لعابيران ( شلعاب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علی نظامی
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 1033

پاسخ : لعابيران ( شلعاب )

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
    چقدر رو این سهم بوق زده شد اینم اخر و عاقبتش
    چقدر اون بنده خدایی که تو قیمتای بالا خالی کرد فحش خورد :D

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

خوب میبینیم که دوستان منتقد سر از پا نمی شناسند! ;)

بگذریم از این که شرکت تو فروردین کلا اورهال داشت و تعطیل بود و تو مجمع هم اعلام کردند اولین سفارش ها از اواسط اردیبهشت شروع شده
      یا از اینکه کاشی اولین محصولی بود که 19 درصد افزایش نرخ گرفت اما لعابیران داره ارزون تر از پارسال می فروشه!!
      یا مثلا اینکه برای تولید 40 درصد کمتر از 3 ماهه پارسال شرکت اندازه 9 ماهه پارسال هزینه مالی داشته!! برای خرید چی اون وقت؟!
      یا اینکه باز هم شرکت بیشتر از تولیدش فروش داشته

به هر حال امر امر بچه های بالاست! و حتی به سرفصل سایر هزینه ها و درامدها هم رحم نکردند و هر چه داشتند رو کردند. دمشون گرم! دم منتقدین هم گرم

خداروشکر هیچ کسی هم اندازه من این سهم رو نداره. ان شالله اگر قیمت مناسب باز شد اضافه می کنم. چند ماهی هست که خیلی از سهم مطلب نمی زنم چون مطلب تحلیلی که کلا خریداری نداره و بازار هم کلا هر جور بخواد عمل می کنه حاشیه زیاد هم برای سهم های کوچک اصلا خوب نیست. صبر می کنیم ببینیم تحلیلمون اشتباه بوده یا با تاخیر زمانی قراره به واقعیت برسه...
      آخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2014/07/15, 18:11.
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است
        اصولا چرا فقط خوبی های سهم رو میگید؟

چرا قبل مجمع این اورهال ها و هزینه ها رو نگفتید که این ملت در بیان

از اون وقتی هم که چشم باز کردم به این تاپیک شما در حال اضافه کردنی

مارو گرفتی یا این بندگان زیان دیده رو؟

قبل از این هم نه به انتقاد ما احترامی گذاشتید و حال هم نه به نتیجه آن احترام میزارید

شما انتظار دارید بگوییم:

عالی است...خوب است...

حقیقت برای شما تلخ است
        اگر من بی احترامی به کسی کردم بیاد اعلام کنه خودم حلالیت می طلبم ازش. اما برای نتیجه گیری به نظرم هنوز خیلی زوده برای قضاوت اگه نه هیچ تعصبی روی هیچ سهمی نداریم. بله میانگینم رو از 1200 تا 800 پایین اوردم با اضافه کردن مشکلی داره این کار؟ افق سرمایه گذاری من مشخصه و معمولا زیر 1 سال نیست. ممکنه اشتباه دربیاد اما خوب به اصول خودم پاینبندم. ضمنا 150 بار تو تاپیک های مختلف اعلام کردم بعد عید سبدتون رو ببرید سمت همراه و اخابر و وبملت و.... تو شلعاب هم 50 بار فرصت خروج سنگین وجود داشته اما خوب من متقاعد نشدن خارج بشم. تو همین تاپیک 10 بار اعلام کردم هیچ چیز قطعی نیست و با سهم ازدواج نمی کنیم و هر وقت ببینیم واقعا شرکت مشکل داره خارج میشیم

مضرات سهم رو هم که ماشالله 10 ها نفر همیشه اعلام کردند نیازی به تاکید مجدد نبوده جناب بهرامی عزیز

در هر حال صبر می کنم تا پیش بینی 12 ماهه و خصوصا هزینه های مالی بیاد برای تصمیم گیری

خدایی ببینید اخه سهم مگه مشکل شدید مالی نداره؟ که رفته کل مواد اولیش رو با وام خریده! پس این 600 میلیون پول نقد الان چی میگه؟ 400 میلیون سرمایه گذاری کوتاه مدت؟! 3.6 میلیارد سرمایه گذاری بلند مدت؟!! فقط شرک 3 میلیارد نقدینگی نسبت به مدت مشابه سال قبل پول اورده تو سرمایه گذاری!!

اخه ادم اینو میبینه میشینه تحلیل می کنه بعد میبینه شرکت واسه خودش رفته وامش رو 2 برابر کرده که کل سود عملیاتی رو پوشش بده.. بعد فحشش رو ما باید بخوریم نیش خندش سهم بچه های بالا میشه...
        آخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2014/07/15, 18:19.

نظر

• hector
          عضو فعال
          • Jan 2013
          • 1764

مگه اینا تو مجمع نگفتن 67 تومن سود با سرمایه جدید اعلام می کنیم؟؟؟
          مدیرای شرکت اینطوری اداره میکنن شرکت رو؟؟
          عجب کشوری داریم ما،امیدوارم پیش بینی رو انقدر بد اعلام نکنه

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است
            به طور کلی شما که زیر هر پستت 50 تا تشکر میخوره باید حتما اینو بدونین مردم از شما انتظار دیگری دارند...

من یقین دارم در این تاپیک افرادی بودن که رو حساب حرف شما و اینکه بعد افزایش سرمایه هم تعدیل مثبت میده سهم رو خریدن...

شاید دید اونها مثل دید شما نباشه و ای کاش ای کاش ایراداته سهم رو می گفتید و شمایی که در پست هاتون اینطور برداشت میشه که با شرکت خیلی خوب در تماس هستید این گزارش زیانشم اعلام می کردید تا اینها در بیان

متاسفانه همیشه منتقد در اینگونه بحث ها آدم بد و تعریف کننده سهم آدم خوب است

من هم بیش از این پست نمیزنم و صبر می کنم سهم خودش باز بشه و امیدوارم درس بزرگی به همه ما داده شده باشه به خصوص شما جناب شریعت دوست عزیز...

الانه که خصوصی و عمومی برام توهین بیاد...
            بخدا اگه من می دونستم میخواد زیان اعلام کنه... با اینکه این همه هزینه مالی ایجاد کنه. مگه مریض بودم با سهم بمونم؟! اگر راجع به صحبت هام شک درید که قبلا بارها صفحه انلاین و پوتفوم رو نشون دادم به همه هرچند لزومی هم نداشت! راجع به افزایش سود هم والله رفتیم مجمع و همین 67 تومان رو بهمون نشون دادند ما هم اطلاع رسانی کردیم که با این اوصاف بعد بازگشایی پی به ای خیلی جذاب میشه
            اینجام بازار تحلیلیه من هم همیشه به اخلاق حرفه ای پایبند بوده و هستم. شکر خدا سهم خوب هم کم تحلیل نکردیم برای دوستان منتی هم نیست. اما واقعا بعضی اوقات ممکنه تحلیل جواب نده بخدا طبیعیه این مساله! هرچند میگم که منتظرم پیش بینی 12 ماهه بیاد بعد بشینم مفصل تر تحلیل کنم برای خودم

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

الان ببینید شرکت 600 میلیون نقد داره، 400 میلیون سپرده کوتاه مدت. 3.5 میلیارد تومان سرمایه گذاری بلند مدت! از اون طرف تسهیلات دریافتی به اندازه پارساله (همون 29 میلیارد تومان) بعد اون وقت چرا هزینه مالی 700 میلیون بیشتر شده؟! ادم به عقل خودش هم شک می کنه!
              راجع به رکود هم من بارها با کاشی سازهای خرد و کلان صحبت کردم. همه می گفتند بعد عید بازار خیلی بهتر شده و افزایش نرخ هم گرفتند. فقط گویا لعابیران رفته تو رکود! ارزون تر هم که داره می فروشه! خوب اگه قرار باشه هر سال شرکت محصولاتش رو ارزون تر یا بدون افزایش نرخ بفروشه معلومه که با این همه افزایش هزینه کلا به فنا میره! بعد جالب اینجاست که میری صورت مالی کاشی سرامیکی هارو می خونی همه 15-20 درصد گرون تر دیدند خرید لعابشون رو... چی بگم والا....

ادم تا چیزی نگه و چالشی صحبت نکنه که کسی هم کاری بهش نداره. ساکت باشیم بهتره با این تناقض ها...
              آخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2014/07/15, 18:50.

نظر

• hector
                عضو فعال
                • Jan 2013
                • 1764

در اصل توسط hector پست شده است View Post
                مگه اینا تو مجمع نگفتن 67 تومن سود با سرمایه جدید اعلام می کنیم؟؟؟
                مدیرای شرکت اینطوری اداره میکنن شرکت رو؟؟
                عجب کشوری داریم ما،امیدوارم پیش بینی رو انقدر بد اعلام نکنه
                اینم عکس از فایل افزایش سرمایه
                و پیش بینی شون
                تاریخ ارسال 93/3/18

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

بعضیا رو درک نمیکنم!این عکس بدون شرح تقدیم به همه ی دوستان عزیز:

شماها اگه دنبال مقصر میگردید یقه ی سید یاسر رو نمیخواد بگیرید(کسی که خودش با بالای 200 هزار سهم تو افزایش سرمایه شرکت کرده!)،اگه زورتون میرسه بسم الله،یقه ی شرکت رو بگیرید که تو گزارش 18 خردادش صحبت از سود 67 تومنی برای 93 کرده و الان بعد 40 روز اومده این گزارش رو فرستاده...

هرچند باید پیش بینیش هم بیاد...

پ.ن: با 40% سبد رفتم افزایش سرمایه،الانم مثل دوستای خوب دیگه ای که سهم رو دارن موندم روز بازگشایی چه کنم!!!
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• nikravesh32
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 148

کلا ما یاد نگرفتیم مسیولیت کارهامون رو خودمون به عهده بگیریم یه بنده خدایی هم میاید اطلاعات و تجربیاتش رو در اختیارمون قرار میده به جای تحلیل و در نهایت تصمیم خودمون اقدام به خرید و فروش سهمی می کنیم اگه اون سهم سود کرد به به و چه چه به هوش و استعداد خودمون ولی اگه مشکلی پیش اومد یقه یکی دیگه رو میگیریم که چرا زودتر نگفتی تو این سهم بما انداختی حالا شده جریان بنده خدا آقا سید که بی هیچ چشم داشتی اطلاعاتشون را در اختیار همه قرار میدن

نظر

• امیر بهرامی
                      Banned
                      • Jul 2013
                      • 2201

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                      بعضیا رو درک نمیکنم!این عکس بدون شرح تقدیم به همه ی دوستان عزیز:

شماها اگه دنبال مقصر میگردید یقه ی سید یاسر رو نمیخواد بگیرید(کسی که خودش با بالای 200 هزار سهم تو افزایش سرمایه شرکت کرده!)،اگه زورتون میرسه بسم الله،یقه ی شرکت رو بگیرید که تو گزارش 18 خردادش صحبت از سود 67 تومنی برای 93 کرده و الان بعد 40 روز اومده این گزارش رو فرستاده...

هرچند باید پیش بینیش هم بیاد...

پ.ن: با 40% سبد رفتم افزایش سرمایه،الانم مثل دوستای خوب دیگه ای که سهم رو دارن موندم روز بازگشایی چه کنم!!!

مرادی جان باید صبر کرد

این جمله رو دوباره برات می نویسم: حقیقت میدون با تخیلات باغدار خیلی تفاوت داره...

حالا ببینیم چند باز میشه شاید یک آدم حسابی پیدا شد روز بازگشایی سهم رو کشید بالا و حتی مثبتم باز شدش...

من به شخصه زیان شما رو نمی پسندم و همین که احساس کردم جناب یاسر شریعت بی تقصیر هستند پست هامو حذف کردم...

بگذریم...موفق باشید.../:.Heart.:/منتظر میمونیم

نظر

• ".احسان."
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2676

سلام بر همه دوستان،

گزارش 3 ماهه لعاب بر روي كدال نشست، انتظار اين گزارش رو نداشتم اما خوب از اين بازي ها زياد ديده ايم، بخصوص اگر بازي حق تقدم و افزايش سرمايه براي يك شركت مطرح باشد.
                        البته قبل از اينكه با عدد و رقم گزارش رو تحليل كنيم، يك مقدار از كار و بيزينس صحبت كنم!
                        توي هر كسب و كار اقتصادي بالا و پاييني وجود داره، بغير از ما بورسي ها، يك مغازه دار ساده، يك تاجر، يك صادركننده و واردكننده با رونق و ركود مواجه ميشه، اما افرادي در اين پيشه ها موفق مي شوند، كه كارشون رو ادامه بدهند، و زمان ركود نرفته اند يك كار ديگه راه بياندازند، و در آن فعاليت كرده اند. به قول معروف سرد و گرمش رو چشيده اند، و مانده اند و در نهايت با درايت و برنامه ريزي به موفقيت رسيده اند.
                        حدود يكسال بورس روي خوبش رو نشان داد، و الان هم 6 ماهي ميشه كه روي ركود و ضرر رو در بازار تجربه كرديم. روند سهام هم همينطور. زماني شركتها يكي پس از ديگري تعديلات مثبت خارج از انتظار را مي دادند، الان از اين گزارشها خبري نيست. اينها را گفتم، كه هر بالايي، پاييني و هر پاييني بالايي داره، البته با مديريت و برنامه ريزي.

همينطور كه سيد عزيز هم اشاره كردند، شركت تقريبا در فروردين كار نكرده و كاهش توليد هم از اين ناحيه است. با مدير فروش شركت كه در فروردين صحبت مي كردم، از شروع جدي توليد و فروش در ارديبهشت ماه سخن مي گفت. بنابراين كاهش توليد و فروش 30% كه يك ماه را شامل مي شود، طبيعي است.
                        اما با همين فروش با سرمايه قبلي به ازاي هر سهم 47 تومان سود ساخته، اما از طرف ديگر همين مقدار به دليل هزينه هاي كم شده است. سوالي كه پيش مي آيد، شركت هزينه مالي را براي سال 93 مجموعا 5.2 ميليارد تومان در نظر گرفته كه كاملا قابل پيش بيني است، اما در اين سه ماهه براي شركت 1.66 ميليارد تومان هزينه مالي تراشيده است. اين مورد را حتما از بخش مالي پيگيري خواهم كرد. چون شخصا احتمال مي دهم، مقداري از وام ها شركت كم كرده است و در آينده اين هزينه به شدت پايين خواهد آمد؛ با توجه به افزايش سرمايه 187% پيش رو. در واقع برنامه اصلي رو پياده كردن كه در آينده به نفع سهامدار خواهد شد.

اما در ترازنامه تقريبا همه چيز خوب است. موجودي نقد 73% افزايش داشته و به 638 ميليون تومان رسيده، و پيش پرداختها 38% كاهش به 1.1 ميليارد تومان رسيده است. براي بنده سوال است، چگونه بدون افزايش تسهيلات مالي آخر 3 ماهه اول 93 نسبت به سال 92، هزينه مالي زياد شده است.
                        اما در بخش سرمايه گذاريهاي بلند مدت افزايش 67% كاملا جلب توجه مي كند، افزايش از 2.1 ميليارد به 3.6 ميليارد تومان در سه ماه اول سال!!!!!

در مجمع صحبتهاي از كار روي دفتر مركزي براي ساخت و ساز بود، شايد اين افزايش از اين محل باشد، اين مورد نيز بايد پيگيري شود. در واقع جاي داراي ثابت مشهود با سرمايه گذاري بلند مدت جا به جا شده است!!!
                        در مجموع گزارش مشكوك است، و بايد پيگيري شود، اين هزينه مالي پيش بيني نشده چگونه سر از گزارش در آورده است، آنهم در زمان افزايش سرمايه و حق بازي.

بنده اگر اطلاعات جديدي از علت اين گزارش و فروش شركت به دست آوردم، حتما به اشتراك خواهم گذاشت.

موفق باشيد.
                        آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                        کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• عادل عطایی
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 331

با سلام.
                          به نظر من یه اشتباه بزرگی که همه بنیادی کارها مرتکب میشن اینه که میرن صورت های مالی رو میخونن و فکر میکنن این کافیه.بدون در نظر گرفتن شرایط اون صنعت، و صنایع وابسته، بدون در نظر گرفتن اوضاع بورس، اقتصاد کلان کشور و دنیا و ... و از اون بزرگتر این که اصلا مدیریت سرمایه رو رعایت نمی کنن. مگه میشه سهمی از 1500 تومان برسه به 700 تومن و شما باز هم تو خریدتون تجدیدنظر نکنید؟ وقتی سهم میاد پایین استراتژی صحیح فروش پله ای هست نه خرید پله ای. ( خودم کگاز 950 تومنی خریدم و با میانگین کم کردن برام 800 افتاد و آخر سر 650 فروختم رفت. با میانگین کم کردن فقط ضررم دو برابر شد.)
                          مدیریت سرمایه خیلی مهمه. حد ضرر هم خیلی مهمه. در نظر گرفتن این که سهمی رو چند بخریم که بتونیم بالاتر بفروشیم هم همین طور. کلا این بحران خیلی درس ها به همه مون داد.
                          البته در محضر آقا احسان و سید یاسر و سایر دوستان این حرفها جسارت هست ولی انتقاد دوستانه ای بود که به ذهنم رسید. گفتم شاید با گفتنش باعث شه تجربه تلخ من و شما دیگه برا خودمون و دیگران تکرار نشه.
                          یا حق.
                          اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• seraj
                            ستاره دار(2)
                            • Feb 2012
                            • 2064

با سلام و احترام
                            فکر نمیکنم کسی از دوستان مثل من تک سهم شلعاب شده باشه ولی با این حال نگران نیستم وبا ایمانی که به این سهم دارم باز اضافه میکنم ضمنا قصد هیچ تبلیغی را ندارم فقط میخوام عرض کنم صبوری در این لحظات میتواند مفید باشد
                            نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• bnz
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 381

با سلام این گزارش نشان دهنده شروع بازی کثیف در سهم وحق
                              /:.Heart.:/

نظر

• بابک پناهی
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 3208

در اصل توسط عادل عطایی پست شده است View Post
                                با سلام.
                                به نظر من یه اشتباه بزرگی که همه بنیادی کارها مرتکب میشن اینه که میرن صورت های مالی رو میخونن و فکر میکنن این کافیه.بدون در نظر گرفتن شرایط اون صنعت، و صنایع وابسته، بدون در نظر گرفتن اوضاع بورس، اقتصاد کلان کشور و دنیا و ... و از اون بزرگتر این که اصلا مدیریت سرمایه رو رعایت نمی کنن. مگه میشه سهمی از 1500 تومان برسه به 700 تومن و شما باز هم تو خریدتون تجدیدنظر نکنید؟ وقتی سهم میاد پایین استراتژی صحیح فروش پله ای هست نه خرید پله ای. ( خودم کگاز 950 تومنی خریدم و با میانگین کم کردن برام 800 افتاد و آخر سر 650 فروختم رفت. با میانگین کم کردن فقط ضررم دو برابر شد.)
                                مدیریت سرمایه خیلی مهمه. حد ضرر هم خیلی مهمه. در نظر گرفتن این که سهمی رو چند بخریم که بتونیم بالاتر بفروشیم هم همین طور. کلا این بحران خیلی درس ها به همه مون داد.
                                البته در محضر آقا احسان و سید یاسر و سایر دوستان این حرفها جسارت هست ولی انتقاد دوستانه ای بود که به ذهنم رسید. گفتم شاید با گفتنش باعث شه تجربه تلخ من و شما دیگه برا خودمون و دیگران تکرار نشه.
                                یا حق.
                                دقیقا حق با شماست + اینکه ریسک به ریواردم باید حتما مشخص و رعایت بشه

نظر

در حال کار...
                                X