لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )
Collapse
X
-
معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق
https://t.me/new_analysis
-
پاسخ : لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )
اشاره شد که استفاده از لوله چدنی دوباره صعودی شده
مدیر عامل هامون نایژه هم این قضیه رو تایید میکنه و نکته جالب صادرات محصولات به اروپا
لوله و ماشین سازی از هامون نایژه قوی تره به دلیل بودن در بازار بورس و فرصت تامین مالی ارزان از محل صرف سهام
قطعا گوی سبقت از هامون نایژه روبوده میشه. چند سال پیش فلوله درگیر هزینه های مالی ناشی از همیاری و وام های درصد بالای اشخاص حقیقی بود
امروز تامین مالی ها با بهره مناسب و از بزرگترین بانک ها انجام میشه با ایجاد ال سی های داخلی
حالا اگر تامین مالی های رایگان انجام بشه در کنار فروش زمین که دیگه حرفی برای گفتن باقی نمونه
دلم به اتفاق های پیش رو روشنه
مزیت لولههای چدن نشکن در صنعت آب و برقآخرین ویرایش توسط ushita؛ 2020/09/04, 15:04.معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق
نظر
-
معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق
نظر
-
در این بازار پتایر امد افزایش سرمایه 3000 درصدی رو کرد و با اینکه قیمت از سال 97 یعنی حدود 300 تومان به بالای 10 هزار تومان رسیده امروز سهم در این بازار خراب طرفدار داشت و خریداری میشد انهم در دامنه مثبت
لوله و ماشین سازی کف قیمتش در سال 97 بوده 500 تومان و سقف 96 بوده 900 تومان یعنی تا امروز 4 برابر نشده و اگر بخواد تجدید ارزیابی فقط از محل املاک و ساختمان انجام بده راحت بالای 2000 درصد پتانسیل خواهد داشت.
200 هزار متر مربع زمین و 50 هزار مترمربع سوله هاش در شمس آباد مجموعا متری 2.5 میلیون تومان (( زمین کشاورزی در حاشیه تهران حدودا متری یه تومنه )) میشه حدود 500 میلیارد تومان
چهاردانگه هم که دیگه 27 هزار متر مربع تغییر کاربری گرفته شده. کارشناس دادگستری قبل از عید و کرونا با دلار 12 تومنی اومد گفت 328 میلیارد حالا امروز دوبله باشه قیمت بازارش میشه 700 تا
مجموعا 1200 میلیارد تومان ! حدود 2400 درصد افزایش سرمایه از محل فقط زمین
ماشین الات بزنند که میره بالای 4000 درصد
بازار قطعا متعادل خواهد شد و این دفعه سهم های کوچک تر که چنین پتانسیل های دارند پرواز میکنند نه سهم های مثل خودرو که مردم رو زخمی کردمعامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق
نظر
-
در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Postواما از اینجا ببعد با یک اختلاف زمانی بازار رشدی میکنه که دوباره همه متحیر میشن فقط صبور باشید
عوام فک میکنن صفهای خرید عرضه میشه عوام دیگر درحال خارج شدن هستن البته قاطیشون جوگیرا میفروشن
این پول سنگین داره میخره اگه نمیدونید بدونید
ان شالله مشکلی پیش نیاد بازار خفن صعودیه اونایی که بخیالشون در رفتن دوباره میان تو صفهای خرید جایی ندارن برن!!!
زمان مشخص میکنه
از بعضی مطالب ساده نگذرید !!!در سکوت خبری کانالهای تلگرامی و اساتید نوظهور 9روز پیش !!!تا دیر نشده از صف های فروش بزنید بیرون :D
مگه نشنیدین مگه ندیدین کارشناس برنامه پایش چیگفت،ظاهرا تو تیم ما بود !!! !!! َفسادزا .......;)آخرین ویرایش توسط zereshkkk؛ 2020/09/09, 08:48.
نظر
-
طنز بورسی زیاد داریم ولی یه سهم های چند برابر فلوله مارکت گرفتند که ادم شاخ در میاره از شدت مفت بودن فلوله
#قنیشا دو برابر فلوله مارکت گرفته!!معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق
نظر
-
سلام , ارادت
باور کنید و باور کنیم که فلوله سهمی خارج از بورس ایران است اصلا این سهم را یک سهم افغانی یا سوییسی فرض کنید , صلح باشد یا جنگ شود ربطی به این سهم ندارد , فلوله درحال تولید لوله خودش است و کاری به این مسائل ندارد , آهن قراضه گران شود یا ارزان شود ........ هیچ ربطی به قیمت فروش این سهم ندارد , در هیات مدیره هم همه لال مونی گرفته اند , هیچکس هم اعتراض نمیکند , حسابرس هم خفه خون گرفته و عدد سازی میکند , ناظر سهم هم که چشم های کورش را بسته است , سهامدار هم که فقط نق میزند و فحش میدهد , بله هیچکدام از اینها اصلا مهم نیستند , مهم اراده بازیگر پشت سهم است اراده کنند مثل افزایش از 400 تا 1800 دو سه ماهه انجام میدهند , اراده هم نکنند قیمت هیج جایی نمیرود کما اینکه از عید تا الان هم که از شیر مرغ تا قبرهای بهشت زهرا چند برابر شدند (کره هم این روزها دو برابر شد )این قیمتش هیچ رشدی نکرد , هرکس یا گروهی هم که تا الان روی سهم آمده اند فقط هارت و پورت بوده است و در آخر بدون سرو صدا از سهم بیرون رفته اند , بازی دست بازیگر است و بقیه فقط تحلیل است و پیش بینی و کمی هم آرزو , اما مهم نظر بازیگر است , تا نظر او چه باشد , انشالله که آخرش خیر استآخرین ویرایش توسط niki؛ 2020/09/09, 15:21.
نظر
-
نظر
-
نکاتی که برای تولید و فروش روزهای باقی مانده از سال میشه مطرح کرد:
برنامه صادرات حدود 10 میلیون دلار و مقدار تناژ صادرات حدود 14 هزار تن، که اگر میانگین بگیرم یعنی محصولات پیش بینی شده حدودا تنی 640 دلار صادر شوند که از نرخ های شرکت فرانسوی و ترکیه ای به مراتب پایین تره (( نرخ گوین پام حدود 1000 دلار در هر تن هست )) همین نرخ با دلار نیمای 20 تومانی میشه تنی 13 میلیون تومان که میشه قیمت ورق سرذ !!
به هر حالت تا اخر مرداد ماه 3100 تن صادرات داشتیم و حدود 10 هزار تن از برنامه باقی مانده !
با نرخ تنی 13 میلیون تومان حدود 130 میلیارد تومان فروش نقد از این محل خواهیم داشت.
در داخل هم برنامه حدود 15250 تن بوده که تا اخر مرداد ماه حدود 5500 تن تولید داشتیم یعنی حدودا 10 هزار تن دیگه باقی مانده که با نرخ حدودا 15 میلیون تومان ( افزایش شدید قیمت ها در دوماه گذشته ) حدود 150 میلیارد هم اینجا داریم.
هفت ماه کاری باقی مانده برای حدود 20 هزار تن محصول یعنی حدودا ماهی 2850 تن تولید و فروش حدودا 40 میلیارد تومانی
تا انتهای مرداد 107 میلیارد تومان انجام شده و حدودا 280 میلیارد تومان باید فروش ثبت بشه حدودا 2.6 برابر 5 ماه گذشته
پس گزارش های جذابی باید در راه باشند
بحث فروش زمین هم قطعا پیگیری می شود و چه شانسی آورده شرکت که مفت نفروخت چراکه تازه ایستگاه مترو داره احداث میشه
زمین چهاردانگه اگر 800 میلیارد تومان ارزش داشته باشه امروز لوله ماشین سازی یه شرکت 700 میلیارد تومانیه با 200 هزار متر مربع کارخانه در شمش آباد و فروش ماهی 40 میلیارد تومان همچنین صادرات محور
کگاز زمینش نصف فلوله است فروشش نصف فلوله است زمین چهاردانگه نداره امروز 2200 میلیارد مارکت داره !!
چقدر این فلوله جامونده استمعامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق
نظر
-
این روزها بازار مدام دنبال صادرات محور ها میگرده برای سرمایه گذاری
برای مثال #ریشمک با 5 میلیون دلار صادرات رو در ارزش مارکت 1100 میلیارد تومانی میخره
بعد فلوله ای که دست کم 1000 میلیارد تومان ملک داره و صادرات 9 میلیون دلاری پیش بینی کرده رو در 1400 میلیارد تومان صف فروش میچینه!
بماند حجم فروش داخلی و عظمت کارخانه شمس آباد
بماند نوع محصول انحصاری
نظر
-
در اصل توسط ushita پست شده است View Postاین روزها بازار مدام دنبال صادرات محور ها میگرده برای سرمایه گذاری
برای مثال #ریشمک با 5 میلیون دلار صادرات رو در ارزش مارکت 1100 میلیارد تومانی میخره
بعد فلوله ای که دست کم 1000 میلیارد تومان ملک داره و صادرات 9 میلیون دلاری پیش بینی کرده رو در 1400 میلیارد تومان صف فروش میچینه!
بماند حجم فروش داخلی و عظمت کارخانه شمس آباد
بماند نوع محصول انحصاری
باور کن تمامی این تحلیل ها درست است , من بیسواد در بازدید سال 96 از کارخانه چهاردانگه و شمس آباد هم به بزرگی این شرکت و پتانسیل های پیش رو پی بردم , تازه در همان اتوبوس موقع برگشت دوستی که واسطه دوستان حقیقی و بابایی شده بود برای اجازه بازدید کنارم نشسته بود و تمام سناریو آینده سهم را تعریف کرد , البته نمی دانست که من هم از جلسات ایشان و تیم چند نفره با بازیگر اصلی خبر دارم , آخر یکی از آن چند نفر ...... یکی از کارگزاریها بود که زیر مجموعه واحد بالاسری که من درش کار میکردم بودند و باید به من میگفت بگذریم خلاصه خدمتت عارضم سناریو حرکتی این سهم از سال 94 چیده شده است بابایی هم بازیگر وارد سهم کرد الان هم بدون اجازه ایشان آب هم نمی خورد , فقط این سناریو یک نکته منفی داشت و آن هم این بود زمان برداشت چند سال به عقب افتاد علت چیست ؟ من نمیدانم , بابایی نمیداند , آن دوست واسطه نمیداند , آن چند نفر شرکت کننده در جلسات اولیه نمیدانند , هیچکس نمیداند , قرار بود تمامی پتانسیل های فلوله سال 98 آزاد شود چرا چند سال به تعویق افتاد ؟هیچکس نمیداند به غیر از گرگ پیر بازار سرمایه
باور کن تمامی تحلیل ها را بزرگان بازار میدانند و حتی بعضی ها یواشکی خرید هم کرده اند اما هیچکدام جرات ندارند نه از سهم حمایت کنند و نه اعلان کنند سهم را دارند همه منتظر اجازه حرکت نفر اول هستند البته ایشان هم سرمایه اش در ریزش بازار گیر کرده است فعلا باید نقش لیدری سهامداران حقیقی را بازی کند تا سرمایه اش را آزاد کندآخرین ویرایش توسط niki؛ 2020/09/14, 01:01.
نظر
-
دورد بر همراهان
روزهای منفی بازار سعی کردم کمی از پتانسیل ها و ظرفیت ها بنویسم تا مرجعی هر چند ناقص اما راهگشا برای سایر دوستان باشه
فعلا که هر سهمی رو نگاه مکینی از سال 96 تا امروز حداقل 10 برابر رشد داشته و تعداد انگشت شماری شرکت بورسی با مارکت زیر 1500 میلیارد وجود داره، کنار اینها فلوله ای هست که یه زمانی وزنه بازار بود و شاخص تکون میداد ! (یک دهم ایران خودرو بود)
ارزش شرکت از هر چی شرکت قندی، کاشی و قطعه سازی کمتر شده ولی اینطوری باقی نخواهند ماند به هر حال بازار بزرگ شده و این چرخ به نوبت می گرده
فلوله در گوشه سبد جاش امنه و لازم به سایر کارهای عقب افتاده بپردازم، ایمان دارم روزی فلوله از همین قیمت ها 10 برابر رشد خواهد داشت.
با آرزوی شادی و سلامتیمعامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق
نظر
-
در اصل توسط niki پست شده است View Postیوشیتا جان سلام , ارادت
باور کن تمامی این تحلیل ها درست است , من بیسواد در بازدید سال 96 از کارخانه چهاردانگه و شمس آباد هم به بزرگی این شرکت و پتانسیل های پیش رو پی بردم , تازه در همان اتوبوس موقع برگشت دوستی که واسطه دوستان حقیقی و بابایی شده بود برای اجازه بازدید کنارم نشسته بود و تمام سناریو آینده سهم را تعریف کرد , البته نمی دانست که من هم از جلسات ایشان و تیم چند نفره با بازیگر اصلی خبر دارم , آخر یکی از آن چند نفر ...... یکی از کارگزاریها بود که زیر مجموعه واحد بالاسری که من درش کار میکردم بودند و باید به من میگفت بگذریم خلاصه خدمتت عارضم سناریو حرکتی این سهم از سال 94 چیده شده است بابایی هم بازیگر وارد سهم کرد الان هم بدون اجازه ایشان آب هم نمی خورد , فقط این سناریو یک نکته منفی داشت و آن هم این بود زمان برداشت چند سال به عقب افتاد علت چیست ؟ من نمیدانم , بابایی نمیداند , آن دوست واسطه نمیداند , آن چند نفر شرکت کننده در جلسات اولیه نمیدانند , هیچکس نمیداند , قرار بود تمامی پتانسیل های فلوله سال 98 آزاد شود چرا چند سال به تعویق افتاد ؟هیچکس نمیداند به غیر از گرگ پیر بازار سرمایه
باور کن تمامی تحلیل ها را بزرگان بازار میدانند و حتی بعضی ها یواشکی خرید هم کرده اند اما هیچکدام جرات ندارند نه از سهم حمایت کنند و نه اعلان کنند سهم را دارند همه منتظر اجازه حرکت نفر اول هستند البته ایشان هم سرمایه اش در ریزش بازار گیر کرده است فعلا باید نقش لیدری سهامداران حقیقی را بازی کند تا سرمایه اش را آزاد کند
<< يه عزيزي با من تماس گرفتن كه شما علني در مورد آقاي ماراني صحبت ميكنيد،اشاره بي ١٠٠ ميليوني فولاد مباركه سام الكترونيك ، ایشان هم ناراحت ميشن، با شما دشمني ميكنند، اشاره ایشون به خروج فالوم از سهامداران بانك آينده بود و كساني كه پشت دست ايشون هستند در كارگزاري بانك آينده!
من به ايشون يك چيزي عرض كردم گفتم خدمت شما هم بگم...زماني كه امام خميني در اون خفقان دوران شاه شروع كردند به انتقاد از ايشون و حادثه مدرسه فيضيه پيش اومد، يه عده اي از علماي اون زمان اومدن خدمت امام كه آقا اين نتيجه رفتار شماست...تمومش كنيد، فرمودند اين تازه شروع ماجراست...بريد روضه فيضيه رو بخونيد در شهرها...كه اين شاه سفاك چه كرد با اين طلبه ها!
شجاعت با قلدري تفاوت دارد! تاريخ ما پر است از قلدر...از نادرشاه(سواد خوندن نوشتن نداشت حالا يا سواد نداشت يا چشماش سوي ديدن نداشت)و تيمور لنگ (مخترع عرق هم ايشونه، دستور داد شراب رو تقطير كنن، عرق ميخورد، دو تا از اين تبراي بزرگ برميداشت نعره زنان ميزد به ميدان جنگ)بگير تا رضاشاه!
شجاعت يك فضيلت اخلاقي است، استدلال من روشنه، تحليل ماهم روشنه...حالا كساني هستند كه همراهان ما رو مرعرب ميكنند، همراهان ما خودشون انتخاب مي كنند.
پي نوشت:
اين تعبيرهايي كه بعضي وقتا استفاده ميكنم رو بر من ببخشيد بگذاريد به حساب جنوب شهري بودنم.?
و من الله توفيق >>
------------------------------------
سوره مبارکه آل عمران آیه ۵۴
وَمَكَروا وَمَكَرَ اللَّهُ ۖ وَاللَّهُ خَيرُ الماكِرينَ﴿۵۴﴾
و (یهود و دشمنان مسیح، برای نابودی او و آیینش،) نقشه کشیدند؛ و خداوند (بر حفظ او و آیینش،) چارهجویی کرد؛ و خداوند، بهترین چارهجویان است.
----------------------------
خدا را شکر بالاخره آرام آرام ابرها کنار خواهند رفت و روسیاهی بر زغال باقی خواهد ماند
سال قبل هم محمد باقر بزرگیان یک لحظه قاطی کرد و درکانالش از بازی کثیف پشت سهم و این پیر خسته و مهرپور مقداری اطلاعات بیرون داد و باصطلاح افشاگری کرد اما زود تشخیص داد باید سرمایه اش را بردارد و از سهم فرار کند و البته آن متن را هم پاک کرد
توکل به خدا بالاخره آه مظلوم دامن ظالم را به آتش خواهد کشید
نظر
نظر