کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
مهمترین مقاومت صدرا محدوده 258 هست باید دید با این سطح چکار خواهد کرد ولی از دید خطی روند نزولیشو شکسته! ;)
خطی:
لگاریتمی:
و اما در مورد فولاژ...فولاژ روند منفی خودشو شکونده و شما مطمئن باشید گین بسیار مناسبی از این سهم خواهید گرفت فقط عجله نکنید!ما هم امروز گرفتیم
اینم نمودار فولاد مبارکه :
فولادیام اصلا نگران سهامشون نباشن چون هدف اولش محدوده 430 تومنه البته با زمان فرق میکنه یعنی هرچی زمان بیشتری بالا پائین بشه از اونور تارگتش میره بالا و احتمال هم میدم که بتونه از سقف کانالم بزنه بیرون
دوستان عزيز خبر خوش افزايش 5 درصدي نرخ ورق تاييد شد عرضه ورق هم افتاده تو فولاد خبرهاي مثبت زياده سهام فولاديتونو از دست ندين ما امروز با معاون اقتصادي و مالي فولاد مصاحبه كرديم منفي ها فرصت خريده ببينيد كي گفتم نشه پست بانك 530 توماني...
مرسی محسن جان مثل همیشه قاصد خوش خبری، من یکی که این چند وقته از پست بانک معرفی شده توسط جنابعالی سود خیلی خوبی کردم و بازهم با سهم خواهم بود و در فولاژ هم خدا را شکر در سودم و با این خبر خوشت دیگه>:d<
اقای نظری نظرتون درباره کابل البرز واسه کوتاه مدت چیه؟
شركت كابل البرز از پيشبينيهاي خود فراتر رفت. به گزارش بورس و اوراق بهادار اين شركت سود هر سهم سال مالي منتهي به پايان شهريورماه 90 را مبلغ 62 ريال پيشبيني كرده كه در 9 ماه ابتداي سال 75 ريال معادل 121 درصد از پيشبيني خود را به تحقق رساند
ببخشید آقای نظری
دوستان هم زیاد پرسیدند ، در مورد بیمه دی به نظر سفته بازی است یا واقعا هنوز جای رشد دارد و منتظر اعلام قراردادهای جدیدش باشیم.
همانطور که میدانید هنوز آمار قرارداد 140 میلیاردی با بنیاد را اعلام نکرده است
با تشکر
دوست عزيز قيمتها دارد سفته بازي ميشود اگر حمايت سهامدار عمده نبود اين سهم بيشتر از 240-250 قيمت نميخورد اما هم اكنون به صورت حمايتي به سمت قيمتهيا 300 در حال حركت ميباشد قرار داد با بنياد شهيد احتمال 90 درصد نهايي خواهد شد با يكي از اعضاي هيئت مديره صحبت ميكرديم تلويحا تعديل مثبت 10-20 درصدي هم تاييد كرد اما باز هم با وجود تعديل اين سهم به نسبت ساير بيمه ايها و خطرات و ريسكهاي شركتهاي بيمه اي در سال جاري قيمت بالايي گرفته است
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
ببخشید آقای نظری
دوستان هم زیاد پرسیدند ، در مورد بیمه دی به نظر سفته بازی است یا واقعا هنوز جای رشد دارد و منتظر اعلام قراردادهای جدیدش باشیم.
همانطور که میدانید هنوز آمار قرارداد 140 میلیاردی با بنیاد را اعلام نکرده است
با تشکر
ممنون از لطف شما استاد نیک سرشت.پس بنده در اولین فرصت عطای این سهم را به لقایش می بخشم.در ضمن استاد نظر شما در مورد سرمایه گذاری صنعت و معدن چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظربنده در همان قيمتهايي كه گفتم خارج شويد بهتر است
وصنعت بنياديش عاليه اما متاسفانه حامي ندارد و سهمي كه حامي نداشته باشد به قول معروف يك پايش ميلنگد اما به نظر بنده فعلا حسابي نواسني شده است خريد در سطوح قيمتي 110-112 و فروش در سطوح قيمتي 120 تومان با كمترين ريسك ممكنه
با سلام خدمت محسن خان نظری عزیز دل برادر.محسن جان متاسفانه ثنوسا رو دوهفته پیش خالی کردم رو 143 تومان حدود 300هزارتا بود ووساخت خریدم وساخت را هم هفته پیش خالی کردم که کلا شد سهمی 150 تومان قیمت فروشم.الان هم وصنعت خریدم نمی دونم چی شد که یک دفعه سهم از 143تومان پرواز کردتا 181 تومان الان.الان 400هزارتا وصنعت 115 تومانی دارم .نمی دونم کی این وصنعت می خواهد رشد کند؟آیا خبری ازش داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟یادم است یک زمانی وارد شده بودی و برای پرتفو هایت خریده بودی.به نظرت کی سهم راه می افته؟چرا داره در جا میزنه؟؟؟کی داره رنج منفی می کشه؟؟؟؟؟؟
بنده هنوز نادري جان يه 200 تايي وصنعت گوشه پرتفوم دارم به نظرم تا شب مجمع هم رشد خوبي ميكنه اما متاسفانه اين سهم همه چي داره به جز يه بازيگر درست و حسابي....
قيمت سهم پايينه با 10-15 ميليون ميشه 100 هزارتاشو خريد حقيقي هم زياد داره اين ايران و فرانسه نياد پشتسش فعلا رشدي نخواهد كرد
جناب نظری خسته نباشید . با توجه به روند شیران روند واتی را چطور میبینید . فکر میکنم در پرتفوی واتی بخش زیادی شیران هست البته الان نگاه نکردم از روی حافظه میگم . یک بررسی بفرمایید خالی از لطف نیست .
قطعا دوست عزيز اگر شيران رشد قيمتي خوبي را تجربه كند واتي نيز تا سطوح قيمتي 110 و در نهايت 120 تومان جاي رشد قيمتي را خواهد داشت
واتي نزديك به 34 درصد سهام شيران را در اختيار دارد
نظر