کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از قرار دادای که در خلاف هم زدم از روز شنبه شهریور را بای زده بودم و ابان را سل زده بودم برایند ان در طی این مدت از منفی 60000هزار تومان تا مثبت 70 هزارتومان رفته هست الان هم مثبت 70 هزارتومان میباشد. کلا ریسک صفر بوده است . در بازار پرنوسان کارایی اش خوبه به نظرم وقتی توی قله هستید اخرین قرارداد را سل بزنید مثل الان ابان و قرارداد پایین ان بای بزنید مثل الان شهریور و برعکس در کف هستید بر عکس عمل کنید تقریبا میشه تا صد هزارتومان برای دو قرارداد ظرف چندروز گرفت.
از قرار دادای که در خلاف هم زدم از روز شنبه شهریور را بای زده بودم و ابان را سل زده بودم برایند ان در طی این مدت از منفی 60000هزار تومان تا مثبت 70 هزارتومان رفته هست الان هم مثبت 70 هزارتومان میباشد. کلا ریسک صفر بوده است . در بازار پرنوسان کارایی اش خوبه به نظرم وقتی توی قله هستید اخرین قرارداد را سل بزنید مثل الان ابان و قرارداد پایین ان بای بزنید مثل الان شهریور و برعکس در کف هستید بر عکس عمل کنید تقریبا میشه تا صد هزارتومان برای دو قرارداد ظرف چندروز گرفت.
امروز به 125000هزارتومان برایند به سود دهی رسید با توجه به کف قیمت الان من یک برایند با یک قرارداد خرید ابان و یک قرارداد فروش شهریور زدم ببینم انچیزی که گفتم درست در میاد یا نه انتظار دارم در چندروز دیگر به همین مبلغ سود دهی برسد اگر نرسد هم ریسکی وجود ندارد .
من فقط میدونم...پوزیشن بای شهریور حوالی 1360000 واقعا پر ریسکه...سود هم داشته باشه..این سود به این ریسک نمیارزه.
الان 131700000 داره قیمت میخوره...پایین تر هم بوده امروز...تا اینجا 32 درصد ضرر برای جماعت هیجانی که حوالی 1360000 بای داشتند...بنظر من هفته اینده این ضرر بیشتر هم میشه
الان با اونش 1203 دلاری و دلار 3850 تومانی و حق ضرب 5 هزار تومانی...سکه نقدی 88 هزار تومان حباب مثبت داره... اونس بیاد زیر 1200 دلار و کمی هم جلوس ترامپ بر کرسی خلافتش بر مملکت کفار بگذره...بنظر من حداقل 30 تا 40 هزار تومن از این حباب تخلیه میشه...پس فعلا پوزیشن بای گرفت تو اتی به صلاح نیست و ریسکش بالاست
امروز به 125000هزارتومان برایند به سود دهی رسید با توجه به کف قیمت الان من یک برایند با یک قرارداد خرید ابان و یک قرارداد فروش شهریور زدم ببینم انچیزی که گفتم درست در میاد یا نه انتظار دارم در چندروز دیگر به همین مبلغ سود دهی برسد اگر نرسد هم ریسکی وجود ندارد .
نتیجه برایند از پنج شنبه تا الان از منفی 10 هزارتومان تا مثبت 20 هزارتومان در گردش بوده است با توجه به اتی که الان نوسان زیاد نداردببینم تا اخر هفته این خریدها چه اتفاقی میافته.
نظر