عجب رنجی زدن آخر وقت این فنوردو.
نوردوقطعات فولادي ( فنورد )
Collapse
X
-
در اصل توسط بنان پست شده است View Postساده جان من دیروز عرض کردم سهامدار عمده قصد ایجاد صفو نداره میخواد بصورت متعادل بره بالا دیروز هم برای تکمیل حجم مبنا خود شرکت برداشت امروز هم ثابت شد بما دروغ نگفتن .مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postاگه بتونيد آمار بگيريد كه دقيقا چند تا حق استفاده نشده مونده خيلي عاليه.....در ضمن گزارش 9 ماهم هنوز نيومده و گزارش 9 ماهه ميتونه حاوي تعديل مثبت باشه .....يه اتفاق خوب كه ميتونه بيفته اينه كه سهم تعديل مثبت بده و بعد حق استفاده نشده بياد كه اگه اينجوري بشه عاليه...به نظرم ميتونه يه تعديل مثبت قبل از عرضه حقها بده
نظر
-
در اصل توسط بنان پست شده است View Postساده جان من امروز هم باهاشون صحبت میکردم میگن باز کردن حقها دست بورسه فقط خداکنه بورس تو این هفته باز نکنه خودشونم مایل نیستند تو قیمت پایین حقهارو باز کنن اما عدم مدیریت حرفه ای این امکان را از اینا گرفته وگرنه خیلی راحت میتونستند تا الان سهمو تا 200 هم بالا ببرند اما خوابشون بدجوری سنگین بود حالا دیگه اختیار باز کردن حقها از اینا سلب شده البته اینایی که سهمو میخرن و یا دارن در نهایت با گزارش 9 ماهه سود خوبی میکنن اما ماهایی که حقهارو داریم باید نگران این موضوع باشیم که حقها فعلا باز نشه.مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
با سلام
دوستان عزیز من تعداد زیادی ح فنورد دارم 100 تومن را واریز نکردم یعنی نداشتم که بریزم دروغ چرا تا قبر آ آ آ
حالا تکلیف چیست ؟ می گویند شرکت می فروشد کارمزد کم میکنه به حساب می ریزد . درست است
ممنونننننننننننننننننآرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
-
به به می بینم که یه تکونی خورد بالاخره این فنورد هم;;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
در اصل توسط بنان پست شده است View Postساده جان چطوری با فنورد .رنجهارو حال میکنیمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postبنان جان اگه بهت بگم اين كار بزرگاني هست كه حق فنورد دارن نظرت چيه؟به نظر من اينا از داخل شركت مديريت نميشه...اين كار بازاره....البته اگه ادامه دار باشه اين نظر تاييد ميشه و گرنه از همون شركت مديريت ميشه....
نظر
-
صف خرید 300 تایی با 6 اردر گویای همه چیز هست بنان جان! خیلی خوشحالم به خاطر دوستان گلم<:-pإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر