کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
باربد عزیز میخوام نطرت رو راجع به قشهد در این بازه زمانی ونگه داری اون بدونم . ممنون میشم جواب بدی .
درضمن صندوق پیامتون هم پر شده لطفا خالی کنید صندوقتون رو
خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
این سهم رو با اینکه دارم ته دلم دوستدارم پایین بازش کنند
که منهم بفهمم بزخری چه مزیه. اول خدا دوم سهامداراش منو ببخشند;)
با اینکه میانگین خریدم 1600 تومنه ولی دوست دارم 1000 بازش کنند یعنی میشه؟:d
دوست عزیز نکنه بلا این صف فروش قشهد کار خودته؟ اره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:((:((
اگر هست خبر بده کی جمع میشه ماهم بخریم منم بالا خریدم :))=))=d>
خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
قبلا که یکی هر چی جمع میکردن از صف فروش دوباره صف رو سنگین میکرد. در نهایت خریدار دوباره میزاشتن تو صف فروش الان نمیدونم هنوز اون کا رو انجام میدن روش یا نه.........
جالبه قشهد از قنیشا ا 16 درصد ارزون ترههههههههههههه
بابا قنیشا رو من چند بار بررسی کردم هیچی نداره این شرکت حتی از قشکر هم پایین تره فقط حمایت میشه .... همین
خوب ما دوباره اومدیم روی همین سهم ............و خرید پله ای شروع شد .............احتمال اصلاح قشهد بعید نیست .............ما با همون تحلیل بنیادی خودمون جلو میریم که خیلی ضرر نکنیم ..... بعد از 25 درصد رشد سهم !!!!!!!!!!
در کل امروز روزمناسبی برای ورود به قندی هایی که میشد خرید نبود ..........احتمال اصلاح زیاده
قشیر و قصفها شکر رو 1340 در نظر گرفتن در صورتی که قشهد 1175 تومن در نظر گرفته ...........اگه مثل قشیر و قصفها 1340 در نظر میگرفت با فروش 24 هزار تن :
165*24000 تقسیم بر تعداد سهم کنیم ..........حدود 120 تومن به این 124 تومن اعلامیش برای 92 اضافه میشه ...........;) یعنی سود قشهد با شکر 1340 تومنی که قصفها و قشیر اعلام کردن میشه حدود 240 تومن
..............+ 15000 هزار تن موجودی شکر که میره به سال مالی بعد + طرح توسعه ..............
این فعلا بماند .............. تا به ما نگن سهم با پی به ای 8 رفتی خریدی تو این بازار ;) پی به ای قشهد در مقایسه با قصفها و قشیر 4 هست نه 8.8 ;)
قشیر و قصفها شکر رو 1340 در نظر گرفتن در صورتی که قشهد 1175 تومن در نظر گرفته ...........اگه مثل قشیر و قصفها 1340 در نظر میگرفت با فروش 24 هزار تن :
165*24000 تقسیم بر تعداد سهم کنیم ..........حدود 120 تومن به این 124 تومن اعلامیش برای 92 اضافه میشه ...........;) یعنی سود قشهد با شکر 1340 تومنی که قصفها و قشیر اعلام کردن میشه حدود 240 تومن
..............+ 15000 هزار تن موجودی شکر که میره به سال مالی بعد + طرح توسعه ..............
این فعلا بماند .............. تا به ما نگن سهم با پی به ای 8 رفتی خریدی تو این بازار ;) پی به ای قشهد در مقایسه با قصفها و قشیر 4 هست نه 8.8 ;)
میثم جان این اعداد فروش رو از کجا در آوردی ؟
میشه راهنمایی کنی؟
تو کدال همپین عددی پیدا نکردم
من قشهد رو دارم اروم اروم میخرم ..........هیچ عجله ای ندارم ................هدف بلند مدته .............. هیچ پیشنهاد خریدی ندارم روش ...........از نظر من برای سال بعد و نه امسال بعد از قپیرا قشهد رکورد تولید رو میزنه .......البته اگه سیل یا خشکسالی در غرب کشور نباشه ...........که دیگه پیش بینی اون کار ما نیست ..........شاید خرید های من 1 سال طول بکشه..............هیچ عجله ای ندارم روی این سهم ..........
حالا چرا قشهد ؟ فقط به دلیل طرح توسعه و منطقه جغرافیاییش و قیمت پایین چغندر نسبت به سایر نقاط کشور +15000 تن موجودی شکرش که میره به سال مالی بعد ..........;)
خوب قشهد هم صف خرید شد ..........;) یعنی بهتره رو این قیمت ها بازی بازی کنه تا نقدینگی ما جور بشه ......:d
با توجه به شرایط قشهد 1900 تومان میرسدسریع امسال اولش 124 اعلام کرده که پارسال حدود 70 که 140 تا ساخت مثل همه هم انتقالی دارد طرح توسعه دارد 92 راحت 350 دارد که باپی ای 5 (لحاظ طر ح توسعه)و 100 توامن سود مجمع 91 اقلا 1850 بدون جوزدگی ارزش دارد
با توجه به شرایط قشهد 1900 تومان میرسدسریع امسال اولش 124 اعلام کرده که پارسال حدود 70 که 140 تا ساخت مثل همه هم انتقالی دارد طرح توسعه دارد 92 راحت 350 دارد که باپی ای 5 (لحاظ طر ح توسعه)و 100 توامن سود مجمع 91 اقلا 1850 بدون جوزدگی ارزش دارد
صداشو در نیار قشهد جز بهترین هاست ..........زمان بدید به این سهم .........;) بزار بازار بره قجام بخره .........یا قثابت ...........ما الان تو تالار بورس داریم همین بحث رو میکنیم .........یه صفحه قبل گفتم پی به ایه قشهد 4 ره ........شاید هم کمتر !!!!!!!!
صداشو در نیار قشهد جز بهترین هاست ..........زمان بدید به این سهم .........;) بزار بازار بره قجام بخره .........یا قثابت ...........ما الان تو تالار بورس داریم همین بحث رو میکنیم .........یه صفحه قبل گفتم پی به ایه قشهد 4 ره ........شاید هم کمتر !!!!!!!!
4 مال وقتی بود که میشد با دلار 1000 تومنی سلطان شکر شد حالا با دلار 1700 تومنی دربون میتونن بشن معاوضه نفت و غذا هم تحریم امریکاست جنگ بشه میشه راحت یک سود سالانه خوب گرفت (قصفها-قپیرا-قشهد)مگر صاف بمب بزنن رو کارخانه
4 مال وقتی بود که میشد با دلار 1000 تومنی سلطان شکر شد حالا با دلار 1700 تومنی دربون میتونن بشن معاوضه نفت و غذا هم تحریم امریکاست جنگ بشه میشه راحت یک سود سالانه خوب گرفت (قصفها-قپیرا-قشهد)مگر صاف بمب بزنن رو کارخانه
:d حقیقتا ما هنوز خریدامون تکمیل نشده و از ظرفی خیلی هم این سهم طرفدار نداره یا روش نیستن ........وگرنه هر چی شما بگید .........البته در این برهه هم با توجه به اینکه هنوز تعدیل معدیل نداده ......
قیمتش خیلی نباید بالا بره ...........فعلا فرصت داده .........خیلی ازش تعریف نمیکنم میترسم بگرخه ولی بقیه که نقدن ........;)
نظر