در اصل توسط farasat پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
-
با سلام به آقای نظری عزیز.می خواستم بدونم که گویا بازار به ساختمانی ها اقبال نشان داده است.از آنجاییکه به نظر شما سرمایه گذاری ساختمان ایران از نظر بنیادی وضعیت مناسبی ندارد.بنده انشاله یک شنبه مبادرت به خروج از این سهم می کنم لذا خواهشمندم یک سهم بنیادی که از نظر شما okاست معرفی نمایید تا خیر دنیا و آخرت نصیبتان گردد.ممنون از لطف شما استاد فرزانه
نظر
-
در اصل توسط aminaran پست شده است View Postجناب پناهی لطفا غشان را تحلیل بفرمائید و به طور کلی نظرتون در مورد گروه غذائی بفرمائید .............با تشکر
سهم 370 تومن رو اگر رد کنه میتونیم بگیم وارد روند صعودیش شده.احتمال میدم سهم تا بالای 400 تومن حرکت کنه
نظر
-
با سلام به آقای پناهی .ممنون میشم یک تحلیلی از وساخت قبل از فروش آن در یک شنبه برای روشن شدن هر چه بیشتر قضیه این سفته بازی های دوستان تالار بورس روی این سهم بگذارید.تا مبتدی هایی مثل بنده در دام این سفته بازهای قصی القلب نیفتیم و صف چند میلیونی برای سهمی که از نظر بنیادی چیزی برای عرض اندام در بازار نداره و جزءسهام بی بنیاد مطابق با فرمایشات گهربار استاد محسن نظری است را در این رکود بازار مسکن باد میکنند و به امثال بنده قالب میکنندتا باشد که رهگشای ما مبتدی ها گردد.در بعضی از تحلیل ها که فکر کنم آقای ایمان آزادی روی این سهم گذاشته بود ادعا می کرد که سهم تا 206 تومان حداکثر و حداقل تا 181 تومان بالا میرود.که بنده چیزی ندیدم.ممنون میشم تا یک تحلیل تکنیکال همه جانبه روی این سهم داشته باشید و این اهدافی رو که برای این سهم متصورند البتهعرض کنم رویای رو برملا سازید.ممنون از لطف شما دوست عزیز
نظر
-
در اصل توسط نادری پست شده است View Postمحسن جان سلام. در جهت جریان آب شنا کردن از عهده ماهی مرده هم بر می آید.میشه یک سهم معرفی کنید که از نظر بنیادی از این سهم قوی تر باشد؟؟؟من هعرچی دارم همون سهمی که شما معرفی کرده اید رو میخرم ؟؟؟؟از پارسال تا به حال یک نوسان 80%از ثنوسا گرفتم یک نوسان 40% از وساخت.کدام سهم است که این نوسان ها را بدهد؟؟در ضمن این سهم ارزنده ترین سهم بازار است هیچ سهمی به ارزش این خاندان نیست.در این بازار ثنوسا است که داره آهسته و پیوسته بالا میرود..ببینم آیا وساخت صاحب 34.2% ونوین یعنی نیست؟؟؟آیا ونوین 360 تومان نیست؟؟
نظر
-
در اصل توسط golden leopard پست شده است View Postبا سلام به آقای نظری عزیز.می خواستم بدونم که گویا بازار به ساختمانی ها اقبال نشان داده است.از آنجاییکه به نظر شما سرمایه گذاری ساختمان ایران از نظر بنیادی وضعیت مناسبی ندارد.بنده انشاله یک شنبه مبادرت به خروج از این سهم می کنم لذا خواهشمندم یک سهم بنیادی که از نظر شما okاست معرفی نمایید تا خیر دنیا و آخرت نصیبتان گردد.ممنون از لطف شما استاد فرزانهبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
اين سقوط بازارهاي جهاني با اين شدت كمي نگران كننده دارد ميشود اين روند شاخص بازار را هم با افت مواجه خواهد ساخت فقط اميدوارم ساير گروه ها جلوي افت شديد شاخص را بگيرند....به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postسلام نادري جان والله من موندم چرا شما ميخواهيد خلاف جريان اب حركت كنيد و بر اين كار خود مصر هستيد نادري جان يكساله گفتم از گروه وساخت هيچ انتظاري نداشته باشيد اخرين باي كه ان اي وي سهم را محسابه كردم محدوده بالاي 300 بود اما وساخت مشكل مديريتي دارد مديريت شركت يا نميخواهد در اين برهه زماني پتانسيل هاي خود را فعال كند يا نميتوانند ببين وقتي اينها نقدينگي بدست مياورند به جاي تكميل يك پروژه و فروش ان نقدينگي مذكور را درچند پروژه هزينه ميكنند اخرش ميشود دهها پروژه نيمه كاره نه نادري جان وساخت و گروهش را به ان عليرغم پتانسيل هاي بنيادي اصلا اميد نيست
نظر
-
در اصل توسط Pooya پست شده است View Postآقا بابک و محسن گل نظرتون راجع به گروه خودرویی چیه ؟به نظرتون ریزش قیمت ها باعث نمیشه این گروه پی به ای بگیره؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post... بازار ما متاسفانه سر سورزني تحليل مدار نيست جو منفي شكل بگيرد بر توليد كنندگان مواد خام ممكن است خشك و تر را با هم بسوزاند....
قطعاً نوشته هاي جنابعالي به عنوان كارشناس خبره بازار سرمايه زير ذره بين قرار دارد. بيان اين عبارت كه "بازار ما متاسفانه سر سوزني تحليل مدار نيست" از جانب كارشناسي كه همه روزه در قالب پرسش وپاسخ به تحليل بازار مي پردازد بسيار ثقيل و مبالغه آميز به نظر مي رسد. لطفاً در اين خصوص توضيح بيشتري بفرماييد.
با سپاسهیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postبا درود
قطعاً نوشته هاي جنابعالي به عنوان كارشناس خبره بازار سرمايه زير ذره بين قرار دارد. بيان اين عبارت كه "بازار ما متاسفانه سر سوزني تحليل مدار نيست" از جانب كارشناسي كه همه روزه در قالب پرسش وپاسخ به تحليل بازار مي پردازد بسيار ثقيل و مبالغه آميز به نظر مي رسد. لطفاً در اين خصوص توضيح بيشتري بفرماييد.
با سپاس
مثال ديگري ميزنم در نمايشگاه حتي در سطوح كساني كه خود را كارشناسان شركتها و كارگزاريها ميدانستند خبهمن را صرف گزارش 3 ماهه و پوشش 3ماهه نامناسب دانسته و توصيه به فروش داشتند اين است واقعت جامعه سهامداري ما....به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
بازار شايد در كوتاه مدت دچار اشتباه بشه اما در ميان مدت نه سري پيش كه بحران جهاني روي داد تمام برقي ها حسابي اومدن بالا الان بهترين سهامها برقي ها هستند و بهترينشون بكامالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
نظر