شهد (قشهد)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
    میثم هنوز دلش با قندیاس ;)

ضرری که قثابت بهم زد هیچ وقت فراموش نمیکنم ...
    هر چند جبرانش کردم

اما یه درس یاد گرفتم ...
    حتی برای نوسان 1 درصدی هم شده

سهم با فاند قوی رو انتخاب کن !

که نه قشرین تو اون قرار داره و نه قثابت

همی

اما میثم عاشق سهم با بازی زیاده ;;)
    بله درسته .
    گاهی واسه هیجان نوسان گیری لازمه.
    وملت رو من تو راه بودم 3 شنبه نامردا جمعش کردن :d ایرانسل هم انتن نمیداد تو راه اون از دست رفت گفتم بیام رو قندی ها باز :d
    ///

نظر

• vdtjn
      كاربر فعال
      • Feb 2012
      • 151

عرض سلام
      قندیها سیگنال خرید را صادر کردند .
      البته من تکنیکالیست قهاری نیستم ولی این گفته اساتید تکنیکال در سایت همسایه است.
      زمانی این اقا میثم گل گلاب سهامدار قشهد بود من هم هر چی تلاش کردم فرصت نشد وارد بشم البته از قندیهای دیگه داشتم تا اینکه خلاصه تو این اصلاح اخیر وارد شدم .
      دوستان به نظر من الان مقطعی نیست بخوایم نوسان بگیریم هر ان شرکتها برای تعدیل احتمال داره بسته بشن.
      قشهد هم بعد از قهکمت بیشتر از قندیهای دیگه به بازار بدهکاره
      سلامت و پرسود باشید

نظر

• ata007
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 6291

در اصل توسط vdtjn پست شده است View Post
        عرض سلام
        قندیها سیگنال خرید را صادر کردند .
        البته من تکنیکالیست قهاری نیستم ولی این گفته اساتید تکنیکال در سایت همسایه است.
        زمانی این اقا میثم گل گلاب سهامدار قشهد بود من هم هر چی تلاش کردم فرصت نشد وارد بشم البته از قندیهای دیگه داشتم تا اینکه خلاصه تو این اصلاح اخیر وارد شدم .
        دوستان به نظر من الان مقطعی نیست بخوایم نوسان بگیریم هر ان شرکتها برای تعدیل احتمال داره بسته بشن.
        قشهد هم بعد از قهکمت بیشتر از قندیهای دیگه به بازار بدهکاره
        سلامت و پرسود باشید
        قشهد دیروز باید صف خرید می شد،سامان هم 10000 تا خریده
        دلیلشو ندونستم که چرا صف نشد،یکی داشت سهم رو خراب میکرد

نظر

• vdtjn
          كاربر فعال
          • Feb 2012
          • 151

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
          قشهد دیروز باید صف خرید می شد،سامان هم 10000 تا خریده
          دلیلشو ندونستم که چرا صف نشد،یکی داشت سهم رو خراب میکرد
          همینطوره دوست عزیز
          در زمان صعود قشهد خیلی کم فرصت خرید میده و در پایان اصلاح و اغاز تغییر روند این سهم باید لیدر میبود ولی ظاهرا شخص حقیقی یا حقوقی نمیخواد سهم سریع بالا بره ولی دوست گرامی زیاد نمیتونه مقاومت کنه و در هفته اینده هر چی عرضه کنه بلعیده میشه البته به شرط ادامه روند صعود قندیها.
          قشهد با کسری از ظرفیت تولید کرده که امسال اگه تولیدشو بالا ببره سود بسیار خوبی نصیب سهامدارانش خواهد کرد.
          حجم خوبی از شکر روهم در انبار داره .
          البته در مورد انتقال شکر به امسال بعد از قپیرا و قلر میتوان نگاه بسیار مثبتی هم به قشیر داشت.قصفها هم که جای خودشو داره.واقعا هر کدوم از قندیهارو که نگاه میکنی نکات مثبت جالبی دارن .

نظر

• sourena
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 1080

در اصل توسط vdtjn پست شده است View Post
            همینطوره دوست عزیز
            در زمان صعود قشهد خیلی کم فرصت خرید میده و در پایان اصلاح و اغاز تغییر روند این سهم باید لیدر میبود ولی ظاهرا شخص حقیقی یا حقوقی نمیخواد سهم سریع بالا بره ولی دوست گرامی زیاد نمیتونه مقاومت کنه و در هفته اینده هر چی عرضه کنه بلعیده میشه البته به شرط ادامه روند صعود قندیها.
            قشهد با کسری از ظرفیت تولید کرده که امسال اگه تولیدشو بالا ببره سود بسیار خوبی نصیب سهامدارانش خواهد کرد.
            حجم خوبی از شکر روهم در انبار داره .
            البته در مورد انتقال شکر به امسال بعد از قپیرا و قلر میتوان نگاه بسیار مثبتی هم به قشیر داشت.قصفها هم که جای خودشو داره.واقعا هر کدوم از قندیهارو که نگاه میکنی نکات مثبت جالبی دارن .

واقعاً قشهد تو این قیمتها مفته فقط کافیه استارت بزنه.یادمه دقیقاً مثل الان تو قیمتهای 840 تا 870 بازار بهش بیمحلی میکرد (اواخر آذر 90)
            بعد که استارت زد دیگه دست فلک بهش نرسیدو.در خریدش تردید نکنید.فکر کنم میثم بهتر از همه بدونه من چی میگم
            سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
              واقعاً قشهد تو این قیمتها مفته فقط کافیه استارت بزنه.یادمه دقیقاً مثل الان تو قیمتهای 840 تا 870 بازار بهش بیمحلی میکرد (اواخر آذر 90)
              بعد که استارت زد دیگه دست فلک بهش نرسیدو.در خریدش تردید نکنید.فکر کنم میثم بهتر از همه بدونه من چی میگم
              این سهم رو باید نگه داشت تا فصلش برسه ;) امسال هم که بارندگی خوب بوده ماشالله . سالی هم که نکوست از بهارش پیداست انشالله که ادامه دار باشه
              یه تعدیل دیگه باید بده این سهم . امسال وضعیت نقدینگی شرکت فک میکنم توپ بشه .
              جالبه قنیشا فقط 100 تومن ارزون تر از قشهده پس تو خریدش شک نکنید . البته با همین قنیشا مقایسش کنید تا ارزش سهم دستتون بیاد. قنیشا یه درپیته در مقابل این سهم ;) بزارید طرح توسعش راه بیوفته............. ;)
              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                3 هفته صبر کردیم بیاد پایین اونایی که فروختم رو دوباره بردارم ولی نیومد . امروز یه پله خریدیم.
                بقیش رو اگه 1350 بشه خرید خوبه :d
                خوب قیمت رسیده به محدوده 1350 . و امروز 1335 تومنه.

از طرفی قجام تعدیل مثبت داده و قمرو هم فک کنم فردا در گرست. اکثرا اصلاح شدن دیگه . البته قجام باید بازم اصلاح بشه فک کنم.
                .
                فردا اگه صف فروش بود احتمالا وارد بشم دیگه. یه روزی رو 1900 هم حاضر نبودم بفروشمش ;)

بانک سامان هم رفته تو ضرر دیگه فک کنم ;)
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/04/30, 18:25.
                ///

نظر

• ata007
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 6291

این قشهد رسما" رو اعصاب من راه میره :-w
                  روز مثبت قندی ها هم منفی میزنه ذلیل مرده X-(

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                    این قشهد رسما" رو اعصاب من راه میره :-w
                    روز مثبت قندی ها هم منفی میزنه ذلیل مرده X-(
                    والا الان داشتم فک میکردم شاید قثابت بهتر باشه از نظر نوسان و رشد ;)
                    این ماه هر چی سهم بنیادی خریدیم رشد که نکرد افت هم کرد =)) بزنیم تو کار بی بنیاد ها شاید اونا جواب داد =))
                    ///

نظر

• sourena
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 1080

در این قیمتها واقعاً ارزندست.منتظر یک تعدیل عالی و رشد مناسب این سهمم

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
                        در این قیمتها واقعاً ارزندست.منتظر یک تعدیل عالی و رشد مناسب این سهمم
                        برا 90 که باید تعدیل بده .

اما قبلا هم گفته بودم 4 هزار تن رو به سال مالی بعد فرستاده 4هزار تن به قیمت 1350 تومن حساب کنیم میشه 163 تومن سود پیشاپیش برای سال مالی بعدش فرستاده (-:

فعلا هر کی داره باید نگه داره تو بقیه سهم ها هم فعلا خبری نیست :d هر کی هر چی داره باید نگه داره :d
                        ///

نظر

• بابي چارلتون
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 993

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                          برا 90 که باید تعدیل بده .

اما قبلا هم گفته بودم 4 هزار تن رو به سال مالی بعد فرستاده 4هزار تن به قیمت 1350 تومن حساب کنیم میشه 163 تومن سود پیشاپیش برای سال مالی بعدش فرستاده (-:

فعلا هر کی داره باید نگه داره تو بقیه سهم ها هم فعلا خبری نیست :d هر کی هر چی داره باید نگه داره :d
                          فعلا که هم قشهد و هم قمرو حقوقي فعال ندارند و انتظار حمايت از سامان و نورهمدانيان در اين دو سهم هم نداشته باشيم :(

جالبه قمرو بايد براي فردا ميرفت گره دوم ، ولي انگار تا روز شنبه ناظر بهمون مهلت داده =))

اما شايد تو ثاژن خبري باشه ;)

نظر

• sourena
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 1080

شاید اشتباه کرده باشم ولی قپیرا رو تبدیل به قشهد قهگمت و کنور ! کردم

نظر

• sourena
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 1080

شاید خوش خیالی باشه
                              ولی من یک بازده 100 درصدی در قشهد 1350 تومنی امروز تا 6 ماه دیگه میبینم

نظر

• شهروز1365
                                عضو عادی
                                • Aug 2011
                                • 177

در اصل توسط شهروز1365 پست شده است View Post
                                خب این گروه قندیها هم مثل اینکه قصد برگشت رو ندارن فعلا....
                                البته همه میدونن من این قشهد رو خیلی دوست دارم ولی فکر میکنم تا 1360 پایین بیاد البته فکر نمیکنم یه کله تا اینجا بیاد و احتمالا یه برگشت به بالا داره....
                                http://up98.org/upload/server1/02/e/...uz0f27izlk.png
                                سلام به همه
                                باید دید این قشهد ما قصد برگشت داره یا نه
                                خوبی قشهد اینه که بالا و پایین آهسته و خسته کننده ای داره.....

نظر

در حال کار...
                                X