm12 پست شده است View Postبنده هم در نمایشگاه موفق به دیدار جناب باربد و جناب مهران و همینطور جناب آریو شدم ؛
ولی متاسفانه فرصت دیدار و عرض ادب با جناب نظری عزیز پیش نیامد .
انشاا... در فرصتی دیگر افتخار این آشنایی نصیب بنده نیز شود .
کلا افتخاری بود که ...
ولیاز همه اشان ممنون و برای همه اشان آرزوی سلامتی وموفقیت دارم.
وخودم را همیشه مدیون دوستان اساتید خودم می دانم .اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postجريان بكام اين بود كه سهم داشت راه خودشو ميرفت تا يك سري خبر مثبت امد همين باعث شد سفته بازارن و نوسانگيران وارد سهم بشوند ولي ركب خوبي خوردند حالا بايد سهمشونو دو دستي با ضرر تقيم ما كنند كساني هم كه با ديد نوسانگيري و سفته بازي وارد ميشوند بايد بگم زهي خيال باطل بكام سهم سفته بازي نيست خود بنده امروز خريدم و دارم ميخرم ولي اگر اول ماه كه خريدهاي اعتباري باز ميشود تو همين قيمتها باشد امانش نميدهم
لطفاً در مورد معاملات اعتباری راهنمایی بفرمایید:
1-آیا فقط کارگزاریهای خاص به افراد خاص اعتبار میدهند یا این قضیه عمومیت دارد؟
2-کارگزاری ها با توجه به مثبت بودن وضعیت گردش حساب اعتبار میدهند یا هر کس با توجه به میزان پولی که در کارگزاری دارد(ولو با گردش منفی) مجاز به گرفتن اعتبار است(مانند معاملات آتی سکه)؟
3-این اعتبارات به چه صورت تسویه می شوند؟
4- آیا اینگونه معاملات را توصیه می کنید؟
پیشاپیش سپاسگزارمهیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
سمگا : يكي از شركتهاي تازه تاسيس سرمايه گذاري ميباشد اين شركت در سال ۱۳۸۸ به ثبت رسيد و قرار است در زمينه سرمايه گذاري در امور بازرگاني و توسعه ظرفيتهاي گردشگري و صنايع دستي سرمايه گذاري نمايد اين شركت هم اكنون با سرمايه ۴۰ ميليارد تومان در بازار فرابورس فعال ميباشد سمگا سود هر سهم سال مالي ۹۰ خود را به ازاي هر سهم ۳۲ تومان اعلام نموده است كه در عملكرد ۶ ماهه موفق به پوشش۱۷ درصدي سود خود شده است همانطور كه مشاهده ميشود ارزش ذاتي اين سهم بسيار پايينتر از ارزش واقعي معاملاتي سهم ميباشد از طرف ديگر با توجه به اين مهم كه سود امسال شركت به دليل كاهش هزينه هاي مالي جاي تعديل و رشد نيز دارد شركت فراتر از ارزش ذاتي خود در حال معامله ميباشد كه به نظر ميرسد در قيمتهاي فعلي جاي رشد چنداني براي اين سهم باقي نمانده باشد
تخمين سود سمگا: سمگا در عملكرد ۶ ماهه موفق به پوشش ۵۲ درصدي سود حاصل از فروش سرمايه گذاريهاي خود شده است بدين ترتيب احتمالا تا پايان سال سود پيشبيني شده از اين طريق محقق ميشود سود حاصل از سرمايه گذاريها هم نيز در ۳ ماهه اخر سال تحقق ميابد در اين بين شركت هزينه مالي ۸،۸ ميليارد توماني را براي سال ۹۰ پيشبيني كرده است كه در عملكرد ۶ ماهه تنها پوشش ۳۳ درصدي اين هزينه ها را داشته است در نهايت براي كل سال پيشبيني هزينه ۶ ميليارد توماني و اضافه شدن ۲،۸ ميليارد تومان سود به سود سمگا ميشود شركت قابليت تعديل عايدي و اعلام سود ۳۹ توماني را دارد اما فراموش نبايد كرد كه عمده سود امسال شركت و تقريبا حدود ۴۰ درصد سود شركت غير عملياتي و بابت فروش سرمايه گذاريهاي شركت ميباشد كه تحقق اين سود براي سال اينده در هاله اي از ابهام قرار دارد بدين ترتيب قيمت سهام شركت هم اكنون در سقف قيمتي قرار داشته و جاي رشد قيمتي چنداني را براي اين سهم متصور نيستيم
نظر
-
جناب نظری با سلام و آرزوی توفیق برای شما
مدتی قبل با توجه به اطلاعات خوب شما خفناور خرید کردم و اکنون در سود خوبی هستم. آیا فروش آن را توصیه می کنید یا اینکه باز جای رشد بیشتر وجود دارد؟ باز هم از اطلاعات خوبی که با بزرگ نظری در اختیار دیگران قرار می دهید تشکر می کنم.
نظر
نظر