لعابيران ( شلعاب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • seraj
    ستاره دار(2)
    • Feb 2012
    • 2064

پاسخ : لعابيران ( شلعاب )

در اصل توسط bnz پست شده است View Post
    با سلام این گزارش نشان دهنده شروع بازی کثیف در سهم وحق
    با سلام و احترام
    اینقدر از این بازیها دیدیم : چکاوه پکویر غچین شیران شاراک و ..... اخر خط کسی برنده است که اولا با تحلیل خرید کرده دوما با ایمان به سهمش صبر میکنه و وارد این بازیها نمیشه . موفق باشید
    نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• arashami
      عضو عادی
      • Feb 2014
      • 181

آقا منم 65 درصد سبدم شلعابه
      ای خدا یه لبخند به ما هم بزن!

من هم به شخصه کسی را مقصر نمیدونم وقتی شرکت به وضوح بحث67 تومن سودو اعلام کرده بود
      خدا ازشون نگذره
      چند روز پیشم از حقوقی گلایه کردم که یکی از دوستان گفت اینا خیلی کارشون روز مجمع درست بود و.........
      من یک مبتدی ام! نمودارها فقط برای دریافت نظر دوستان و اساتید می باشد و ملاک ترید خودم هم تا اطلاع ثانوی نیست/.:blinksmiley.:/

نظر

• علی نظامی
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 1033

در اصل توسط arashami پست شده است View Post
        آقا منم 65 درصد سبدم شلعابه
        ای خدا یه لبخند به ما هم بزن!

من هم به شخصه کسی را مقصر نمیدونم وقتی شرکت به وضوح بحث67 تومن سودو اعلام کرده بود
        خدا ازشون نگذره
        چند روز پیشم از حقوقی گلایه کردم که یکی از دوستان گفت اینا خیلی کارشون روز مجمع درست بود و.........
        گزارش افزایش سرمایه فقط یک پیش بینی کارشناسی هست که تازه باید دید اون کارشناسی که تهیه کرده با چه مفروضاتی این کارو کرده و با چه دقتی این کار رو انجام داده

متاسفانه خیلی از اوقات این گزارش ها دقیق نیستن یا شرایط جوری پیش میره که مفروضات محقق نمیشن

برای نمونه میتونید گزارش افزایش سرمایه غبشهر رو ببینید که چی فکر می کردن و چی شد :)

نظر

• ابوذر
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 614

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
          بخدا اگه من می دونستم میخواد زیان اعلام کنه... با اینکه این همه هزینه مالی ایجاد کنه. مگه مریض بودم با سهم بمونم؟! اگر راجع به صحبت هام شک درید که قبلا بارها صفحه انلاین و پوتفوم رو نشون دادم به همه هرچند لزومی هم نداشت! راجع به افزایش سود هم والله رفتیم مجمع و همین 67 تومان رو بهمون نشون دادند ما هم اطلاع رسانی کردیم که با این اوصاف بعد بازگشایی پی به ای خیلی جذاب میشه
          اینجام بازار تحلیلیه من هم همیشه به اخلاق حرفه ای پایبند بوده و هستم. شکر خدا سهم خوب هم کم تحلیل نکردیم برای دوستان منتی هم نیست. اما واقعا بعضی اوقات ممکنه تحلیل جواب نده بخدا طبیعیه این مساله! هرچند میگم که منتظرم پیش بینی 12 ماهه بیاد بعد بشینم مفصل تر تحلیل کنم برای خودم
          من هم خودم بخاطر مشورت با اقای بهرامی که تحلیلهاشون را زیاد قبول دارم این سهم را نخریدم ولی متاسفانه برخی از شرکتهای بورسی ما ادم خراب کن هستن مثل همین شلعاب ویا اذراب که تحلیل گرانی مثل شما کلی وقت میگذارید ولی در اخر یکی مثل شلعاب زیان اعلام میکند یکی هم مثل آذراب تعدیل بالایی میدهد و ولی باز هم روند نزولی دارد. (اذراب از 380 به 218توان رسیده)

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

خوب خدارو شکر خیلی هم نابود نشدیم و همون سود قبلی رو با سرمایه جدید اعلام کرد. 506 ریال!

البته جالبه که هنوز هم هزینه های مالی رو کاهش ندادند با فرض افزایش سرمایه... قاعدتا اون 1.5 میلیاردی که قرار بود از طریق تزریق پول افزایش سرمایه هزینه های مالی رو کاهش بده باید در نهایت تاثیرش مشخص بشه

خوب پیوست های گزارش جالبه. گفته شده این گزارش رو بدون فرض ورود جریان نقد افزایش سرمایه دادیم و هر وقت نهایی بشه گزارش جدید رو اعلام می کنیم. ضمنا هنوز مشکلی احساس نمیشه و گفته شده اگر تا مرداد اوضاع مناسب نباشه اطلاع رسانی میشه. با توجه به پارسال که سریعا تعدیل منفی دادند به نظرم به محض اینکه کوچکترین شکی ببرند برای کاهش سود اعلام خواهند کرد که هنوز نکردند
            آخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2014/07/16, 08:01.
            إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• ".احسان."
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2676

صبح دوستان بخير،

گزارش لعاب براي بنده راضي كننده بود، با توجه به پيوست عملا شركت در فروردين تعطيل بوده است.

موفق باشيد.
              آخرین ویرایش توسط ".احسان."؛ 2014/07/16, 08:10.
              آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
              کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• arashami
                عضو عادی
                • Feb 2014
                • 181

آقا داره باز میشه

اساتید عزیز خواهشا یه مشورت بدید که چیکار کنم در سناریوهای مختلف قیمتی؟
                خواهش میکنم.
                من یک مبتدی ام! نمودارها فقط برای دریافت نظر دوستان و اساتید می باشد و ملاک ترید خودم هم تا اطلاع ثانوی نیست/.:blinksmiley.:/

نظر

• امیر بهرامی
                  Banned
                  • Jul 2013
                  • 2201

به طور کلی حاشیه سود خالص شرکت وقتی 8 درصد باشد یعنی: آقایان خانم ها من میتونم با یک ماه تعطیلی کارخونه یا با ی ذره بالا رفتن قیمت مواد اولیه و یا هزینه ها زیان اعلام کنم و حالتو بگیرم

روز اولی که سهم رو دیدم با حاشیه سود خالص 8 درصدی همین جا پرسیدم و در جوابم اینو شنیدم:

شرکت قرار است در آینده قرار داد جدید ببندد و حاشیه سودش بالا برود

این یعنی فعلا چند ماه امیر نخرش...هر وقت قرار داد جدید بست و حاشیه سود خوبی داشت سلامی عرض می کنیم و در غیر این صورت با چه می خواهد بشود و شاید چیزی نمی خریم

امید دارم کسی از حرفام ناراحت نشه

نظر

• علی نظامی
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 1033

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
                    به طور کلی حاشیه سود خالص شرکت وقتی 8 درصد باشد یعنی: آقایان خانم ها من میتونم با یک ماه تعطیلی کارخونه یا با ی ذره بالا رفتن قیمت مواد اولیه و یا هزینه ها زیان اعلام کنم و حالتو بگیرم

روز اولی که سهم رو دیدم با حاشیه سود خالص 8 درصدی همین جا پرسیدم و در جوابم اینو شنیدم:

شرکت قرار است در آینده قرار داد جدید ببندد و حاشیه سودش بالا برود

این یعنی فعلا چند ماه امیر نخرش...هر وقت قرار داد جدید بست و حاشیه سود خوبی داشت سلامی عرض می کنیم و در غیر این صورت با چه می خواهد بشود و شاید چیزی نمی خریم

امید دارم کسی از حرفام ناراحت نشه
                    یه سری دوستان وقتی کاشی حافظ سودش رو یک دهم کرد شاید خیلی دقت نداشتن ولی وقتی شلعاب زیان ساخت همه تعجب کردن. چرا؟

نظر

• امیر بهرامی
                      Banned
                      • Jul 2013
                      • 2201

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
                      یه سری دوستان وقتی کاشی حافظ سودش رو یک دهم کرد شاید خیلی دقت نداشتن ولی وقتی شلعاب زیان ساخت همه تعجب کردن. چرا؟
                      تعجب ما بخاطر اعتماد به مسائلی بود که هنوز واقعیت نداشتند

ی کاغذی در آوردن اونجا گفتن ملت سود ما 67 تومنه

الان هپیکو اوراق بیمه تاپیکو ملت خریدن پولشونو نمیدن بعد به یک کاغذ اونم در دست مدیرانی گرگ چطوری باید اعتماد کرد؟

نمک روی زخم نیستم...بگذریم

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

چه کرد خریدار!!!!حجم 711 تا!از صف فروش به صف خرید!!!

اردرهای 50 تایی رو مثبت هم که دیگه نور علی نور...

واقعا شوکه شدم!هرکی بود دمش گرم...
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• Trader7
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 940

مشخص شد که با این گزارش دروغین فقط می خواستند شلعاب رو از دست ملت دربیارند
                          بیچاره اون هایی که از این گزارش سوری ترسیدند و شلعاب رو تو صف فروش امروز فروختند
                          مال حروم خوردن نداره رفیق...خدا یه جایی یقه ات رو می گیره با سر می کوبت رو زمین!

نظر

• maryamrsk
                            عضو عادی
                            • Dec 2013
                            • 22

دوستان خدا قوت .دستتون درد نکنه .
                            یه سوال این سهم واسه حمایت حقوقی نداره که جورشو حقیقی می کشه/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• farshidn
                              عضو عادی
                              • Jul 2013
                              • 142

لطفاً دوستانیکه تجربه دارند راهنمایی بفرمایید من تو مجمع افزایش سرمایه بودم حالا که ثبت شده آیا این افزایش سرمایه جزء دارایی سهام من هست یا اینکه مراحل خاصی داره؟
                              ممنون

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

خوب خدا رو شکر حجم 760 تا و صف خرید 60 تایی در حالی که پایانی هنوز بیش از 1 درصد منفی هست...

واقعا جالب بود حرکت امروز،هرچند حوالی 300 حمایت خیلی مهمی وجود داشت اما به شخصه اصلا انتظار نداشتم با این قدرت عمل کنه!!!!یه جورایی حرکت غیر قابل پیش بینی و غیر قابل باوری بود!!!!

--------

200 تا صف و اردر 50 تایی زیرش!!!!!!

-------
                                970 تا حجم!!!!!!!!!پایانی هم که صفر شد!!!

--------
                                حجم بالای میلیون و مجدد صف خرید...
                                آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/07/21, 09:45.
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X