کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
آقا بابک چرا خداحافظ همگی
اگه ما بخواهیم تو یک صفحه با شما . آقا محسن صحبت کنیم چرا باید یه عده مزاحم بشن؟
میشه خودتون یه سایت یا فروم نظراتتون رابذارید؟
سلام
آقا بابک چرا خداحافظ همگی
اگه ما بخواهیم تو یک صفحه با شما . آقا محسن صحبت کنیم چرا باید یه عده مزاحم بشن؟
میشه خودتون یه سایت یا فروم نظراتتون رابذارید؟
یعنی کرکره رو داده پایین .... کافه تعطیل ....مگه نمیبینی آواتارشو تاریک کرده ... :d
آقا زکات علم نشره علمه ، رفتن مشکلی رو حل نمی کنه ، هر که ماند ماندنی می شود .
موفق باشید .
[SIZE=3][COLOR=#800080][B][FONT=comic sans ms]بالاترین فضیلت آگاهی و بزرگترین گناه جهل است .[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]
...نشون بده که همونطور که تحلیلگر قابل و باانصافی هستی و ذات پاک و سرشت خیر رسونی داری از روحی بزرگ برخورداری و کاری رو نیمه تموم نمیزاری....اینکه با هر حرفی و گلایه ای از جا در نمیری و روی در نقاب شکایتو ناز نمیکشی....پاشو بیا با همین بابک که همه نموداراش غلط قلوطه:d;) دم زندگی و فعالیت بزن به این تاپیک مرده....
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
با عرض سلام خدمت مردان بی ادعا ( محسن عزیز و بابک دوست داشتنی )
بر اساس وظیفه ای که نسبت به استفاده از مطالب مفید شما خوبان در این تاپیک داشتم، بر خود لازم دانستم که برسم ادب با قلم الکنم تشکر بسیار ساده اما خالصانه از شما بزرگواران داشته باشم که همیشه بی ریا و در کوتاهترین زمان قبول زحمت فرموده و پاسخگوی بنده و خیلی از دوستان دیگر بودید.
با آرزوی سلامت و سعادت، امیدوارم که در آستانه جشن یک سالگی سایت هر چه زودتر با حضور گرم و صمیمانه خود مجددا چراغ این تاپیک را روشن نموده و روشنی بخش محفل ما باشید. @};-
یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
آقا محسن وآقا بابک هرجا هستیدموفق وپیروزباشید با آرزوی سلامت و سعادت، امیدواریم که در آستانه جشن یک سالگی سایت هر چه زودتر با حضور گرم و صمیمانه خود مجددا چراغ این تاپیک را روشن نموده و روشنی بخش محفل ما باشید.
به نظر بنده ثنوسا فردا صف خرید می شود و
امروز روز مهمی برای سهم بود آخرین قیمت سهم در قله قبلی 212.2
بوده است و امروز با حجم بسیار خوبی از آن عبور کرد و روی 213.8
بسته شد .
سهم به نظر بنده در محدوده ای که فرموده اید مقاومتی نخواهد داشت .
و احتمال برگشتی در این نقطه بسیار کم است ؛
توقف و حرکت دوباره شاید ولی توقف و برگشت را بعید می دانم .
در نمودار هم در مستطیل های رنگی سمت چپ مقاومت های سهم را نشان داده ام .
که محدوده مقاومتی اول موجب توقف سهم در دور قبلی صعودی گردید .
و این بار هدف سهم رسیدن به محدوده مقاومت بعدی در 280 خواهد بود .
....من با محسن صحبت کردم ....خسته است و نیاز به کمی استراحت و تجدید قوا داره...پسر خوبیه که حضورش برای همه کاربران مفید و حتی میتونم بگم که ضروریه....و البته دوستیش برای من مغتنم...بزودی برمیگرده و همه دوستان رو از حضورش خوشحال...
...امری که برای من خیلی جالبه رابطه بین پرورش اندام... اذربایجان و تکنیکاله....هر کدوم از دوستان که بتونه یه رابطه خطی و منطقی با ذکر مثال و البته عکس برای من پیدا کنه دوهفته رایگان ایروبیک و باله مهمون منه...جلو بازوت نیووفته زمین اوووستاا...:d:d:d;);;)
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
....من با محسن صحبت کردم ....خسته است و نیاز به کمی استراحت و تجدید قوا داره...پسر خوبیه که حضورش برای همه کاربران مفید و حتی میتونم بگم که ضروریه....و البته دوستیش برای من مغتنم...بزودی برمیگرده و همه دوستان رو از حضورش خوشحال...
...امری که برای من خیلی جالبه رابطه بین پرورش اندام... اذربایجان و تکنیکاله....هر کدوم از دوستان که بتونه یه رابطه خطی و منطقی با ذکر مثال و البته عکس برای من پیدا کنه دوهفته رایگان ایروبیک و باله مهمون منه...جلو بازوت نیووفته زمین اوووستاا...:d:d:d;);;)
مهربان جان چند پست بالاتر عکس اقا بابک رو ببینی همه رو با هم داره. مردان اهنین امسال احتمالا ایشون هم شرکت می کنند. )اگه چشم من اثر نکنه)
کشتی در ساحل امنتر است ولی برای این کار ساخته نشده است. پائولو کوئلیو
نظر