...کلا خواستم بگم خیلی خاطرتو میخوام...یه دوتا اس ام اس مشتی دارم الان میفرستم بیاداونور....به بابک بگو با سرمایه شخصی هم که شده باید خمحرکه روببره بالا...;):d
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Postسلام به محسن و بابک عزیز
به نظرتون فاراک کوتاه مدت رو چه قیمتی فروشیه...راستی محسن جان کمرجان داره چشمک نمیزنه برای خرید؟
كمرجان يك شايعه منفي مبني بر عدم موافقت مسئولان استاني مبني بر افزايش نرخ محصولات شركت در بازار افتاده است كه اگر صحت داشته باشد وضعيت خوبي را براي سهم رقم نخواهد زد بنده اعتقاد شديدي بر روي خريد اين سهم داشتم اما فعلا تا روشن نشدن اين شايعه دست نگه خواهم داشتبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...کلا خواستم بگم خیلی خاطرتو میخوام...یه دوتا اس ام اس مشتی دارم الان میفرستم بیاداونور....به بابک بگو با سرمایه شخصی هم که شده باید خمحرکه روببره بالا...;):dبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postبا سلام و شب بخیر
اساتید محترم
برای فردا سهام خاصی برای خرید مد نظرتان میباشد ؟
ممنون از اینکه اطلاغات و دانش بورسی خود را با ما شیر مینمایید
سبز و پر سود باشیدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط بهروز پست شده است View Postجناب نظری
لطفا در مورد خرید رانفور و فروش یا نگهداری بهران نظر دهید. متشکرم
درباره شبهرن سهم پرپ تانسيل و با جاي رشد و تعديل مناسبي ميباشد اما مشكل حاشيه سود شركت با سازمان حمايت از مصرف كنندگان و توليد كنندگان كمي ترديد در اين سهم ايجاد كرده استبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط punisher پست شده است View Postدوستان عزیز محسن و بابک جان نظر شما درباره خرید وصنا - ولصنم - بیمه پارسیان چگونه است؟
لطفا اهداف سهم را بیان کنید؟
هدف بيمه پارسيان سطوح قيمتي 360 تومان ميباشد
وصنا را فكر ميكنم بابك چند صفحه قبل تحليلش را زده باشدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
-
در اصل توسط سقراط پست شده است View Postنمی دونم چرا همه سهم هایی که میخرم و بهشون ایمان دارم بعد از خریدم می زنن تو ذوقم .
نمونه اش همین پردیس. حدود 1.5 ماه پیش خریدم رو 163 تومن. بعد از خرید من بی دلیل و بی جهت تا 145 پایین رفت ( هر چند می دونم قسمتی از افت تقصیر بازارگردان نامردش بود)
یه مقداری اش رو 170 تومن دادم رفت. حالا کسی نمی تونه جلو سهم رو بگیره 180 تومن رو هم دید
البته از همین سست شدن اعتقادم به سهم های باارزش چند بار دیگه هم ضربه خوردم. تا من باشم و به گیج بازی های بازار توجه نکنم.
نظر
-
نظر