در اصل توسط احمدي پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط amintab2001 پست شده است View Postسلام جناب نظری و پناهی نظرتون راجب به قنیشا و وسپه چیه
قنیشا به هیچ وجه رشد نکرده میخام یه شنبه اضافه کنم اگه صلاح میدونید
سهام من
غگرجی-وتوسم-وسپه-خصدرا-وبصادر-فولاژ لطفا نظرتون رو راجب به سبد من بدید
حکشتی خیلی کوتاه مدت
وسپه هم به دليل رشد سنگ اهنيها و رشد نسبي گروه سيمان به نظرم تا سطوح 180 تومان رشد نمايد تنها مشكل سهم سطوح 140 تومان بود كه با موفقيت پست سر گذاشت
سبد خوبي داريد تنها نظر بنده بر روي وبصادر در مقطع فعلي چندان مساعد نميباشدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط k1khosro پست شده است View Postاساتید عزیز شاد باشید!
خوشحال میشم در مورد خچرخش با توجه به داشتن و پارسیان و احتمال خروج از آن بیان کنید.
پیروز باشید!:)به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط diesel29 پست شده است View Postسلام و خسته نباشید به شما عزیزان که با این حوصله و دلسوزی سوال دوستان جواب میدید خدا قوت
بابک یا وحید عزیز فرقی نمیکنه این سوال یه دوست دیگم هست که بالاتر پرسیده فکر کنم جوابش به درد همه بخوره
با توجه به اینکه مرقام از 500 رشدش شروع کرده و اومد تا 580 الانم به نظرم داره اصلاح میکنه و اماده شه برای بالای 700 خرید پله ای که شروع کردم روی این سهم مناسب میدونی که خرید پله اخرم گذاشتم روی منفی یکشنبه
خرید وساپا حتی توی این قیمت با توجه به صورت مالی که داد روی کدال و به نظر من که دانش زیادی ندارم خیلی خوب بود و احتمال شناسایی سود بالای 100 و تقسیم سود بالا روی همین قیمت eps میشه 4 یعنی با این سهم مجمع رفتن 25% سود میده افزایش سرمایه و بقیه مسایلم به کنار زیر 400 خریدش روز یکشنبه مناسب میدونی ؟
این سهمها با توجه به اینکه صنعت انفورماتیک و سرمایه گذاری پتانسیل بالای داره و از هدفمند کردنم در امانند و خیلی هم رشد نکردن عرض کردم و اینکه به قول دکتر فرزاد حفظ سرمایه مهمتر از سود کردنه به نظر نماید ریزش شدیدی در این دو سهم باشه با افت شاخص البته دید و تجربه شما کمک زیادی میکنه در انتخاب مطمین تر و راحتر سهمها
در رابطه با معادنی ها و فولادی هام اگر نظری بدین که ورود به کدوم در روز یکشنبه مناسبه ممنون میشم
ببخشید اگر سرتون درد اوردم از قدیم گفتن ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است
ج سوال اول:
مرقام تا 555 جا برای پائین اومدن داره بعدش رشد میکنه مطمئن باشید
ج سوال دوم:
نمیدونم!
ج سوال سوم:
معدنی ها شاید تا یکی دو ماه حداکثر برند برای اصلاح.برای سکشنبه هیچ کدومو صلاح نمیبینم
نظر
-
-
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postموافقم محسن جان ان ای وی محدوده 750 تومنه که با قیمت 600 تومنی فعلی p/nav هشتاد درصد رو دیده .البته تو این بازار بعید نیست سرمایه گذاری ها nav خودشونو ببینن.... خیلی ها دارن اینطوری معامله میشن ..... محسن جان امسال سال سرمایه گذاری هاست!!! ....به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Postبابك جان سلام از صبح نبودي اين تاپيكت سوت و كور بود آقا نظري هم كه با من قهره جواب حكشتي را نميده از اينكه با حوصله به مطالب بچه ها پاسخ ميدهيد ممنونم
حكشتي از ديد بنيادي هيچ پتانسيلي ندارد تحيم ها و عدم افزايش نرخ حمل و نقل دريايي افزايش نرخ سوخت همگي تهديدات اين سهم به شمار ميرودبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
-
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postيك شايعه اي پيچيده كه ظاهرا تحولاتي در شركت در حال رخ دادن است و يك حقوقي معروف نيز در حال خريد بنده از پشت پرده اين سهم متاسفانه خبري ندارم از ديد بنيادي هيچ پتانسيلي در سهم وجود ندارد شاخص بالتيك رشد چنداني نكرده تحريمها امان به شركت و فعاليتهايش نميدهد ازاد شدن نرخ سوخت نيز تهديد ديگري ميباشد
یک نکته را در مورد حکشتی خدمت دوستان عرض کنم
سالهاست که نرخ سوخت کشتی های این شرکت به نرخ جهانی محاسبه میشود .
شرکت از نظر طرح تحول تقریبا مشکلی ندارد ولی فعلا تا تحریم ها برقرار است حکشتی حکشتی نخواهد شد .....یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط سقراط پست شده است View Postآقای نظری
بر اساس اظهارات رئیس بانک مرکزی در سال 88 تعیین نرخ سود تسهیلات لیزینگ به مجامع شرکتهای لیزینگ واگذار شد و بانک مرکزی دیگه دخالتی نمی کنه.
اولاً الان فرمول یا روشی که برای تعیین نرخ سود لیزینگ بیشتر در شرکتها استفاده میشه چیه؟
بعدش با این کاهش نرخ سود تسهیلات عقود مشارکتی به نظرتون آینده این صنعت چجوری؟
به عنوان مصداقی نظرتون در مورد لیزینگ صنعت و معدن با توجه به اصلاح قیمتی به علت اعلام خبر تعیین نرخ بهره 12% برای مطالبات توسط بانک صنعت و معدن و همچنین اعتقاد بیشتر فعالان بازار به چشم انداز روشن گروه صنعت و معدن چیه؟
کی این عرضه های آتیه دماوند روی این نماد تموم میشه
به شخصه نظرم به علت آزاد سازی نرخ حاملهای انرژی و نیاز صنعت و معدن به نوسازی ماشین آلات روی این سهم مثبته
بیاد این صفه چون ممکنه آقای نظری نبیننش
سوال دیگه ای هم داشتم(قضیه نون اضافی ساندویچه):d
آقای نظری مطلع هستین کی بلوک سهام شرکت کاشی کاژه (دومین کاشی ساز بزرگ ایران که تازگی تو کرمانشاه افتتاح شده) که مهر ماه 89 عرضه شده بود رو خریده؟
<<جرات دانستن داشته باشيم>>:امانوئل كانت
<< كسي كه در زندگي چرايي دارد با هرچگونگي كنار ميايد>>:فردريش نيچه
روياهاي كوچك نداشته باشيد، چون آنها قدرت حركت دادن قلب انسان را ندارند(يوهان ولفگانگ فان گوته)
نظر
-
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدوست عزيزم حكشتي را كه بارها عرض كردم صفحات قبل را مشاهده نماييد
حكشتي از ديد بنيادي هيچ پتانسيلي ندارد تحيم ها و عدم افزايش نرخ حمل و نقل دريايي افزايش نرخ سوخت همگي تهديدات اين سهم به شمار ميرود
نظر
نظر