لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • زیرکی بفروش و حیرانی بخر!
    عضو فعال
    • Mar 2020
    • 1076

پاسخ : لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

در اصل توسط ushita پست شده است View Post
    در کشور ما بیشترين رشد برای شرکت های دارایی محور بوده و خواهد بود به دلیل بسیار ساده که دارایی ملکی نزد ایرانی ها بسیار مهمه و از بین نمیره

بعد شما از کجا اطمینان دارید شرکت نمی تونه حتی سود رویایی بسازه؟ اگر قرارداد کلان ببنده یا زمین بفروشه به اندازه قیمت سهم سود داریم در حالت عادلی هم دست کم 50 الی 100 میلیارد سود خواهیم داشت.

از این گذشته الان در گروه خودروسازی که اتفاقا بیشترین رشد ها رو داشتند و هنوز هم خوب میخرند چه سودی داریم ؟ در گروه پالایشی اگر تخفیف نباشه ایا سود داشتیم ؟ بخش بزرگی از بازار نه دارایی خاصی دارند و نه سود دارند ولی بازار با میل میخره

همین الان تعداد سود ساز های با p/e زیر 10 انگشت شمارند - اینجور که شما حساب میکنید بهتر پول را در بانک بزاریم یا وایسمی ایران خودرو بشه 50 تک تومن و بخریم ...
    اگر به ریزش سال 92 و ریزش اخیر توجه کنید شرکت هایی که روند سود اوری مناسبی داشتند از ریزش مصون تر بودند
    مثل زانفو همراه اول و... در سال 92
    ادرس کانال تلگرامی ام:
    https://t.me/afkarboursei

نظر

• niki
      عضو عادی
      • Jun 2011
      • 248

در اصل توسط زیرکی بفروش و حیرانی بخر! پست شده است View Post
      اگر به ریزش سال 92 و ریزش اخیر توجه کنید شرکت هایی که روند سود اوری مناسبی داشتند از ریزش مصون تر بودند
      مثل زانفو همراه اول و... در سال 92
      سلام دوست خوبم
      علت اینکه به س غدیر میگویند سهم پیرمردی این است که با پی بر ای کم و سود بالاتر یا نزدیک تورم , توزیع سود خوبی در مجمع دارد لذا قدیمی ها این سهم را دوست داشتند , سود کمتر اما دست یافتنی و ریسک کمتر
      در این اوضاع مملکت بدیهی است شرکت هایی که سود معقول شناسایی میکنند بیشتر مدنظر بازار خواهند بود , اما فلوله داستانش با تمام بازار فرق میکند , مثل زمین بایری است که درظاهر آینده ای ندارد اما صاحب زمین حاضر به فروش نیست خودش میداند زیر زمینش چه جریان دارد , این سهم الان تولیدش کم است اما پتانسیل حداقل 100هزار تن در سال را دارد , فروش کم دارد اما پتانسیل صادارات دارد , .......... از جمله شرکت هایی است که من اطلاعات مالی اش را به هر متخصص مالی دادم همه یک جمله را گفتند یا این شرکت وضعش خراب است و بهتر است از آن دوری کنی یا اینکه گزارش نویسی میکنند و تمام اعداد و ارقام را مخفی میکنند , و من مطمئن هستم روزی که مار صلاح بداند همه اعداد و ارقام تغییر پیدا خواهد کرد
      درمورد فرمایش شما موافقم سوددهی شرکت میتواند مانعی برای جلوگیری از ریزش قیمت و حمایت باشد اما فلوله در 5 سال گذشته در کل 10 ریال سود نداده ولی نه بازیگر و نه سهامدار دست از سرش بر نداشته است چون دارایی ها و پتانسیل تولید و فروشش بیشتر مد نظر بوده است
      دوستدارت
      آخرین ویرایش توسط niki؛ 2020/11/15, 18:49.

نظر

• ushita
        عضو فعال
        • Jul 2020
        • 876

در اصل توسط niki پست شده است View Post
        [ATTACH=CONFIG]5974[/ATTACH]

سلام , ارادت , اگر این تحلیل هم در هفتگی جواب ندهد و بخواهد بازهم نزول قیمت داشته باشیم بدون شک شرکتی به نام لوله و ماشین سازی ایران با دوکارخانه در دو نقطه نزدیک تهران و چند هزار متر زمین و چندخط تولید لوله و شیرآلات و تولید حداقل 30 هزار تنی و فروش بالای 100 میلیارد تومانی و صادرات و ........ شوخی بیش نبوده و اصلا دراین عالم خلقت وجود نداشته است .
        با این ارزش بازار به نظرم از مدیریت تقاضا کنیم شرکت را تخس کنند بین سهامداران بیشتر از امروز کاسب خواهیم بود همین زمین چهاردادنگه را خودمان شراکتی بدهیم بسازند بیشتر کاسب هستیم
        آرام آرام میخواهم شروع کنم دعا کردن برای پدر و مادر مقصودی , بنده خدا صداقت گفتار و رفتار داشت و علنی میگفت این کاره ام , این بنده خداها " مار " و "بابا جون" دیگه شورش را درآورده اند , شما روی کشتی های ماهیگیری چینی در دریای عمان را هم سفید کرده اید , کف سهم را سوراخ کردید , باورکنید این سهامداران باقی مانده فلوله فروشنده نیستند , کمی از خودتان پرروتر و لجوج تر هستند , خود دانید , در این مملکت فقط باید دست جماعت دزد را خواند و کنارشان حرکت کرد , خودشان شما را به بهشت میبرند به این میگویند الاغ سواری مجانی
        دوستدارتان

والا بریم سراغ زمین چهاردانگه نفری دوتا آپارتمان برداریم. شمس اباد هم داریم

امروز طرف با 100 میلیارد تومان یا بهتر بگم 4 میلیون دلار می تونه 10 درصد شرکت صاحب بشه

این بازار این همه ریزش کرده نمیشه با این پول بری درصدی یه شرکت به در بخور بشی

فلوله سال 95 حدود 400 میلیارد ارزش مارکت داشت و ده درصد مارکت ایران خودرو 4 هزار میلیاردی بود

امروز سهم یک درصد ایران خودرو شده! تمام قطعه ساز های داغون از فلوله مارکت بالاتری گرفتند

بازار پایه ای های داغون بالاتر از فوله مارکت گرفتند

اخرشم این شرکت طمعه پولدار های باهوش میشه

امروز بخوان تجدید بدن راحت 2000 درصد کف قضیه است. بعد ملت دارن اینجوری میفروشند
        معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

https://t.me/new_analysis

نظر

• niki
          عضو عادی
          • Jun 2011
          • 248

در اصل توسط ushita پست شده است View Post

اخرشم این شرکت طمعه پولدار های باهوش میشه

درتایید جمله بالا عرض کنم اوایل دهه 90 , چند سال سهامدار شمواد بودم
          یک شرکت اصفهانی زیرمجموعه شپلی
          وای خدایا نمیدانم چرا من فقط سهامدار شرکتهای دزدان میشوم
          شمواد محصول تولید میکرد میفروخت به پلی اکریل مثلا به قیمت تنی 10 تومان بعد دزدان شپلی یک شرکت بازرگانی درست کرده بودند به نام بازرگانی پلی اکریل که محصول شمواد را میخروختند به این شرکت سوم تنی 30 تومان بعد این شرکت بازرگانی که مال پدر پدرسوخته اشان بود محصول شمواد را میفروخت 80 تومان یعنی کمی سود به شمواد میدادند و کمی بیشتر به شپلی میدادند و کل سود را خودشان میخوردند خلاصه دزد بازاری بود بگذریم
          من شمواد را خریدم 84 تومان دو ساله رسید به 560 تومان برگشت به 470 تومان من فروختم ( آن زمان ها پوست کلفت نشده بودم برعکس الان ) بعد سهم اصلاح کرد تا 90 تومان دو سه سال این قیمت ها ماند و یکدفعه زدند زیرش و رساندن به 10 هزار تومان الان هم روی 5000 تومان بازی میکند بگذریم هنوز سود سال 93 مرا نداده است و پاسخگو هم نیستند

من هم مطمئن هستم یک روزی فلوله را تا سقف می برند اما آن زمان خیلی از سهامداران ازجمله خودم شاید نباشیم بالاخره صبر من هم حدی دارد نزدیک 9 سال است پای این سهم ایستاده ام که البته اشتباه کردم اما چقدر دیگر توان داشته باشم نمیدانم سعی میکنم خدمت دزدان باشم

اما در دو نکته شک نداشته باشید
          1 - پتانسیل رشد شرکت
          2 - بی پدر و مادر بودن بازیگر سهم

نظر

• ushita
            عضو فعال
            • Jul 2020
            • 876

قدیم تر ها حتی دزدان سر گردنه هم انصاف و جوانمردی داشتند.

دزد ها هم خجالت زده شدند از رفتار های که در فلوله میشه
            معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

نظر

• تاران
              عضو فعال
              • Jan 2012
              • 959

جای خوبیه برای برگشت به لحاظ تکنیکالی
              بازاررهم برگشته
              [IMG][/IMG]
              اینهمه حمایت و دریع از واکنش
              آخرین ویرایش توسط تاران؛ 2020/11/16, 11:42.

نظر

• ushita
                عضو فعال
                • Jul 2020
                • 876

به فرم بلند مدتی واقعا ریسک به ریوارد جذاب شده

انشالا خیر است

نظر

• zereshkkk
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 3474

از همینجا میره برا 20000;)
                  گوش شیطون کر

از400شد4000 ده برابر بعد نصف شد 2000بعدش باز 10برابر =بیسزاررررررر/:.rolleyessmileyani
                  ساده ترین تحلیلی که میشد ارایه داد !!!
                  آخرین ویرایش توسط zereshkkk؛ 2020/11/17, 10:11.

نظر

• niki
                    عضو عادی
                    • Jun 2011
                    • 248

سلام ارادت
                    ...........
                    4- به نظرم قیمت سربه سر این جماعت دزد حدود همین 2000 تومان است برای همین حجم مبنا را پر نمیکنند چون پایین تر از این فروشنده بیشتر میشود و این ها دیگر مانی ندارند سهم را جمع کنند و مثل خر در سهم های دیگر گیر کرده اند پس نگهداشتن قیمت الان همین جا برای آنها بهتر از ما می باشد
                    ........
                    سلام , ارادت
                    تعداد 18 میلیون در کف 2000 چپاول شد
                    قبلا عرض کردم حدضرر بازیگر بی پدر و مادر 2000 تومان است , پایین تر از این را باید جمع کند چون انبارش را غارت میکنند حالا اگر دوستان هم اضافه کردند نوش چانشان
                    بهرحال پایین تر از این قیمت باید در شرکت را گل بگیرند بازیگر هم مثل خر در سهم های دیگرش مثل قشرین ستران و ..... گیر کرده و توان جمع کردن را ندارد دونفر پولدار بیایند پشت سهم دهن بازیگر سرویس است
                    حالا این بازیگر چرا اینقدر سهم جمع میکند و البته چقدر بابتش هزینه میکند نکته کلیدی سهم است , هدفش کجاست که نمیخواهد کسی کنارش باشد ؟ شاید هدف قیمتی همین معادله چند مجهولی بود که زرشک توانست انرا حل کند <:-p
                    اما خودمانیم مراقب باشیم کف 2000 سوراخ نشود که اگر بشود نه من مانم و نه بازیگر بی پدر و مادر و نه شما
                    دوستدارتان

نظر

• تاران
                      عضو فعال
                      • Jan 2012
                      • 959

سلام , ارادت
                      تعداد 18 میلیون در کف 2000 چپاول شد
                      قبلا عرض کردم حدضرر بازیگر بی پدر و مادر 2000 تومان است , پایین تر از این را باید جمع کند چون انبارش را غارت میکنند حالا اگر دوستان هم اضافه کردند نوش چانشان
                      بهرحال پایین تر از این قیمت باید در شرکت را گل بگیرند بازیگر هم مثل خر در سهم های دیگرش مثل قشرین ستران و ..... گیر کرده و توان جمع کردن را ندارد دونفر پولدار بیایند پشت سهم دهن بازیگر سرویس است
                      حالا این بازیگر چرا اینقدر سهم جمع میکند و البته چقدر بابتش هزینه میکند نکته کلیدی سهم است , هدفش کجاست که نمیخواهد کسی کنارش باشد ؟ شاید هدف قیمتی همین معادله چند مجهولی بود که زرشک توانست انرا حل کند <:-p
                      اما خودمانیم مراقب باشیم کف 2000 سوراخ نشود که اگر بشود نه من مانم و نه بازیگر بی پدر و مادر و نه شما
                      دوستدارتان
                      [IMG][/IMG]
                      خط روند حجم در حال شکست

نظر

• niki
                        عضو عادی
                        • Jun 2011
                        • 248

تاران جان , ارادت
                        من چون مار گزیده هستم کمی بدبین هستم و به کف اشاره کردم
                        اما انشاءالله که سناریوی ما محقق نشود
                        با گشایش شستا , و صف خریدش , به نظرم بازار باید برگردد
                        هرچند این بازیگر بی پدر و مادر سهم ما کمی دیر متوجه میشود اما خداکند برای حقظ سرمایه خودش هم شده تغییر حرکت بازار را بفهمد
                        پول مان که حلال است انشاءالله برکت هم خواهد داشت
                        به خدا توکل میکنیم

نظر

• ushita
                          عضو فعال
                          • Jul 2020
                          • 876

میشه گفت جارو را روشن کردند و هر کسی که شک و تردید داشت را خارج کردند. به چه اب خوردن شنبه 2 درصد شرکت و امروز نردیک 4 درصد جمع شد.

واقعا این همه سهم برای کجا جمع میشه !

چرا اینقدر چارت بلند مدتی این سهم تارگت های بزرگی نشون میده ؟

چی داره این لوله؟ خدا میدونه

ولی ماهم مثل نیکی جان به این نتیجه رسیدم با این لوله بمانیم شاید روزش موشک شد و رفت

راستی بدنه موشک هم یه لوله است دیگه /.:blinksmiley.://:.yead.:/

نظر

• niki
                            عضو عادی
                            • Jun 2011
                            • 248

تاران جان , ارادت
                            من چون مار گزیده هستم و کمی بدبین هستم به کف اشاره کردم
                            دو نکته مهم برای دستیابی به بالاترین سود در بورس
                            November 16, 2020
                            علیرضا عسگری مارانی، کارشناس بازار سرمایه در گفت و گو با پایگاه خبری بازار سرمایه(سنا)، با بیان مطلب بالا، افزود: مهمترین نکته برای موفقیت در بازار سرمایه داشتن نگاه بلندمدت است. قطعا سرمایه گذاری در بورس در کمتر از یک سال، سود مناسب به دنبال نخواهد داشت.
                            وی در ادامه با اشاره به اینکه بارها حرکت از سمت بازار پول محور بودن به سمت بازار سرمایه محور بودن از سوی فعالان بازار سرمایه تاکید شده، گفت: معنا و مفهوم این موضوع بسیار ساده است؛ زمانی که تصمیم برای تبدیل شدن به بازار سرمایه محور شدن داریم، باید عموم مردم را به این مهمانی دعوت می کنیم، دانش مالی آنها را افزایش دهیم و فضای معامله در بورس را برای آنها آماده کنیم.
                            به گفته این فعال بازار سرمایه، وقتی به مردم سهم واگذار می کنیم، دیگر دولت نمی تواند مکانیزم قیمت گذاری را به روال قبل انجام دهد. سهم دیگر مال مردم است؛ صنایعپالایشی، پتروشیمی، خودرو، معدنی و فلزیمال مردم است، حال مردم یا مستقیم یا غیر مستقیم در این صنایع شریک هستند. پس دیگر نمی شود، منافع ذینفعان مختلف را جابه جا کرد و ضرر و زیان برای سهامداران به همراه داشت.
                            انقلاب بازار سرمایه
                            عسگری مارانی در ادامه با اظهار این مطلب که شرایط کنونی اقتصاد نشان از انقلاب بازار سرمایه دارد، گفت: در این شرایط مردم و عموم جامعه ذینفع بازار سرمایه خواهند بود؛ آنها ذینفع مستقیم هستند و باید برای ثروت و دارایی های مردم حرمت نگه داشت. دولت هم باید خود را برای این موضوع آماده کند.
                            این فعال بازار سرمایه در ادامه به ارزش بازار صنایع فعال در بازار سرمایه اشاره کرد و گفت: صنعت پتروشیمی، پالایشگاهی، بیش از نیمی از بخش بانکداری، کل صنایع خودروسازی، صنعت سیمان، فولاد، سنگ آهن، مس و در واقع تمامی صنایع فعال در بازار سرمایه ایران در سطح بین المللی، جای حرکت و رشد بیشتر دارند. حال سوال مهم این است که چرا حرکت نمی کنیم،؟
                            عسگری مارانی در پاسخ به این سوال، ۲ عامل اصلی را عنوان و خاطرنشان کرد: دولت نباید در درآمدهای بنگاه ها و قیمت تمام شده بنگاه ها دخالتی داشته باشد. در واقع زمانی که یک دارایی را واگذار می کند، به عنوان پدر خانواده باید انصاف را رعایت کرده و نگذارد نرخ آنها دستخوش تغییر شود.
                            وی در ادامه به عامل دوم اشاره کرد و افزود: دومین عامل وجود یک اکوسیستم در بازار سرمایه است؛ بازار سرمایه مثل طبیعت می ماند، یک اکوسیستم دارد که باید این چرخه درست کار کند. شرکت های سرمایه گذاری، بازارها، صندوق ها وظیفه خودشان را انجام دهند، رگلاتورها و واسطه ها نیز وظایف خود را دارد. همچنین ارکان اصلی بازار از جمله شرکت بورس، فرابورس، بورس کالا، بورس انرژی و فناوری و سپرده گذاری نیز به وظایف خود رسیدگی کنند. هر کدام از این بخش های عنوان شده به خوبی کار نکند، باید اصلاح شود.
                            به گفته این کارشناس بازار سرمایه، باید در این انقلاب بازار سرمایه همه جامعه، هم قسم شوند. همه باید متوجه شویم که در کدام موارد باید دقت کنیم تا بازار سرمایه ای قوی، شاداب و در سطح بازار سرمایه های منطقه و بین المللی داشته باشیم. همانطوری که از خیلی نظرات در منطقه ما حرف برای گفتن داریم و قدرت مان برتر است، در این بخش هم باید قدرت برتر باشیم.
                            نقش مهم فرهنگ سازی
                            عسگری مارانی در ادامه نقش فرهنگ سازی و شناسایی بورس به عموم مردم را یک اقدام بسیار مهم دانست و گفت: در این راستا باید برای یک بچه ای که متولد می شود، سجام اختصاص داده شود. مفهوم سرمایه گذاری در بورس و بازار سرمایه را برای یک بچه ای که کلاس اول ابتدایی می رود، شرح داد.
                            وی ادامه داد: در واقع باید این چرخه را طوری برچرخانیم که در ۷ سال آینده کسی نباشد که کد بورسی نداشته باشد، با بورس آشنا نباشد و در کتب آموزشی دبستان و دبیرستان تمامی مفاهیمی سرمایه گذاری در بازار سهام شرح داده شود.
                            لزوم نگاه بلند مدت
                            مارانی در ادامه به لزوم نگاه بلند مدت در سرمایه گذاری اشاره کرد و گفت: شما اگر سهم یا دارایی را به صورت بنیادی (فاندامنتال) می خرید، مانند یک خانه است. دیگر هرروز به آن نگاه نمی کنید، آن را در دارایی بلند مدت برده اید. وقتی هم چیزی را در دارایی بلند مدت ببرید، وظیفه شما این نیست که در کوتاه مدت قیمت آن را نگاه کنید، مگر اینکه واقعا شرایط آن صنعت در منطقه یا کشوری که هستید، یا در اقتصاد جهانی خیلی تغییر کند.
                            وی ادامه داد: بنابراین شاید تنها چیزی که می توانم بگویم این است که به امر سرمایه گذاری، مفهوم صبوری را هم اضافه کنید و نگران حرکت های بازار از نظر عرضه و تقاضا نباشید. البته این موضوع به شرط آن است که مسئولین ما هم مقداری بیشتر احساس مسئولیت و وظیفه کنند و در قبال اینکه مردم این سهم را خریده اند، وظایف اصلی شان را انجام دهند.
                            این فعال بازار سرمایه در ادامه به وظایف اصلی دولتمردان اشاره کرد و گفت: وظیفه اصلی آنها سیاست گذاری و نظارت های بالا دستی است. به هیچ وجه نباید وارد مکانیزم قیمت گذاری، توزیع و کارهایی که مدت ها است، زمان آن گذشته وارد شوند.

IMG_20201118_012701_352.jpg

نظر

• niki
                              عضو عادی
                              • Jun 2011
                              • 248

وی ادامه داد: بنابراین شاید تنها چیزی که می توانم بگویم این است که به امر سرمایه گذاری، مفهوم صبوری را هم اضافه کنید و نگران حرکت های بازار از نظر عرضه و تقاضا نباشید. البته این موضوع به شرط آن است که مسئولین ما هم مقداری بیشتر احساس مسئولیت و وظیفه کنند و در قبال اینکه مردم این سهم را خریده اند، وظایف اصلی شان را انجام دهند.
                              [ATTACH=CONFIG]5988[/ATTACH]
                              امیدوارم شما هم درقبال سهامداران صبور فلوله که چندسال است سرمایه اشان را به شما سپرده اند احساس مسئولیت کنید

البته فقط امیدوارم

نظر

• hanif
                                عضو جدید
                                • Nov 2020
                                • 1

نقش این آدم تو فلوله چیه واقعا؟

نظر

در حال کار...
                                X