در اصل توسط darvish پست شده است
View Post
نوردوقطعات فولادي ( فنورد )
Collapse
X
-
در اصل توسط darvish پست شده است View Postگویا تعداد حق های استفاده نشده حدود 10 میلیون می باشد (با سرمایه جدید حدود 7% کل شرکت )
شاید به خاطر ارزش مدیریتی رقابتی برای خرید شکل بگیرهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط بنان پست شده است View Postصالح عزیز فکر میکنم امروز این فنوردیها میخوان بقولشون عمل کنند حالا ببینیم غیرتی از خودشون نشون میدن یا نه
نظر
-
شرکت بی عرضه تر از فنورد بازم فنورد هستش امور سهام اصلا کلا تو باغ نیست میگم حق تقدم ها کی باز میشن میگه همین روزا اخه اینم شد جواب؟ حیف سرمایه ای که روی حق ها خوابیده بی عرضه گی سهامدار عمده کاملا مشهوده دریغ از خرید 1 دونه سهم!!! کسی از دوستان از زمان بازگشایی دقیق خبر نداره؟به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postشرکت بی عرضه تر از فنورد بازم فنورد هستش امور سهام اصلا کلا تو باغ نیست میگم حق تقدم ها کی باز میشن میگه همین روزا اخه اینم شد جواب؟ حیف سرمایه ای که روی حق ها خوابیده بی عرضه گی سهامدار عمده کاملا مشهوده دریغ از خرید 1 دونه سهم!!! کسی از دوستان از زمان بازگشایی دقیق خبر نداره؟
نظر
-
در اصل توسط بنان پست شده است View Postجناب امپراتور اینا هنوز مجوز حقهارو از ثبت نگرفتن البته بعید میدونم اما خودشونم نمیخوان تو این قیمتها حقهارو باز کنند منتظرند بازار سهمو ببره بالا اگه نبرد اونوقت خودشون دستبکار میشن.به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
پيش گزيده
امروز یه خبر از داخل فنورد بگوشم رسید که سهامداران عمده اش اصلا نمیخوان سهم با صف خرید بره بالا اونطوری که من متوجه شدم بعضی از سهامداراش نظرشون اینه که روی 1800 حقهارا شروع به عرضه بکنند اما یکی از سهامدارای دیگه اش که مهم هم هست نظرش روی 2000 ریاله اما بنظر من آنچه مسلمه اگه روی 1800 هم بخوان حقهارو عرضه کنند پس یه سود حدود 17-18 درصدی تو این چند روز توش خوابیده. دوستان خودشون تحقیق کنند البته اینو هم بگم که فنورد معمولا تو گزارشهای 9 ماهه تعدیل خوبی میده.
عزیزانی که فنورد دارن این گفته بالا را الان تو سایت تالار دیدم منم امروز با یکی از فنوردیها صحبت میکردم تقریبا این گفته های کاربر بالا را تائید میکرد اونم بمن میگفت ما اصلا نمیخوایم سهم با صف بره بالا حتی آخر وقت برای تکمیل حجم مبنا خودشون میخریدن .
نظر
نظر