در اصل توسط ناشناس پست شده است
View Post
بسیار سپاسگذارم از پاسختان ولی راستش را بخواهید من قانع نشدم.
نکته دیگر; اگر اجازه دهید درمورد واژگان استاد و مشاور دیدگاه خودم را مطرح کنم چرا که گاهی اختلاف نظرات از اختلاف دیدگاهها منشا میگیرد:
از نظر من مشاور کسی است که در ازای مبلغی و یا به رایگان پیشنهاداتی را به شما ارایه میدهد که الزاما نیازی بر داشتن بار آموزشی ندارند هرچند که میتوانند حاوی نکات آموزشی باشند. استاد را کسی میدانم که به نحوی (چه مستقیم و چه غیرمستقیم) نکات آموزشی را برای شما بازگو کند. (اجازه دهید از تعریف گسترده تر آن که به معنای تبحر در انجام کار است بگذریم که با این تعریف محدوده اساتید حداقل در علم تریدینگ بسیار وسیع میشود.)
آموزش حداقل از دید من و در رشته تحصیلی من دو بعد دارد: تئوری و عملی. چه بسیار اساتیدی که مدتها وقت گذاشته اند و مطالعه و کار تحقیقاتی نموده اند ولی در کار بالینی دخول نداشته اند و برعکس بسیاری از اساتید اینجانب تئوریسینهای خوبی نیستند ولی در هر کنگره و سمیناری بر صدر مینشینند و نظراتشان مورد توجه اهل فن است.
در تیرماه امسال این افتخار نصیبم شد که با جناب پروفسور رستمی (مدیر گروه نورولوژی دانشگاه سنت لوئیس) دقایقی هم صحبت شوم. از ایشان درمورد پروپوزال یک طرح تحقیقاتی و نحوه انجام آن نظر خواستم. با خونسردی پاسخ دادند در این زمینه بهتر است با یکی از همکاران که ایمیلش را میدهم مکاتبه کنید چرا که اینها مباحث تئوری هستند و من تبحری در آنها ندارم. جالب اینکه جناب استاد دقایقی بعد که با هم بالای سر بیماری بودیم با حوصله تمام بیش از یکساعت از بیمار شرح حال گرفته و معاینه کردند و صحبتهای تک تک تیم درمانی را شنیدند و نهایتا نظر خود را گفتند و تشخیصی را مطرح کردند که برای ما بسیار غریب مینمود و البته پس ار بررسیهای تکمیلی صحت نظر استاد معلوم گردید.
اجازه دهید برگردیم به بحث بورس خودمان... آیا شوارتز و یا وارن بافت کتابهای آموزش تحلیل تکنیکال یا بنیادی نوشته اند؟ غیر از این است که شیوه معاملات آنها و نظراتشان باعث شده که بسیاری از معامله گران ایشان را الگوی خود قرار دهند؟
و اما درمورد اسامی که نام بردم: شخصا از نکاتی که گفته اند و یادداشتهایشان استفاده کرده ام و به صورت غیرمستقیم خود را شاگرد ایشان میدانم. چه در تاپیکهای آموزشی مطلب زده باشند و چه نزده باشند. اتفاقا به نظر من آنکس که وارد کار شده و نظر میدهد و خود را به بوته نقد میگذارد بیشتر حق استادی دارد تا آنکس که تنها درحیطه تئوری قدم میزند. البته چه بهتر که فرد در هردو خبره باشد ولی عدم حضور در حیطه تئوری بیانگر ضعف نیست.
با سپاس
نظر