با اين گزارش فاراك به نظرم فردا در محدوده 200 تومان شاهد بازگشايي سهم باشيم از طرفي به نظر بنده سال اينده سود 50 توماني براي فاراك چندان دور از ذهن نميباشد
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدرباره ارين قبلا نيز گفتم بانكهاي تازه تاسيس كه به اركان و نهاد هم وصل هستند و شعبه هم دارند الان به دليل تازه تاسيس بودن وضعيت ايده الي ندارند بنده مانده ام ارين بدون شعبه در اين كشور چگونه ميخواهد منابع جذب كند
بانكها به جاي اينكه به فكر هزينه هاي مطالبات مشكوك الوصول و بهبود اعتبار سنجي و جلوگيري از رانت بازي در دريافت تسهيلاتشان باشند به فكر هزينه هاي پيش و پا افتاده پرسنلي ميباشد يك مزيت عمده بزرگ را به راحتي از ميان بر ميدارند اينها فكر نميكنند كه تاثير شعبه و بهره وري شعبه بسيار فراتر از هزينه هاي ان ميباشد
این بانک چطور مشتری هایش را شناسایی میکنه برای باز کردن حساب
چطور به مشتری پول میده یا میگیرد و ده ها چطور دیگری هیچ وب سایتی هم ندارد که اطلاعاتی بشود ازش در آورد در ظاهر سود هم شناسایی کرده! از انجاییکه که کار جن یان این روز ها پر رونق هست فکر کنم دست های امداد جنی باید در کار باشه
البته هیچ چیز بعید نیست اشکال شاید از ذهن جا مانده من هست[FONT="Arial"][/FONT]جماعتی که نظر را حرام میگویند نظر حرام بکردند و خون خلق حَلال
سعدی
نظر
-
-
امشب،شب تولد کسی است که برای بیش از 90 درصد اهالی بورس نامی شناخته شده است چه به لحاظ مهارت در بورس و چه در اخلاق و رفتار
خیلی خوشحالم ورودم به بورس این امکان را فراهم کرد تا با دوست عزیز و همیشگی خوبم محسن عزیز آشنا شوم و این آشنایی همیشه برایم مایه افتخار است.دوستی که در تمام دوران آشنایی همیشه همراه و همقدم و یاور من بوده
محسن جان ورق خوردن برگ سبز دیگری از زندگی ات را تبریک می گویم و آرزو می کنم به همه آرزوهایت برسی و همیشه سالم و شاد و پیروز باشی
تولت مبارک
امشب چه شبی روشن و زیبا و مصفاست
احسنت، به این جشن دل انگیز که برپاست
گوئئ که بهار آمده و غنچه دمیده است
کز قلب همه پیر و جوان ولوله برخاست
عشق است و سرور است و گل و روشنی و نور
اسباب نشاط دل و جان هر دو مهیاست
گویا که گلی پای نهاده ست به گیتی
کز فرّ و شرف، آبروی جمله ی گلهاست
میلاد تو ای چشمه ی خورشید، مبارک
امیّدی و جایت به درون همه دلهاست
نظر