کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان نظرتون در مورد کروی چیه؟
به نظرتون با توجه به واگرایی های مثبتی که در طی نزول تو موج قبل داده، آیا میتونه خط پایین چنگال رو به سمت بالا بشکونه؟
برای دیدن نمودارش روی عکس پایینی کلیک کنید:
از ديد بنيادي در قيمتهاي فعلي دربازه ميان مدت به نظر بنده پتانسيل رشد را تا سطوح 400 تومان خواهد داشت
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
محسن جان خبر های خوب فاذر چی شد؟
وای به حالش که خبر بدی تو راه باشه؟
از فاراک خبری نیست آیا مثل قبل منتظر بسته شدن صدرا می مونه تا بازگشایی بشه؟
دوست عزيزم بحث فاذر نيست خشك و تر همه دارن با هم ميسوزن فاذري كه سالانه 100-200 درصد افزايش سود دارد همين امسال تعديل عايدي بسيار خوبي دارد با افزايش سرمايه متحول ميشود قيمت و پي بر ايش بايد اين باشد ديگر چه ميشه گفت....
بنده در حدود 40000 تا حق تقدم وسایپا دارم با قیمت تمام شده 210 تومان. به نظر شما بهتر است 100 تومان برای هر سهم را بپردازم تا آنها تبدیل به سهم شوند یا اینکه صبر کنم تا بعد از پایان مهلت استفاده از حق تقدم خود شرکت آنها را بفروش برساند؟
با سلام بنده قصد جناح بندي در فروم و اين تاپيك را نداشتم اما ظاهرا عقبه طرفداران دولت نيز در اين سايت هم امده لذا براي جلوگيري از هر نوع تشنجي
اولا بنده درخواست دارم كساني كه حامي دولت و حكومت ميباشند به هيچ وجه در اين تاپيك مطلب نزنند ماشالله كارشناسان فوق حرفه اي دولتي كم نيستند...
دوم از مطالب و تحليل هاي اين تاپيك استفاده نكنند كه ما به سهم خود راضي نيستيم و حق الناس اگر اعتقادي داشته باشيد برگردنتان خواهد بود
با تشكر
نظر