لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amir888
    Banned
    • May 2012
    • 132

پاسخ : لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

خوشا به حالتون...بدترین تصمیم چند ساله بورسم خرید این سهم آشغال بود فقط اسمش رو شنیده بودم که با توصیه یکی از دوستان که خبرهای خوبی این سهم داره واردش شدم..واقعا جای تاسف داره..نمیدونم واقعا چرا نمیتوتم با سرعت بالای نت هم از سهم خارج بشم..قطعا تو سهام دیگه جبران ضرر خواهم کرد
    امید به خدا

نظر

• ushita
      عضو فعال
      • Jul 2020
      • 876

خیلی خوب و محکم نشستن در صف فروش

خیلی اشغاله بفروشید بره بالا ...

سهمی که کلا 4 برابر نشده رو اینجا بفروشید بره
      معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

https://t.me/new_analysis

نظر

• ushita
        عضو فعال
        • Jul 2020
        • 876

امیدوارم در روزهای آینده هر کسی نمیدونه چرا فلوله خریده از سهم خارج بشه. کسی که میدونه چی خریده خیلی از پایین اومدن نارحت نمیشه و به وقتش میخره

سهمی که سال 96 بوده 900 تومان و کف 97 400 تومان قیمت داشته اگر فقط اندازه میانگین بازار رشد کرده بود امروز حداقل 7 الی 8 هزار تومان بود حالا عده ای دوست دارن مفت سهم تقدیم کنند دمشون گرم
        هر چند به خودشون بد میکنند ولی به خریدار های هوشمند لطف بزرگی میکنند

حقیقت برخی هم خیلی عجول هستند هر چند این سهم خیلی پتانسیل داره و جامونده ولی اینطوری نیست که یه شبه پرواز کنه

بازار سود های بزرگش در صبر نهفته است، نوشتن واژه صبر به ظاهر راحته ولی تحمل یک ساعتش هم تو این دوره زمونه سخته با این تورم

به هر حال امیدوارم عاقبت مون به خیر باشه که بزرگترین دعا در حق کسی عاقبت به خیری
        معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

نظر

• ms. mousavi
          ستاره دار (1)
          • Nov 2018
          • 129

بالاخره صف فروش جمع شد/:.grlim:./

نظر

• محمد1339
            عضو فعال
            • Jun 2019
            • 582

یه حسی میگه امروز آخرین منفی سهم است پ . ن ..میانگین کم کردم توکل برخدا

نظر

• محمد1339
              عضو فعال
              • Jun 2019
              • 582

در اصل توسط محمد1339 پست شده است View Post
              با اجازه بزرگترا جسارتی بود ببخشید صف رو جمع کردیم حالا بقیه کاردست شما/:.nono.:/
              آخرین ویرایش توسط محمد1339؛ 2020/10/07, 12:09.

نظر

• niki
                عضو عادی
                • Jun 2011
                • 248

سلام , ارادت
                من در سهامیاب حساب کاربری ندارم اما بعد از مدتها امروز رفتم گفتگوهای در مورد فلوله را خواندم , واقعا از بی ارزش ترین سایت های بورسی کشور است , فقط اراجیف رد و بدل میشود , البته گاهی دوستانی هستند که سعی میکنند بین این ارجیف اطلاعات خوب خود را به اشتراک بگذارند اما بلافاصله توسط زامبی ها کوبیده میشوند و این بنده خدا ها هم دیگر نخواهند نوشت
                بگذریم در این 5 سال اینقدر از این وعده های زمانی شنیده و دیده ایم که هیچکدام محقق نشده است بهار سبز و شهریور طوفانی و پاییز زیبا و زمستان فلوله و ...... بی خیال
                عزیزم شرکت در حال تولید است , کارگران که در زمان مقصودی چند ماه یکبار حقوق نمی گرفتند الان حقوق و اضافه کارشان به روز است , مدیران شرکت راضی هستند , مدیرعامل هم خیلی راضی است آنکه ناراضی است سهامدار و بویژه سهامدار قدیمی است که تا الان نشان داده اند اصلا برایشان ناراحتی این قشر مهم نیست , شرکت درحال تولید است و به نظرم آمار و گزارش مهر بهتر از شهریور و آبان بهتر از مهر خواهد بود , مهندس عاطفی هم از کارخانه چهاردانگه به شمس آباد منتقل شده اند و این یعنی تمرکز تولید بیشتر در شمس آباد ( این آقای امید عاطفی عجب انسان نازنینی است , در دو بازدید سهامدار از کارخانه با ایشان همصحبت شدم بسیار انسان درستی است انشاله هرجا هستند خدا نگهدارش باشد )
                اما در مورد شرکت بازهم نظرم را عرض میکنم پتانسیل رشد قیمتی سهام فلوله در بازار بی نظیر است در این شک نکنید دیگر همه از داشته های آن با خبرند اما به نظر من تا زمانی که گرگ پیر اجازه ندهد سهم هیچ جا نخواهد رفت از خوبی های ایشان هم بگوییم یک زمانی میخواستند زمین چهاردانگه را حدود 50 میلیارد تومان بفروشند اما ایشان اجازه نداد ( البته هوای مال خودش و اطرافیانش را داشت ) دمش گرم همه تفکرش را می پسندم جز اینکه ایشان صبورتر از من سهامدار است , برادرمن , عزیز من , سن شما خطری است کمی به فکر آخرت هم باش , کمی هم به فکر سهامدار قدیمی این سهم باش , دعای خیر سهامدار از میلیاردها تومان سود ماندگارتر است , کارهای خوب و بدت در این شرکت را تا عمری باقی است با تیک آور شرکت تکمیل کن

دوستدارت
                آخرین ویرایش توسط niki؛ 2020/10/09, 14:16.

نظر

• ushita
                  عضو فعال
                  • Jul 2020
                  • 876

دورد بر دوستان سهامدار و فرهیخته

اعتقاد دارم سهامدارانی که در فلوله هستند باید انسان های خاصی باشند (به جز خود بنده حقیر ) این شرکت با این پتانسیل ها هنوز رشدی حتی به اندازه تورم هم نداشته پس قطعا کسانی که هنوز سهامدار هستند انسان های جالبی هستند.

امیدوارم روزی خوشحالی این عزیزان را ببینم حقیقتا فلوله امروز به جرات یکی از ارزان ترین سهم های بازار هست که پتانسیل های بزرگی هم برای رشد انفجاری قیمت داره تا ببنیم خدا چه می خواهد

شاد و سلامت باشید

نظر

• محمد1339
                    عضو فعال
                    • Jun 2019
                    • 582

در اصل توسط محمد1339 پست شده است View Post
                    فلوله بالاخره در دقیقه نود رنگ عوض کرد وسهامداران رو روسفید مبارکباد

نظر

• شاه بورس
                      ستاره دار (4)
                      • Dec 2012
                      • 325

یکم کوچولو تو منفی سه خریدم..دستم خوب بود...خخخ
                      موفق كسي است كه با آجرهايي كه بطرفش پرتاب مي شود، يك بناي محكم بسازد

نظر

• ushita
                        عضو فعال
                        • Jul 2020
                        • 876

امروز دلار مجدد سقف زد و راحت 31 هزار تومان شد !!

یه حساب سر انگشتی کردم برای دارایی های فلوله گفتم اینجا هم برای دوستان بگم

زمین چهاردانگه وقتی خبری از مترو رو به رو درب شرکت نبود کارشناس دادگستری با دلار 12 تومانی گفت 330 میلیارد تومان که بازارش دست کم 400 تا بود . امروز دلار 1.5 برابر شده و بعد از کرونا قیمت زمین ترکید،پس قیمت زمین دستکم امروز در حدود 1000 میلیارد تومانه!!!

شمس اباد قبل عید میگفتن متری 2 میلیون تومان و امروز اگر متری 4 باشه، 200 هزار متر مربع در میاد 800 میلیارد تومان!

ماشین الات شمس آباد بخش لوله سازی در گزارش های سال 85 حدودا با دلار 900 تومانی 35 میلیارد تومان هزینه برده (دلار 900 تومانی که با دلار سهمیه این خریدن حدود 400 تومان ) امروز اونجا ماشین الاتش حداقل 1000 میلیارد ارزش دارند

ماشین الات چهاردانگه هم به علت قدمت بگیم 500 میلیارد هرچند خیلی بیشتر از شمس اباد هست.

یعنی خیلی ساده بخوایم ارزش گذاری کنیم همین 4 محل دارایی حدود 3300 میلیارد دارایی داریم !!! البته پولمون بی ارزش شده که این رقم رو باید اعلام کنیم.

حالا بحث برند و حضور در بازار سرمایه و ... به کنار

خوشبختانه شرکت بدهی نداره و اگر وام داره همون اندازه متریال و جنس داره و اصلا رقمی نیست در برابر دارایی ها

سهمی 6000 تومان دارایی داریم ولی بازار رفته چسبیده به شرکت های که عموما اور ولیو هستند.

خلاصه خوش به سعادت خریدارها

نظر

• niki
                          عضو عادی
                          • Jun 2011
                          • 248

سلام , ارادت
                          آقای محسن جلالی در کانالش " سیگنال هوش سیاه " گاهی اوقات از پشت بازی سهم ها و بازیگرهای نامرد آنها می نویسد , از وجودش خوشم می آید , همینکه با دسته گرگ ها و بویژه گرگ پیر وارد نبرد میشود برایم مهم و باارزش است , هرچند گاهی ناشی از تضاد منافع است .

گرگ پیر ,
                          بالاخره آرام آرام سهامداران مظلوم در خیلی از سهم ها و بخصوص این فلوله از وجودت آگاه میشوند , اگر فکر میکنی میتوانی این سهم را حیاط خلوت خودت کنی و برای زمان از کارافتادگی ات نگه داری , اشتباه میکنی , بهتر است شفاف و از رو بازی کنی , بالاخره سهامداران مظلوم فلوله هم خدایی دارند

وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ ۚ وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ ۚ

سوره طلاق , آیه 3
                          آخرین ویرایش توسط niki؛ 2020/10/12, 17:20.

نظر

• گالیور
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 8678

با فلول موافقم.

نظر

• ".احسان."
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2676

منفی های فلوله فرصت خرید است.
                              به قول دوستی جامانده 26 ساله....
                              آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                              کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• niki
                                عضو عادی
                                • Jun 2011
                                • 248

در اصل توسط niki پست شده است View Post
                                سلام , ارادت
                                من در سهامیاب حساب کاربری ندارم اما بعد از مدتها امروز رفتم گفتگوهای در مورد فلوله را خواندم , واقعا از بی ارزش ترین سایت های بورسی کشور است , فقط اراجیف رد و بدل میشود , البته گاهی دوستانی هستند که سعی میکنند بین این ارجیف اطلاعات خوب خود را به اشتراک بگذارند اما بلافاصله توسط زامبی ها کوبیده میشوند و این بنده خدا ها هم دیگر نخواهند نوشت
                                بگذریم در این 5 سال اینقدر از این وعده های زمانی شنیده و دیده ایم که هیچکدام محقق نشده است بهار سبز و شهریور طوفانی و پاییز زیبا و زمستان فلوله و ...... بی خیال
                                عزیزم شرکت در حال تولید است , کارگران که در زمان مقصودی چند ماه یکبار حقوق نمی گرفتند الان حقوق و اضافه کارشان به روز است , مدیران شرکت راضی هستند , مدیرعامل هم خیلی راضی است آنکه ناراضی است سهامدار و بویژه سهامدار قدیمی است که تا الان نشان داده اند اصلا برایشان ناراحتی این قشر مهم نیست , شرکت درحال تولید است و به نظرم آمار و گزارش مهر بهتر از شهریور و آبان بهتر از مهر خواهد بود , مهندس عاطفی هم از کارخانه چهاردانگه به شمس آباد منتقل شده اند و این یعنی تمرکز تولید بیشتر در شمس آباد ( این آقای امید عاطفی عجب انسان نازنینی است , در دو بازدید سهامدار از کارخانه با ایشان همصحبت شدم بسیار انسان درستی است انشاله هرجا هستند خدا نگهدارش باشد )
                                اما در مورد شرکت بازهم نظرم را عرض میکنم پتانسیل رشد قیمتی سهام فلوله در بازار بی نظیر است در این شک نکنید دیگر همه از داشته های آن با خبرند اما به نظر من تا زمانی که گرگ پیر اجازه ندهد سهم هیچ جا نخواهد رفت از خوبی های ایشان هم بگوییم یک زمانی میخواستند زمین چهاردانگه را حدود 50 میلیارد تومان بفروشند اما ایشان اجازه نداد ( البته هوای مال خودش و اطرافیانش را داشت ) دمش گرم همه تفکرش را می پسندم جز اینکه ایشان صبورتر از من سهامدار است , برادرمن , عزیز من , سن شما خطری است کمی به فکر آخرت هم باش , کمی هم به فکر سهامدار قدیمی این سهم باش , دعای خیر سهامدار از میلیاردها تومان سود ماندگارتر است , کارهای خوب و بدت در این شرکت را تا عمری باقی است با تیک آور شرکت تکمیل کن

دوستدارت
                                سلام ارادت , یکی از دوستان درخصوصی درمورد آقای عاطفی در دو پست قبل من سوال پرسیدن که ایشان کیست ؟ فکر کردم شاید سوال دوستان دیگر هم باشد لذا اینجا هم عرض میکنم , ایشان مدیرتولید قدیمی کارخانه شماره 1 یا همان چهاردانگه هستند که به کارخانه شماره 2 یا همان شمس آباد منتقل شده اند , خوب علت این انتقال چیست ؟ تمرکز تولید بیشتر در کارخانه شمس آباد , یا دقیقا و تحقیقا انتقال خطوط تولید به شمس آباد و درادامه فروش و واگذاری زمین های چهاردانگه به خریدار , همه این ها یعنی پتانسیل رشد تولید , فروش و سودآوری شرکت اما

برایم من از همه چیز مهمتر تغییر رویه گرگ پیر می باشد , انشالله سرعت تیک آورش را در این شرکت بیشتر کند

نظر

در حال کار...
                                X