در اصل توسط اصیل پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postاتفاقا من نرم افزارو تهیه کرده بودم ولی نرم افزاری که اشتباه محاسبه میکنه بدرد نمیخوره.منه تکنیکالسی با چارت کار میکنم فقط.
در ضمن هرکسی میخواهد استفاده کنه من کاری ندارم من با دلیل و مدرک میگم محاسبش اشتباهه
من عرض میکنم کسی از ابتدا سهامدار شرکت باشه باید تا الان 588.2% سود میکرد.ببینید اگر نرم افزار ره آورد این عدد رو نشون میده پس درسته والا کاملا اشتباهه!
نظر
-
در اصل توسط ali2000 پست شده است View Postجناب محسن نظري و بابك پناهي
با توجه به افت شديد قيمت هاي جهاني و ريزش و سقوط بازارها و بورس هاي جهان، و اوضاع مشنج سياسي ناشي از اختلاس بزرگ.
آيا خريد سهم در اين مقطع زماني كار درستي خواهد بود؟
به نظر شما، ماندن در اين بازار صحيح است و يا خارج شدن از آن؟
يه مبحثي وجود دارد به نام عايدات اتي بازار وقتي پي بر اي دو رقمي به رويي ها ميده يعني انتظار تعديل بالايي داره وقتي پي بر اي فملي ميره بالاي 9 يعني انتظار تعديل بالايي داره يا شركتهاي قندي كه همين الان پي بر اي هاي بالايي دارند بازار انتظار تعديل عايدي بالايي دارد وقتي قيمتها افت ميكنند ان هم افت شديد اين تعديلها كم رنگ ميشوند هر چه قيمتهاي پايين بيشتر ثبات پيدا كند احتمال تعديل ها به صفر نزديكتر شده و يا حتي در برخي موارد احتمال تعديل منفي را هم به وجود خواهد اورد پس در چنين مواقعي بايد چه بلايي بر سر سهم رويي كه پي بر اي دو رقم دارد بيايد؟
يك كلام بايد اصلاح كند حال اين اصلاح بستگي به ثبات قيمتهاي جهاني دارد براي مثال ممكنه يك ماه اينده قيمتها به سطوح قبلي برگردند كه اين اصلاح شايد در اين صورت به 10 درصد هم نرسد ولي ممكن است قيمتها حداقل تا پايان سال در همين سطوح و كمي بالاتر و پاينتر باقي بمانند كه در ان صورت دامنه اصلاح وسيع و شديد خواهد شد به همين سادگي انقدر قضيه را پيچيده نكنيم تو رو اون خدايي هم كه ميپرستيد تعصب را بگذاريد كنار و درست و منطقي تصميم بگيريم نه عجله كنيد نه چيزي فعلا يك جو رواني منفي به وجود خواهد امد بازارها برگردند كه برگشتند و اصلاح هم نخواهيم داشت و باز قيمتهاي بازخواهند گشت به سطوح قبلي بازارهاي جهاني برنگردند اوضاع خراب خواهد شد حالا تو اين موقعيت اسمون بورس باز شده فقط اين چهارتا سهمي كه با قيمتهاي جهاني ارتباط دارند افتادند پايين كه دوستان ميخواهند ريسك 50-50 را متحمل شوند؟
خلاصه اينكه با تفكر تصميم گيري نماييدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط بورسیان پست شده است View Postبابک جان حالا ما که نمیخواهیم تبلیغات باشه ولی این 588% منظورت از زمان پدیره نویسی اولیه است؟ یا از زمان ورود به بورس؟ ضمنا دلیل و مدرک هم باید با محاسبات باشه در طول مدت وجود سهم در بورس قیمت سهم کمتر از 94تومان امده ؟
در مورد اون 94 تومنی که میگین مربوط میشه به نمودار که بی خیال این موضوع فعلا میشیم.شما تنها با محاسبات ره آورد این عدد رو بی زحمت دربیارید تا ببینیم چقدر میشه
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postنخیر از زمان ورود به بورس منظورمه یعنی کسی سهمو در همان روز ورود به بورس میخرید تا الان 588% سود می کزد ره آور این عدد رو جند میده؟
در مورد اون 94 تومنی که میگین مربوط میشه به نمودار که بی خیال این موضوع فعلا میشیم.شما تنها با محاسبات ره آورد این عدد رو بی زحمت دربیارید تا ببینیم چقدر میشه
نظر
-
در اصل توسط بورسیان پست شده است View Postخوب مشکل شما اینه عزیز دل برادر بدون احتساب آورده داری محاسبه میکنی که ره آورد از 86/7/3تا 90/6/30 درصد بازدهی را 533% نشون میده ولی با احتساب اورده 224% و اون 94 تومن هم حد اقل قیمت سهام در بورس بوده .خودم هم ره آورد دارم هم آمی .ولی بنظرم برای رد مطلبی حتما" باید خودت استفاده کنی و نتیجه بگیری .
اصلا قبل از اینکه ره آورد بیاد همچین طرحی رو بریزه ما قبلش طرحو ریخته بودیم و نتیجرم گرفته بودیم
در تاپیک تعدیل دیتا هم تحقیقاتومنو عرض کردم خواستین میتونید اونجا یه نگاهی بندازید
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postبرادر من عزیز من من و 4-3 نفر از دوستان زمانی که در بورکس بودیم نزدیک 7-6 ماه رو این قضیه تحقیق و بررسی کردیم حالا شما اومدیم میگین آورده رو لحاظ نکردین؟؟؟؟؟!!!!!!
اصلا قبل از اینکه ره آورد بیاد همچین طرحی رو بریزه ما قبلش طرحو ریخته بودیم و نتیجرم گرفته بودیم
در تاپیک تعدیل دیتا هم تحقیقاتومنو عرض کردم خواستین میتونید اونجا یه نگاهی بندازید
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postاتفاقا من نرم افزارو تهیه کرده بودم ولی نرم افزاری که اشتباه محاسبه میکنه بدرد نمیخوره.منه تکنیکالسی با چارت کار میکنم فقط.
در ضمن هرکسی میخواهد استفاده کنه من کاری ندارم من با دلیل و مدرک میگم محاسبش اشتباهه
من عرض میکنم کسی از ابتدا سهامدار شرکت باشه باید تا الان 588.2% سود میکرد.ببینید اگر نرم افزار ره آورد این عدد رو نشون میده پس درسته والا کاملا اشتباهه!
نظر
نظر