تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک پناهی
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 3208

در اصل توسط farasat پست شده است View Post
    با سلام مجدد خدمت اساتید آقایان نظری و پناهی و بقیه دوستان بزرگوار
    دیدگاه حضرات در باره افزایش سرمایه احتمالی ثباغ ،شرکت کردن یا عدم شرکت در افزایش سرمایه ،و آینده سهم چگونه است؟
    ضمناً چند روز قبل از مجمع نماد متوقف میگردد؟
    کلا من در افزایش سرمایه هیچ سهمی شرکت نمیکنم شاید شرکت در افزایش سرمایه بانکی ها لیزینگی ها گروه it و بعضی صنایع دیگه خالی از لطف نباشه ولی همونطور که عرض کردم من زیاد از بلوکه شدن سرمایم احساس راحتی نمیکنم ;)

نظر

• aminaran
      عضو عادی
      • Feb 2011
      • 254

جناب پناهی لطفا غشان را تحلیل بفرمائید و به طور کلی نظرتون در مورد گروه غذائی بفرمائید .............با تشکر

نظر

• بابک پناهی
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 3208

در اصل توسط hamed89 پست شده است View Post
        نظر اقای پناهی و نظری درباره کساوه و شفارس رو میخواستم
        حامد جان متاسفانه دیتای تعدیلی این دو سهمو ندارم

نظر

• golden leopard
          Banned
          • Aug 2011
          • 23

با سلام به آقای نظری عزیز.می خواستم بدونم که گویا بازار به ساختمانی ها اقبال نشان داده است.از آنجاییکه به نظر شما سرمایه گذاری ساختمان ایران از نظر بنیادی وضعیت مناسبی ندارد.بنده انشاله یک شنبه مبادرت به خروج از این سهم می کنم لذا خواهشمندم یک سهم بنیادی که از نظر شما okاست معرفی نمایید تا خیر دنیا و آخرت نصیبتان گردد.ممنون از لطف شما استاد فرزانه

نظر

• بابک پناهی
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 3208

در اصل توسط aminaran پست شده است View Post
            جناب پناهی لطفا غشان را تحلیل بفرمائید و به طور کلی نظرتون در مورد گروه غذائی بفرمائید .............با تشکر
            آینده گروه غذائی رو مثبت میبینم در مورد غشان هم اجازه بدین دیتاشو تعدیل کنم چشم.البته چون تعداد روزهای معاملات سهم کمه میشه تو ده دیقه دیتاشو تعدیل کرد و این مشکلی ایجاد نمیکنه

سهم 370 تومن رو اگر رد کنه میتونیم بگیم وارد روند صعودیش شده.احتمال میدم سهم تا بالای 400 تومن حرکت کنه

نظر

• golden leopard
              Banned
              • Aug 2011
              • 23

با سلام به آقای پناهی .ممنون میشم یک تحلیلی از وساخت قبل از فروش آن در یک شنبه برای روشن شدن هر چه بیشتر قضیه این سفته بازی های دوستان تالار بورس روی این سهم بگذارید.تا مبتدی هایی مثل بنده در دام این سفته بازهای قصی القلب نیفتیم و صف چند میلیونی برای سهمی که از نظر بنیادی چیزی برای عرض اندام در بازار نداره و جزءسهام بی بنیاد مطابق با فرمایشات گهربار استاد محسن نظری است را در این رکود بازار مسکن باد میکنند و به امثال بنده قالب میکنندتا باشد که رهگشای ما مبتدی ها گردد.در بعضی از تحلیل ها که فکر کنم آقای ایمان آزادی روی این سهم گذاشته بود ادعا می کرد که سهم تا 206 تومان حداکثر و حداقل تا 181 تومان بالا میرود.که بنده چیزی ندیدم.ممنون میشم تا یک تحلیل تکنیکال همه جانبه روی این سهم داشته باشید و این اهدافی رو که برای این سهم متصورند البتهعرض کنم رویای رو برملا سازید.ممنون از لطف شما دوست عزیز

نظر

• Pooya
                عضو عادی
                • Jan 2011
                • 26

آقا بابک و محسن گل نظرتون راجع به گروه خودرویی چیه ؟به نظرتون ریزش قیمت ها باعث نمیشه این گروه پی به ای بگیره؟
                if you want to be successful in life specially in economy try to avoid these 3 step :1-graves 2-graves3-graves

نظر

• golden leopard
                  Banned
                  • Aug 2011
                  • 23

در اصل توسط نادری پست شده است View Post
                  محسن جان سلام. در جهت جریان آب شنا کردن از عهده ماهی مرده هم بر می آید.میشه یک سهم معرفی کنید که از نظر بنیادی از این سهم قوی تر باشد؟؟؟من هعرچی دارم همون سهمی که شما معرفی کرده اید رو میخرم ؟؟؟؟از پارسال تا به حال یک نوسان 80%از ثنوسا گرفتم یک نوسان 40% از وساخت.کدام سهم است که این نوسان ها را بدهد؟؟در ضمن این سهم ارزنده ترین سهم بازار است هیچ سهمی به ارزش این خاندان نیست.در این بازار ثنوسا است که داره آهسته و پیوسته بالا میرود..ببینم آیا وساخت صاحب 34.2% ونوین یعنی نیست؟؟؟آیا ونوین 360 تومان نیست؟؟
                  آقای نظری لطفا جواب این ملعون کلاه بردار را بدهید تا در تالارهای گفتگوی بورسی خلاف عقیده شما به تزویربه تبلیغع این سهم جهنمی نپردازد و بنده و امثال بنده را که پولی را که بعنوان پس انداز برای ازدواجم پس انداز کرده بودم را بر باد ندهد و بنده را دچار و امثال بنده را تا سر حد جدایی و متلاشی شدن زندگی ام پیش نبرد.لعن الله علی قوم الضالمینo~X(~X(~X(~X(

نظر

• محسن نظري
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 3397

در اصل توسط golden leopard پست شده است View Post
                    با سلام به آقای نظری عزیز.می خواستم بدونم که گویا بازار به ساختمانی ها اقبال نشان داده است.از آنجاییکه به نظر شما سرمایه گذاری ساختمان ایران از نظر بنیادی وضعیت مناسبی ندارد.بنده انشاله یک شنبه مبادرت به خروج از این سهم می کنم لذا خواهشمندم یک سهم بنیادی که از نظر شما okاست معرفی نمایید تا خیر دنیا و آخرت نصیبتان گردد.ممنون از لطف شما استاد فرزانه
                    دوست عزيز بعضي از سهمها جداي از پتانسيلهاي بنيادي و يا تكنيكالي به صورت حمايتي يا حركتهاي نوسانگيري بالا ميروند وساخت نيز فعلا چنين است توصيه ميكنم تا پابرجايي صف خريد اين سهم را نگه داريد و پس از عرضه صف خريد سهامتان را بفروش برسانيد
                    به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
                    اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• محسن نظري
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 3397

اين سقوط بازارهاي جهاني با اين شدت كمي نگران كننده دارد ميشود اين روند شاخص بازار را هم با افت مواجه خواهد ساخت فقط اميدوارم ساير گروه ها جلوي افت شديد شاخص را بگيرند....

نظر

• golden leopard
                        Banned
                        • Aug 2011
                        • 23

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
                        سلام نادري جان والله من موندم چرا شما ميخواهيد خلاف جريان اب حركت كنيد و بر اين كار خود مصر هستيد نادري جان يكساله گفتم از گروه وساخت هيچ انتظاري نداشته باشيد اخرين باي كه ان اي وي سهم را محسابه كردم محدوده بالاي 300 بود اما وساخت مشكل مديريتي دارد مديريت شركت يا نميخواهد در اين برهه زماني پتانسيل هاي خود را فعال كند يا نميتوانند ببين وقتي اينها نقدينگي بدست مياورند به جاي تكميل يك پروژه و فروش ان نقدينگي مذكور را درچند پروژه هزينه ميكنند اخرش ميشود دهها پروژه نيمه كاره نه نادري جان وساخت و گروهش را به ان عليرغم پتانسيل هاي بنيادي اصلا اميد نيست
                        آقا یکی هم به داد ما برسه.محسن خان ای کاش بنده این پستی که شما چندی پیش زده بودید رو می خواندم و تحت تاثیر باغ سرخ این خانم نادری رو نمی خوردم.بنده این کامنت ها هر روز جلوی چشمم است و لعن می کنم کسی رو که این سهم را به من نشان دادروزی 10 بار این تحلیل زیبای شمارو میخونم 10با ردرود و سلام می فرستم به شما^:)^^:)^ اما خانم نادری رو روز ی10 بار واله چی بگم

نظر

• محسن نظري
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 3397

در اصل توسط Pooya پست شده است View Post
                          آقا بابک و محسن گل نظرتون راجع به گروه خودرویی چیه ؟به نظرتون ریزش قیمت ها باعث نمیشه این گروه پی به ای بگیره؟
                          دوست عزيز با اين روند بازارهاي جهاني اگر نرخ ارز افزايش پيدا نكند ميتوانند به عنوان گروه مورد توجه بازار قرار بگيرند

نظر

• ناشناس
                            کاربر ویژه بورسی
                            • Aug 2025
                            • 1050

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
                            ... بازار ما متاسفانه سر سورزني تحليل مدار نيست جو منفي شكل بگيرد بر توليد كنندگان مواد خام ممكن است خشك و تر را با هم بسوزاند....
                            با درود
                            قطعاً نوشته هاي جنابعالي به عنوان كارشناس خبره بازار سرمايه زير ذره بين قرار دارد. بيان اين عبارت كه "بازار ما متاسفانه سر سوزني تحليل مدار نيست" از جانب كارشناسي كه همه روزه در قالب پرسش وپاسخ به تحليل بازار مي پردازد بسيار ثقيل و مبالغه آميز به نظر مي رسد. لطفاً در اين خصوص توضيح بيشتري بفرماييد.
                            با سپاس
                            هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• محسن نظري
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 3397

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
                              با درود
                              قطعاً نوشته هاي جنابعالي به عنوان كارشناس خبره بازار سرمايه زير ذره بين قرار دارد. بيان اين عبارت كه "بازار ما متاسفانه سر سوزني تحليل مدار نيست" از جانب كارشناسي كه همه روزه در قالب پرسش وپاسخ به تحليل بازار مي پردازد بسيار ثقيل و مبالغه آميز به نظر مي رسد. لطفاً در اين خصوص توضيح بيشتري بفرماييد.
                              با سپاس
                              دوست عزيز اكثريت بازار و فعالان بازار در تريدهاي خود به هيچ وجه از تحليل بنيادي يا تكنيكال استفاده نميكنند اكثريت بازار ما بيشتر به دنبال اخبار و شايعات هستند تا تحليل براي مثال شايد از يكي دو هفته گذشته الارم ريزش بازارهاي جهاني هم توسط تكنيكاليستها و هم فاندامنتاليستها صادر شد براي مثال فملي و يا شركتهاي رويي كه نسبت پي بر اي بسيار بالايي دارند به دليل انتظار بازار از عايدات و تعديل هاي اتي انها ميباشد پس زماني كه روند قيمتي فلزات نزولي شده است سهام اين گروه بايد با اصلاح قيمتي شديد و بالايي مواجه شوند در حالي كه طي 1-2 هفته گذشته باز هم حقيقها اقدام به خريد گسترده سهام معدني نموده اند پس اين روندي كه بر خلاف جريان اب است و در بازارهاي نزولي كه بايد طبق قاعده سهام مرتبط با روند اصلاحي مواجه شوند ولي نميشوند نشان دهنده بازار بدون تحليل ميباشد
                              مثال ديگري ميزنم در نمايشگاه حتي در سطوح كساني كه خود را كارشناسان شركتها و كارگزاريها ميدانستند خبهمن را صرف گزارش 3 ماهه و پوشش 3ماهه نامناسب دانسته و توصيه به فروش داشتند اين است واقعت جامعه سهامداري ما....

نظر

• مات
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 5650

بازار شايد در كوتاه مدت دچار اشتباه بشه اما در ميان مدت نه سري پيش كه بحران جهاني روي داد تمام برقي ها حسابي اومدن بالا الان بهترين سهامها برقي ها هستند و بهترينشون بكام
                                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

در حال کار...
                                X