قند اصفهان‌ ( قصفها )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

در اصل توسط ali 20 پست شده است View Post
    اینو نگهدارم یه مقدار هم قصفها بگیرم . چطوره؟
    راستس این قصفها افزایش سرمایه نداره؟
    جایی خوندم قلرست افزایش سرمایه بالایی داره. درسته؟>:d<
    قلرست رو من ندیدم و نخوندم جایی که افزایش سرمایه داشته باشه ولی شنیدم به شنیده ها هم خیلی اعتماد نیست ولی قندی ها اکثرا میتونن افزایش سرمایه داشته باشن.
    قصفها هم یه موقع شاید خواست افزایش سرمایه بده فعلا که نداره.

والا حقیقتش اینه که میگن قیمت شکر در بورس کالا رو دستوری اوردین پایین!! با این حال با شکر 1200 تومنی هم قصفها ارزندست. و اگه بخوان بیان پایین همه با هم افت میکنن و برعکس ولی قصفها با سرمایه کم و جذب چغندری که داره ارزندست و فعلا هدف 3000 رو داره .
    ///

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

در اصل توسط ali 20 پست شده است View Post
      اقا میثم شما هم پارسان می خرین؟
      تو معارفه گفتن 45 روزه سال 91 - 70 درصد پوشش داده
      این به نظرت عالی نیست:-?
      اسم سهم چیه؟؟:d نفت و گاز پارسیان منظورته؟
      فک نکنم نه نمیخرم
      سهمی که گیر همه میاد به هر تعداد خریدن نداره :D با تعدیل فقط بالا میره.
      ///

نظر

• آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        اسم سهم چیه؟؟:d نفت و گاز پارسیان منظورته؟
        فک نکنم نه نمیخرم
        سهمی که گیر همه میاد به هر تعداد خریدن نداره :D با تعدیل فقط بالا میره.
        سلام میثم جان ..متخصص قندی ها وقت کردی این قند قوچان رو یه نگاه بنداز ببین اوضاعش چطوره :x
        از بابت نکات حتاید هم واقعا ممنون
        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
          سلام میثم جان ..متخصص قندی ها وقت کردی این قند قوچان رو یه نگاه بنداز ببین اوضاعش چطوره :x
          از بابت نکات حتاید هم واقعا ممنون
          پارسالش که عالی بوده البته سرمایه پارسالش حدود 1 میلیارد و 400 میل بوده که سرمایه امسالش شده 5 میلیارد .
          پیش بینی درامد بر اساس گزارش 9 ماهشو داده؟؟؟
          ///

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

اوکی پیداش کردم لینکش اینه
            الان نگاه میکنم ببینم چی به چیه http://codal.ir/Reports/Exports/v2Q%...oC0g%3d%3d.pdf
            ///

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

قشیر

نکاتی تو گزارشش هست که ساده نمیشه گذشت.
              1- قیمت هر کیلو چغندر رو 140 تومن در نظر گرفته که احتمالا از خارج وارد میکرده با دلار 1900 تومنی من ندیدم شرکت قندی که چغندر 140 تومنی خریده باشه به هر حال با این قیمت پیش بینی کرده. که شاید از این محل بتونه تعدیلی بده!!!
              2-قیمت خرید چغندر پارسالش 115 تومن بوده .

3- حدود 29 هزار تن پیش بینی تولید شکرش هست که قراره 19000 تنش رو بفروشه و بقیش رو در سال بعد بفروشه !!! که این برای شرکت خوبه و ما هم میتونیم فعلا سهم رو ارزون تر بخریم (-:
              4-نرخ شکر رو 1126 درنظر گرفته که در 9 ماهه به نرخ 1098 تومن فروخته.

در کل اگه پی به ایه 12 بهش بدیم 930 تومن می ارزه و چه خوبه که این سهم به قیمت پایینتری عرضه بشه برای امسال جای تعدیل زیادی نذاشته!!! البته 10000 تن شکر رو سال بعد میفروشه که روی سود سال دیگش تاثیر خوبی میزاره.
              در کل اگه بخوایم پی به ای 12 بدیم بهش 930 تومن میارزه و اگه با پی به ای پایین تری باز شد خوب خریدنی تر میشه .
              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/02/06, 00:59.
              ///

نظر

• آریو
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 4834

قشیر

1- قیمت هر کیلو چغندر رو 140 تومن در نظر گرفته که احتمالا از خارج وارد میکرده با دلار 1900 تومنی من ندیدم شرکت قندی که چغندر 140 تومنی خریده باشه به هر حال با این قیمت پیش بینی کرده. که شاید از این محل بتونه تعدیلی بده!!!

3- حدود 29 هزار تن پیش بینی تولید شکرش هست که قراره 19000 تنش رو بفروشه و بقیش رو در سال بعد بفروشه !!! که این برای شرکت خوبه و ما هم میتونیم فعلا سهم رو ارزون تر بخریم (-:

در کل اگه پی به ایه 12 بهش بدیم 930 تومن می ارزه و چه خوبه که این سهم به قیمت پایینتری عرضه بشه برای امسال جای تعدیل زیادی نذاشته!!! البته 10000 تن شکر رو سال بعد میفروشه که روی سود سال دیگش تاثیر خوبی میزاره.
                در کل اگه بخوایم پی به ای 12 بدیم بهش 930 تومن میارزه و اگه با پی به ای پایین تری باز شد خوب خریدنی تر میشه .
                ممنون میثم جان ..دستت درد نکنه

باهاتون موافقم ..تعداد سهام کم شرکت هم میتونه فضا رو برای نوسان گیری و سفته بازی محیا کنه ;)

اگه با پی به ای 10 بدن خیلی خوبه یعنی محدوده 800 ...
                بازم تشکر میکنم ...
                ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

خواهش میکنم
                  باید این احتمال هم بدیم که شرکت تازه افزایش سرمایه داده یعنی کمتر از 1 ساله!! میتونه سال بعد عملکرد بهتر و تولید بیشتری رو داشته باشه. کلا چون تازه وارده باید بهش فرصت بدیم . از بین قندی های زیر 1000 تومنی فعلا که خیلی بهتره البته اگه زیر 1000 باز بشه (-: حتی از قنیشا هم بهتره ببینیم قنیشا چند تومن سود میسازه امسال ;)
                  ///

نظر

• ata007
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 6291

اینم از قند اصفهان خودمون صف خرید شد >:D< <:-p

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                      اینم از قند اصفهان خودمون صف خرید شد >:D< <:-p
                      مبارک باشه بهت گفتم فردا صبح اگه دیدی صف خرید تعجب نکن . من الان از خواب بیدار شدم خودمم تعجب کردم گروه رو که نگاه کردم =))
                      ///

نظر

• amirreza6790
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 328

ماشاا... به قندی ها همشون گل کاشتن قمرو هنو گلش غنچست!!=))
                        هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• ata007
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 6291

مبارک باشه بهت گفتم فردا صبح اگه دیدی صف خرید تعجب نکن . من الان از خواب بیدار شدم خودمم تعجب کردم گروه رو که نگاه کردم =))
                          ما تو تبریز میگیم وای به حال داور اگر تبریز ببازد :d
                          منم به اینا میگم وای به حال کسانی که دیروز تو صف فروش میدادن میرفت

نظر

• payan
                            عضو عادی
                            • Apr 2011
                            • 148

قشیر

دوست خوبم . با اجازه ات میخواستم یه توضیح رو ی توضیح کامل شما بدم . البته با اجازه ات .
                            قیمت خرید چغندر : اگر به صورتهای مالی سالهای گذشته دقت کنیم تنها قیمت خرید چغندر از کشاورز تعیین کننده قیمت خرید مواد اولیه نیست بلکه اقلامی از قبیل کمک کرایه و سهمیه تفاله نیز به عنوان ارقامی می باشد که با قیمت خرید جمع میشه و بهنظر منطقی هست .در مورد تولید هم باید بگم تولید 22 هزار تن +20هزار تن شکر خام خریداری هست وموجودی پارسال رو که 5286 تن بوده هم امسال فروخته . در پیش بینی موجودی که برای سال بعد نگه داشته 20 هزار تنه و قراره شرکت در مجموع 27286 تن بفروشه با نرخ متوسط 11000 ریال البته با توجه به گزارش 6 ماهه حسابرسی شده فروش شرکت در 6 ماهه اول 5200 تن با نرخ 12000 ریال بوده.
                            بازم جسارت منوببخشید .
                            تقدیر , تقویم انسانهای عادی و تغییر , تدبیر انسانهای عالی است ...

نظر

• Renjer
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 539

شكر 24.20 دلار
                              1.25%++++
                              خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

در اصل توسط payan پست شده است View Post
                                دوست خوبم . با اجازه ات میخواستم یه توضیح رو ی توضیح کامل شما بدم . البته با اجازه ات .
                                قیمت خرید چغندر : اگر به صورتهای مالی سالهای گذشته دقت کنیم تنها قیمت خرید چغندر از کشاورز تعیین کننده قیمت خرید مواد اولیه نیست بلکه اقلامی از قبیل کمک کرایه و سهمیه تفاله نیز به عنوان ارقامی می باشد که با قیمت خرید جمع میشه و بهنظر منطقی هست .در مورد تولید هم باید بگم تولید 22 هزار تن +20هزار تن شکر خام خریداری هست وموجودی پارسال رو که 5286 تن بوده هم امسال فروخته . در پیش بینی موجودی که برای سال بعد نگه داشته 20 هزار تنه و قراره شرکت در مجموع 27286 تن بفروشه با نرخ متوسط 11000 ریال البته با توجه به گزارش 6 ماهه حسابرسی شده فروش شرکت در 6 ماهه اول 5200 تن با نرخ 12000 ریال بوده.
                                بازم جسارت منوببخشید .
                                ممنون دوست عزیز استفاده میکنیم.
                                خرید این سهم فردا کار اسونی نیست و گیر نمیاد
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X