در اصل توسط arashvet پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
-
در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Postآقا محسن من امروز غشان رو روي 300 خريد گذاشتم.به دليل مشغله کاري بيرون بودم تا شب.اومدم ديدم خريد انجام نشده ، از طرفي سايت tsetmc رو نگاه مي کنم يک اردر 318 و بعدي هاش 294.6 و 294 هست !!!!!!
پس اردر خريد من کجا هست ؟؟؟؟
همون موقع ديدم روي سايت اومد ، ولي نيستش حالا !!!!!!!
ممکنه کارگزاري خذفش کرده باشه خودش ؟؟؟؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدقيقا چه ساعتي اردر گذاشتي دوست عزيزم؟
فکر کنم کارگزاري خذفش کرده x-(x-(x-(
فردا حتما بايد بهشون بزنگم نامردا
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدوست عزيز سهام پتروشيمي و سهام رويي و همين بكام خودمون يا غگرجي گزينه هاي مناسبي ميباشند اگر دلار افزايش يافت فقط برويد دنبال سهام كوچك كه عرضه كمتري دارند و نوسان بيشتري ميدهند چون جو دلار معمولا چند روزي بيشتر به طول نميانجامدإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
در اصل توسط oplus پست شده است View Postسلام،ستران رو پس از واریز سود مجمع،250رد کردم.در گروه سیمانی خبری هست؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط vaita پست شده است View Postخساپا به اولین مقاومتش داره نزدیک میشه
به نظر اساتید به اون میرسه و یا مجددا ورقش بر میگرده؟
با تو به اینکه با افزایش نرخ محصولاتش هم موافقت نشده
در ضمن تو این چند روزه خریدار و بر فروشنده غلبه کرده و تونسته درصد بیتشتری سهم رو مال خود کنه
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط punisher پست شده است View Postبابک جان نظرت درباره وصنعت و بوعلی چیه؟
شما قبلا وصنعت داشتی و حرف هایی دربارش می زدی؟
محسن جان نظرت چیه؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط امیر پست شده است View Postبا سلام خدمت اقایان نظری و پناهی در صورت امکان نظر خود را درباره شکربن و اهداف قیمتی ان بیان کنید.با تشکربه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
نظر