نوردوقطعات فولادي ( فنورد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تصمیم کبری
    Banned
    • Jul 2025
    • 1197

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
    تحقق 58 درصدی سود «فنورد»: شرکت نورد و تولید قطعات فولادی طی 6 ماه ابتدای سال با سرمایه 144 میلیارد ریالی مبلغ 90 ریال سود به ازای هر سهم شناسایی کرد. (دنیای اقتصاد)
    ایا این دستور فروشهای سیستم اتفاقی چیده شده است؟ یا اینکه نیت و اندیشه ای پشت ماجراست؟

نظر

• تصمیم کبری
      Banned
      • Jul 2025
      • 1197

همه فولادیها صف خرید و مثبت کاملن، ولی نمیدونم چرا کسی حواسش به فنورد نیست؟
      برای امروز گزینه ایده عالیه.

نظر

• يگانه
        کاربر فعال
        • Mar 2011
        • 616

تصميم جان روي اين سهمم ميان
        با تعديل 82 درصدي امسال و پوشش خوب 6 ماه كه همه شركته پوشش خوبي توي اين 6 ماهه اول ندارن

من منتظر 350 براي اين سهم هستم

البته بعد از گذر از 180

نظر

• n@vid
          عضو عادی
          • Dec 2011
          • 289

تركيب سهامداران شركت رو با توجه به عدم حضور سهامدار بالاي 20-30 درصدي و تعداد بالاي حقيقي ها چطور ارزيابي مي كنيد؟

نظر

• تصمیم کبری
            Banned
            • Jul 2025
            • 1197

هر کدوم از دوستان گلم که حق تقدم فنورد استفاده نشده دارن زیر پست بالایی من تشکر بزنن . زیر پست n@vid

من خودم 100 هزارتا دارم!!!:(

نظر

• hamid26967
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 416

سینا جان صندوق رو بی زحمت خالی کن . ممنون
              لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• ناظم
                عضو فعال
                • May 2011
                • 508

سینا جان از اینکه پیام برایم فرستادی بسیار ممنون هستم امیدوارم سالم وپایدار باشید

نظر

• باربد
                  Banned
                  • Jul 2025
                  • 3256

فنورد از دید عملیاتی موقعیت بدی نداره و این تعدیل مثبت در پوشش 6 ماهه ماهیت کلی سهم و ان تعدیل منفی در پیش بینی دغل بازی سهامداران عمده این سهم را میرساند

در کل وقتی سهمی در یک گروه که روندی صعودی دارد قرار میگیرد
                  خواه نا خواه به سمت حرکت گروه گرایش پیدا میکند

البته محدوده فعلی محدوده مقاومتی سهم محسوب میشه
                  ولی این حجم تقاضا در این قیمتها هم خیلی نکات را مشخص میکنه

شاید اگر از این محدوده عبور کنه تارگت های بالا برای این سهم در دسترس باشه

اما نکته ای که گاها دوستان به ان اشاره میکنند پی بر ای این سهم هست
                  که از دید من اگر پی بر ای 10 برای یک سهم کوچک با سود عملیاتی زیاد است
                  پس باید خیلی از شرکتها با سود غیر عملیاتی و پی بر ای خیلی بالاتر را اصلا کسی نخرد

این شرکت نشان داده در صورت تمایل می تواند به راحتی هم تعدیل مثبت بدهد و هم منفی

و فعلا هم پتانسیل تعدیل مثبتش بالاتر است

نظر

• امپراتور7
                    کاربر فعال
                    • Mar 2011
                    • 1043

بنده هم تعداد زیادی حق استفاده نشده دارم(خرید روز اخر) به احتمال زیاد تا پایان ماه حوالی 55 تا 60 باز خواهد شد
                    به جان خودت بیفت!
                    خودت خودت را بساز!
                    وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• تصمیم کبری
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 1197

نقاشی شماره 1.
                      در حال حاضر قیمت بالای خط میانی مشکی رنگ قرار دارد.
                      قیمت مماس بر خط روند صعودی کوتاه مدت ( ابی رنگ ) که قبلا رو به پایین شکسته بود، میباشد.
                      در صورت شکست خط روند ابی رنگ ، تا قیمت 176 تومان مشکلی سر راه سهم نمیباشد.( خط سبز رنگ قهوه خانه سره راه است! )
                      اگر از خط سبز رنگ عبور کند تا 200 تومان بدون دغدغه خواهد رفت.

.................................................. .................................................. .....................

نقاشی شماره 2.
                      بعد از شکسته شدن خط روند نزولیه ابی رنگ به ان پولبک کرده است.
                      بعد از پولبک، مجددا رشد کرده و خط روند نزولی کوتاه مدت مشکی رنگ را شکسته است.
                      حالا اگر پولبکی هم در کار باشد، نهایت افت سهم 150 تومان میاشد.
                      با توجه به جو گروه فولادی،به نظر گزینه مناسبی میباشد.

نظر

• PASHA
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 1294

در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Post
                        هر کدوم از دوستان گلم که حق تقدم فنورد استفاده نشده دارن زیر پست بالایی من تشکر بزنن . زیر پست n@vid

سلام سیناجان
                        پیام راجواب نمی دهی !!!
                        من خودم 100 هزارتا دارم!!!:(
                        من هم روم به دیوار با احساس شرمندگی وخجالت بابت آنروزهایی که این سهم را تبلیغ می کردم یک 200 تایی دارم .خوب همه اینها تله بود .بوی کباب شنیدم ولی نگو که می خواهند داغم بزنند من که پس ازکلی دست وپازدن و.. قیدش رازدم وتسلیم شدم خود سهم را خریدم وبا خود سهم پول حقها رادرمی آورم .
                        تجربه خوبی بود . تابه حال اینجوری اش راندیده بودم .
                        این سهم خوب است ولی برای بلندمدت .ویا به قول سپه عزیز برای کوتاه مدت و+بیشتر =))
                        ان شا ء ا.. بعدازاین درخرید حق تقدمها با چشمان بازتری عمل کنیم . ویا به قولی بصیرت امان را بالا می بریم .
                        البته این نظرمن است وامیدوارم مثل بقیه نظرات غلط باشه .
                        دوستان موفق وسلامت وپرسود باشید =;
                        اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• تصمیم کبری
                          Banned
                          • Jul 2025
                          • 1197

خدایا خداوندا تو خود در همین لحظه که در حال نگارش این مطالب هستم، بیشتر از خود من میدانی که نیت من در این تالار فقط و فقط خیر بوده.
                          دوست نداشتم همان بلایی که سر من تو بورس و سهام امد، سر خیلیها که از روی دست این و ان خرید میکنند بیاید.
                          و خود میدانی که من حق تقدم فنورد را دارم، و در مورد پیشنهاد خرید این سهم، حس میکنم قصد و نیتم از ان چیزی که در مورد معرفی بقیه سهام بوده فاصله گرفته است.
                          خدایا خداوندا. نیت مرا از نامردانگی و پلیدی پاک بفرما. و اگر از خرید فنورد شری به دوستانم خواهد رسید انرا دفع بفرما.
                          ( مانعی سر راه خرید این سهم توسط دوستانم بگذار. )
                          بارالها پروردگارا، ارزو میکنم که تحلیلم نسبت به سهم درست باشد، و این احساس گناه و نامردی در مورد معرفی این سهم ، با لذت بردن از سود دیگران تو این معامله جابجا شود.

نظر

• farhad_p
                            عضو فعال
                            • Jul 2011
                            • 1006

در اصل توسط ناظم پست شده است View Post
                            سینا جان از اینکه پیام برایم فرستادی بسیار ممنون هستم امیدوارم سالم وپایدار باشید
                            سینا جان قدر دانیم :x
                            گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

نظر

• امپراتور7
                              کاربر فعال
                              • Mar 2011
                              • 1043

در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Post
                              خدایا خداوندا تو خود در همین لحظه که در حال نگارش این مطالب هستم، بیشتر از خود من میدانی که نیت من در این تالار فقط و فقط خیر بوده.
                              دوست نداشتم همان بلایی که سر من تو بورس و سهام امد، سر خیلیها که از روی دست این و ان خرید میکنند بیاید.
                              و خود میدانی که من حق تقدم فنورد را دارم، و در مورد پیشنهاد خرید این سهم، حس میکنم قصد و نیتم از ان چیزی که در مورد معرفی بقیه سهام بوده فاصله گرفته است.
                              خدایا خداوندا. نیت مرا از نامردانگی و پلیدی پاک بفرما. و اگر از خرید فنورد شری به دوستانم خواهد رسید انرا دفع بفرما.
                              ( مانعی سر راه خرید این سهم توسط دوستانم بگذار. )
                              بارالها پروردگارا، ارزو میکنم که تحلیلم نسبت به سهم درست باشد، و این احساس گناه و نامردی در مورد معرفی این سهم ، با لذت بردن از سود دیگران تو این معامله جابجا شود.
                              حسن نیت شما برهمگان پرواضح است. ارزوی شادی برای تک تک دوستان دارم
                              به جان خودت بیفت!
                              خودت خودت را بساز!
                              وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• تصمیم کبری
                                Banned
                                • Jul 2025
                                • 1197

خدا را صد هزار مرتبه شکر.
                                وقتی خریدارها بالای صفر تابلو نشسته اند ، خیالم راحته که تحلیلم راجع به سهم اشتباه نیست.
                                باربد عزیز هم که نظرش رو سهم مثبته ، و این راحتی خیال مرا دو چندان میکنه.

نظر

در حال کار...
                                X