تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • farasat
    عضو عادی
    • May 2011
    • 57

با سلام مجدد خدمت اساتید آقایان نظری و پناهی و بقیه دوستان بزرگوار
    دیدگاه حضرات در باره افزایش سرمایه احتمالی ثباغ ،شرکت کردن یا عدم شرکت در افزایش سرمایه ،و آینده سهم چگونه است؟
    ضمناً چند روز قبل از مجمع نماد متوقف میگردد؟

نظر

• peyman_n1357
      Banned
      • Jun 2011
      • 108

جناب آقاي نظري و پناهي
      با سلام
      يك سري از تحليلگران پيش بيني نمودند كه قيمتهاي جهاني نفت فلزات اساسي در حال سقوط هستند در برخي موارد آنها اعلام نمودند قيمتها به حدود سال 2008 خواهد رسيد. آيا شما هم با اين تحليلها موافق هستيد؟
      با تشكر

نظر

• hamed89
        Banned
        • Aug 2025
        • 617

اقای نظری این اختلاسی که در شرکت فولاد خوزستان شده همین فخوز خودمونه؟یا یه شرکت دیگست؟

نظر

• محسن نظري
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 3397

در اصل توسط محمد حقانی پست شده است View Post
          با سلام و عرض ارادت
          نظر شما راجع به خرید سهم بترانس در قیمت 6000 ریال چیست؟
          با تشکر
          خير دوست عزيز در قيمتهاي 600 تومان نظري بر خريد بترانس ندارم فكر ميكنم بترانس بايد اصلاح بيشتري نمايد تا از ديد بنيادي توجيه پذير شود
          به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
          اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• محسن نظري
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 3397

در اصل توسط mmmm پست شده است View Post
            سلام.وقتی صبح اول وقت روز تعطیل پا میشی میبینی جناب نظری هشداری در موردی بدون سوال دادند،چنان حس خوبی بهت دست میده که وصف ناپذیره.انگار پدر مهربانی همیشه مواظبت است و تو راحت میتونی ترید کنی.جناب نظری بر این احساس مسوولیت شما ،بدون انکه وظیفه تان باشد ،سر تعظیم فرود می اورم و به داشتن دوستانی چون شما بر خود میبالم.بازم ممنون
            خواهش ميكنم دوست عزيزم اول اينكه وظيفست
            دوم اينكه دوستي در نمايشگاه بود تك سهم فملي شده بود وقتي شرايط را برايش توضيح دادم كمي فكر كرد نتيجش شد اينكه هفته پيش كل فملي را خالي كرد و تبديل به پست بانك و بكام و غدير نمود و الان رضايتي و خوشحالي و روند درستي كه اين بنده خدا طي كرد را ميبينم واقعا از صميم قلب خوشحال ميشوم
            انشالله كه روند بازارهاي جهاني موقتي و به بحران تبديل نشود چون خيلي از عزيزان در سهام معدني سهمي دارند و بنده به شخصه هميشه نگران اين عزيزان هستم

نظر

• علیرضا1
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 853

سلام اقا محسن گل و بابک خان عزیز.ابتدا باید خوشحالی خودم بابت بازگشت شما عزیزان را ابراز نمایم بدون تعارف وخیلی خودمونی باید بگم ننوشتن شما دو نفر توی سایت عملا بار علمی و تحلیلی سایتو خیلی کم میکنه.چند تا سئوال دارم که شاید جوابش راهکاری برای تعدادی از دوستان باشه.1.با توجه به برگشتن قیمت صدرااز 252 و لمس مجدد عدد260 روند کوتاه مدت خصدرا را چگونه ارزیابی میفرمایید؟2.اقا محسن گل در مورد لسرما فرمودید در حال بررسی هستید میتونم نتیجه بررسی شما را بدونم؟البته اگه اشکالی براتون نداره3.بابک خان در مورد شدوص قیلایه سئوال کردم فرمودید سهم جالبی نیست ولی چند روز اخیر تحولاتی توی سهم دیدم گفتم شاید چشمان تیزبین شما اگه سهمو تعقیب کنن بهتر باشه.اردرهای پنهان شده در رنج کامل مثبت و منفی برای خرید هر روز وارد سیستم میشن در حالی که فروشنده خاصی نداره.ضمنا این سهم قبلاحدود 3 ماه صف فروش بود ولی خریداری نبود.کمال تشکر وامتنان بابت صرف وقت و راهنماییهای ارزنده شما.
              "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• محسن نظري
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 3397

در اصل توسط peyman_n1357 پست شده است View Post
                جناب آقاي نظري و پناهي
                با سلام
                يك سري از تحليلگران پيش بيني نمودند كه قيمتهاي جهاني نفت فلزات اساسي در حال سقوط هستند در برخي موارد آنها اعلام نمودند قيمتها به حدود سال 2008 خواهد رسيد. آيا شما هم با اين تحليلها موافق هستيد؟
                با تشكر
                به ان حدود كه نه دوست عزيز اما روند كماكان نزولي خواهد بود شايد مس 7000 دلار و روي 1900 دلاري را شاهد باشيم البته اين تنها يك حدس ميباشد

نظر

• محسن نظري
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 3397

در اصل توسط hamed89 پست شده است View Post
                  اقای نظری این اختلاسی که در شرکت فولاد خوزستان شده همین فخوز خودمونه؟یا یه شرکت دیگست؟
                  نه دوست عزيز يكي از شركتهاي امير منصور اريا فولاد اكسين خوززستان بوده كه با فخوز فرق ميكرده البته قرار بوده بلوك فخوز هم به ايشان بدهند كه ندادند....

نظر

• محسن نظري
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 3397

[quote=علیرضا1;54064]سلام اقا محسن گل و بابک خان عزیز.ابتدا باید خوشحالی خودم بابت بازگشت شما عزیزان را ابراز نمایم بدون تعارف وخیلی خودمونی باید بگم ننوشتن شما دو نفر توی سایت عملا بار علمی و تحلیلی سایتو خیلی کم میکنه.چند تا سئوال دارم که شاید جوابش راهکاری برای تعدادی از دوستان باشه.1.با توجه به برگشتن قیمت صدرااز 252 و لمس مجدد عدد260 روند کوتاه مدت خصدرا را چگونه ارزیابی میفرمایید؟2.اقا محسن گل در مورد لسرما فرمودید در حال بررسی هستید میتونم نتیجه بررسی شما را بدونم؟البته اگه اشکالی براتون نداره3.بابک خان در مورد شدوص قیلایه سئوال کردم فرمودید سهم جالبی نیست ولی چند روز اخیر تحولاتی توی سهم دیدم گفتم شاید چشمان تیزبین شما اگه سهمو تعقیب کنن بهتر باشه.اردرهای پنهان شده در رنج کامل مثبت و منفی برای خرید هر روز وارد سیستم میشن در حالی که فروشنده خاصی نداره.ضمنا این سهم قبلاحدود 3 ماه صف فروش بود ولی خریداری نبود.کمال تشکر وامتنان بابت صرف وقت و راهنماییهای ارزنده شما.[/quote
                    ممنونم دوست عزيزم شما و ساير دوستان عزيز لطف داريد
                    در مورد لسرما نقدشوندگي پايينش كمي بنده را ترساند شنيده بودم تا سطوح قيمتي 180 ميخواهند بالا ببرن از طرفي از داخل شركت اخبار خوبي شنيدم ولي به هر حال سهم گردش خوبي نداشت و فعلا بي خيالش شدم
                    اما صدرا روندش را صعودي ميدانم با اهداف قيمتي 275 و در صورت شكست 300 تومان

نظر

• محسن نظري
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 3397

در اصل توسط farasat پست شده است View Post
                      با سلام مجدد خدمت اساتید آقایان نظری و پناهی و بقیه دوستان بزرگوار
                      دیدگاه حضرات در باره افزایش سرمایه احتمالی ثباغ ،شرکت کردن یا عدم شرکت در افزایش سرمایه ،و آینده سهم چگونه است؟
                      ضمناً چند روز قبل از مجمع نماد متوقف میگردد؟
                      دوست عزيزم همانطور كه بنده گفتم با ديد ميان مدت شركت در افزايش سرمايه ثباغ را مناسب ميدانم و با قيمتهاي فعلي انتظار بازدهي 40 درصدي را از اين سهم دارم

نظر

• محمد ساده
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 934

سلام محسن جان
                        نظرت راجع به وپترو چیه؟تعدیل بالایی که داد...احتمال داره تقسیمی بالایم داشته باشه؟(برخلاف گذشته)صبا خریداش داره تموم میشه...احتمال حرکت دادن سمت میره...
                        احتمال داره با همین روند سود سازیش و خارج کردن پرتفویش از سهام زیانده...به وپترو چند سال پیش(اوجش)برگرده؟؟
                        من خودم برای نوسان خریدم...ولی روش خوشبینم شاید بلند مدت نگه دارم

نظر

• vaita
                          عضو عادی
                          • Jun 2011
                          • 42

با توجه به ریزش بازارهای جهانی و اوضاع خراب مواد معدنی , فکر میکنید اوضاع گروه بانکی بخصوص بانکهایی که سرمایه کمتری نسبت به سایرین دارند به چه صورت پیش خواهد رفت؟

نظر

• محمد حقانی
                            عضو فعال
                            • Apr 2011
                            • 447

با سلام
                            امکان رشد فولاد تا 3800 با دید یکماهه وجود دارد؟
                            با تشکر

نظر

• محسن نظري
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 3397

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
                              سلام محسن جان
                              نظرت راجع به وپترو چیه؟تعدیل بالایی که داد...احتمال داره تقسیمی بالایم داشته باشه؟(برخلاف گذشته)صبا خریداش داره تموم میشه...احتمال حرکت دادن سمت میره...
                              احتمال داره با همین روند سود سازیش و خارج کردن پرتفویش از سهام زیانده...به وپترو چند سال پیش(اوجش)برگرده؟؟
                              من خودم برای نوسان خریدم...ولی روش خوشبینم شاید بلند مدت نگه دارم
                              محمد جان راستش بنده از ديد بنيادي نظري بر روي وپترو ندارم سود امسالش عمدتا غير عملياتي و غير قابل تكرار براي سال اينده ميباشد البته امكان دارد به صورت حمايتي تا قيمتهاي 90-100 تومام بالا برود اما بدون پتانسيل بنيادي ميباشد
                              خير وپترو پرتفوي مستعدي نداره يك دوتا شركت خوب داشت كه انها هم واگذار كرد چيزي برايش نمانده است

نظر

• محسن نظري
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 3397

در اصل توسط vaita پست شده است View Post
                                با توجه به ریزش بازارهای جهانی و اوضاع خراب مواد معدنی , فکر میکنید اوضاع گروه بانکی بخصوص بانکهایی که سرمایه کمتری نسبت به سایرین دارند به چه صورت پیش خواهد رفت؟
                                دوست عزيز اين روند قيمتهاي جهاني ميتواند عامل مثبتي براي سهام بانكي و ليزينگي باشد البته اگر جو اختلاس هم به خوبي و خوشي تمام شود كه ديگر بانكيها شايد ليدر هم بشوند تنها تهديد اين گروه همين بحث اختلا است كه ظاهرا دارن يه جوري به قول معروف سرش را ميگذارند

نظر

در حال کار...
                                X