در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
در اصل توسط سیروس پست شده است View Postسلام خدمت آقای نظری و پناهی
جناب آقای نظری من مدت هاست که از مطالب مفیدتون در bourex استفاده می کنم و ممنونم.
یک سئوال:
شما رشد فایرا را تا چند برای میان مدت پیش بینی می کنید؟
از دید تکنیکال با توجه به دیتاش سخته گفت شاید فاندامنتالیستا بتونن پاسخ بدن
نظر
-
سلام خدمت استاد پناهی
آقا نظرتون در مورد خودرو یی ها چیه؟ دیروز اونقدر صف و الان صف فروش؟
بطور خاص در مورد خبهمن میشه نظرتون رو بگید؟ دیروز کمی رو 224 خرید کردم. (نگهداری یا خروج )
ممنون میشم از لطفتون[CENTER][COLOR=#008000][FONT=Tahoma][B]بزرگترين ثروت يک ملت، آزادي است.[/B][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE=2][FONT=Tahoma]کمربند سلطنت ، نشان نوکری برای سرزمینم است نادرها بسیار آمده اند و باز خواهند آمد اما ایران و ایرانی باید همیشه در بزرگی و سروری باشد این آرزوی همه عمرم بوده است .[/FONT]
[/SIZE][/B][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=#ff0000][FONT=Tahoma]نادر شاه افشار[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/B][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE=2]
[/SIZE][/B][/CENTER]
[CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][COLOR=#696969][B][SIZE=2]
[/SIZE][/B][/COLOR][B][SIZE=2]
[/SIZE][/B][SIZE=2]
[/SIZE]
[/CENTER]
نظر
-
در اصل توسط sunnyman پست شده است View Postسلام خدمت استاد پناهی
آقا نظرتون در مورد خودرو یی ها چیه؟ دیروز اونقدر صف و الان صف فروش؟
بطور خاص در مورد خبهمن میشه نظرتون رو بگید؟ دیروز کمی رو 224 خرید کردم. (نگهداری یا خروج )
ممنون میشم از لطفتون
پریروز که دلار سقوط کرد خودروئیها صف شدن دیروزم دلار باز رشد کرد امروز میبینید که خودروئیها به این حال و روز افتادن ولی بازارو کاملا رصد کنید به وضوح معلومه که تنها سهامداران جزء دارن هیجانی رفتار میکنند و بس همین ... البته منم خودم دیروز خبهمن خریدم و بهش اعتقاد دارم
نظر
-
امروز سه شنبه 29 فروردین مطابق با 17 آوریل، قیمت جهانی آمونیاک در بازارهای جهانی 70 دلار افزایش یافت.
به گزارش واحد مطالعات بین الملل نمابورس، در معاملات امروز بازار لندن و امریکا قیمت هر تن آمونیاک با 70 دلار افزایش نسبت به هفته قبل، به قیمت 470 دلار در هر تن معامله می شود.
این در حالی است که قیمت اوره نسبت به هفته گذشته تغییری نداشته و به همان قیمت 670 دلار در هر تن مورد معامله قرار می گیرد.
امروز در بورس کالا چندین مجتمع پتروشیمی به عرضه اوره و آمونیاک اقدام کرده اند که معامله گران با افزایش قابل توجه قیمت ها روبرو بوده اند.
انتظار می رود در پی افزایش اخیر 70 دلاری بهای آمونیاک در بازارهای بین الملل، قیمت آمونیاک مجتمع های ایرانی نیز با افزایش شدیدی مواجه باشد.
گفتنی است امروز بازار شاهد روند پرتقاضا دو نماد تولیدکننده اوره و آمونیاک پتروشیمی شیراز و کرمانشاه است در حالی که همچنان دو نماد گسترش نفت و گاز پارسیان و پتروشیمی پردیس متوقف است.
نظر
-
در اصل توسط نادری پست شده است View Postبا سلام به بابک عزیز.بابک جان می خواستم نظر شمارا در مورد وساخت و ولصنم و وآتیی جویا شوم.به نظر شما جریان چیه؟نمودارها چی میگویند و پیشبینی شما چیه؟؟شرمنده که سئوالاتم زیاد شد
ولصنم 118 تومن مهمترین سطح حمایت سهمه که 120 تا 125 خرید سهم با ریسک خیلی کمی همراهه.البته بنیادیش نمیدونم چه خبره؟
واتی هم که کلا در این قیمتها مفته شک نکنید شاید آروم حرکت کنه ولی گین خوبی خواهد داد
وساخت تحقیقی ندارم متاسفانه
نظر
-
در اصل توسط جواد1979 پست شده است View Postاقای پناهی با کمال تشکر از وقتی که میگذارید برای این تالار اگر ممکنه نظرتون رو در مورد ثشرق و کسعدی بفرمایید ؟
کسعدی نظرم مثبت نیست
نظر
نظر