هستم باهات تا مجمع ......حوصله نوسان گیری رو ندارم ........بودجمون پیش بینی شده مون هم خیلی جلو تره ....سالی 100 درصد مارو بس است .....که 30 درصد دیگه بگیرم تا برج 7 سال دیگه از بودجه جلوترم......خبر افزایش سرمایه سهم بیاد فقط 30 درصد رشد میکنه حداقل (-:
پاکسان (شپاکسا)
Collapse
X
-
-
عملکرد پاکسان در سال 93+وضعیت افزایش سرمایه
پاکسان برای سال مالی منتهی به 30/9/93 در اولین پیش بینی مبلغ 419 تومان به ازای هر سهم پیش بینی کرده است که نسبت به سود 520 تومانی سال 92 افت 19 درصدی را نشان می دهد.مقدار تولید محصولات در سال 93 نسبت به سال 92 رشد 3 درصدی را نشان میدهد ولی مقدار فروش تغییر زیادی نداشته است.بهای تمام شده نیز نسبت به سال 92 رشد 3 درصدی داشته است
نرخ فروش پودرها برای سال 93 نسبت به سال 92 با افت 7 درصدی و نرخ فروش صابون و سایر محصولات با رشد 3 تا 6 درصدی پیش بینی شده است
نکته دیگر اینکه برای سال 93 پیش بینی صادرات 18.2 میلیون دلاری با نرخ تسعیر ارز 3010 تومان و واردات 40.7 میلیون دلاری مواد اولیه با نرخ تسعیر ارز 2803 تومانی داشته است.مقدار صادرات نسبت به سال 92 با افزایش و مقدار واردات مواد اولیه با کاهش پیش بینی شده است
در مورد افزایش سرمایه نیز شرکت اعلام نموده است که با توجه به ضرورت اصلاح ساختار سرمايه و طرح موضوع توسط هيئت مديره در مجمع عمومي عادي ساليانه مورخ 13/12/1391، درصورت تصويب افزايش سرمايه مذکور در مجمع عمومي فوق العاده سرمايه شرکت از مبلغ 135 ميليارد ريال به 540 ميليارد ريال (300 درصد ) افزايش مي يابد و محل تامين آن از سود انباشته و درصورت عدم تکافوي سود انباشته از آورده نقدي و مطالبات سهامداران مي باشد. افزايش سرمايه شرکت منوط به اخذ مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار مي باشد که تا کنون نسبت به اخذ مجوز اقدامي صورت نگرفته است.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاینکه تعدیل داره رو من میگم قطعا تعدیل داره ........امسال اصلا نیازی به خرید 134 هزار تن ماده نداره و زیاد گرفته ........(-: دلار بره بالا سهم ما افزایش نرخ میگیره ......دلار بیاد پایین بهای تمام شده میاد پایین..........................به نظرم دلار پایینی نداره و توافقی هم صورت نمیگیره ........مگر ایران قبول کنه که 20 درصد اورانیوم های غنی سازی شده رو هم خارج کنه و کلا بیخیال بشه .....تکلیف دلار برای من مشخص شدست ......... در پست قبلی گفتم حباب بازار (-: اگر بخواهد بازار رشد کنه باید پی بر ایش بره بازار و سهم ما با پی بر ای بازار 40 درصد حباب منفی داره (-: من یک عدد از پاکسان هامو نمیفروشم .........من در حکشتی و فاراک و مپنا و اخابر و چندین سهم دیگه عمرا سرمایه گذاری نمیکنم .......چون الکی تو بورس پولم رو زیاد نکردم و زحمت ها کشیدم ....و اگر پی بر ای مپنا و فاراک و حکشتی و غیره رو به سهام ما بدن 200 درصد دیگه رشد میکنه ........من برای نگهداری سهمی میخرم که در مجمع سود خوبی تقسیم کنه و پی بر ایش از نرخ سود بانکی و اوراق مشارکت بالاتر باشه و در صوت افزایش دلار چندین برابر دلار بشه ..... قبلا هم گفتم ملت برن فاذر -فاراک -حکشتی - مپنا- و غیره بخرن .......برن مپنا بخرن 2000 تومن ...... حتی بعضی سهام دارویی هم دارن حباب میگیرن با سود سال بعد پی بر ای بالای 5 گرفتن ........
سهم پاکسان بهترین سهم با پی بر ای نسبت به پی بر ای بالای بازار است///
نظر
-
اخر وقت حقوقی درس خوبی به فروشنده ها داد .............
امروز کمی از پاکسانهامو با شپاس تعویض کردم ......حدودا 40 درصد اون هم برای اینکه تک سهمی ریسکش بالا بود ......و نه میتونستم این چند روز از قید شپاس بگذرم نه پاکسان .....شپاس اگه به دوران اوجش برسه یک سود 100 درصدی تپل بهم میده ......برای همین وسوسه کننده بود ....شیراز هم سهم خوبیه ........من روی این سه سهم مثبتم برای سال اینده ...
سه سهم پاکسان و شپاس و شیراز تا دو سال اینده اصلا فروشی نیستن .....سبد من تا اخر خدمت پاکسان و شپاسه + مقداری پلوله 45 تومنی که اگر بفروشم شپاس اضافه میکنم ......
مردشور حدمت مزخرف سربازی رو هم ببره ......آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/11/20, 15:50.///
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postدر بازاری که پی بر ای بالا رفته شپاکسا با پی بر ای 5 و طرح توسعه و برنامه افزایش سرمایه 300درصدی یکی از گزینه های مناسب هست
بزودی باید رشدش شروع بشه طبیعتادرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
سلام دوستان...........................از منظر تکنیکی بنظر میرسد سهم در موج3 بزرگ خودش و آغاز ریز موج هفتگی 5 خودش است................حداقل هدف4800-5000 تومان .زمان رسیدن به هدف بنظر میرسد احتمالا حداکثر 3-4 ماه آینده فروردین 93.................... بنظر من حتی احتمالا سهم قابلیت رسیدن زودتر به هدف را دارد.از منظر بنیادی سهم اساتید بسیار تحلیل کردن .....وبسیار عالی ...................موفق وپرسود باشیدتمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
شنیده شده در پی کاهش نرخ ارز نسبت به 3 ماهه اول سالجاری، بهای تمام شده کالای فروش رفته در شرکت پاکسان به میزان قابل توجهی کاهش پیدا کرده و زمینه تعدیل مثبت عایدی و افزایش سودآوری سهم مهیا شده است لذا انتظار می رود بزودی شاهد تعدیل مثبت درآمد هر سهم شپاکسا باشم. نکته مهم دیگر اینکه سال مالی این شرکت 30 آذرماه بوده و پاکسان برای سال مالی 92 مبلغ 5200ریال سود برای هر سهم پیش بینی کرده است که در گزارش 9ماهه به مبلغ 4125ریال از آنرا محقق کرده بود.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postشنیده شده در پی کاهش نرخ ارز نسبت به 3 ماهه اول سالجاری، بهای تمام شده کالای فروش رفته در شرکت پاکسان به میزان قابل توجهی کاهش پیدا کرده و زمینه تعدیل مثبت عایدی و افزایش سودآوری سهم مهیا شده است لذا انتظار می رود بزودی شاهد تعدیل مثبت درآمد هر سهم شپاکسا باشم. نکته مهم دیگر اینکه سال مالی این شرکت 30 آذرماه بوده و پاکسان برای سال مالی 92 مبلغ 5200ریال سود برای هر سهم پیش بینی کرده است که در گزارش 9ماهه به مبلغ 4125ریال از آنرا محقق کرده بود.
نظر
-
در اصل توسط dpi پست شده است View Postاين سهم كاملا بنيادي است و آينده سودآوري آن تضمين شده است.قبلا اثرات كاهش نرخ ارز رو در صفحه قبل همين تاپيك زده بودم.با اين سهم سهامداري كنيد.
نظر
نظر