پاکسان (شپاکسا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

حجم معاملاتش رو عشق است ...به این میگن حجم ........با این حجمی که امروز زد تازه میشه گفت رشد سهم به زودی آغاز میشه .....من نمیگم رشد کرده ..میگم به زودی اغاز میشه (-:

فسقلی سهم 3 میلیارد تومن ارزشش معاملاتشه .........و شماپیش بینی کنید ادامه بازی رو ......:D
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/09/22, 15:49.
    ///

نظر

• sadeghmousavi
      عضو فعال
      • Aug 2013
      • 484

ای بابا. هی این آقا میثم آدمو تحریک میکنه قلکاشو یکی یکی بشکونه!
      نکن این کارا. میدونی فردا باید برم قلک نو بخرم دونه ای خدا تومن!

نظر

• علیرضا123
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1605

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        حجم معاملاتش رو عشق است ...به این میگن حجم ........با این حجمی که امروز زد تازه میشه گفت رشد سهم به زودی آغاز میشه .....من نمیگم رشد کرده ..میگم به زودی اغاز میشه (-:

فسقلی سهم 3 میلیارد تومن ارزشش معاملاتشه .........و شماپیش بینی کنید ادامه بازی رو ......:D
        سهم چند روزی بود خشک شده بود....امروز دیگه سهم را کامل تو بازار جمع کردند....فکر کنم از فردا مشکل حجم مبنا داریم.:D

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

به راحتی با پی بر ای 6 و همین سود میتونه 3000 تومن رو هم رد کنه ......ولی اگر 700 بسازه با پی بر ای 5 هدف 3500 هم هدف سختی نیست (-: اگه پی بر ای 6 هم بگیره که 4000 هم هدف راحتیه براش (-:
          ///

نظر

• علیرضا123
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1605

به راحتی با پی بر ای 6 و همین سود میتونه 3000 تومن رو هم رد کنه ......ولی اگر 700 بسازه با پی بر ای 5 هدف 3500 هم هدف سختی نیست (-: اگه پی بر ای 6 هم بگیره که 4000 هم هدف راحتیه براش (-:
            بشدت سهم داره حمایت میشه.....مثل اینکه حقوقیهای زیر 1 درصد هم با عرضه های بی منطقشون ره به جایی نبردند....باید خبرهای خوبی پشت سهم باشه.

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

ما که امروز فروش زدیم .....25-26 درصد داد بهمون دو هفته ای (-:

فک میکنم اشتباه کردم ....ولی کفش رو اگه محکم کنه وارد میشم دوباره اگه نبنده ........و فرصت بده ....ممکنه فرصت هم نده ....امیدوارم فرصت بده دوباره
              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/09/24, 15:33.
              ///

نظر

• علیرضا123
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1605

ما که امروز فروش زدیم .....25-26 درصد داد بهمون دو هفته ای (-:

فک میکنم اشتباه کردم ....ولی کفش رو اگه محکم کنه وارد میشم دوباره اگه نبنده ........و فرصت بده ....ممکنه فرصت هم نده ....امیدوارم فرصت بده دوباره
                انشالله چه این سهم و چه سهم های دیگه ...هر چی میخری برات سوداور باشه.
                خریدار خوبی اومده پشت سهم ....امروز هم خوب حمایت شد.یک لحظه اومد تو منفی و من منفی یکدرصد اضافه کردم و سفارش پایینتر هم چیدم که دیدم رنج مثبت کشیدند و سهم دوباره رفت بالای مثبت 3 درصد........خودمم میخواستم امروز خالی کنم ولی نمیدونم چی شد تو قیمت مناسب اضافه کردم....امشب امار خریدار و فروشنده حقوقی هم در بیاد ببینم بالای یکدرصدی ها هم بودند یا نه...

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

حمایت خوبی پشته سهمه ...
                  ///

نظر

• sadeghmousavi
                    عضو فعال
                    • Aug 2013
                    • 484

آقا میثم با شما شروع کردم ولی اتفاقی معاملات امروزو که دیدم خروج کردم. نقدینگیتون رو چکار میکنید؟ بگید ما هم پشت سرشما وارد بشیم

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

در اصل توسط sadeghmousavi پست شده است View Post
                      آقا میثم با شما شروع کردم ولی اتفاقی معاملات امروزو که دیدم خروج کردم. نقدینگیتون رو چکار میکنید؟ بگید ما هم پشت سرشما وارد بشیم
                      پاکسان سهم خوبیه ....منفی بشه میزارم سرجاش ...نشد میرم دارو بازی .....و سهام دارویی .....لامسبسرعت اینترنتم پایینه... یه گزارش میخوام باز کنم یه ساعت وقتمو میگیره ....نمیدونم فردا خرید کنم یا بزارم درست بررسی کنم ......گروه دارویی رو ......گزارش های توپی باید بدن....خدمت دیگه چی بود کردن تو پاچمون ....تازه داشتیم پول در میاوردیم ........
                      ///

نظر

• سیگنال
                        Banned
                        • Nov 2012
                        • 714

امروز پله بعدی را خریدم. خرید گروهی واقعا پر قدرت عمل کرد. یه جورای بوی بسته شدن سهم میاد . نمدونم شایدم اشتباه میکنم

نظر

• علیرضا123
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1605

در اصل توسط سیگنال پست شده است View Post
                          امروز پله بعدی را خریدم. خرید گروهی واقعا پر قدرت عمل کرد. یه جورای بوی بسته شدن سهم میاد . نمدونم شایدم اشتباه میکنم
                          منم فکر کنم برای تعدیل تو همین چند روز...متوقف بشه.

نظر

• علیرضا123
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1605

فروختمش...............فکر کنم اوایل هفته اینده ببنده برای تعدیل....

نظر

• meisam62
                              عضو جدید
                              • Jan 2011
                              • 10

خبر
                              گفت وگوی تلفنی روسای جمهوری ایران و امریكا
                              هنگام ترك نیویورك صورت گرفت؛
                              گفت وگوی تلفنی روسای جمهوری ایران و امریكا
                              1392-07-05, 22:59
                              کد خبر: 108251
                              سرویس: سیاسی
                              خانه پرینت دوستان
                              در این گفت وگوی تلفنی، دو طرف بر اراده سیاسی برای حل سریع مساله هسته ای تاكید كرده و زمینه را برای حل موضوعات دیگر و همكاری در مسائل منطقه ای مورد توجه قرار دادند.

باراك اوباما رئیس جمهوری ایالات متحده امریكا، در تماس تلفنی با حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران، با وی گفت وگو كرد.

به گزارش ایلنا، در حالیكه رییس جمهوری اسلامی ایران در حال حركت از محل اقامت خود به سمت فرودگاه برای خروج از نیویورك بود، این تماس برقرار شد و طرفین پیرامون مسایل مختلف با یكدیگر گفت وگو كردند.

در این گفت وگوی تلفنی، دو طرف بر اراده سیاسی برای حل سریع مساله هسته ای تاكید كرده و زمینه را برای حل موضوعات دیگر و همكاری در مسائل منطقه ای مورد توجه قرار دادند.

در این گفت وگوی تلفنی روسای جمهوری ایران و آمریكا، همچنین وزرای امور خارجه خود را مامور كردند تا زمینه همكاری های لازم را هر چه زودتر فراهم آورند.

نظر

• dpi
                                عضو فعال
                                • Oct 2012
                                • 578

امروز یک میلیون و 400 هزار سهم رو حقوقی خریده است.
                                بیمه ملت هم اومد.پس خریدها ادامه دارد.سلام بر منتظران.
                                مزد انتظار تعدیل مناسب
                                افزایش سرمایه از محل انباشته رو مد نظر قرار بدید.
                                خوش باشید با این سهم بمانید ان شااله به زودی 3000 تومن فتح خواهد شد.

نظر

در حال کار...
                                X