به نظرتون فردا فولاد رو بفروشم و فنورد بخرم کار درستی انجام دادم؟
نوردوقطعات فولادي ( فنورد )
Collapse
X
-
در اصل توسط کوثر پست شده است View Postبه نظرتون فردا فولاد رو بفروشم و فنورد بخرم کار درستی انجام دادم؟
ولی اگه برای بازدهی 30 تا 50 درصدی تو مدت 45 روزه میخوای این کارو بکنی، حتما این کارو انجام بده.
بعد از عرضه حق تقدمهای استفاده نشده، رشد انفجاری سهم شروع میشه!
و چون حجم مبنای کمی داره، گیر فلک نخواهد اومد.
یادمون باشه کل هم گروهیهاش رشد داشته اند،ولی این فنورد هنوز رشدی نکرده و از بازار طلب داره.
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postضمنا سود این شرکت (فنورد)سال گذشته در همین زمان با سرمایه 48000 میلیون ریال از 198 ریال به 276 ریال تعدیل یافت که در شش ماهه 47 درصد این سود جدید را پوشش داده بود
در مورد تعدیل شده سود این شرکت فعلا با سرمایه 144000 میلیون ریال 94 ریال(با سرمایه جدید) که رقمی معادل 282 ریال(با سرمایه قدیم) و پوشش 76 ریالی(با سرمایه جدید) که معادل 224 ریال(با سرمایه قدیم) است را داشته
که بی شک جای تعدیل مثبت را دارد و روندسود اوری سال 88 و 89 و 90 این سهم هر سه صعودی بوده
این روند سودآوری 3 سال اخیر برام جالب اومد.
نظر
-
-
تعديل مثبت پوشش:-/والا مام هم سهمش هم حقشو داريم ولي نميدونم چرا بعضي از دوستان اينقد رو اين سهم حساسن...انشالا ميشه 100000 تومن......واسه خودم به شخصه حقش از همه چي مهمتره..........كوثر جان همين امروز بپر يه عالمه فنورد بخر هم واسه كوتاه مدت هم واسه بلند مدت=))آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2012/01/17, 07:34.مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postاونايي كه مارو به رفتاراي كودكانه متهم ميكنن بدونن واسه ما فقط بعضي از سهمايي كه توسط اونا معرفي ميشه اهميت داره اگرم واكنشي به اون سهما نشون ميديم فقط به خاطر اينه كه تو سبدمون داريم و واسمون مهمه
فقط بگو کی شما را به رفتار کودکانه متهم کرده
و ضمنا شما در سبدتون میتونم بدونم الان چی دارید
نظر
-
اتفاقا سهم جالبی هستش فقط مشکلش اینه که بازم مثل بعضی سهما کیفش به چند تا سهامدار میرسه یعنی حجم معاملاتش کمه اگه این موضوع هم حل بشه نظر من هم روش کاملا مثبتهدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postساده جان شما ماشا الله استادی
فقط بگو کی شما را به رفتار کودکانه متهم کرده
و ضمنا شما در سبدتون میتونم بدونم الان چی دارید
باربد جان طرف حرف من شما نيستيد طرف حرف من دوستي هست كه اخيرا و بي دليل بينمون شكراب شد .....وگرنه شما كه استاد بنده هستيد وتا عمر دارم محاله به شما جسارتي بكنم و هميشه خواننده تاپيكتون بوده وهستيم و خواهيم بود و بعضي موقع هام بدون اطلاع شما از رو دستتون تقلب ميكنيم:->آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2012/01/17, 13:08.مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
بابا ساده جان تو دیگه کی هستی اون غسالم رو فقط موندم چطوری خریدی!!نه خوشم اومد انصافا حواست به بازار هست;)دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postبابا ساده جان تو دیگه کی هستی اون غسالم رو فقط موندم چطوری خریدی!!نه خوشم اومد انصافا حواست به بازار هست;)مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
نظر